• vinyl

    Těpic

    mám takovej zvláštní dotaz. Neválí se někomu doma brzda Hayes Nine? Jde mi hlavně o funkčnost pravé strany, ta co je na ní odvzdušnovací ventil.

    Díky

    0 0
    • Hrabex1  

      MNE SE VALI DOMA KOMPLET OBE BRZDY

      0 0
    • Concorde  

      Vím že vykopávám kostlivce, ale měl bych dotaz.

      Doma se mi válí dvoje brzdy – Hayes Nine a Shimana LX 585. Otázka zní: které jsou lepší? Co jsem se snažil prolézat historii, tak by snad o něco lepší měly být shimana, ale rád bych to slyšel od někoho, kdo to má potvrzené zkušenostmi.

      0 0
      • Papinak  

        Za mě Hayes.

        0 0
      • Tomcat  

        Pro servisovatelenost raději Hayes. Brzdný výkon byl „nadoraz“ lepší u LX jenže to stejně lidi co jezděj XC nepoznají.

        Hayes devítka nebyla ale jediná. Nejdříve přišly HFX 9. Pak Hayes HFX 9 XC , 9HD a Carbon. Rozdíl materiál, destišky a i celkově brzdivost.

        0 0
        • Concorde  

          Uf. Díky za fundovanou odpověď. Já už jsem byl skoro rozhodlý, že si nechám shimana, byl jsem s něma celkem spokojený a brzdný výkon se mi zdál i malinko lepší než u těch hayesů, ale těžko porovnávat. Ty LXka jsem si sehnal za 1900 Kč uplně nové (kupoval jsem zvlášt páky a třmeny a měl jsem to ve výsledku o 700Kč levnější jak kupkolo :) ) a už jsem na ně tak nějak zvyklý. Nicméně teď se mi dostaly do rukou nějaké Hayesy devítky s carbon páčkou (viz. foto) a tak ted řeším vnitřní rozpor zda si nechat shimana, které mám teda druhou sezonu a znám tedy jejich „uplnou historii“ nebo je prodat a nechat si hayesy o kterých moc nevím. Proto jsem si říkal, že kdyby byly ty hayesy ve výsledku vážně lepší, tak zůstanou… Teď jsem zase na vážkách. :-D

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.