• fido.biker

    Zůčastníte se někdo Vysockého maratonu??? Je to maraton přímo v krkonoších. Je tam několik těžkých sjezdů i výjezdů a minimum ježdění po silnici. Na jejich stránkách je video ze starších ročníků a vypadá to velice dobře. Jede se o prachy takže i něco by se dalo vyhrát. Maj i vložný závod pro děti! A to nejhlavnější, po skončení závodů začíná venkovní after party se třema kapelama. Vše najdete na www.cyklovysoke.cz,

    Nevím jak ostatní ale my tam jedem vycucat ty prachy!

    0 0
    • cevapcici  

      Překvapil jsi mě, jak málo často jsi použil slovo „zajímavý“. Tím se zpravidla vyznačují radoby autentické příspěvky velmi amatérsky skrývající reklamu.

      Čtu to asi takto: Ahoj, náhodou jsem objevil zajímavý maraton přímo v krkonoších. Je tam několik zajímavých sjezdů i výjezdů. Vypadá to velmi zajímavě. Jako dospělého bajkera mě zejména zaujal vložený závod pro děti. Koho to také zajímá, ať se koukne na jejich web. Tak jsem se s vámi chtěl o tuto zajímavou nabídku podělit. Ahoj na závodě.

      0 0
      • fido.biker  

        částečně jde o reklamu, protože jsem ten maraton už jel loni a byl jsem velice spokojenej. Je to luxusní prostředí na maraton. A chystám se tam zas a když hledám nějaký propozize tak nikde nic neni jen na těch jejich stránkách,proto jsem to tady tak vyzvednul. Nemůžu říct žádný klady, dřív měli problémy se zajištěním dlouhé trati ale to už je dávno pryč! Teď už vše dobrý jen zapomínaj na propagaci tak tam není tolik lidí, startuje tam tak 120 lidí. Ale kde zaplatíte stratovný 250kč a je to na úrovní velkých podniků. Proto ty moje slova v úvodu. Je to fakt zajímavý…

        0 0
    • fido.biker  

      Tak jsem pátral dále jak to tam bude probíhat po skončení závodů. Protože mě velmi zájímá to pokračování, proto jsem napsal mail pořadatelům (panoj Havloj). Po vyhlášení výsledků se má začít rozjíždět pohodové odpoledne s DJ a pak na scénu nastoupí dvě kapely které mají hrát až do noci. Před děštěm nebo prudkým sluncem nás má chránit velký stan. Bude tam dostatek jídla, pití a možnost zakoupení věcí na bajka od firmy Haven. A poslední můj otazník nad zůstáním na akci bylo, kde a jak přespat?? Odpověď zněla jasně: všude kolem, není problém v okolí akce postavit stan a přespat tam do druhého dne.

      0 0
    • fido.biker  

      To fakt nikdo nebude závodit?? Kam teda jedete na závody?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse