• petnov

    Plánujem isť cez prázdniny na Grossglockner (piatok, sobota, nedeľa) a mám dve voľné miesta v aute. Nemá niekto záujem ísť ? Termín po vzájomnej dohode. Odchod zo Serede, Trnava, Blava.

    0 0
    • St1c  

      predpokladana cena?

      0 0
      • petnov  

        Zo Serede je to asi 500+500 km. Čiže benzín, rakúska dialničná, kemp, svačina. Keď pôjdeme štyria tak si okolo 1000–1500 SK. Bol som na jar v Salzkammergut a tam to vychádzalo na osobu okolo 1000,– Sk. plus ubytovanie v chate po 15 euro. Cestujeme v klimatizovanom Berlingu.

        0 0
    • WEGO  

      Ozivim to tady.

      Porozhlizim se po zimní dovolence a do oka mi padl Grossglockner. Má někdo tip na ubytování (spíš levnější než nějaký luxus a wellness – ale i to může být pokud bude výhodná cena) a bez stravy. Někde v místě kde dojdu z toho hotelu např 500m a sem u lanovky (případně pár zastávek skibusem) , která mě doveze až na horu případně s jedním dvou prestupama? Budu rád za jakékoliv rady těm co tam již byli.

      Případně doporučte jiné místo v Rakousku krom Sallbach – hinterglem, Schladming a Flachau, kde je super lyzovacka..

      0 0
      • jonti  

        Docela dobry byl gitschberg-jochtal.

        0 0
      • Zdenda CUBE  

        Najdi si penziony v Heiligenblut, přímo tam začíná lanovka a je to super městečko, kde je jak velké množství „ubytka“, tak se zde i dá cokoliv koupit. Také s parkováním je to zde bez problémů. Byl jsem zde již několikrát a vřele doporučuji.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.