• Tonda Bavorák

    Ahoj. Dnes me dorazil grip shift X.0. A jsem docela prekvapen (jeste neni na kole) zkousel jsem ho jen v ruce a chodi tak nejak podivne (nezvyk :) )

    Chci se zeptat par majitelu, vim ze se tu jezdi celkem dost.

    Takze prvni vec co me zarazila proc jde radit nahoru hur nez dolu?

    Druha vec proc ma presmyk ty jemne aretace mezi polohama 1,2,3? K cemu je to dobre?

    Drive jsem jezdil nejaky no name shift a byl jsem spokojen. Prave proto jsem si rikal ze grip shift X.0. nemuze byt spatny ale pusobi na me jak plastova hracka :)

    Jsem domluvenej s majitelem ze bych to kdyztak zitra prohodil za packy :) Musim se nejak rozhodnout :)

    cao

    0 0
    • Pekáček  

      Nahoru lehčeji a dolů hůř? Nahoru natahuješ vratnou pružinu v přehazovačce (používáš větší sílu) a dolů by to zase šlo moc lehce, protože ti pružina v šaltru pomáhá. Navíc proti nechtěnému přeřazení je tam při odřazování dolů pružina, ta má na svědomí takový ten gumový chod, otáčíš a pořád nic a najednou cvak. Jestli tě můžu uklidnit, tak je to v poho, namontuj to ať si vyzkoušíš v praxi jak to pěkně chodí když to spolupracuje s šaltrem.

      0 0
    • NR  

      v ruce to nezkousej dej si to na kolo..hele mam na jednom kole xo shifta na druhym packy..a sift je fakt fajn..a ty mezipolohy co pises mi prijdou jako strasna vyhoda proti packam..jde treba o razeni sxtrmsnich prsvodu..krixrni retezu…nema se to radit ale spousta lisi ma proste oblibeny tyhle prevody a pri nich dochazi k tomu ze retez skrta o presmyk pri zaberu a to je dost rusivy..tak staci cvaknout mikropolohu a je to pryc..ja osobne to beru jako velke plus..

      0 0
      • Martin  

        jo, když jsem přešel z gripů na páčky, tak mi mikropolohy docela chyběly. ale dá se na to zvyknout

        0 0
    • Excel  

      Ještě jedna věc, je to docela hlasité řazení :-) oproti páčkám

      0 0
    • Mamut  

      X.0 su celkom vymakane. Vo vnutri maju pruzinu, ktora ti pomaha pri radeni smerom hore. Smerom dole ti zase pomaha pruzina z prehadzovaca. Takze dohromady su dve pruziny proti sebe, namiesto beznej situacie, kde je iba prehadzovacova. Vysledkom je lahsi chod ako na nizsich gripoch. Ak to skusas len tak nasucho, tak tam chyba ten tah od preh. a moze sa ti to teda zdat divne.

      Podla mna je to najlepsie radenie pri porovnani vykon/cena.

      0 0
    • Mathaus  

      Vaha, cena, chod, proste vse mluvi pro gripy. Cena, rozdil mezi gripama a packama XO je snad 2,5tis. Coz je podle me dost. vaha je taky ve prospech gripu. Packy jsou nutne jen pri necem jako DH, FR, kde vazne kdouceni rukou moc nefunguje. U XC je na to casu a klid…

      0 0
    • Volf  

      Moje žena je má na kole a spokojenost. Když se na něm svezu tak jsem převapenej, jak luxusně řadí. Mikroindex je věc, která je až geniální. Jediný minus co moje žena našla je skutečnost, že o proti předcházejícímu X.7 mají X.0 kratší řadící prstenec a musí proto při řazení přehmátnout. Na druhou stranu, ale přizná, že od doby co tam má X.0 si nechtěně nepřeřazuje.

      0 0
    • šlapatko  

      X.0 grypshift jezdím a už ho nedám z ruky:)

      0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.