Google Pixel 4a - vaše osobní zkušenosti

38 nepřečtených
  • doubeq

    Zdar, můj Huahej začíná hnít a prokousal jsem se až ke Googlu Pixel 4a. Má ho někdo z vás? Zajímají mě celkové zkušenosti. A máte někdo zkušenosti s nákupem přímo z Google store? Jelikož tam stojí podstatně méně, než u nás.

    Díky za názory k věci, budu rád i za nějaký postřeh s konkurencí v dané cenovce, která je už tak nad můj strop.

    0 0
    • falze  

      Mám Pixel 3 a až na vyýdrž baterie je to super telefon :)

      Objednával jsem z německého Google storu a nechával přeposlat přes nakupynemecko.cz. Reklamoval jsem ho kvůli baterii a vše bylo bezproblémové, poslali mi nový telefon. Jen jsem si teda musel znovu zaplatit přeposlání z Německa, přímo do ČR mi ho odmítli poslat. Starý telefon chtěli poslat někam do Polska (mají tam servisní centrum). Na odeslání jsem dostal štítek pro UPS, který stačilo nalepit na balíček a ten pak zanést na UPS point. Jen teda veškerá komunikace ohledně reklamace byla v angličtině.

      0 0
      • doubeq  

        Díky…no a to mě se právě nechce absolvovat, tyhle tanečky s posíláním, ale rozdíl přes dva tisíce je dost.

        0 0
    • TheJD  

      Chtel jsem si ho poridit, protoze stavajici telefon uz mam 4 roky a navic uz rok s rozbitym displejem, ale ta cena (u nas) to bohuzel zabila. Vic nez 10 k za telefon opravdu nedam.

      0 0
      • doubeq  

        Máme stejnou hranici, ale čím víc koukám na srovnání fotek co lezou z ostatních v té hladině okolo 10k, tak Pixel je úplně jinde. Kdyby aspoň dávali třeba sluchátka zdarma jako akci, tak už by se dalo ;-)

        0 0
        • TheJD  

          Jo. Ja mam navic hranici i co se tyce velikosti, takze mam ve vyberu do dane ceny asi 3 telefony. :D

          Ted se da koupit za dobre penize Samsung A41, ale je trochu vetsi a hw i sw ma vyrazne horsi.

          Je to tezky, kdyz neni z ceho vybirat… Miliarda ruznych telefonu a vsechno to jsou placky jak na jidelni talir…

          0 0
          • xtonda  

            Ségra kupovala v Září, taky chtěla pokud možno co nejmenší, jediný co sem našel že nebylo větší než co zrovna měla byl Samsung S10e nebo počkat na Pixel 4a, nakonec vzala ten Samsung.

            0 0
    • kondor  

      Také jsem nedávno pořídil S10e, moje Z5c dosloužila a bohužel nic jiného malého a odolného na trhu není. Ten Pixel 4a bohužel nemá IP krytí.

      0 0
      • doubeq  

        To mě nevadí, už ho vlastně nepotřebuju, jelikož už pár let pracuju uvnitř a v čistém prostředí. A i bez krytí to vydrží dost v krytu a se sklem.

        0 0
      • xtonda  

        S10e má taky ANT+ a barometr

        0 0
    • doubeq  

      Ještě nějaké ohlasy? Jinak díky.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Proč si nepřečteš recenze na webech k tomu určených? Je jich tam více než tady a řeknou ti toho víc.

        Nebo ti snad stačí doporučení na základě „Super telefon, baterka vydrží …“ ?

        0 0
        • doubeq  

          Recenzí jsem viděl snad desítky, ale názor uživatele, který něco používá každý den z žádný nevykoumeš.

          0 0
          • snas89  

            Heh. Kdyby si lidi davali tolik prace pri vybirani partnera. To by ubylo rozvodu:))

            0 0
            • doubeq  

              Jo, ale zase kdyby měla / měl hodně recenzí, tak už bude za děvku / kurevníka :-D

              0 0
    • Smazaný účet  

      Za tu cenu bych bral raději One Plus Nord. Dobrá podpora, lepší foták, displej, procesor atd.

      0 0
      • doubeq  

        Leda papírově s tím foťákem, Pixel fotí o třídu líp. Zbytek teda souhlasím, ale mě jde hodně o foťák.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Pixel o třídu lépe nefotí, maximálně má trošku lepší noční režim,

          0 0
          • jardalee  

            asi tak mam motorola moto g9 plus no a fotak moc nepochvalili ale ja teda nevychazim z uzasu co ten fotak umi a prodal sem i svuj fuji xt100 protoze s tim mobilem udelam lepsi fotky,nekde jsou anglicky recenze kde se da zoomovat obrazky a hned je tam srovnani s dalsima telefonama a dslr a tam ta motorola taky vysla velice dobre,teda podle meho oka :)

            0 0
            • jardalee  

              no a teda jeste dodam ze sem byl skeptickej k tem 64mega fotkam,ale ted uz jinak nefotim,zachyti to hrozne moc a pak to staci v pocitaci zmensit na treba 14mega a mas neskutecne detailni fotku,pak je tam nocni rezim jakej byl treba na starsich sony fotacich ze se vyfoti nekolik fotek a ty se potom spoji a taky moc pekny vysledky,no a taky je super obrovsky a detailni panorama pokud to clovek snima na vysku

              0 0
          • doubeq  

            Hele viděl jsem dost fotek v porovnání přímo, tzn, že foceno v jeden čas, stejná scéna, stejné podmínky a na větším displeji, než z mobilu a Pixel má proti Oneplus přirozenější barvy, nevypouští žlutou a detaily jsou taky lepší. Noční režim je samozřejmě taky super. Ale o barvách se těžko hádat, když každý člověk má barvocit jiný.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Jo máš pravdu, teď jsem koukal na nějaká srovnání a v tomhle je Pixel lepší. One plus má prý zase o něco lepší focení v interiéru. Upřímně fotáky u One plus stály za pendrek, u svého One plus 7T Pro mám při focení bílé problém s růžovým nádechem na krajích. Osmička už prý fotí luxusně ale platit za mobil 30 tisíc fakt nehodlám, na to je měním až moc často.

              0 0
    • doubeq  

      Ještě jsem se uživatelů, kteří kupovali v ČR mebo UK, odkuk naše eshopy berou, nezeptal, jak je to s nabíječkou a adaptéry, případě s nabíječkou třetí strany. Narazil jsem totiž na problém u CZC, kdy nedodává adaptéry díky chybě v logistice a navíc je to naprd mít cestovní adaptér UK/EU, vyjde z toho strašný monstrum.

      A prý už německý Googlestore ruší objednávky na přeposílací adresy, takže to je pro mě asi pase.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Tak ono poprosit někoho aby ti ho z německa vzal nebude tak složité a na bazoši jsem jeden viděl asi za deset papírů z německa. Česká Lípa, to není taková garda z pardubic. Já takhle bral trojku za osmičku, nějakej kamionák si tak přivydělával. A jestli ti to za ty ušetřené dva tisíce stojí. https://mobil.bazos.cz/…ozbaleny.php

        0 0
        • doubeq  

          Hele pro mě jsou dva tisíce dost, hlavně ubydou trable s UK nabíječkou, respektive s komínem s redukcí v zásuvce. Každopádně díky za tip, je to zajímavá alternativa.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Neřikám že pro mě nejsou ale zase raději mám záruku u lokálního prodejce než to někam posílat.

            0 0
          • jardalee  

            ja byt tebou hledam jinde ten telefon je o nicem krome procesoru a ram je to hrozne slaby a doba uz je jinde navic i ten procesor je spis z kategorie mobilu okolo 5–6tisic ,fotak muze byt sebelepsi ale proste nocni fotky v interieru neumi zadnej mobil vycemene ani zrcadlovka na to je blesk,jediny pro co by to mozna melo cenu ze to bude mit uplne nejnovejsi android ale to nevim jiste a otazka jestli je to vubec vyhoda,protoze dneska uz pokud mas andoid 9nebo 10 tak ti chodi neustale aktualizace

            0 0
            • jardalee  

              jeste koukam ze google chysta vylepsenej model tak ten by za tech 10tisic odpovidal ale ten bude tak za 15 a to uz je zase nesmysl :)

              https://mobilenet.cz/…r-a-5g-41822

              0 0
            • doubeq  

              Jo, tyhle otázky se mi taky honí hlavou, ale displej 60Hz mi nevadí, jelikož jsem lepší nepoznal a říkam si, že daň za čistý a maximálně plynulý telefon v podobě starších komponent není taková.

              0 0
              • jardalee  

                no neni to uplne spatnej telefon ale ja bych ho asi teda nekoupil ale je to i tim ze mam hranici nekde okolo 6000kc :) a oblibil sem si ty motoroly coz je teda lenovo ktery sem rad nemel :D ale u toho pixelu bych mel asi nejvetsi obavu z baterky bohuzel to nezachrani ani ten uspornej displey

                0 0
                • doubeq  

                  Na Motoroly taky koukám, jen teda foťáky jsou asi malinko horší, no ne nejhorší, spíš že ten hlavní je většinou OK, ale zbytek je dopočtu, viz poslední pádlo Moto G 5G Plus, navíc ta velikost je pro mě strašlivá, 6,7".

                  0 0
                  • jardalee  

                    je to spis priklad co se da koupit,motorola a nokia je dobra ze ma taky cistej android,s tema fotakama je to tezky tady treba vyrez fotky 1:1 mobil za 30 a za 5tisic :) a ta motorola ma jeste ten 64mega ten tam bohuzel nesrovnavali

                    0 0
                • TheJD  

                  Ta Motorola je vyrazne vetsi → ma vyrazne vetsi baterku → vyrazne dyl vydrzi na jedno nabiti. Jenze to je presne to, co nechceme, takovy obri telefon.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.