• prozac

Ahoj. Jsem už téměř rozhodnutý si kou Giant Terrago model 2006 (www.cykloexpert.cz/…iant-terrago). Máte s ním někdo reálné zkušenosti (nebo alespoň se stejnou vidlí nebo brzdama)? Vidíte na tomhle kole nějakou vyloženou slabinu? Případně znáte nějakou lepší variantu do cca 20.000 Kč? Chci ho používat na kratší i delší XC vyjížďky (tj. žádné závody). Váha mi teď ukazuje kolem 75 kg :-)

0 0
    • prozac  

Protože to nikdo neudělá, odpovím si sám. Kolo už mám doma a o víkendu jsem ho vyzkoušel (ještě že ten sníh počkal až do dneška). Bohužel jsem zjistil, že i na tomhle kole se musí šlapat:-) Ná mých 180 cm je 19" tak tak. Posed je vzpřímenější než jsem byl zvyklý. Proti ocelovému rámu zadek dost drncá. Ale zas je hodně tuhý a celkově se tváří dost důvěryhodně. Z brzd jsem byl nejdřív dost rozpačitý, ale po pár kilometrech se pronikavě zlepšují. Ještě se naučit brzdit zadní brzdou tak, aby mě zadní kolo nepředjíždělo :-) Vidlice není špatná, jen trochu necitlivá na menší nerovnosti. Ale možná ji mám moc nafouknutou. Řazení (Deore) zatím nic moc. Taky pláště mě nenadchly. Boční vedení předního pláště je dost slabé. Sečteno a podtrženo – na mé ježdění je to fakt paráda. Jen doufám, že se kolo nestydí za jezdce.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.