GHOST SE 5000 v. Radon ZR Team 6.0 (bike do 20K)

6 nepřečtených
  • Elcocheroto

    Dobry den, rad bych pozadal zkusene borce o radu s vyberem kola do dvaceti tisic.

    Jezdim vikendove asfalt, lesni cesty, vylety po ceskych CHKO, trikrat az ctyrikrat do roka se vypravim na zpravidla tydenni vypravu nekam na na ceske hory, s novym kolem jsou v planu i zahranicni kopecky.

    Merim 175 a vazim necelych 70 kg.

    Vzhledem ke zpusobu vyuziti kola a vzhledem k tomu, ze se v bajcich nijak extra nevyznam, je pro me pomerne dulezite, jak kolo vypada (napr. se mi nelibi bila kola). Na druhe strane urcite hledam kolo kvalitni, zarucujici pohodlnou jizdu, kde neni vzhled naprostou prioriotou na ukor ostatniho, zkratka nechci prohloupit.

    V soucasnosti mam dva favority:

    GHOST SE 5000: http://www.ghost-bikes.cz/…se-5000–2012

    • kolo se mi zkratka libi a zda se mit slusnou vybavu. Doufam, ze bych mohlprodejce pozadat o slevu a stlacit tak cenu k tem dvaceti tisicum.

    Radon ZR Team 6.0: http://www.bike-discount.de/…eam-6–0.html

    • tohle kolo jsem objevil po procitani tohoto fora. Libi se mi jeste mnohemvic. Vzhledem k tomu, ze se tady casto doporucuje asi nema smysl strachovat seo vybavu.

    Ceho se ale bojim, je samozrejme ten online prodej, kdy nemam moznost si kolo poradne prohlednout, natoz si jej osahat. Dale samozrejme obavy z reklamace.

    Do tretice jeste zvazuji Apache Blackwawk Disc (2011), kde me priznam se, zaujala ta relativne vysoka sleva nabizejici kvalitnejsi vybavu, vzhledove mi ale zase tak atraktivni neprijde.

    Rad bych se vas zeptal, ktere z vyse uvedenych byste mi doporucili a proc? Pripadne nejake jine tipy na kolo do dvaceti tisic?

    Hranici 20 tisic nemohu prekrocit a neplanuji v budoucnu kolo nijak vyrazne vylepsovat.

    Diky.

    0 0
    • Herdy  

      Myslím si, že výběr je celkem vyrovnaný, ale u toho Apache si nejsem jist jestli ti bude vyhovovat velikost mají tam 16,5 a 19.

      Každopádně bych se přiklonil k Apache kde se mi líbí jeho osazení a s cenou určitě půjde ještě trochu hnout. Navíc je to česká značka a myslím, že nebude problém si to někde vyzkoušet.

      Radon ZR Team 6.0 – jistota již několika lidmi odzkoušená a v tvém případě více jak dostačující. Otázkou je jen jestli ti nevadí, že si na kolo nesedneš než ho koupíš.

      GHOST – dobrá kvalita, ale z výběru mi přijde nejslabší.

      0 0
    • Azmir  

      Z těhdle určitě radon, díky asi nejlepší vidlici, což beru u HT jako hlavní prvek, ten ghost je s ním ± nastejno ale Reba > RST FIRST air takze stále radon, no a ten apache má jako vidlic těžkou toru, ale zase to kompenzuje SLX řazením a SLX přesmykem, což bych ale neviděl zase jako tak velké plus, protože Reba a Tora jsou od sebe celkem jak cenově tak funkčně vzdálené, takže bych být tebou vzal radona, zkusit si ho klidně můůžeš jet do jejich centra do německa kdybys chtěl, jinak tenhle eshop je ozkoušeny, takže bych se ho nebál a reklamací taky ne.

      0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Přítelkyně vozí ZR lady nebo tak něco a max. spokojenost jak z mé strany – komponenty, tak z její design. Takže Radon.

      0 0
    • Elcocheroto  

      Diky za vsechny nazory. Rozhodl jsem se pro Radona, mimo jine protoze, ze ten lonsky Apache uz neni k sehnani. Ted uz nezbyva nez se tesit :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.