• AdamosR1

    Zdravím. Tak jsem pořád hanil 29 kola a nikdy jsem na nich nejel. Jel, ale né na pořádné. No četl jsem si na netu nadšení z Lectora. Tápal jsem. Náhodou si ho kamoš koupil a já se svezl. To jsem samozřejmě neměl dělat. Takže že ho chci, je jasná věc .

    Hlavní otázka: Vzít Lector 5 LC nebo 6 LC ?

    Levnější 5 ka je dafakto lehčí o 0,2kg. Nejde mě o extra gramy. Ale kde ta 6 ka nabrala tu váhu.? Foxka je těžší než Reba ? 0,2KG může udělat přesmyk a levé řazení od 2 tácu + 2 tác. 5ka je zas taková smutná celá černá. 6ka má aspoň ty zlatý nohy foxky a nějakou tu bílou.

    Nemůžu se k.. rozhodnout. Co je funkčně lepší ? Základ sram 1×11 nebo xt 2X11 ? Problém je v tom, že bych chtěl 2×11 xt stejně předělat na 1×11 a drbat do toho, kupovat menší převodník, řazení není přidělaný přímo na brzdovou páčku…To je na pytel. Koupit carbon řídítka, sedlovku, a už jen solidní výplety a top. Poradte s výběrem …

    Anketa: Jakého Lectora ?

    2x
    33%
    4x
    67%
    0 0
    • rs.bike.samuel  

      6 je hezčí, má lepší brzdy. 5 celá černá taky pěkná a na 1×11, ale to z 6 taky můžeš udělat. Máš to těžký :D

      0 0
    • AdamosR1  

      Trochu tápu že Sada Sram 1×11 je dražší než XT 2×11 a stejně je 5 lc levnější…než 6 ka. Že by stála foxka o 4–5 tis víc než reba ?

      Rámy by měly být stejné

      0 0
    •  

      oba modely by si ještě zasloužily lepší kola

      0 0
      • AdamosR1  

        Tak samozřejmě, dát na takový bike s takovou cenou ráfky za 400–500kč plus ani ne náboje na průmyslech je na palici. Ale to je politika vícero výrobců, kromě Canyon a Radon a pár firem, kde musím kola objednat z netu. Lector 5 a 6 se mě ale libí 3× víc než canyon na hliníku 29. A canyon na bakelitu má zas krátkou rámovou trubku na mě.

        0 0
        •  

          jelikož mě geometrie canyonu taky nesedla tak jsem se vydal cestou Lector 3 s tím že co jsem ušetřil slevou při koupi jsem upgradoval kola, pláště, brzdy, představec, sedlovka, gripy. Původní díly jsem hned prodal a ani to nebylo zas tak cenově hrozný. Původně jsem uvažoval o hlíně Tacana X8, ta sice měla slušná kola ALE zase neměla pevnou osu vzadu což jsem vyžadoval

          0 0
    •  

      Kdyby jsi sem dal aspon fotky nebo odkaz.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.