GF X-Caliber 2006 - průměr sedlovky

10 nepřečtených
  • petryk

Blíží se ke mně rám GF X-Caliber, model 06,  29er a já se marně snažím někde najít průměr sedlovky, který do rámu patří.

Čistě podle oka bych řekl, že to bude 27,2 mm, ale nemáte někdo doma něco podobného či stejného?

Díky

0 0
    • fluider  

Horšie, že to nepíšu ani v špecke v ich bike-archíve na fisherbikes.com. Teda, neviem prečo tieto rozmery neudáva väčšina výrobcov bikov… :-/

0 0
      • petryk  

No, právě proto se na to ptám, nikde jsem to nenašel…

0 0
    • Mug  

31.6 mm

0 0
      • petryk  

dik

0 0
      • Gung-Ho  

Nechci se hádat, ale na 99% je na ročníku 2006 už 27.2mm. Ty 31.6 byly na starších. Ale je jednoduchá pomoc, teda piokud víš jak rám vypadá…pokud je na něm už hydroforming, tak je tam 27.2 a pokud neni, tak to bude 31.6.

0 0
        • petryk  

Je to tenhle

Od pohledu bych taky řekl, že 27,2 mm

0 0
          • Gung-Ho  

Na 99% je to 27.2…je to stejnej rám co mám v profilu Cobii a ještě mám X-Cal ´07 stříbrnej a na něm je taky 27.2..ten v profilu neni…neb na něm ted žádný kolo postavený neni. Jakmile je na rámu ten hydroforming, tak sou to 27.2 a navíc kdyby čistě náhodou nebyla a ty už si sedlovku dopředu pořídil, tak je snadný řešení redukcí, obráceně to nejde:-) A ještě Ti bude ta 27.2 líp pružit…dělám to tak i na rámu s 31.6:-)

0 0
        • Mug  

Dík za optavu. Je to možný.

Mám Paragon 2003 a tam je těch 31.6 ale teď už je to asi jinak.

0 0
    • t29  

Jestli ti to pomůže, moje GF Cobia 2007 má sedlovku 27,2 mm. Tuším že modely 2006 a 2007 byly stejné, a podle obrázku toho Calibera by to mohl být i stejný rám.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.