GEAX Barro Mountain 26x2.1 - má někdo zkušenosti?

5 nepřečtených
  • Internaut

    Má, prosím, někdo zkušenosti s GEAX Barro Mountain 26×2.1 (kevlar, váha 560g)?

    Předem díky za názory.

    0 0
    • Pijer  

      Mám je letos nově na předku (předtím NN s duší) ve 2,25 TNT a jsem spokojenej. Akorát 2,1 má, myslím, tvrdší směs než 2,25.

      0 0
      • -Alan-  

        Ano, širší má měkčí směs.

        Já jsem ho jezdil a po počátečním nadšení jsem ho zavrhl. Vadilo mi nepředvídatelné chování v zatáčce, zvlášť na asfaltu. Boční řada výstupků je měkká a najednou povolí. Byl docela prima na cestách s navoženým kamením. S trochu sjetými výstupky a omylem nasazený opačně mi strašně klouzal, letošní trutnovskou 50 jsem kvůli tomu z kopce jezdil jako připosraný. A nevím, zda byl už nějak vytahaný, ale ze všech plášťů, co mám byl největší porod ho předělat na bezdušový. Furt někudy utíkal vzduch, jednou se vyzul při foukání z patek a udělal tmelovou bombičku. Teď místo něj mám Michelin XC AT a přijde mi lepší. Navíc bez duše šel nafoukat i bez tmelu a po přidání mlíka krásně drží tlak. A dá se na tom najednou jezdit i při nižším tlaku, nežvejká to tolik v zatáčce. Od Geaxu bych si teď plášť dopředu nevybral, vzadu docela spokojenost se Saguaro, i Mezcal bych zkusil.

        0 0
        • Pijer  

          To je zajímavé, jáho mám taky na předku a nijak dramaticky odlišné chování oproti NN nepozoruju. Jaký máš rozměr a kevlar, TNT, UST?

          0 0
          • -Alan-  

            2,1 v kevlaru ne TNT. Ještě pod názvem Maraton.

            Ale už měl něco najeto, když jsem zkoušel udělat tubeless s kitem od Rubeny. Modrý mlíko je dost blbej nápad. Už jsem myslel, co to je za kraviny, tenhle systém. A vida, Michelin jak kdyby na to byl dělanej a Saguaro jsem taky vcelku v poho dal. I starej Speedmax Alfa WCS docela zapadl a to jsem si pro něj kit udělal z 24" duše. Naopak Rubenu jsem na tu jejich pásku vůbec nedostal, neobul jsem ji na ráfek. Páska mu trochu zvětšila průměr. Na kit z 24" duše to šlo jak při porodu, ale dostal jsem to tam.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.