• gazman

    Chci si letos pořídit sadu plášťů do bláta,jelikož už nechci aby mě vypekly podmínky v některém z bikeparků.Nikdy jsem „mokré gumy“ neměl tak bych chtěl poradit které,popř. jestli má nákup vůbec smysl a rozdíl v ovladatelnosti a stabilitě je na blátě opravdu tak markantní.

    Continental Rain King

    Intense Tyre Systems Spike FRO DH

    Kenda King of Traction

    Maxxis Swampthing

    Maxxis Wet Scream

    0 0
    • pustipav  

      sorry muj hlas nepocitej, chtel jsem se podivat jak vypadaj a omylem hlasoval .)

      0 0
    • pítrs  

      Swampthing a letos je budu vozit na všechno…

      0 0
    • LP920DH  

      Vozil jsem Wetscreamy a neseděly mi… Prostě v bahně nedržely stopu jak měly, pořádně se nečistily. Jezdím teď druhým rokem Intensy a nemůžu si je vynachválit… Rozdíl jde poznat. ( mluvím o DH tratích )

      0 0
    • Radek Broz  

      Normální mokro Swampy, Screamy ve sračkách, ve kterejch většina lidí nevyjede a na nekamenitejch tratích.

      0 0
      • gazman  

        Takže na měkkých tratích za mokra Scream do total sraček taky Scream?

        A na tvrdých tratích za mokra Swamp a když teče po trati voda tak Scream?

        Jak se ty Screamy chovaj na mokrém ale tvrdém povrchu,ty vysoké boky se musí žvýkat myslím?

        0 0
        • Radek Broz  

          Jo takhle to vozím. Blbý, že málokde se to dá vybrat, aby to sedělo všude – třeba na Klínovci i pokud je fakt hodně bláto, dole jedeš po šutrech a na screamech to neni moc dobrý.

          Jinak soiuhlas s Fouskem níže – pokud budou konečně opět dostupný Micheliny, budu letos asi střídat jen 2 typy těchto. Má to mít, myslím, jiný názvy. Ty 16 byly výborný pláště a skoro jsem jiný nedával.

          0 0
    • fousek  

      Jeste bys moh do vyberu zaradit Michelin DH16

      0 0
    • JMT  

      Vozim miniony, mekka smes, neprezouvam a neprijdu si limitovan gumama :-) Zvlast v bikerparku mi prijdou spiky dost k nicemu…

      0 0
      • Radek Broz  

        Mě by nic nedonutilo přezout mimo závody, na to jsem moc línej. V parku je to dost jedno, tam je opravdový báto fakt vyjímkou.

        0 0
    • hanz  

      intense spiky sou dost tvrdý, dobrý jen do měka louky atp, pokud máš na trati kameny nebo kořeny je už lepší scream, má měkčí směs, že se nečistí bych viděl jako fámu. Swamp je spíš takovej univerzál co nedrží nikde, navíc velmi rychle mu strhneš hrany protože má málo špuntů a pak je otřesnej uplně všude. DH 16 byl super celkem uni plášt, jenže má hodně měký boční špunty a mých 94kg špatně udržel na traverzu. Minion je dle mýho nejuniverzálnější plášt kterej je rychlej, lehkej, dobře drží od prachu až do blata. Když je hodně blata je jen třeba myslet že nesmíš brzdit v točkách aby sis ho nezanesl.

      Po letech jezdím už jen ardent(rýchlý prašný tratě) minion(uplně všude) intense intruder(blato když to není ještě na spiky) a screamy(sračky)

      právě ten intruder je podle mě to co hledáš, dá se s ním jezdit aj na suchu bez problémů, blato dává s nadhledem a sračky taky zvládne. Jediný co tak není moc rychlej, ale to žádnej intense.

      Všechny pláště jsem vozil plus x dalších. a u tohodle jsem zůstal.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.