• Boris-1

    co rikate na tenhle stroj co se tyce pomeru cena/vykon?.. a taky kdo ma nejake zkusenosti s touhle znackou tak sem s nima. predem diky za odpovedi

    0 0
    • madcat  

      Mně se Felty dycky líbily – jednobarevnej nepřeplácanej rám, slušná cena, slušný komponenty… neříkám, že za ty prachy nepůjde pořídit líp vybavený kolo, to asi jo, ale já bych se toho nebál.. s tímhle modelem ovšem zkušenosti nemám žádný, akorát kamoška si koupila asi před 3 nebo 4 rokama nějakýho levnějšího, asi za polovinu… Slouží jí dodnes, ale ona na něm taky najela všehovšudy snad 5 km :-)

      0 0
    • boris85  

      V dubnu bude 5 let od koupi mého Q800. Není to nejlepší kolo, ale mi stačilo (do teď, na jaře jdu do fulla). Nevím jakým směrem se kvalita posunula v dnešní době, já ti můžu říct, co zase až tak dobré na mém bike není. V prvé řadě kola. Na předním strašně měkký výplet, nicméně i přes někdy hnusné zacházení vydržel do dnes, na zadku komplet výměna špic, nějak se prostě unavily a začaly postupně praskat. Váhově ale na tom špatně nejsou. Další věc je vidlice – dávali tam v té době mrchu pružinu Insyc River – o pružení se to snaží, spíš to ovšem je taková těžší pevná…a takova maličkost, představec mám trochu blbě svařený – jemně vychýlen doprava. Jinak spokojenost a za ty prachy, které jsem do toho dal to nebyl špatný kup. Záleží na jaké ježdění to chceš. Pokud mix silnice/slabší terén, budeš spokojen.

      0 0
      • Boris-1  

        no tak ja hlavne chci at me vydrzi ram a vidla zbytek mas spotrebni zbozi u kazdeho kola

        0 0
        • boris85  

          Když to tak vezmeš, tak celé kolo je spotřební zboží…jen sem ti napsal něco o mém kole. A co se týče rámu, mám najeto asi 12000km a rám je v pohodě. Sem tam od odletajících kamenů (pitomý sjezd z Pusteven po zelené, směr Trojanovice) obítý rám, jinak barva drží, nepraská, nějaké znatelné opotřebení taky neregitruji, takže z mojeho pohledu, ano rám vydrží pár let. A vidlice…zkus tady o ní něco najít, ale za ty prachy asi víc chtít nemůžeš.

          0 0
    • myscho  

      kupoval som Q800 [viz profil] na jesen 2006, porovnavat velmi nemozem, lebo predtym som mal len 2 biky [skoro Tesco bikes;]

      • inak si myslim, ze bike je OK,celkom dobre zrychluje, ram samotny je tuhy [zadna stavba je pomerne tvrda]
      • asi po 9 t. km sa chystam na vymenu komplet kolies [rozmyslam o crossridoch:]
      • no a musim povedat, ze aj po 2 rokoch sa mi designovo paci
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.