FATbikeri, zvlaste ti na snehu jezdici, spojte se. 8-)

4 nepřečtené
  • Murphy-HC

    Ahoj,

    tak jsem se trosku rozcilil na bezkarskem foru, jak nas, snowbikery, diskriminuji.

    http://forumbezky.nyc-sport.cz/viewtopic.php?…

    Kupodivu moji reakci prijali zatim docela vstricne. Tak jsem zvazoval, jak zabranit zbytecnemu boji mezi koly a bezkami. Udelat si takovou diskusi s varovanimi a informacemi o aktualnim stavu. Kdyz uz jeden z nas zapadne do rozblaceneho snehu, mohl by popisem stavu snehu a pripadne i dokumentacni fotkou varovat ostatni, aby zbytecne nevyrazeli do nevhodnych podminek, ale radsi vzali jine kolo a jeli se projet kolem komina.

    Pro zacatek vlastne nevim, kde a jak snehulaky kontaktovat. Treba tady par takovych bude. Dejte o sobe vedet.

    Murphy

    0 0
    • karliner  

      Imho bouře ve sklenici vody, móda fatbiků zase přejde a vše se vrátí do normálu, tj, když je sníh, používají se lyže nebo sněžnice, když sníh není, jezdí se po lese na kole..

      0 0
    • MirosPikos  

      Celkem zajímavá diskuze. Dobrý postřeh, že především bajkeři by neměli mít rádi pěší. Věřím, že pěší budou daleko největší *******. Jinak v každé skupině se najde dement, viz. ten dědek, co trefil tu holku.

      Chtělo by to minimálně osvětu ze strany půjčoven, jak se chovat na kole nebo na lyžích. Pěšáci jsou případ sám pro sebe, většinou špatně nesou, že se někde trmácí, bolí je nohy, je jim zima, cesta neubíhá a pak okolo nich profičí běžkař nebo fatbiker. Tak alespoň ze závisti zničí stopu a ještě mají řeči. Přitom zadupat, tak většinou sami skočí do hlubokýho prašanu :)

      Bohužel lidi jsou jaký jsou, spíš než nějaké zlepšení situace to očekávám horší a horší. Skalní borci se budou respektovat, výleťáci jak kteří no a buran zůstane buranem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.