• alteregoolkyc

    CO JE ETIKA ETIKA je kodex chování, který slaďuje práva a svobody každého člověka a snaží se o minimalizaci a eliminaci třecích ploch. Jsou to pravidla, která dávají určitou dimenzi lidskému jednání, patřičnou úroveň, která vypovídá o intelektu a uvědomění každého člověka, o jeho akceptaci jiných lidí, tedy o toleranci.
    Základy etiky začínají slušným vychováním v rodině. Pokud toto slušné vychování chybí, těžko po takovýchto lidech žádat dodržování etických kodexů. Není to o tom (jak se mylně domnívají zejména mladí lidé), že člověk musí zapadnout, chovat se jako ostatní. Každý člověk je individualita a určitými věcmi se liší, tudíž jsou i extrémy, které se liší více .. a přesto nemusí porušovat etický kodex.
    Není to o tom, že člověk musí zapadnout do kolektivu. Ono totiž může dojít (a někdy dochází) k tomu, že skupina lidí se chová neeticky (někdy i porušuje zákony) (KKK, rowdies, parta neuvědomělých mladých na nějakém fóru, ..) a člověk, který je z této skupiny vyčleněn, působí, jako vyvrhel, jako někdo, kdo je špatný.
    Ovšem, kde zjistit, kdo se chová eticky a kdo ne? Toť problém. Ani ne tak neřešitelný, jako spíš opomíjený. Koho vážně zajímá etika, čili slušné chování, tomu není zatěžko se zeptat někoho (aspoň o generaci) staršího (starší lidé vědí víc, to je obecný a logický fakt), nejlépe rodičů, kde odpadají zábrany z oslovení cizí osoby. A pokud se někdo nechce ptát, stačí si položit otázku: neomezil jsem svým jednáním někoho? Neohrozil jsem něčí soukromí? Toto jsou jedny ze základních pravidel etiky! Tolerance.
    Ale co je tolerance? TOLERANCE JE VŮLE, PROSTOR, VE KTERÉM SE STÝKAJÍ ZÁJMY RŮZNÝCH LIDÍ, ANIŽ BY DOŠLO K JEJICH (JAK TĚCH ZÁJMŮ, TAK I LIDÍ SAMOTNÝCH) KOLIZI A OHROŽENÍ, NARUŠENÍ ZÁJMŮ TĚCHTO LIDÍ. Čili jejich akceptace. Pokud se lidé budou držet těchto definic, nebude docházet ke sporům, anebo tyto budou řešeny polemikou, nikoli invektivami, někdy až agresí. A o to vlastně jde. Dodržování etických kodexů je důležité! Na světě je stále více lidí a proto zákonitě, přímou úměrou, dochází k více sporným situacím, konfliktům. Tyto konflikty řeší právě dodržování etických kodexů, čili pravidel chování. Pokud SI toto uvědomíte, přispějete obrovsky ke klidnému prostředí, ve kterém se soustředíte na danou odbornou problematiku a vaše pozornost nebude odváděna na žabomyší války, nevedoucí k ničemu, jen ke zhoršení mezilidských vztahů. A věřte, že jakékoli vaše zasahování do soukromí jiných se vám vrátí i vy budete v situaci, kdy se bude hovořit o vás a vašem jednání za situací, kdy vám to nebude vhod. A s věkem bude takovýchto situací přibývat, to je jasné. Shrnuto a stručně řečeno .. ETIKA = TOLERANCE

    Že tato tolerance chybí i administrátorovi tohoto portálu svědčí to, že umožňuje skupince křiklounů napadat člověka, který neporušil žádná pravidla, na rozdíl od této skupiny, používající výhrůžky, vulgární invektivy, narušování soukromí jiných, zveřejňování lží .. OLKYC

    0 0
    • Splinter  

      běž se léčit…

      0 0
    • prodi  

      je mi tě líto…

      0 0
    • roud  

      Admine děkujeme

      0 0
    • Sinty  

      Že by si pan Olkyc našel právníka? Napsané je to pěkne, pravda.

      0 0
    • kudlanka32  

      etika je nezavisla na spolecnosti, ze ktery vysla? (to je dotaz, aby nevznikla bitka:)

      0 0
      • alteregoolkyc  

        Ano. Tolerance je nezávislá na společnosti. J.

        0 0
        • Blabas  

          No myslím, že co je etické pro Muslima, já bych asi nezkousl a co je etické a připustitelné u nás, pro to by mě asi tentýž picnul na potkání. Nemyslím, že lze v praxi míchat etiku s tolerancí. Mohu být tolerantní k zcela neetickému chování ( české zdravotnictví ). A někdy si nemůžu luxus tolerovat některé rádoby etické věci dovolit. A tolerance je vztahová vlastnost a tedy existuje i tolerance společnosti. Nezávislá na ní rozhodně není. Leda tolerance jedince, tedy tvá, může být nezávislá na společnosti, ale jak to vypadá to už víš.

          p.s.: nic proti muslimům, to byl jen příklad. Mám mezi nimi spoustu přátel.

          0 0
          • alteregoolkyc  

            Budeš – li tolerovat Muslima a on Tebe, bude to etické ..
            Ad zdravotnictví .. bavím se o etice a toleranci mezi lidmi, ne mezi člověkem a institucí .. Etika se aplikuje tam, kde nelze použít zákon a zdravotnictví je uzákoněné, tudíž neargumentuj tímto ..
            Které etické (ne rádoby etické) věci nemůžeš tolerovat?
            Tolerance je zajisté vztahová vlastnost, stejně jako etika! Ale nelze obecně říci, že existuje tolerance společnosti, to bys musel konkrétně specifikovat. A pokud myslíš toleranci společnosti několika vyhraněných lidí, tak o tom jsem ve svém pojednání psal a měl přesně na mysli. Já nejsem netolerantní, ale nemohu akceptovat invektivy mým směrem. Právě tyto invektivy jsou výrazem netolerance ..Takže jakákoli reakce na tuto netoleranci není napadnutelná .. kdo seje vítr ..
            Neuhýbej demagogicky od tématu, bav se o etice, jako takové! Já přirovnal etiku k toleranci a obecně to platí, ale budeš – li chtít, najdeš rozdíly mezí etikou a tolerancí .. (Např. tolerance sedlovky nemá s etikou co dělat ..:-)) Rovněž demagogicky navozuješ téma o vztahu jedince (Tebe) ke společnosti, jako zákonnému subjektu a to je nesmysl, zejména v mé diskusi je toto irelevantní, bav se, prosím, k věci, nebazíruj na nepodstatných detailech, ale vyjadřuj se k danému problému ..
            Akceptuj téma, jak je myšleno ..

            0 0
          • alteregoolkyc  

            a, Blabasi, hovořím zejména o tom, že je neetické, když se někdo hrabe v soukromí jiných, když zveřejňuje jakoukoli identitu za účelem znevážení osobnosti a osoby, čili nebavím se o tom, proč, ale ŽE to někdo udělal .. Bylo by na místě, kdybys toto jednání rozebral a vyjádřil se v souvislosti s etikou, místo nějakých muslimů .. J.

            0 0
    • jecnak  

      To bylo 1. varovani.

      www.bike-forum.cz/…pravidla.htm

      0 0
    • sYs  

      Tobě nestačí jeden nick? Dej si na pár dní pauzu, uvidíš, že všechno pak půjde líp.

      0 0
      • alteregoolkyc  

        opět mimo realitu, naprosto nechápeš .. :-) J.

        0 0
        • sYs  

          Vidím, že tvé ego dostoupilo olbřímích rozměrů, nemáš pro mě nic, čím bys mě mohl obohatit. Jsi pro mě jen pouhopohým žvanilem, který nestydatě uráží všechny kolem sebe a není s to pochopit, že i ostatní mohou mít pravdu. BOJKOT!

          0 0
          • olkycalterego  

            tebe nemůže obohatit nikdo a nic .. do prázdného hrnce se nic nevejde, pokud je zakryt poklicí .. :-) (autor: já ..) J.

            0 0
        • Lišák  

          opět mimo realitu, naprosto nechápeš .. :-) L.

          0 0
    • Twiggy Ramirez  

      Etika není kodex. Je to souhrn kodexů, které se liší. Liší se podle sociálních skupin, profesního zaměření, podle vyznání, zeměpisné polohy atd. Je to filozofická disciplína, která popisuje a nebo vytváří nové normy. Normy přicházejí s vývojem. To znamená, že etika je proměnlivá v závislosti na čase. A ne jen na čase. Etika se mění i podle názorů toho či onoho filozofa. Etika vlastně jen teoreticky zkoumá hodnoty a principy, které usměrňují lidské chování v situacích, kdy existuje více alternativ, v situacích, kde je možnost volby prostřednictvím svobodné vůle člověka. Etika není morálka. Etrika jen hledá základy morálky. Etický kodex je např. desatero tady na BF. A jediný, kdo ho tady porušuje, jsi právě Ty.

      0 0
      • alteregoolkyc  

        Tvůj výklad je demagogický a irelevantní, bavím se o etice tu a teď.
        A desatero jsem já, jako 1 z mála neporušil. Ukaž kde (cituj s kontextem) a já ti to kdykoli vyvrátím. Problém je v tom, že vy na tohle reagujete vždy nesmyslně, bez argumentů. Bez konkrétních a objektivních argumentů .. ! J.

        0 0
      • kudlanka32  

        to zni o dost uveritelneji…

        0 0
      • kovar  

        poslední věta je lež jako věž.

        0 0
    • Blade  

      To je Olkyc, kaviarový tousty.. to je Olkyc…

      0 0
    • alteregoolkyc  

      Etika a morálka často souvisí .. co je nemorální, je i neetické .. J.

      0 0
    • die.catana  

      OLKYC ty jseš fakt nehoráznej MAGOR. Nevidíš, že tě všichni poznají podle toho jak se blbě vyjadřuješ? Ty si prostě MAGOOOOOR.

      0 0
    • alteregoolkyc  

      V etice lze použít:

      CO NECHCEŠ, ABY TI DRUZÍ ČINILI, NEČIŇ TY JIM!

      0 0
    • alteregoolkyc  

      Pokud chceme slyšet názor skupiny, která se řídí pravidly demokracie, pak je v ní považováno za normální to, na čem se shodne většina. Je však pravda, že to co je normální podle většiny je vždy správné? Není! A bohužel se s tím setkáváme čím dál častěji. Př.: Pokud budeme mít třídu o 20 žácích, z nichž 15 (tedy většina) zastává názor, že opisovat, krást, kouřit a rouhat se je normální, tedy že jim to vyhovuje a zdá se jim to dobré a 5 (tedy menšina) bude tvrdit, že to nejde, protože si to odporuje s jejich morálními zásadami a oni to nepovažují za normální, pak je ta většina odsoudí, odsune na okraj třídy a řekne, že jsou nenormální, divní a podobně. Následkem toho jsou neustálé názorové pře, vyskytující se sice v každé společnosti, ale v tomto případě nemá většina pravdu a hádky a vzájemné odsuzování můžou tedy vyústit až v šikanu a teror. Z uvedeného výše tedy vidíme: „Když je něco normální, neznamená to, že to je správné!“ Pokud bude většina krást, podporovat války, násilí, smilstvo, špatné filmy (kterých dnes není na zbyt a které ke všemu zlu jen více ponoukají a poskytují dokonalý návod, jak ho páchat), bude to normální. -Ale je to správné? Jsou to správné názory? Vyslovila je většina, takže jsou vlastně normální; ale jsou správné??? Podle mě ne! Ale pokud to řeknu ve společnosti, kde mají opačný názor, než já, řeknou, že jsem divný… -a dostáváme se k vysvětlení dalšího pojmu: synonymum slova divný je: zvláštní, jiný, … i nenormální.

      0 0
    • alteregoolkyc  

      E t i k a -společenskovědní obor, který se zabývá principy a pravidly chování a tyto principy vyvozuje a zdůvodňuje

      • etická pravidla mají platnost ve všech kulturách a jsou formulovány obecně

        Toto jsem zkopíroval z jedněch www .. takže, Blabasi a Twiggy .. J.

      0 0
      • die.catana  

        Já etiketu znám, dělal jsem zní zkoušky. Ale ty si nezasloužíš, aby se k tobě někdo choval slušně. Protože si doposud nepochopil, co to etiketa je. Protože kdybys to věděl, tak by se ti nestalo, že byses s někym musel o něčem dohadovat a nikdo by ti nepsal, že jsi MAGOR. K čemu ti je, že znáš pravidla etikety, když se chováš jako MAGOR????

        0 0
        • alteregoolkyc  

          Pleteš so dojmy s pojmy .. nehovořím o ETIKETĚ, ale ETICE .. a to jsou sakra rozdílné věci .. :-) J.

          0 0
          • die.catana  

            To máš sice pravdu. Je fajn, že jsi zjistil co je to etika. Teď by bylo super, kdybys ju aplikoval. Ale buď si jistej tím, že když v totálním blábolu napíšeš velká písmena a na konec urážlivé sračky dáš zlechčující úsměv. Tak to nemá s Etickým ani Etnickým ani žádným jiným slušným chováním nic společného.

            0 0
            • Rychlej turista  

              Určitě máš pravdu, že Etnické chování patří mezi ty slušné, když už jsi z etikety dělal zkoušky. Můžeš mi ale, mně neznalému, vysvětlit, jak se Etnické chování projevuje?

              0 0
            • jizby  

              Co to máš pořád s těma velkejma písmenama? Zjevně Ti dělá potíže pochopit smysl psaného. Když to někdo dělá z ironie, tak to je ta ironie, co je neslušný a to ještě jen pokud je neoprávněná, a ne ty velký písmena. Pochop to konečně. Psaní slov velkými písmeny na netu se považuje za křik. Ovšem to je pouze forma akcentu. Sama o sobě to urážka není. Jestli je to slušný, či ne, záleží na obsahu a kontextu. To ale neplatí o prvních velkých písmenech v oslovovacích zájmenech. To je normální forma vážného oslovení. Je to v souladu s pravopisem i naším kulturním kontextem. Cítit se tímhle uražen může být jen nevzdělanec, který to neví.
              Já takhle píšu a nejsem sám. Možná je to trochu starosvětské a zde zbytečné, jsem si toho vědom, ale v žádným případě to není neslušné. Tvoje nesmyslné tvrzení uráží mě a všechny co tak píšou, aby bylo jasno.

              0 0
              • olkycalterego  

                Jirko, vypadlo Ti „e“, v tomto místě: „.. forma vážného oslovení.“, mělo být „váženého“ .. ;o) J.

                0 0
                • cekanka  

                  kolikrat se ještě zaregistruješ ta SPAMovaci bote:-)P.

                  0 0
                • cekanka  

                  Kolikrat se ještě zaregistruješ Ty SPAMovaci bote:-)P.

                  0 0
                • jizby  

                  Oba významy jsou použitelné, takže aby se dalo říct, že mi to „e“ vypadlo, musel bych mít v úmyslu ho napsat. To mi nemůžeš dokázat. Myslím, že se drobně mýlíš, Olkyci.

                  0 0
                  • olkycalterego  

                    neříkám, že nejdou použít, ale řijde mi to vhodnější .. a žes to chtěl, či nechtěl napsat, je podružné .. ;o) J.

                    0 0
                    • jizby  

                      Mé chtění není v tomto podružné. Pakliže jsou oba výrazy použitelné, tak o faktu, zda mi to „e“ vypadlo, či ne, rozhoduje pouze to, zda jsem ho napsat chtěl, ale omylem nenapsal, nebo ho nenapsal schválně. Lehká logická hříčka.

                      0 0
                      • olkycalterego  

                        Tvé chtění je podružné, pokud je pravdou, že „e“ navíc je vhodnější (o čemž jsem přesvědčen). Pokud by s „e“ bylo slovo vhodnější, pak lze tvrdit, že pokud jsi ho napsat nechtěl, pak jen proto, že Tě to nenapadlo ..
                        Ovšem kdo objektivně posoudí, zda „e“ je na místě..? :-) Pravděpodomně na to neexistuje žádné pravidlo a bude to jen věcí názoru .. :-) J.

                        0 0
                      • olkyczase  

                        Jak tak o tom přemýšlím, tak výraz „vážné“ (oslovení) není na místě .. Opakem je oslovení nevážné (ve smyslu legrační, humorné), což se nepoužívá, na rozdíl od neváženého oslovení. Čili pokud někdo napíše v oslovení malé písmeno, lze se domnívat, že si osloveného neváží, nikoli, že si z něj dělá legraci a to i v případě, že by si tu legraci fakt dělal. Tudíž z toho mi jednoznačně vyplývá, že jsi písmeno „e“ opomněl .. což není věc, zasluhující opovržení, anebo znamenající ostudu .. Proč nepřiznáš, Jirko, že Ti ujela ruka, anebo jsi jen obyčejně zapomněl, přehlédl? .. Errare humanum est.. ;o) J.

                        0 0
                        • jizby  

                          Třeba jsme oba z různých krajů, kde se jinak mluví. Zkus to řešit s nějakou češtinářkou. Mě tohle téma už nudí. Jestli si chceš povídat, dej nějaké lepší. A dnes tu stejně ponocovat nebudu.

                          0 0
                          • olkyczase  

                            skvělý nápad, Jirko .. znám jednu korektorku, zeptám se ji hned .. J.

                            0 0
                          • olkyczase  

                            Takže odpověď korektorky: „Jirko myslím že neexistuje ani vážné ani vážené oslovení. Pokud jde o oslovení … je to oslovení vážené osoby, si myslím já. Závěr – vhodnost slov není správná ani u jednoho. Je to srozumitelné? Lépe to neumím vyjádřit. B.“
                            Mohli bychom polemizovat, zda jde o oslovení, či osobu, ale pro naši potřebu z toho vyniká, že slovo vážné není vhodné .. J.

                            0 0
                            • Honza729  

                              No, mezi radky te korektorky ctu, ze te ma taky za peknyho vola :-)))))

                              0 0
                              • olkyczase  

                                kovar (03.01.2008 13:28:19) blokace témat
                                .. tu řádí podivín olkyc a jeho primitivní a vulgární oponenti

                                Tolik kritika z vlastních řad .. Ovšem nerad bych se mistra Kováře dotkl .. nejspíš nepovažuje obrat „z vlastních řad“ za nejvhodnější .. Uznávám a beru zpět .. nemohu srovnávat 2 protichůdné intelekty .. to fakt nejde .. Spíš tedy by u něj pasovala charakteristika .. „objektivní pozorovatel BF ..“
                                Jenom nechápu, proč jej nikdo nechcete brát vážně .. J.

                                0 0
                                • wroum  

                                  protoze jste si trochu podobny

                                  0 0
                                  • olkyczase  

                                    Též se mi jeví, že naše genialita je na podobné úrovni .. akorát on o ní skromně mlčí .. :-) J.

                                    0 0
                • jizby  

                  Oba významy jsou použitelné, takže aby se dalo říct, že mi to „e“ vypadlo, musel bych mít v úmyslu ho napsat. To mi nemůžeš dokázat. Myslím, že se drobně mýlíš, Olkyci.

                  0 0
      • Twiggy Ramirez  

        To je ovšem, ale naprostá zhovadilost. Etika nemá stejná pravidla ve všech kulturách, protože jakožto filozofická disciplína neexistuje od počátku věků. Např. Imanuel Kant měl zcela jiný náhled na etiku než Nietzsche. Kant říkal, že člověk, ať už je jakýkoli, se nikdy nesmí stát prostředkem ke konání, má být vždy jen cílem. Naopak Nietzsche říkal, že člověk se musí zdokonalovat za každou cenu a že soucit je jen afekt slabochů. Člověk musí být tvrdý a nekompromisní aby se z něho stal nadčlověk. Oba tito pánové byli etičtí filozofové, ale jen jeden z těchto pohledů na etiku je správný. Ten druhý byl zneužit bandou sociopatů, kteří si mysleli, že můžou ovládat svět v první polovině 20.století. Ale i tihle sociopati se řídili etikou.

        JEDINÝ PLATNÝ ETICKÝ IMPERATIV JE: Konej dobro a vyhýbej se zlu!… Tento imperativ v sobě vůbec nezahrnuje relativitu zla a navíc říká, že se zlu máme jenom vyhýbat, tj. zanechává si zadní vrátka pro situace, kdy je zapotřebí tzv. nutné zlo…

        0 0
        • alteregoolkyc  

          Tvrdit o fašistech, že se řídili etikou, je zavádějící .. Řídili se jí, jen pokud jim to vyhovovalo a nepřekáželo, příp. měli svá vlastní pravidla, která neměla s etikou co dělat .. pouštíš se na (pro Tebe) tenký led .. J.

          0 0
          • Twiggy Ramirez  

            Ty zjevně ani nechápeš, co jsem napsal. Takže příště prosímtě vynech věty typu:„Pouštíš se na tenký led.“ Uznávám ale, že to slovo „řídili“ není ten správný výraz. To, že zneužili Nietzscheho etickou teorii je ale neodiskutovatelný fakt. On ale samotný tento Nietzscheho názor je dost zavádějící.

            0 0
            • olkycpřece  

              Hele, Twiggy, fakt se pouštíš na tenký led .. :-) .. Tobě nestačilo, že Tě Kovář (a ne nějaký kováříček :-)) okřiknul, že lžeš? Vlastně by ses mi měl omluvit .. Ale to by na Tebe asi bylo moc .. že..? :-) .. Takže se raději zamýšlej nad tím, co píšeš a pořádně zvaž, než stiskneš Enter ..
              Ostatně Kovář má u mne respekt: moc toho nenamluví a když už, tak je to objektivní a má to váhu .. (ovšem mohl mi odpovědět SZ .. škoda ..:-( )
              Jako třeba tu: „kovar (03.01.2008 13:28:19) blokace témat:
              řádí podivín olkyc a jeho primitivní a vulgární oponenti“ ..
              I on došel ke stejnému závěru, jako já v úvodním postu, že jste primitivové, lháři, vulgárové ap. individua .. Ty Twiggy, Die.catana, Roud, sYs, ječňák, Lišák, cZiko, Petebike, Bajker16, Cekanka, Honza729 ad. .. :-) ..
              Rovněž Hribik1 se jeví moudrým býti, když říká v Blokaci témat, že kdybyste blbě nekecali, nemám na co odpovídat .. a to je ta největší pravda, páč já se jen bráním vašim invektivám, takže kdybyste nenapadali, já nic nenapsal .. Můj ůvodní post nebyl do diskuse, jen vyjádření stavu zde .. a konstatování absence etiky .. a když se mnou nesouhlasíte, měli jste si to nechat pro sebe,

              0 0
              • Honza729  

                Zabiram si titul individum.

                Dik :-)

                0 0
                • olkycpřece  

                  No comment .. :-) Nazval bych Tě dle obr. .. :-).. (ale eskymo né .. :-)) J.

                  0 0
                  • Honza729  

                    Olkyci, ty jsi vulgarni…:-)) Jak se to slucuje s tvym pojetim etiky ? :-)))

                    0 0
                    • olkycpřece  

                      Jak vulgární?? Vulgární jsou Tvé myšlenky .. :-) J.

                      0 0
                      • Honza729  

                        Moje ? Co te tedy hnalo k napsani komentare k te fotce ??

                        Clovece, nech se nekde vysetrit, ve vlastnim zajmu.....

                        0 0
                        • olkycpřece  

                          Hele, já nemám zapotřebí, jako Ty, chodit k doktorům ..
                          no .. prostě .. Ty musíš též vylízat každý kout, kam já vlezu, úplně, jako Lišák .. proto mi přišlo podobenství s obrázkem .. jako že jsi vylízaný .. když za mnou běháš, jako ocásek .. :-) J.

                          0 0
                    • olkycpřece  

                      Posledně jsem Ti chytil táákovouhle rybu .. možná se v tom mackovi uvidíš ( jsi též velký ..).. :-) J.

                      0 0
              • dieegoo  

                Co se tady oháníš s omluvama? Sám si v sobě nenašel tolik hrdinstí, aby si se mi omluvil za nařknutí, že vše kopíruji. Jasně jsem ti dokázal, že jsem nikde nic takového netvrdil. Ale snažší to bylo zahrát do outu viď?

                Když nejsi schopen omluvit se sám, nechtěj to po ostatních ;)

                0 0
                • olkyczase  

                  Už jsem si začínal říkat, že začínáš mít rozum .. ale bohužel .. :-) .. Kopíruješ, kopíruješ .. jen si to neuvědomuješ .. :-) J.

                  0 0
                  • dieegoo  

                    Neblbni, jak bych mohl jako mladej studentík, za kterýho všechno žehlej rodiče mít rozum? To by sis protiřečil…

                    Jasně že kopíruju, když to říkáš ty, tak to musí bejt pravda.

                    0 0
              • Biker jak Pes  

                To je snad poprvé, co se nemluví o mě … :DD

                0 0
                • Blade  

                  Nediv se… Admin ho porád blokuje a až mu dojdou možnosti, tak začne používat nick: Olkyc jak Pes :-D Tak si tě nechce znepřátelit :-D Sice tam ani ty, ani já nejsme, ale bojím se, že sme zahrnuti v tom "ad. .. " :-D

                  0 0
                • olkyczase  

                  Mluvím jen o těch nenormálních .. :-) J.

                  0 0
    • alteregoolkyc  

      Morálka a etika se vzájemně ovlivňují a prolínají:

      • etická pravidla vychází z morálních pravidel, která studují a stanoví pravidlo závazné pro všechny lidi ..J.
      0 0
      • alteregoolkyc  

        Chcete-li dosáhnout změny, začněte u sebe! J.

        0 0
        • CZiko  

          Ty dycky kecáš spoustu rozumů, ale fakt se nezdá, že by jses jimi sám řídil:)

          0 0
          • die.catana  

            Jo to je jeho problém, všechno ví všechno zná. Po všech chce, aby se kněmu chovali slušně a vážili se ho. Ale on sám se k nikomu slušně nechová, každýho něčím uráží a provokuje. Je to prostě MAGOR.

            0 0
            • alteregoolkyc  

              Tvým absurdnostem se nelze než usmát .. Méně mluv, více mysli .. :-) J.

              0 0
              • die.catana  

                Mě se tvé vystupování takhle jeví a myslím si, že tohle nebude jen můj osobní názor!!!

                0 0
              • Lišák  

                Tvým absurdnostem se nelze než usmát .. Méně mluv, více mysli .. :-) L.

                0 0
        • Lišák  

          Chcete-li dosáhnout změny, začněte u sebe! L.

          0 0
      • Twiggy Ramirez  

        Že se prolínají a ovlivňují je pravda, ale jen částečná. Neexistuje žádné pravidlo, které je závazné pro všechny lidi. Protože etika není jednolitý celek. Nemluvě o tom, že jakákoliv pravidla, ať už vytvořená na základě etických zkoumání a nebo morálky vycházející z tradic nebo náboženství, nejsou závazná, ale jen deklarující. Člověk se může pro jejich dodržování či nedodržování svobodně rozhodnout.

        0 0
        • alteregoolkyc  

          píšeš " Nemluvě o tom, že jakákoliv pravidla, ať už vytvořená na základě etických zkoumání a nebo morálky vycházející z tradic nebo náboženství, nejsou závazná, ale jen deklarující. Člověk se může pro jejich dodržování či nedodržování svobodně rozhodnout." .. Ale to neznamená, že rozhodnutí bude správné .. a o tom je tato má diskuse, o tom, co je správné .. Rozhodovat mezi zlem a dobrem se můžeš vždy, ale jen 1 rozhodnutí je správné, 2. nikoli .. J.

          0 0
        • kudlanka32  

          neni o tom nejaka dobra knizka?…Etika a jine discipliny pro zacatecniky? :-) Quick intro…

          0 0
    • alteregoolkyc  

      a toto je přesně o vás:

      PRAVDA PLODÍ NENÁVIST

      0 0
      • die.catana  

        Tak to mě *****, ty si zatim neřekl žádnou pravdu, jen meleš nesmysli. My máme pravdu a proto se ty zžíráš a furt otravuješ :D:D:D Jsi MAGOR

        0 0
        • alteregoolkyc  

          Věříte tomu, čemu chcete věřit, páč to je nejsnadnější .. těžší je najít pravdu, proto ji nehledáte .. (Autor: Já) J.

          0 0
          • die.catana  

            Nejsi autorem ty, to je známej fakt. Pokud jsem nenašel pravdu a ta je mimochodem relativní. To se může stát, můžu žít v omilu. Ale z toho omilu se nedostanu dřív dokud nezjistím, jaká ta pravda je. Proč ty ses hned ze začátku nepostaral o to, aby ta pravá pravda vyšla najevo??? Třeba ses snažil prosadit svou pravdu, ale ta nebyla pravdou a proto se ti ju nepodařilo prosadit!!!!! Hmmmm Pane Chytrej????

            0 0
          • Lišák  

            „Věřím tomu, čemu chci věřit, páč to je nejsnadnější .. těžší je najít pravdu, proto ji nehledám .. (Autor: Ty) J.“ L.

            0 0
          • vrabcak  

            A proto sis utvořil svou vlastní pravdu a všichni kolem Tebe pravdu nemají? Koukni se na sebe, nejsi vševědoucí …jsi jenom člověk a člověk není bez chyby, tak se raději zamysli a začni hledat tu pravou pravdu..... jo a co se týče etiky, kdyby se každý choval jako Ty, tak jsou za chvilku blázni na svobodě a my v blázinci. H

            0 0
            • sYs  

              Hezký :o)

              0 0
            • Sinty  

              Svatá pravda, bohužel, člověk jako on, to nikdy nepochopí.

              0 0
            • olkycalterego  

              Milá Hani, pravda se netvoří, ta je ..A všichni kolem mne ..? Né, všichni kolem mne mají stejný názor na vás, jako já, to jen vy tu na BF máte zcestné uvažování .. Jsi studentka ve 30i? .. Víš, děláš závěry na základě pár příspěvků, aniž bys věděla, vo co go .. ;o) J.

              0 0
              • Lišák  

                „to jen vy tu na BF máte zcestné uvažování“ :-)))))))))))))­))))))))

                0 0
              • vrabcak  

                Hele, já naproti od tebe mám vyplněný profil, takže se o mně něco dozvíš zato já o „Vás čtyřech“, nebo kolik se vás tu vyrojilo, vím kulový, ale jak jsi přišel na to, že jsem studentka, to teda nevím… Ano pravda ta je, ale kde? Ty jsi její stvořitel a máš na ni patent? Já teda ne a ty si akorát pořád stojíš za svým a ne a ne přiznat, že se taky můžeš mýlit. A ty neděláš zcestné závěry? Navážíš se tu do lidí, ale proč? Znáš je? Co Ty o nich vlastně víš? …„Víš, děláš závěry na základě pár příspěvků, aniž bys věděla, vo co go .“ A co bych teda měla vědět? H

                0 0
                • olkyczase  

                  Hele, já naproti od tebe nemám vyplněný profil, takže se o mně něco nic dozvíš zato já o Tobě něco z profilu vím, ale nezajímá mne to .. proč taky?? .. Ano pravda ta je, ale kde? Já nejsem její stvořitel a nemám na ni patent, ale to neznamená, že ji nevidím! Ty teda ne, to je fakt. A já si akorát pořád stojím za svým a ne a ne přiznat, že se taky mohu mýlit. Ovšem jestliže Ty neznáš pravdu, proč po mne chceš, abych přiznal, že se mýlím?? Nemáš podivnou logiku?? Já neděláš zcestné závěry! Navážíš se tu do mne, jako další lidi, ale proč? Znáš mne? Co Ty o mne vlastně víš? .. A co bys teda měla vědět? Stačí poctivě zalistovat do historie a tam, kde máš za to, že já se do někoho navážím, tak se podívej, co tomu předcházelo!! A pak jim řekni dtto, co mi teď! Jsem zvědav, jak jsi objektivní .. J.

                  0 0
                • olkyczase  

                  A pokud jsi přesvědčena, že se mýlím, předlož důkazy!! Ovšem pak bych se já mohl ptát Tvým demagogickým (anebo krátkozrakým ..:-)) stylem, zda máš patent na pravdu .. jenže já před pravdou nezavírám oči a vidím ji, na rozdíl od tebe .. jak jsi sama přiznala .. Pak ovšem žiješ v neznalosti a pochybách, když nevidíš pravdu .. a to musí být strašné a zoufalé, nebýt si ničím jistá .. ostatně Tvůj projev tomu nasvědčuje, ne, že ne .. :-) J.

                  0 0
                  • Honza729  

                    Ty musis byt strasne osamelej a nestastnej clovek. Je mi te svym zpusobem lito.

                    0 0
                    • olkyczase  

                      Ať je to jakkoli, proč to tu píšeš?? Právě před chvíli tu psal Diego, že to je server o kolech .. Tobě to též napsal ..? Né..? Pak je ale divný .. nejspíš zaujatý .. Naváží se zjevně jen do mne .. Hmm .. A pak mi Vrabčice napíše, že já se navážím do vás .. Neuvěřitelné .. a úchylné .. :-) J.

                      0 0
                      • dieegoo  

                        Prosim? Zas mi vkládáš do pusy něco, co jsem neřekl?

                        0 0
                        • olkyczase  

                          Tak sry, byl to někdo jiný z vašeho tábora .. ale vy si to už mezi sebou předáte .. že..? Našel jsem, že to byl Lucke .. ale neurazil jsem Tě, že ne ..? :-) (Není nad to se ozvat .. :-) ) J.

                          0 0
                      • dieegoo  

                        Ale jinak máš pravdu, je úchylné stále někoho osočovat z něčeho, co neudělal. Musí ti to dělat dobře, jinak si neumim vysvětlit, proč to děláš opakovaně.

                        Jinak… jak píšeš dole to svý moudro. Možná, že by ti vysoká škola bodla. Naučil by ses, jak se chovat mezi lidma, v kolektivu. Možná, že by tě dokonce i odnaučili tomu chování, co zkoušíš tady.

                        0 0
                        • olkyczase  

                          Hele, brouku, Ty považuješ to, že jsem Tě označil za autora bezvýznamných slov, za osočování ..? Nebuď citlivka .. :-) Jinak proč jsi použil slovo stále ..? Ano, pokud máš na mysli vás, co mne napadáte, tam to platí 100%ně .. :-)
                          Víš, já si mohu udělat VŠ kdykoli, ale Ty nemůžeš získat životní moudro .. :-) nemluvě o tom, že i k tomu potřebuješ určité dispozice .. páč primitiv a omezenec může žít jakkoli dlouho a bude furt stejně dutý .. :-) J.

                          0 0
                          • dieegoo  

                            Stále jsem použil proto, že se tomu děje opakovaně. To jistě chápeš.

                            Pokud je životním moudrem to, co tady předvádíš, pak si ho rád nechám ujít, to mi věř.

                            0 0
                            • olkyczase  

                              To, co tu předvádím, je výsledkem vašich invektiv a nepochopení spousty věcí a pravd, absence tolerance a reálný pohled na věci, život a svět vůbec .. v mnohých vašich případech ruku v ruce s primitivností a omezeností .. Kdybys i Ty nebyl omezen, viděl bys to .. Otevř oči, Ty máš (snad) ještě šanci .. i když .. už asi né .. :-/ J.

                              0 0
                    • olkyczase  

                      Proč bych měl být nešťastný?? Mi stačí, když mi napíšeš a jsem blahem bez sebe .. nějaký šmírák tu dokonce psal, že se při tom udělám .. LOL ..Takže z toho by se dalo usoudit, že Tvá odpověď je lepší, než sex .. LOL .. Alespoň vidíte, kam vede vaše logika .. :-) J.

                      0 0
                    • olkyczase  

                      Hele, Honzíku, jak se mi ten Tvůj post stále tlačí na oči, napadlo mne: Nechceš Ty mne obšťastnit svou společností?? :o/ .. jen to proboha ne .. Kolik chceš odstupného ..? :-) J.

                      0 0
                • olkyczase  

                  Abys byla objektivní, musela bys přečíst vše, co tu je .. a pokuds to neudělala, nemáš nejmenší právu na kritiku .. jinak jde o tzv. navážení, jak sama nAZÝVÁŠ VÝPADY VŮČI MNE .. A kdybys to fakt četla alespoň trochu zevrubně, pak by jsi nekladla pitomé (jinak to nelze nazvat ..!) otázky, zda mám patent na rozum .. Jen o pár postů níže jsem dal Senecův citát (a pro takové, jako Ty, v ČJ..:-)): Pravda je přístupná všem.
                  A Seneca, to není nějaký cyklista, či taxíkář z vaší ulice, ale antický filisof .. !! :-)
                  Nedávno tu nějaká holka psala, že dnešní mládež je díky netu velice chytrá už v 15i letech .. tak Hani, Ty máš 30, tak by ses mohla na ten net občas mrknout, ať neděláš těm 15letým ostudu .. co říkáš? Hmm.. ? :-) J.

                  0 0
                  • vrabcak  

                    Jsi magor, nic jsi nepochopil, končím, nemá smysl na tebe reagovat a ani se nijak obhajovat, nestojí mně to zato.

                    0 0
                    • olkyczase  

                      Co Ti nestojí .. ? :-) J.

                      0 0
                      • Tomahomo  

                        Nezdá se ti tenhle příspěvěk, při tvé inteligenci a etickém chování, býti poněkud ubohým? ;o)

                        0 0
                        • olkyczase  

                          Ano, můj příspěvek nnení namístě .. ale to jsem zjistil až teď .. když jsem to psal, tak v postu, na který jsem reagoval, nebyla slova „za to“ – páč byla zp pravým okrajem LCD, čehož jsem si nevšiml .. Ovšem vzhledem k slabým obsahům postů onoho autora a naprosto neškodný pokus o vtípek necítím potřebu omluvy .. i když při větší vážnosti by byla omluva možná a nejspíš i vhodná .. ale já si od vás vyslechl mnohem horší věci, takže nic .. :-) J.

                          0 0
                    • olkyczase  

                      Jak typické .. :-) .. moře silných a krátkozrakých slov, ale když má přijít na dokazování, tak ji nestijí .. :-D .. nemá ani dost odvahy přiznat, že je mimo .. prostě ženská a nejspíš bloncka .. Ovšem zdejší klučinové ji zdárně sekundují, to je fakt .. Plnou pusu mravokárných slov a nakonec ji nestojí, páč došlo střelivo .. bezzubé výkřiky a žvanění .. Kolik že máš ..?? 30?? Neuvěřitelné .. ale mozek nikde .. urážka? Ale kdež, jen konstatování faktu o prázdných slovech .. prostě vrabec .. dokonce ještě méně .. jen malý vrabec .. popelavý .. :-) Příště přemýšlej, než něco řekneš ..
                      teď zas já .. Psychologický rozbor vrabčáka, bloncky .. Pokud nejsi studentka (což jsi nepopřela .. :-)), pak je jediná možnost, že jsi nedostudovaná VŠkolačka, nyní zaměstnaná na státním úřadě, n. policii (což je dtto ..), kda vypisuje lejstra a je stráášně důležitá .. a hlavně nemůže nic zkazit .. Doma bydlí s rodiči, kde nesmí ani pípnout a proto si mindrák léčí pokřikem tu .. Svobodná, bezdětná .. (jako většina křiklounů tu ..:-)) .. A teď se vybarvi, jak jsem se trefil .. :-D .. J.

                      0 0
                    • olkyczase  

                      Nestojí Ti to za to?? Za co? Obhájit svá slova? A čelit mému obvinění, že jsi krátkozraká demagožka? Aha .. pak tedy kapitulace, přiznání .. OK, skrečování beru jako přiznání a uznání mé objektivní pravdy ..
                      na druhou stranu, kam bychom došli, kdybychom jeden druhého napadali (nejen vy mne, jak se teď děje ..) výkřiky .. Ty jsi zloděj a na výzvu, ať to je dokázáno ba autor těchto slov řekl: „Jsi magor, nic jsi nepochopil, končím, nemá smysl na tebe reagovat a ani se nijak obhajovat, nestojí mně to zato.“!! Takto se chovají děti .. Ovšem potvrzuje to mou tezi, že vy děti jste .. bez ohledu na biologický věk .. Jste děti myšlením, nevyzrálým myšlením a projevem .. A teď se 1 z vás ukázala, jako vzorový model .. bravo .. tleskám si .. :-) J.

                      0 0
                • olkyczase  

                  mluv, mluv, zajímáš mne .. .-) .. Zajímá mne Tvá barva vlasů .. :-) a hlavně neříkej, že to máš v profilu .. :-D J.

                  0 0
              • fíha  

                " pravda se netvoří, ta je .." ???? Vazne? A neni dokonca len jedna? To ma zaujima…

                0 0
        • alteregoolkyc  

          Pravda je přístupná všem. PATET OMNIBUS VERITAS. (SENECA)

          Čas zjevuje pravdu. VERITATEM DIES APERIT. (SENECA)

          0 0
          • die.catana  

            Čas zjevuje pravdu.

            To jest pravda.

            Ale u tebe to zřejmě bude trvat hodně dlouho. :-)

            0 0
            • alteregoolkyc  

              Bohužel Ty jsi výjimka, potvrzující pravidlo .. Ale za to Seneca nemůže ..:-) J.

              0 0
              • die.catana  

                Co já mám společného stím, než ty procitneš? Já ti jen říkám, že jsi MAGOR!!!!

                Říc někomu, že je magor se dá několika způsoby.

                Dá se to napsat pěkně a slušně, ale ty bys tomu neporozuměl. Tak ti to musím napsat jednoduše a jasně, abys to pochopil.

                Jsi naprostej MAGOR!!!!!!!

                0 0
                • olkyczase  

                  A to je mezi námi rozdíl .. Ty dokážeš říct několika způsoby, že jsem magor .. já o Tobě nikoli .. nemám tu potřebu nikoho napadat a osočovat, jako Ty a vy .. ostatně, Ty to o sobě říkáš sám .. :-) J.

                  0 0
                • olkyczase  

                  jaký důvod má Tvé odřádkování..?? Aby víc vynikly Tvé primitivismy?? Tak to pak jo .. :-) J.

                  0 0
            • olkyczase  

              Čas zjevuje pravdu. Ale jen vyvoleným. A Ty to nejsi .. :-) J.

              0 0
          • Lišák  

            "Pravda je přístupná všem. PATET OMNIBUS VERITAS. (SENECA)

            Čas zjevuje pravdu. VERITATEM DIES APERIT. (SENECA)"

            Tak proč proti tomu bojuješ?

            0 0
        • olkycalterego  

          Milý Catano, to ne já .. já jen citoval steré filosofy .. :-) které všichni , mimo Tebe, uznávají .. :-) J.J.

          0 0
      • Lišák  

        a toto je přesně o tebe:

        PRAVDA PLODÍ NENÁVIST

        0 0
        • alteregoolkyc  

          Mýlíš se, jste mi lhostejní, jen obhajuji svou pravdu a názor .. Zatímco vy vzteky prskáte .. a to je zjevné z vašich vzteklých postů, já jen vkládám odpovědi, aby pokryly některé otázky, ale vy vkládáte stále nové invektivy, urážky a vulgarismy .. Domníváš se, že vložení latinského citátu je výrazem vzteku?? Fakt? :-) J.

          0 0
          • Lišák  

            Mýlíš se, jsi mi lhostejný, jen obhajuji svou pravdu a názor .. Zatímco ty vzteky prskáš .. a to je zjevné z tvých vzteklých postů, já jen vkládám odpovědi, aby pokryly některé otázky, ale ty vkládáš stále nové invektivy, urážky a vulgarismy .. Domníváš se, že vložení latinského citátu je výrazem vzteku?? Fakt? :-) L.

            0 0
        • olkyczase  

          Ano, má pravda budí ve vás nenávist .. toť zřejmé .. :-) J.

          0 0
    • sis  

      Káže vodu, pije víno. Tady je něco málo o té toleranci www.bike-forum.cz/…ostatni.html?…

      0 0
      • alteregoolkyc  

        Je absurdní argumentovat lží z bulváru .. .-) J.

        0 0
        • sis  

          o tom jestli to je nebo není bulvár se můžem hádat. ale celé to nejspíš smyšlené nebude

          0 0
          • alteregoolkyc  

            Otázka je, zda je to vůbec o mne .. :-) J.

            0 0
            • sis  

              kdyby nebylo, tak myslím, že bys to řekl na rovinu a bránil by ses ne?

              0 0
              • alteregoolkyc  

                Já bych SE bránil, kdyby to nebylo o mne ..?? trochu divná logika .. A že je to lež, že já bych něco takového dělal, to jsem tu už napsal mockrát .. A je absurdní a směšné, abych to psal pokaždé, když se tu ten článek objeví .. Buď soudný .. J.

                0 0
                • sis  

                  logiku to má, jestli ji nevidíš tak problém není u mě. řekl bych, že tím co jsi teď napsal jsi tak trochu přiznal, že je ten článek o tobě. jestli je to blábol nebo ne já soudit nebudu.

                  0 0
                  • alteregoolkyc  

                    Zjevně nevíš, co říkáš, když tvrdíš, že " ..jestli je to blábol nebo ne já soudit nebudu." a o pár postů výše jsi napsal " ..Káže vodu, pije víno. Tady je něco málo o té toleranci www.bike-forum.cz/….detail=9372" .. To si odporuje, když jsi tím vlastně řekl, že jsem lhář a že to, co v tom článku je, jsem udělal ..

                    A pokud jsi teď řekl „logiku to má, jestli ji nevidíš tak problém není u mě.“, tak by bylo na místě, abys mi, troubovi, tu logiku osvětlil .. Jinak bych si musel myslet, že je to jen zastírací manévr, abys nemusel přiznat, že je to nelogické, čili bez souvislosti .. :-)J.

                    0 0
                    • sis  

                      v tom co jsem napsal jsem vycházel z toho, že to je o tobě (čemuž se nebráníš). druhá věc je do jaké míry je to blábol, to je to co nechci soudit. ale jak říkám, něco na tom asi bude. k tomu „zastíracímu“ manévru. kdyby ten článek nebyl o tobě a někdo tě tím nařknul, tak bych předpokládal, že jasně někde řekneš, že to o tobě není. ne jenom nějaké neurčité „kde bere tu jistotu..“ atp. a to jsem nikde nenašl. ale jestli jsem se přehlídl tak sorry

                      0 0
                      • alteregoolkyc  

                        Se mýlíš. Záměrně neříkám, že to není o mne, nechávám vás v nejistotě .. Už tu bylo spousta jiných věcí, článků, nařčení, výmyslů a fotek, které nabyly o mne .. tak já vás v tom nechám .. a pak, vůbec mi nejde o to, o kom to je, ale o podstatu věci, že někdo může výtáhnout něco pochybného a obvinit kohokoli z čehokoliv .. O konkrétní osoby jde až sekundárně .. to mnozí z vás nechápou a jen melete o tom, že Ty, Ty to jsi .. To je irelevantní a mi je to fuk, ale princip věci je jinde .. Tím spíš, že znám celé pozadí důcěrně, znám detaily .. proto je mi k smíchu, jak vy vše víte vše naprosto s neochvějnou jistotou na základě jednoho bulvárního výstřižku .. A zároveň je k pláči potlačení vašich morálních hodnot, lidského cítění .. ve výsledku jste ubozí ..J.

                        0 0
                      • olkyczase  

                        Ano, přehlédl jsi se .. :-) J.

                        0 0
                  • Rychlej turista  

                    Ano , není důležíté, jestli je ten článek blábol, důležíté pouze je, že ten článek existuje.

                    0 0
            • Vilém  

              To je jiste otazkou. Zajimave vsak je, jak si tu pred casem utrousil, ze ta zenska byla stejne vypita fetacka atd. Takovou znalost podrobnosti jsi z toho „bulvarniho“ clanku jiste neziskal.

              0 0
              • Lišák  

                To asi ne, ale v článku to musel být někdo jiný. Pravdomluvný, mladostarý, včemkolivnejlepší a zásady etiky se vždy řídící olkyc z B-F to prostě být nemohl!

                Pokud to půjde, budu se snažit už na nick olkyc nereagovat.

                0 0
              • alteregoolkyc  

                Můžeš citovat? Sotva! Pokud jsem to řekl, paks to vyňal z kontextu, o čemž jsem si jist! Netvrď věci bez důkazů! bez důkazů obviňují zbabělci .. J.

                0 0
                • Vilém  

                  Nezlob se, ale tom mnozstvi tebou vyplozenych prispevku, se mi to hledat nechce. Mozna Ti to jen nevedomky ujelo, aniz by sis to uvedomoval, ale jsem si jisty tim, ze to padlo z tvych ust.

                  0 0
                  • alteregoolkyc  

                    neřekl jsem to ..! J.

                    0 0
                    • Vilém  

                      ne? slovo vypita jsem si tedy pridal.
                      olkyc (18.12.2007 11:10:16) 89.24.120.xxx 4×> Mezera mezi převodníky. (^ odpověď na 3× ^) Milý Bladečku, velmi, velmi chabý pokus argumentovat tím, co někdo o někom řekl .. jednak článek je o někom jiném, jednak já, ani dotyčný nemluvíme vulgárně, ani ve vypjatých situacích .. a jednak argumentace bulvárem, to je čiré zoufalství .. a za další, ta ženská je feťačka, takže si s ní podej ruce .. a za další, článek je tendenční a lživý, páč já znám toho redaktora osobně .. Já např. slyšel o Tobě říkat, že počuráváš malé holky .. .-) J. [Odpovědět] [Odpovědět na zakládající příspěvek] [Zpět na obsah]

                      0 0
          • olkyczase  

            celé to smyšlené není, on skutečně někdo někde jel na kole .. a zřejmě jsi to byl Ty .. to jistě nepopřeš .. :-) J.

            0 0
          • olkyczase  

            o tom jestli to je nebo není bulvár se nemůžem hádat. Stačí srovnat s Bleske, Ano a p. bulváry u uvidíš rozdíl. 0!! Dokonce mnou jmenované noviny mají serióznější články, než ten, kde vyšel ten populární drb .. :-) J.

            0 0
    • pegas  

      Na Olkyce se uz vsichni vysrali v ostatnich vlaknech tak si zalozil novej..hazim do blokovanejch,on mrzacek zas vysumi:-D

      0 0
      • alteregoolkyc  

        Kroť svoji mysl! COMPESCE MENTEM! (HORATIUS)

        0 0
        • CZiko  

          běž už vážně pryč, nemáme tě rádi (uživatelé BF) :-)D.

          0 0
      • die.catana  

        U lidí je jedinej problém, drží v sobě nenávist a pak když se něco stane tak zareagují nepřiměřeně a dotyčné osobě pak ublíží. Není nad to si svůj vztek a nenávist vyventilovat někde jinde, třeba na OLKYCOVI. Krásně mě to uvolní a jsem pak celej den v klidu a na všechny lidi pak můžu být tolerantní a milej.

        OLKYC je táááákovej mááááágooooor. :D:D:D

        0 0
    • Sinty  

      Pane Olkyc, když o sebě prohlašujete, že víte vše, tak mi jistě pomůžete s menším problémem. V KC počítáme ozubený řemen a podle zadání, musíme spočítat také životnost řemenu ( závisí na provozních podmínkách ) a to je právě ten problém, nemůžu nikde najít vzorec, ani spolužáci ho nemají:-( Vy, mi jistě poradíte:-)

      0 0
    • Opice  

      Začínám Ti fandit a nechtěj po mně abych Tě začla mít taky ráda. OLKYC na hrádek.., kde voní a šumí les, kde opice nacvičují svůj skřek vyjadřující pocity lásky a blaženosti. HHHh, cyklisté bděte !

      0 0
      • alteregoolkyc  

        Díky .. :o*.. (a ještě se k tobě vrátím, až odbudu tady ty ..:-))..a něco ti pošlu, bude se Ti to líbit ..;o) J.

        0 0
        • CZiko  

          nebude to svetr pletený vlastnoručně panem Olkycem? :D

          0 0
      • alteregoolkyc  

        .. a co bych pro to musel udělat ..? ;o) J.

        0 0
        • Opice  

          Zkus hádat.. :-) Ty na něco určitě přijdeš. A pokud ne, tak pak pomůže jedině BŮH. :-) Jo a že pozdravuju…

          0 0
          • alteregoolkyc  

            mám to, zlatko .. ;o) J.

            0 0
            • Opice  

              Jé teď jsem si teprv všimla Tvé odpovědi. No Zlatka sem už nechodí, nějaká dívenka jí urazila a pak pár dalších tomu dali korunu. Nějak prý zapoměla heslo. Teď jí zastupuji já, jsem její věrná kamarádka neboť mne dobře krmí těmi svými pokrmy rýže na tisíc způsobů. Jo a nesmím sem ani psát :-( Nic mi pls neposílej, vše pánbůh vidí a stornuje anebo vrátí majiteli. Tak bikuzdarnazdar Vaše věrná čtenářka lidoop.

              0 0
              • olkyczase  

                to je pak těžké .. s tebou .. já se tak snažil a nic ,, :-( .. mám totiž Tebe na videu .. :-P .. ani o tom nevíš .. A zrovna psali o tom, že šimpanzi jsou chytřejší, než lidé .. a Ty ani seriózní mail nemáš .. co jsi to za opici ..? web.volny.cz/ma­gazin/styl/cla­nek/

                0 0
          • olkycalterego  

            adresa Tvého účtu neexistuje .. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached be­low.

            For further assistance, please send mail to <postmaster>

            If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

            The mail system

            <big_monkey@yahoo.com>: host g.mx.mail.yaho­o.com[206.190­.53.191] said: 554
            delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account
            (big_monkey@yahoo.com) [-5] – mta237.mail.re2­.yahoo.com (in reply to end of
            DATA command)

            0 0
      • Peslezedirou  

        Si to ty Zlatko? :o)

        0 0
    • orca  

      Jako prase zůstane prasetem tak i hňup zůstane hňupem.......

      0 0
    • OCG  

      člověče, alteregoolkyci, olkyci nebo Jirko, prosím tě, řekni mi, o co ti jde? Vůbec to nechápu, proč se takhle chováš – hážeš perly sviním a pořád vzdycháš, že to nemá smysl.

      No aby mělo, když shlížíš na všechny z výšin své všeznalosti, dokonalosti a eticko-filozofické erudice, kterou evidentně nikdo nemůže pochopit! Podívej, mysli si třeba, že jsme tady rozumově omezená polozvířata, která spoustu věcí nepochopí, ale už nás těmi perlami neobtěžuj. Nemáme na to kapacitu, je to marný. Já už jsem tady z toho výkladu unavenej; vypadá to sice učeně, ale nedává mi to ani hlavu ani patu a navíc mě to sakra nebaví…

      Člověče, a nezapomeň hlavně, že tohle je fórum o kolech, tretrách, vidlicích, zvonku a přehazovačce, a že pseudoučené samozvaně moudré traktáty o etice, směřování lidstva a jiných otázkách, které tě nejspíš trápí (nebo kterými záměrně provokuješ) tu v této míře nemají co dělat.

      Haj hou!

      0 0
      • alteregoolkyc  

        Pokud píšeš " .. nedává mi to ani hlavu ani patu a navíc mě to sakra nebaví..„, pak se ptám, proč jsi tu ..??
        Pokud píšeš " .. Člověče, a nezapomeň hlavně, že tohle je fórum o kolech, tretrách, vidlicích, zvonku a přehazovačce, a že pseudoučené samozvaně moudré traktáty o etice, směřování lidstva a jiných otázkách, které tě nejspíš trápí (nebo kterými záměrně provokuješ) tu v této míře nemají co dělat.“, pak se laskavě obrať na ty, co tohle vyvolali. Já jen reaguji na vaše invektivy a jednání, odporující (přinejmenším) etice a zákonům a netolerující mé názory, zejména odborné .. J.

        0 0
        • OCG  

          Olkyci, nebudu se s tebou vrhat do nesmyslných nekonečných slovních půtek, jen bych ti rád řekl, že tu opravdu nejsem od toho (a ani ostatní), abych se musel probírat horama řádků, které jsi tu napsal a které sem podle mě vůbec nepatří.

          Pokud jsi tak intelektuálně na výši, jak se prezentuješ, naprosto nechápu, že tě něco popouzí v tom, abys donekonečna pokračoval v „zasírání“ tohoto fóra nesmyslnými reakcemi na lidi, kterým se nelíbí to, jakým způsobem a hlavně CO tu píšeš.

          A když tak rád taháš citáty klasiků, kterých jsou plné brožurky, kalendáře a diáře, tak bych ti rád připomněl dvě věci:

          Moudřejší ustoupí

          THIS IS MY TRUTH, TELL ME YOURS!

          0 0
          • OCG  

            a ještě jednu věc, která se týká jak ty píšeš „urážek“ tvé osoby. Mám dost intenzivní pocit, že si za to můžeš sám; lidi pouze reagovali na to, co tu konstantně předvádíš. Navíc máš sám na hlavě dost másla v podobě urážek, invektiv a výsměchu.

            Howgh a haj hou!

            0 0
          • alteregoolkyc  

            Řeknu tI PO STÉ skutečnou PRAVDU, kdyžs mi řekl svou ..
            Jinak Ty nechápeš víc věcí, takže se nedivím, že nechápeš ani toto .. ale svěřovat se nemusíš .. napiš, až pochopíš ..
            Jo a to píšeš každému tolik textu, co napíše na BF nějakou blbost ..?? No maúcta .. :-) ..
            a zasíráte to tu vy ostatní, já jen odpovídám, takže vlastně píšeš o sobě a ostatních ..
            A proč tu zmiňuješ brožurky, kalendáře a diáře, to Ti asi též není jasné .. jinak tedy vysvětli .. :-) ..
            Takže chceš říct, že jsi hloupější, když neustupuješ ..? Sebekritika je pěkná vlastnost, .. ale my to o Tobě víme .. :-) ..
            J.

            0 0
            • OCG  

              je to marný marný marný:oD na tebe opravdu nemá smysl jakkoliv reagovat. Jsi jak rýma, s tou se taky nedá nic dělat, jen ji přetrpět, ona ale dřív nebo později odezní sama.

              0 0
      • die.catana  

        On je MAGOR, onic mu nejde. Jen tak sedí u komplu a nudí se. Za chvíli nám tady bude dohazovat nějaká pasáže od Shakespeara:D:D:D:D Už se těším, s čím nás za chvíli ohromí, ale klidně bych se vsadil, že se to ani v 1% nebude týkat našich dvoukolých miláčků :D:D:D

        Vysvětlení pro nechápavého OLKYCE, tímhle jsem chtěl napsat, že jsi MAGOR!!!!! :-) j

        0 0
    • Lišák  

      opět mimo realitu, naprosto nechápeš .. :-) L.

      0 0
    • Twiggy Ramirez  

      Jeho řeči vskutku jen učeně vypadají. Nedávají totiž většinou smysl. Pan Olkyc dokáže např. protiřečit větě na 1. řádku větou na 4. řádku. Z toho lze usoudit jen jediné: Jeho znalosti v oboru společenských věd končí na konci internetových stránek, ze kterých čerpá a jejich obsah si ještě upravuje podle svého vlastního uvážení.

      0 0
      • alteregoolkyc  

        Bohužel to platí o Tobě a už jsem Ti na konkrétních věcech ukázal, že si protiřečíš, proto teď ukaž Ty mi (citacemi), kde si protiřečím .. A nemluv o mých znalostech, ty jsou podružné, .. gró věci je v tom, aby vy jste pochopili chyby, které jste udělali, nikoli zda já mám nějaké znalosti .. jen na okraj, vím vždy, o čem mluvím a dokáži s vámi diskutovat bez netu (na rozdíl od vás ..), a že si občas pomohu upřesněním definic, či citátem, to mi vytýkáš? Pak jsi krátkozraký .. a fakešný, páč Ty sám vkládáš složité filosofické citace, kterých obsah sám nejsi schopen vyjádřit vlastními slovy (mnohdy mi přijde, že to ani moc nechápeš ..) .. Argumentuj fakty, ne domněnkami .. j.

        0 0
        • Twiggy Ramirez  

          Vtip je v tom, že já si neprotiřečil nikde. Já tu totiž neuvádím svoje názory, ale jen to co mám naučeno, etika totiž není zrovna moje oblíbená disciplína. Ale chtěl jsi příklad. Tak tady je: Hned na začátku mluvíš o etice jako o kodexu. O jednom kodexu, který je zřejmě „univerzální“. O pár řádků dolů už ale mluvíš o etických kodexech. Pročpak najednou ten plurál. Nejak to nemáš pořádně ujasněné. Dále bych chtěl říct, že já tady nemusím nijak obhajovat slova, která jsem napsal, já je nevymyslel, jsou jen součástí mého studia a proto nemusím a ani nechci argumentovat na obranu těchto názorů. Názor si má tvořit každý sám. Já jsem si ho už utvořil, ale nehodlám ho tady nijak zveřejňovat a propagovat. Aspoň tedy ne tak, jako to děláš ty. Tvoje reakce už totiž zavánějí stihomamem. Máš prostě svou pravdu, kterou chceš za každou cenu obhájit. Tato pravda je pro tebe zřejmě vším a tudíš se všechny tvoje myšlenky točí kolem ní. To tě nutí chovat se téměř až paranoidně, tedy napadat všechny a mít poslední slovo. Teď na tento můj příspěvek neodpověz. Zkus to. Protože pak tě začnu vidět jako rovnoceného protivníka v diskusi. A ne jako člověka, jehož osobnost je z nějakého důvodu špatně uspořádaná.

          0 0
          • alteregoolkyc  

            tř. jen v tomto úostu si odporuješ .. Napřed se ptáš a pak říkáš, že nemám odpovídat .. :-) ..
            Já si neosobuji, jako Ty, být filosofem, ani jsem netvrdil, že jsem specialista .. jde jen o souhrn mých názorů .. A etiku lze chápat jako 1 z mravních kodexů, ale i jako věc, která obsahuje kodexy .. nevidím rozpor ..:-) ..
            A to, co Ty tu píšeš, to bys měl obhajovat, my tu nejsme zkušební komise, navíc jsi to na začátku neřekl, že je to součástí studia, takže jsi to prezentoval jako svůj názor, tak se nevykrucuj .. další z Tvých protimluvů .. :-) ..

            a co se mne a pravdy táká .. pravda je jen 1, žádná má .. to mi nepodsouvej, to je Tvůj výmysl .. a není nic špatného, právě naopak, že chci dokázat pravdu .. a to by jste měli chtít a dělat vy všeci ..
            Rovněž s tím napadáním jsi vedle, ale nejspíš záměrně, demagogicky .. ukaž, kde jsem koho napadl a já Ti dokáži, že opak je pravdou .. a jestliže mne žádáš, abych neodpovídal, je to jasným důkazem Tvé zaujatosti .. čus .. :-) J.

            0 0
            • CZiko  

              když je někdo blbej tak se s tím nedá nic dělat a už vůbec se mu to nedá vysvětlit – toto patří tobě olkyci a nikomu jinému:)

              Twiggy napsal: „Máš prostě svou pravdu, kterou chceš za každou cenu obhájit. Tato pravda je pro tebe zřejmě vším a tudíš se všechny tvoje myšlenky točí kolem ní. To tě nutí chovat se téměř až paranoidně, tedy napadat všechny a mít poslední slovo.“ …a ty jsi jeho slova jenom potvrdil a zase jsi ukázal že jsi blbej jak dřevo a dokážeš si vše hezky překroutit tak abys měl pravdu:D

              :-)D.

              0 0
            • Twiggy Ramirez  

              CHACHACHA… Právě jsem nabyl určitého přesvědčení, lépe řečeno něco jsem si ověřil… To je asi tak vše, co bych k tomu řekl. Už nemám potřebu argumentovat…

              0 0
            • OCG  

              jedna jediná pravda ve 21. století? hmmm… řekl bych, že se dost pleteš, dogmatiku…

              0 0
            • cekanka  

              Že se ti chce to tady zasirat kecama o ničem!!! :-)P.

              0 0
    • ravag3r  

      Takovejch srač*k tady, koho to zajímá, poďte radši třeba řešit Rebu…

      0 0
    • Krys  

      Obloha je ružová a sú na nej zelené sloníky.

      0 0
    • game_over  

      olkyci jdi se zas vychrapat s nejakym reprakem a nezasirej tu bike-forum tema tvyma… vyblitkama…

      0 0
    • petebike  

      zrejme dobrej model :-) co to bylo ? posles mi aspon na speka ? :-) dik

      0 0
    • cekanka  

      Jestli to s ním takhle půjde dál, pak přijde čas triček: OLKYC? Ne děkuji! :-)P.

      0 0
      • tomoun  

        Jsem více méně pasívní uživatel BF,ale tolik blbých demagogických slintů jako splodil pan OLKYC jsem za svůj život na jedné hromadě nečetl.Snad jen v Marxistických příručkách.Napadá mě že snad velký velký Jehova může být vůdcem takových žvanivých slimejšů.A vy,klu­ci,když sním diskutujete mu dopřáváte aby masíroval své narcistní ego v záři mediálního reflektoru,Kdyby jste radši…cokoliv ji­ného

        0 0
        • cekanka  

          Tohle je můj první příspěvek proti němu. Jinak se těma jeho žvástama bavím, ale teď jsem se už neudržel.

          0 0
          • olkycalterego  

            A já si říkal, že je tu něco smradlavého – shnilého v zemi BForácké .. :-D J.

            0 0
        • Lišák  

          Je docela možné, že budeš nazván nezkušeným studentíkem, který se skrývá pod nepravdivě vyplněným profilem, ve kterém nemá přesnou adresu svého bydliště. Dále by jsi mohl být odeslán na poradu s rodiči, kteří se o Tebe hmotně starají a Ty nemáš o skutečném životě ani páru, natož zušenosti. Taky bude možná proveden rozbor toho, že nejsi nikde oblíben a nemáš téměř žádné přátele. Budeš možná vyzván ke změně svého chování, protože se někdo nejmoudřejší nad Tebou zamyslí a blahosklonně Ti poradí: „Tahle ne!“… ;-)

          0 0
        • olkycalterego  

          :oD .. J.

          0 0
      • olkycalterego  

        To si snad ani nezasloužím .. :-) .. Ale slibuji, budu ho nosit s hrdostí, vám vlastní .. :-) .. ale dodal bych nahoru nápis Bikeforum a svůj nick přemístil nakonec, s tečkou .. :-) J.

        0 0
      • Sweeta  

        a co takhle masivní letáková kampaň?

        0 0
    • olkycalterego  

      To se vám to směje, když je admin 1 z vás a ruší mi registraci .. :-) ..
      když spočítám vaše kydy, tak mne daleko převyšujete .. ovšem to se dalo čekat, když já jen odpovídám na vaše ubohosti a někdy fakt se nedá, než to přejít mlčením se slzami v očích, válejíc se smíchy po zemi .. :-) .. J.

      0 0
      • Lišák  

        A když se zruší registrace, tak není nick vymazán ze seznamu uživatelů?

        0 0
        • olkycalterego  

          tak jsem to špatně napsal .. prostě ,mne zablokoval, že nemohu psát .. proč Ti záleží na slovíčkách ..? Jde o to, ŽE, ne JAK .. :-) J.

          0 0
          • Lišák  

            Já se jen ptal. Mě ještě ADMIN nikdy na B-F nebloknul, tak nevím, jak to funguje.

            B-F není moderované forum, veškeré úpravy provádí pouze ADMIN. Nepamatuji se, že by si na jeho řízení B-F někdo stěžoval, tudíž z toho plyne, že svoji funkci zastává k všeobecné spokojenosti uživatelů (minimálně většiny aktivních) fora.

            0 0
            • favorit.  

              :-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­))))))

              0 0
              • olkycalterego  

                :oDDDD ..Bodejť, když všechny nespokojené zablokuje a Ti se nemohou ozvat .. dobrej vtip, řekni Lišákovi (nejde mi mu odpovědět :-)) :-D J.

                0 0
                • Lišák  

                  Jo, to co jsi napsal zní docela vtipně ;-)

                  Je zajímavé, že máš takové problémy tady na fóru. Já nemám z odpovědí na kohokoliv problém.

                  0 0
                  • olkycalterego  

                    Jj, to vidím, že Ty nemáš žádné zábrany ..
                    (Hele, jdu se sprchnout .. ale nemyslete si tu, NB beru sebou .. je vodotěsný, nárazuvzdorný a neprůstřelný .. :-)):-) J.

                    0 0
                    • roud  

                      škoda že neni i blbuvzdorný…

                      0 0
                      • olkycalterego  

                        Ale je .. :-) ..a proto je u mne a ne u Tebe .. :-) J.

                        0 0
                        • Lišák  

                          Konečně jsi napsal něco, k čemu lze říci: „Ano, to je pravda!“ :-D

                          Pokud by neměl tuto vlastnost, u tebe by prostě nemohl fungovat! ;-)

                          0 0
                        • dieegoo  

                          Tak tenhle post se ti teda moc nepoved :) Ale konečně si připustil, že jsi blb… Mám z tebe radost.

                          0 0
                          • CZiko  

                            on ti to stejně bude chtít vyvrátit i když je to zjevné:D

                            0 0
                          • olkyczase  

                            dieegoo, dieegoo ..J.

                            0 0
                            • CZiko  

                              ani nadhled předstírat neumíš.. zkus trošku přidat na výrazu ať nevypadáš jako pořád stejný mamlas.. :-)D.

                              0 0
                          • olkyczase  

                            Oba 2 jste demagozi .. :-) .. prostě NB, který se blbům vašeho kalibru vyhýbá .. :-) ..J.

                            0 0
                • Lišák  

                  Dle tebe je ADMIN věštec, že pozná do budoucna, kdo by mohl být nespokojený a preventivně ho blokne? Nevšimnul jsem si, že by se tady někdo projevoval nespokojeně a najednou tu nebyl. Pokud máš takovou zkušenost, tak zkopíruj některý jeho nespokojený příspěvek a dej ho sem, nebo neplácej nesmysly.

                  0 0
                  • olkycpřece  

                    OK, tu to máš ..:-) ..: „kovar (03.01.2008 13:28:19) blokace témat
                    .. tu řádí podivín olkyc a jeho primitivní a vulgární oponenti“ .. a ..
                    " hribik A1 (03.01.2008 10:50:07) blokace témat: keby sme my boli ako ludia a pri prvom jeho zosmiesneni koncili diskusiu, alebo na provokativne prispevky rovno nereagovali, tak by ho to bavit prestalo. zosmiesnuje, lebo vidi, ze ma uspech, ze sa nas najde dost takych co sa su ochotni s nim hadat a to je prenho jak pre prasa drbanie za usami."
                    A včíl mudruj .. :-) J.

                    0 0
                    • Lišák  

                      To není odpověď na moji otázku, Etiku. Je vidět, že ti došly argumenty, tak plácáš nesmysly a zoufale se snažíš přežít.

                      Tímto přestávám krmit trolla. Snad brzy pojde. Pa pa :-*

                      0 0
    • kankrlicek  

      starší lidé vědí víc, to je obecný a logický fakt Veškeré moje zkušenosti hovoří o tom, že to může, ale taky nemusí být pravda.

      0 0
      • olkycalterego  

        však „obecně“ neznamená absolutně, ale že je tomu tak většinou a je to logické .. zamysli se nad obsahem všech slov ve větě .. Pak odpověz, uznáš.li to za nutné .. :-) J.

        0 0
      • olkycalterego  

        .. Chápu Tě ..v Tvém příp. to pravda není .. :-) proto je tam slovo obecně .. :-) J.

        0 0
    • Honza729  

      Olkyci, na Autorevue byl jeden, ktery mel nick OSOBNE. Byl uplne stejna osina v prdeli, jak ty. Vyresilo se to stalym BANem. Nerika ti to neco ?

      0 0
    • prodi  

      nebavte se už s ním, blbečkem, on se snad u toho ještě sám ukájí, tak mu nebudete dopřávat rozkoš…

      0 0
    • Michell  

      ETIKA je nauka o morálce.

      Pokud tedy někdo říká, že určité// chování není etické// , říká, že určité //chování není jako nauka o morálce //.

      Správné je říkat, že určité chování je morální, nebo nemorální. Jinak to nedává logický smysl.

      0 0
      • olkyczase  

        Zdroj? J.

        0 0
        • Michell  

          The english dictionary.(1975) Oxford university press. P. 286.

          0 0
          • olkyczase  

            Dobrá, může být .. A jsme tam, kde jsme byli ..:-) .. Chtěl jsem jen přimět některé lidi (kteří na to mají), aby se zamysleli nad tím, co je správné a co ne .. Jedni (jako Diego, jsem pův. myslel), aby se zamysleli sami nad sebou a druzí, kteří se mnou souhlasí a mají tu možnost a vůli, aby působili na Ty, co si to neuvědomují .. Ovšem čím déle, tak jsem utvrzován ve své teorii, potvrzené praxí, že člověk po 15ém roce života už nejde změnit .. Proto nad vámi lámu hůl .. Komu není rady .. Někteří lidé (Kovář, Hribik, Mlok ..) zjevně vědí, o čem mluvím, ale nezdá se mi, že by nějak intenzívně působili na soukmenovce BF ..To ovšem nemohu vědět .. Nejhorší na tom je, že pojem o etice, potažmo o morálce, chybí i lidem, mapracujících v médiích a mající moc ovlivňovat veřejnost, což dělají, ale v negativním smyslu, tedy zneužívají svého postavení .. Šiřina, Ječňák .. Je to obraz dnešní společnosti, kdy dobrý charakter mizí a je zatlačován yluvůlí zaujatých a emocemi ovládaných jedinců .. devalvace společnosti .. :-( .. J.

            0 0
      • Hauí  

        Tak to je paráda. Google dáva přednost bike-foru před encyklopedií.. Citovala jsem u zkoušky z Filo etiky vědomosti z fóra a povedlo se. Díky za uvedení odkazů, budí to dojem…

        0 0
        • cekanka  

          ježiš. Už sem se lek, že se olkyc vrátil a obnovil svuj thread:D

          0 0
    • Lucke  

      dalsi dred, co jde do blokovanych..­......A NECHA­PU LIDI, CO TO JESTE NEUDELALI..TOTO JE BIKE-FORUM!.....tady se nemaj resit zakomplexovani debilove, kteri nemaj kamarady..!

      BOJKOT! hnupe olkyci!

      0 0
      • wlk  

        souhlas, taky škrtám. ADMINE pls, neslo by zablokovat třeba IP adresa ze které ten magor píše, tohle je fakt furt dokola, je jasný, že se pokaždé někdo neudrží a řekne mu, že je debil a to je voda na jeho mlýn.........

        0 0
      • olkyczase  

        Tak co tu lezeš, když Tě to nezajímá? Proto jsi hňup zjevmě Ty a zjevně tak mluvíš doma s rodiči .. Už jsi dtto řekl i ostatním, co tu píší o autech, televizích, ap.?? Né..?? Tak pak jsi fakt hňup, když sis vyhlédnul právě mne .. Hochu, hochu, máš skoro 18, ale myšlení předškoláka .. _:-) J.

        0 0
      • olkyczase  

        Tohle jsi napsal i autorům těchto diskusí??: Holící strojek, Holky, Jaké běžky, Nočný thread, Vánoce z pohledu vědy, Bauer, Vaše plocha, Youtube, Antivirus, Vaše www, google adsend, UL.LT, Good foto .. a to jen na jedné stránce ..! Tak se chyť ale honem, honem za nos, bambulo .. :-) J.

        0 0
    • gumid  

      Pánové, v zájmu dwmokracie – nevolejte po Jeho blokaci, nezakazujte Jej, nechte Jej žít. Vždy, když čtu Jeho tvorbu, docela se bavím… a těší mě, že existuje i takováto bilogická entita.

      0 0
    • gumid  

      Vím, mnohé jeho styl provokuje – koneckonců provokace je způsobem jeho existence. Vaše reakce jej drží při životě a ve „formě“, jsou zdrojem Jeho energie. Bez Vašich (našich) reakcí by byl jen lokálním podivínem, kuriozitou…takhle má možnost překročit hranici teritoria ..... a míří výš, stále výš. Mám za to, že se dokonce, svým způsobem, za Vašeho přispění dále vzdělává. Určitě zjistil, že chce-li vést diskuzi na „úrovni“, musí studovat a čerpat z odkazů, které mu nabízíte. Je to těžká řehole a vězte, nezávidím mu ten obřímí úkol. On je osamocen, Vy jste v přesile. Zatím svými názory nikomu neškodí – držme jej tedy na fóru a mějme jej pod kontrolou. Pokud ventiluje svou niternou frustraci tímto způsobem, neškodí a dokonce zavdává některým z členů B-F příležitost tříbit své vlohy pro zdolávání námitek, umění vyvracet demagogické názory a vůbec koexistovat s tímto druhem bytí, pro někoho možná na hranici ( či za hranicí ) pochopitelného a tolerovatelného, něčeho, s čím se nepotkává často. Sami jste zjistili, pokud jeho vývoj sledujete delší dobu zde na fóru, několik „úrovní“ jeho komunikace, znáte Jeho přístup k diskuzi a dovedete jistě předvídat Jeho reakce.Mám na mysli odkazy na věk, vzdělání, pravopis, zdrobněliny os. jmen, invektivy, kopírování příspěvků, nedoržení logického schématu diskuze apod. Pokud Jemu samotnému nevadí pozice „obecního blba“, proč jej zákazy a omezeními utvrzovat v Jeho pravdě o světě kolem Něj. Nechte Jej být… kdo chce, může si dopřát „partičku slovních šachů“ („vždy má promyšleno několik tahů dopředu“), kdo si nechce kazit den, může Jej ignorovat ( viz přípěvek „hribik1“ v jiném vláknu ). Je jasné i Jemu, že překročí-li obecně uznávané hranice, represe se dostaví. Berte to vše s nadhledem a humorem, pokuste se tomu i zasmát – to jsou postoje, kterým On zřejmě nerozumí. K biku, kolu a sportu obecně patří optimismus, humor a otevřenost ke svému okolí…

      0 0
    • olkyczase  

      A pro všechny, kteří tvrdí, že já se povyšuji a táží se, jakým právem .. jednak, já se nepovyšuji, to vy se shazujete .. a to je rozdíl .. A pak, staré úsloví říká ..

      ŠKOLA ŽIVOTA JE VÍC, NEŽ VYSOKÁ ŠKOLA ..

      Mohu potvrdit .. :-) J.

      0 0
      • olkyczase  

        (a KDYŽ MNE BUDETE ZLOBIT, ROZEBERU TO DO DETAILŮ .. JSEM PERFEKCIONISTA .. :-) A MÁM 6 NB .. .-) J.

        0 0
        • Honza729  

          Ty jsi predevsim tezky schizofrenik s projevy obsesi. Skutecne bys mel vyhledat odbornou pomoc, ve svem vlastnim zajmu. Jak jsem psal vyse, chapu, ze jsi osamely, nestastny clovek, ale neco s tim delej, jinak skoncis spatne.

          0 0
          • olkyczase  

            Neni Ti trapně, takhle se vnucovat?? Tobě zřejmě né, budeš obtěžovat do skonání světa .. Získáváš titul: PRUDIČ PRUDIČŮ! .. :-) J.

            0 0
            • Krys  

              Hovorí sova vrabcovi, že má veľkú hlavu. ;) (maďarské príslovie)

              0 0
              • olkyczase  

                Nemtudom .. :-) J.

                0 0
                • Krys  

                  Preto som to preložil aspoň do slovenčiny. Tú ovládaš, ak sa dobre pamätám. Inak, píše sa to oddelene: nem tudom, a znamená to „neviem“. Ak si chcel napísať, že nerozumieš, tak to sa píše: nem értem. Toľko jazykovedný kútik. Poďme sa znova venovať kravinám. :)

                  0 0
                  • olkyczase  

                    Kesenem. Prehlásky neviem napísať :-( J.

                    0 0
                    • olkyczase  

                      Hádam sa to píše kosonom, pričom tie prvé 2 o sú prehláskované. Však? J.

                      0 0
                      • Krys  

                        Skoro presne. Köszönöm.

                        Vtipné je, že kapela GWAR, ktorá sa „humornou“ formou venuje trash metalu, si zvolilo Köszönöm ako názov albumu, hlavne kvôli tým, v metale tak populárnym, prehláskovaným o.

                        0 0
              • olkyczase  

                U nás se zase říká: ZLODĚJ KŘIČÍ: CHYTE ZLODĚJE! ..:-) j.

                0 0
                • Krys  

                  To ano, ale to s tou sovou a vrabcom mi pripadá menej urážlivé. Len to popisuje suituáciu a o kvalitách osoby-sovy to nehovorí nič.

                  0 0
                  • olkyczase  

                    Však o kvalitách „zlodeja“ to tiež nič nehovorí .. J.

                    0 0
                    • Krys  

                      To nie :)))

                      0 0
                      • olkyczase  

                        Akože nie..?!? Veď je to to isté!! J.

                        0 0
                        • Krys  

                          Hotovo, koniec. Stratil som sa v argumentácii.

                          0 0
                          • olkyczase  

                            Sova hovorí o velkej hlave vrabca, pričom sama má hlavu velkú .. zlodej kričí o zlodejovi, pričom sám je zlodejom .. Ponaučenie? Treba zavše hladieť na seba .. .-) J.

                            0 0
                            • Krys  

                              To je mi jasné. Trošku ma zmiatlo, že keď som vetičkou „To nie“ s tebou súhlasil (akože, nie, nehovorí to nič o kvalitách zlodeja), začal si mi oponovať. Pravdepodobne si to moje nie interpretoval ako nesúhlas s tvojím tvrdením. Skúsim nabudúce písať jednoznačnejšie odpovede. Za pochopenie ďakujem.

                              0 0
            • CZiko  

              já u tvých příspěvků nikdy nevím jestli mluvíš k někomu tady, nebo sám k sobě:)

              0 0
    • ddd - andy  

      nuda

      0 0
    • cekanka  

      Už vím, co olkyc chce! On to myslí dobře. Chce, abychom to na bf-ku dotáhli co nejdřív na osmistý tisící příspěvek. Pojďme ho v jeho úsilí podpořit ať jich je milion!! P.

      0 0
    • Martyss  

      Mno…spíš by to zde chtělo zavést moderování…

      0 0
      • olkyczase  

        souhlas, o tom mluvím a žádám o to od začátku .. bravo ..! Ale kdo bude objektivním moderátorem, když ani admin není objektivní?? Hmm..? Čili moderace by měla smysl jen od nezávislého člověka, nejlépe necyklisty, aby nemohl být ovlivňován .. nejlépe ani adminem ne .. což je asi nereálné .. :-( J.

        0 0
        • dancing dog  

          ani by mi dokonce moc nevadilo, kdyby část mého zdravotního pojištění padla na odbornou pomoc Tobě…

          0 0
          • olkyczase  

            Ok, to beru a můžem začít .. napřed zjisti a zveřejni detailní identitu všech těch anonymních křiklounů, vč. Tebe .. Jinak než zbabělost to nelze nezvat .. :-) J.

            0 0
            • dieegoo  

              Můžu se zeptat, co tě na našich identitách pořád tak přitahuje? Co to má společnýho s tím, co ti napsal dancing dog?

              0 0
              • olkyczase  

                Víš, Diego, odteď budu s Tebou jednat polopaticky .. pův. jsem myslel, že v Tobě něco je, ale .. Hmm .. Ok .. Když nechápeš ..
                Tř. jen to, že vy mi nutíte nějakou identitu a sami máte na**áno v kalhotech, když chci po vás, aby jste, v zájmu objektivity a spravedlnosti, odhalili identity své .. A udělal to někdo..?? Nikdo ..!! Jen štěkáte, aby můj požadavek zanikl ve vašem řevu .. takže tak, pánové, chcete – li odhalovat něčí identitu, odhalte napřed svou .. To jsou jen obyč. zásady fair play .. pokud vám to něco říká .. A Tobě, Diego ..? J.

                0 0
                • dieegoo  

                  Já mám jméno v profilu vyplněný, čili tvá kritika na mou adresu opět není na místě :)

                  0 0
                  • cekanka  

                    Jemu je to jedno. Podle něj jsi srab, který se skrývá za smyšlené jméno.

                    0 0
                    • olkyczase  

                      Srab a svrab je každý, kdo pátrá po identitě jiných a sám se o svou třese .. J.

                      0 0
                      • dieegoo  

                        V tom případě tě vítám mezi sraby a svraby. Taky se sháníš po mé identitě a identitách „mé party“ a sám svoji zveřejnit nechceš.

                        0 0
                        • olkyczase  

                          neobracej demagogicky naruby to, co říkám , anebo jsi fakt takový primitiv, co nechápe, co se mu říká ..?? Fakt..? .. Já na vás zvysoka kašlu, jen po 100× opakuji, že kdo chce mluvit o identitě jiných, ať napřed prokáže svou .. Zatím slyším jen plané demagogické řeči Tvého typu .. Styď se .. J.

                          0 0
                          • dieegoo  

                            Pořád nevim, co se ti nelíbí.. Ty si po mně začal chtít jako první, abych zveřejnil svou identitu. Já po tobě nikdy nic takového nechtěl. Sám si házíš šutry pod nohy. Když něco řekneš, tak si za tím stůj a nesnaž se to aplikovat jen na ostatní. Čili nejsem si jistej, jestli jsem zrovna já ten, kdo by se měl stydět.

                            0 0
                            • olkyczase  

                              nechtěl! 1. jste sem začali tahat nějakou identitu a mi ji přisuzovat a zároveň se mi hrabat v soukromí .. Než nněco řekneš, ověř si datumy .. prostě zbatečná práce s tebou .. J.

                              0 0
                              • dieegoo  

                                Možná by sis měl uvědomit, že na fóru neexistují jen 2 lidé – ty a všichni ostatní. Každej je tady sám za sebe. Čili pokud ti někdo začal přisuzovat nějakou identitu, je to jeho věc, ale buď tak laskav a neházej nás všechny do jednoh pytle.

                                Ale jinak máš pravdu, zbytečná práce. Ty si vždycky najdeš nějakou kravinu, kterou odpovíš i když nepochybně při své vzdělanosti víš, že s předchozím příspěvkem nemá nic společnýho. Tenhle tvůj post je toho krásným příkladem.

                                0 0
                  • olkyczase  

                    Jméno na identitu nestačí, víš, milej zlatej ..? musela by být celá adresa .. tak, jako ji přisuzujete mi, tak uveď i Ty svou .. diego .. chi tu vidět ulici a číslo domu .. Něco Ti v tom brání ..? Co ..? :-) J.

                    0 0
                • dieegoo  

                  A když už jsme u tý identity… Mě tvá identita nikdy nezajímala, je mi popravdě vcelku jedno, kdo se schovává za jakým nickem. Lidi, který chci znát osobně znám a jestli se pod nickem Olkyc skrejva Honza z Plzně nebo Jirka z Ostravy je mi docela šumák… Nevidim žádnej důvod, proč bych měl znát jména a adresy těch, se kterými tu diskutujeme.

                  0 0
                  • olkyczase  

                    No ale ostatní z Tvé party má identita zajímá .. J.

                    0 0
                    • dieegoo  

                      Ale notak.. Takovej sálodlouhej příspěvek mi napíšeš, dvakrát mě v něm stihneš jmenovat a když ti vyvrátím to co tam píšeš, tak vše překroutíš do podoby, že tě zajímá identita ostatních? Kde je ta statečnost hlásit se ke svejm projevům? Mám pocit, že tě nějak rychle opouští.

                      0 0
                      • olkyczase  

                        jsi demagog, nic jsi nevyvrátil, jen naplano plácáš .. A pokud ne, cituj, co jsi mi vyvráti l..!! A opět demagogicky vše překrucuješ .. Mne identita nikoho nezajímá, jen říkám, kdo komukoli přisuzuje jakoukoli identitu, je povinen napřed odhalit tu svou .. Jsi schopen to pochopit, anebo jako malý chlapec budeš točit dokola ..? J.

                        0 0
                        • dieegoo  

                          Nezajímá.. ok, musim se naučit číst mezi řádky. Do teď sem žil v domnění, že když se někdo někoho konkrétního na něco zeptá, chce znát odpověď a ne že ne. Olkyci, jak píšu o kousek výš, stuj si za tím, co říkáš a nekličkuj. A pokud toho nejsi schopen, tak radši mlč.

                          0 0
                          • olkyczase  

                            zatím jen třepeš demagogicky obecné požadavky a nic konkrétního .. asi proto, že nic konkrétního nemáš, co bys předložil a mohl chtít .. Ty máš pocit, že říkám pokaždé něco jiného ..? Tak to jsi kediný .. Dopadneš jako Vrabčice .. nakonec řekneš, že Tě to neba a že se s takovým idiotem nebudeš bavit .. obvyklý scénář .. :-) J.

                            0 0
                            • dieegoo  

                              Ano, mohu říct, že mě to s tebou nebaví, ale já si za tím, co říkám stojím, takže couvat nebudu. Ale máš pravdu, s tebou je diskuze naprosto zbytečná, protože na argumenty ostatních naprosto kašleš a pořád si razíš svoji teorii o tom, jak ti já (celý BF) ubližujeme, se vším si začínáme atd.

                              0 0
                              • Honza729  

                                Ale tak se na nej vykasli......vzdyt si na tobe resi komplexy…

                                0 0
                              • olkyczase  

                                na argumenty kašleš Ty a ostatní, páč žádné nemáte .. akorát tak invektivy ..tedy abys chápal, nadávky a pomluvy a lži .. A Ty si stojíš za tím, co říkáš ..? A co říkáš ..? Hmm ..? :-) J.

                                0 0
                                • dieegoo  

                                  Ach bože. Olkyci, ty seš vážně vůl. Chvíli bylo zajímavý tvý řeči sledovat, ale poslední dobou tvoje prchání od tématu a překrucování proti druhým, když si v úzkých, začíná být poměrně otravný.

                                  0 0
        • Martyss  

          To je spíš otázka osobnosti. Nepřijde mi to zase až takový problém. Pravidla tu jsou. Stačilo by je dodržovat.

          0 0
          • olkyczase  

            Pravidla jsou, ale dají se vysvětlit různě .. jinak by nedošlo k tomu, že jsem já obviněn z toho, co dělají mí útočníci .. pravda, ječňák není moderátor a není objektivní, proto si (jako laik ..) může dovolit křivě obvi%novat a dělat různé podpásovky a sviňárny .. Ale co když by se jím stal ..?? Děs běs .. A kdo určí, že bude zvolen objektivní a nezaujatý mod? Admin z moci úřední ..?? TRo by nebylo objektivní .. ale nikdo objektivnější tu není .. resp. jsou tu lidé, kteří jsou objektivní, ale kdo jim dá tu moc, aby byli zvoleni modem ..? A abay byl objektivní, mělo by být modů víc .. a to je už další problém .. J.

            0 0
            • Martyss  

              Moc to prožíváš. To už je věcí admina, jaké si vybere spolupracovníky. Na to má každý právo. Samozřejmě vynucování pravidel má jistý interval. Buď může být někdo přísnější nebo mírnější.To je na volbě každého moderátora a je to nutno respektovat. Pokud by se choval vyslověně proti pravidlů, tak by se místní většina jistě ozvala…

              0 0
              • olkyczase  

                Prožívám? Prostě předvídám .. Koukni do diskuse Blokování diskusí, kde někteří píší o moderátorské loby, či mafii, kde bylo přemoderováno a docházelo (prý ..) k vyřizování účtů .. A nbo, je to extrém a jsem rozhodně za moderaci .. nemuselo by docházet k takovým excesům, jako teď .. k vulgarismům, napadání soukromí a jiným nemorálnostem (že byly porušeny zásady morálky, o tom snad nikdo (uvědomělý) nepochybuje .. Rozhodně ba byli primitivové včas upozorněni na nevhodnost svého chování .. Stále podotýkám, že vše by záleželo na úrovni a benevolenci moda .. J.

                0 0
              • olkyczase  

                A je tu ještě 1 možnost (ale na to nejsou zdejší stránky zařízeny ..): Moderace diskusí jejich zakladateli .. ať si každý pohlídá, co se mu v diskusi děje .. jistě, docházelo by k úmyslným a účelovým mazání postů některých oponentů, ale každý by si rozmyslel, jestli půjde prudit k autorovi diskuse, jestli tam půjde jen proto, aby řekl, jak je hnusná .. jak se to dějě tu .. Znám fóra, kde to funguje .. a furt lepší, než tohle .. bohužel technicky tu neřešitelné .. J.

                0 0
              • olkyczase  

                Ano, ale o tom právě hovořím, jak mohou být modi objektivní, když není admin?? Logicky, že vybere ty, kteří mu půjdou na ruku .. bez ohledu na objektivitu a fundovanost, zejména po stránce morální, ale měl by mít i obecný přehled ..
                A že to prožívám ..? prostě mám rád pořádek, perfekci .. :-) páč pořádek dělá přátele .. a detaily jsou základem velkých věcí .. :-) J.

                0 0
                • Martyss  

                  Já už jsem vše řekl. Některé argumenty jsou věcné. Jiné plynou z toho, že jsi snad moderovanou diskuzi neviděl či předpokládáš, že je značná šance zneužití moderátoské funkce. Ve reálu je tomu naopak. Osobně jsem k tomu své řekl a nehodlám to dále řešit..

                  0 0
                  • olkyczase  

                    ne, ne, pleteš se .. Jak jsem psal, jsem mnohaletým členem mnoha fór, kde moderace perfektně funguje .. Ale (jak jsem psal o post výš), tu, v diskusi Blokace témat, někteří zmiňovali, že na jistém modelářském fóru si modi zřídili loby, kde banovali dle svých soukromých vztahů a dokonce prý i podléhali nějaké podnikatelské klice .. Ovšem objektivně neposoudím, zda šlo o pomluvy zaujatých postižených, či fakta .. ale teoreticky se to stát může (většinou mají modi k sobě blízký, až důvěrný vztah) .. Ale jak jsem řekl, jsem pro moderaci ..
                    k tomu bych podotkl, že to chodí tak, že každé fórum má diskusi mimo své odborné téma, kde se probírají i zásahy a jednání modů a chod fóra .. kde se může vyjádřit každý, bez obav z likvidace (banu :-)) .. jsem pro .. J.

                    0 0
        • dieegoo  

          Jedinej objektivní si tady ty, protože všichni ostatní jsou na tebe zasedlí… takže moderátor je jasnej.

          0 0
    • dancing dog  

      řekl bych, že se tady někdo snaží chytit prd / myslím pšouk /… dokonce i mě to přijde až moc plytký…

      0 0
      • olkyczase  

        aha a Ty jsi odborník nad odborníky ..? Větší, než já ..? Anebo jen vysvětli, co „to“ Ti přijde plytké .. Mám – li to brát jako souhlas s mým pojednáním, anebo se ho snažíš napadnout ..Soudě dle Tvých minulých reakcí, nejspíš kritizuješ sám sebe .. je tak ..? :-) J.

        0 0
        • dancing dog  

          Mysli co chceš. Za plytké považuji Tvé pojednání a zejména Tvou motivaci to tady všechno psát. Diagnosa- grafomanie…

          ač sem realista a vůbec nemám sklon se přeceňovat, teď sem sebe nemyslel… ale to je jedno, klidně se tu realisuj dál, když Tě to baví…

          0 0
          • olkyczase  

            To bude tím, že Tvé myšlení je povrchní a nedokáže jít do hloubky .. :-) J.

            0 0
            • dancing dog  

              Jojo, to asi bude tím, že mé myšlení je povrchní a nedokáže jít do hloubky ..

              jen tak mimochodem – jednou jsem četl jednu kníhu, která byla extrémně nudná a o ničem a přitom hodně tlustá, no myslel sem, že nějakej spád už přijde…a ono nic, dočetl jsem jí skoro až do konce. Děsná nuda o ničem- psal jí taky nějaký grafoman…

              0 0
              • olkyczase  

                přesně o tom mluvíš, chybí Ti zaujetí věcí, vytrvalost a vůle .. já dočetl vše i gottwaldovy projevy .. ( jj, už vidím vaše vysmáté obličeje .. ale to dokresluje obrázek o vás, pánové .. :-) ) :-) J.

                0 0
                • dancing dog  

                  chybí mi leda tak zaujetí totálníma zbytečnýma pí.ovinama, kterého si Ty plný, jak tu právě předvádíš. Dost sem tu o Tobě dřív slyšel, a říkal si, bylo by zajímavý ho tu potkat, ale omyl, je to otrava, fakt nic moc, měj se, a´t se Ti daří… pomoc ale vyhledej včas… čus dog

                  0 0
                  • olkyczase  

                    Otrava ..? spočítej si své příspěvky tu .. :-) J.

                    0 0
                    • dancing dog  

                      Aha. Moc důvtipnej nejsi, to Ti teda musím řít, takže díky za ozřejmění Tvé motivaci Tvé exhibice a potvrzení dignosy, osamělej grafomane. Raději si najdi holku…

                      0 0
                      • Honza729  

                        Mslis, ze tohle nejaka doma chce ? :-)

                        0 0
                        • dancing dog  

                          1 nikdy neví.Já měl spolužáka,kluka ze sousedství,o rok mladší,vždycky byl divnej,jeho máma mě jednou seřvala,že není blázen, at mu tak neříkám, že je jen trochu jinej..pak k nám i nastoupil po mnoha letech do práce, dělal něco s počítačema, do svejch 25 byl panic a to ho tak dekompensovalo, že jeho dosud hraničně narušená psyché se plně rozjela abyla z toho těžká psychosa, včetně halucinací, sebepoškozování, slyšení hlasů..etc. když byl v blázinci podruhý / jeho máma mi uhýbala pohledem, byla naštvaná, že sem nakonec měl pravdu../ potkal se tam z nějakou holkou, začali spolu chodit, začal sexualně žít, a bylo po problémech, duše se uzdravila..od­stěhoval se za ní do Prahy, sou spolu už několik let a oba jsou happy…a on ani nemusí brát léky..takže jestli mu nenasadí parohy, tak to vypadá na šťastnej konec.. myslim, že u tadytoho zoufalce je to něco podobnýho, kdyby měl štěstí a nějakou si nakonec přeci jenom našel, tak by se mohl stabilisovat..tak nějak sem to myslel…

                          0 0
                        • olkyczase  

                          Když už máš tak blbé kecy, tak je jasné, že Ty a šici tu, nemáte ženskou .. jinak by jste tu blbě nekvákali a věnovali se jí .. To je neoddiskutovatelné .. .-) J.

                          0 0
                      • olkyczase  

                        Víš, brouku pytlíku, obvykle je to tak, že když někdo něco radí druhému, tak sám to potřebuje .. (autor: já ..:-)) .. .-) Takže hledej si holku, grafomane .. a o důvtipu raději nic neříkej .. někdo by si mohl všimnout, že Ti chybí .. A mé ego ..? Děkuji za optání .. ano, .. mám .. (myslíš, že by bylo lepší nemít žádné .. :-) ) J.

                        0 0
                        • Honza729  

                          To znamena, ze kdyz radis druhym, aby se vzdelavali, vzdelani ti tedy chybi......dle tve logiky.

                          Olkyci,olkyci…v zi­vote jsem nevidel nekoho s takovym talentem se v komunite lidi tak odstrelit behem trech dnu :-)

                          0 0
                          • dieegoo  

                            To je přesně to, co tady říkám celou dobu. Potápí se stále hloubš do svejch řečí a rad. Vše aplikuje pouze na ostatní, ale to, že mnoha svými výroky naprosto vyvrací to, co tvrdí v jiných příspěvcích, to už nevidí.

                            0 0
                            • olkyczase  

                              Neustále Tě žádám o konkretizaci .. ale skutek utek, jen jalové pindy .. máš .. Též bych mohl tvrdit, žr počuráváš malé holky a zaqpaluješ si prdy před BForisty a pak se tomu směješ .. :-D .. J. :-¨J.

                              0 0
                              • dieegoo  

                                Pokud to tvé prosté duši udělá radost, klidně to trvrdit můžeš :)

                                0 0
                              • dancing dog  

                                Prdy nezapalovat! To udělal Kenny v SP a strašně se popálil a nakonec mu dali doktoři-packalové do hrudníku místo srdce bramboru z mikrovlnky a on umřel, nepustili ho do nebe, musel do pekla, tam pomohl přesvědšit Satana, že Saddam není pro něj ten správnej a když na zemi Kyliova máma zastřelila Terrence a Phila v bitvě s Kanaďanama a na zem vtrhl satan se Saddamem, kteryho ohromil a Eric el.vybojema ze svych nadavek a čipu,co měl v hlavě a svrhl ho zpátky na krápník v pekle, na kterej se nabodl, a kenny se pak obětoval, a všechny zachránil a konečně mohl do nebe a na zemi byl mír a radost, jen satan se trochu smutně vrátil zpátky do pekla.. Takže vážně, prdy nezapalovat!!

                                0 0
                          • olkyczase  

                            jj .. a Ty jsi vší silou pomáhal, že ..? :-) .. Galileovi též nikdo nevěřil, že země se točí .. (To není ten slavný časovkář z Tour, Honzíku .. :-) ) J.

                            0 0
                            • dancing dog  

                              „To znamena, ze kdyz radis druhym, aby se vzdelavali, vzdelani ti tedy chybi......dle tve logiky.“

                              Honzík Ti to ted celkem logicky ozřejmil, ne? .-)

                              To byl vlastňák!! :-))

                              nikdo nepomáhal, vážně nemusel..

                              a díky za radu, ale já už jednu mám…

                              0 0
                              • dieegoo  

                                Za chvíli se dozvíš, že máš konkretizovat svoji odpověď a nebo ti bude zaslán nějakej citát… :)

                                0 0
                                • dancing dog  

                                  já jen že mám v práci až neuvěřitelnej klid, studuju tu na netu info o avid bb7 08 a tak to mám v druhym okně…ale je to s ním nuda a otrava, je moc stereotypní a bez nápadu, zlatej burnout…

                                  0 0
                                • olkyczase  

                                  Lepší správný citát, než ty Tvé plané kecy .. J.

                                  0 0
                              • Honza729  

                                Tohle nepochopi…

                                0 0
    • sYs  

      Pojďme se už konečně bavit o kolech a cyklistice, prosím.

      0 0
      • olkyczase  

        Působíš uboze, pavliskA .. HEH .. Vlezeš do mé diskuse a řekneš takovou blbost .. zatímco kolem Tebe probíhá milion různých diskusí o kolech .. jak Tys mohl dostat vyznamenání, to me nejde do hlavy .. nějaká rodinná tlačenka ..? Otec je rektor ..? :-) To by vysvětlovalo .. :-) .. Slušně řečeno, jsi zvláštní .. ještě trochu jinak, než já .. :-) J.

        0 0
        • sYs  

          Souhlas, jsem zvláštní jinak než ty.

          0 0
          • olkyczase  

            ano, jsi zvláštní jinak .. hůř ..
            Rozdíly ..? Já vím vše, Ty nic .. Jsi zaostalý, já mám rozhled .. jsi zaujatý vůči mne, Ty jsi mi lhostejný .. Jsem vzdělán, Ty nikoli (neboj, ZŠ i střední vzdělání mám .. .-)) .. něco umím, Ty nic .. Jsem na kole rychlý, Ty jsi „v pohodě..“ ..Atd., atd. .. :-) J.

            0 0
            • dancing dog  

              blablablabláá­ááááááááááááá­áááááá

              0 0
            • sYs  

              Když jsem ti lhostejný, proč na mě reaguješ? Neboj taky za sebou mám úspěšně ZŠ i střední…

              Navíc dokázal jsi to, že jsi nesmyslně agresivní, já jsem tady vyzval k věcné diskuzi o kolech (bez emocí vyjádřené) a ty jsi se do mě hned pustil a opět jsi mě bez důvodu napadl, teď to zkus popřít…

              Vážně jsem byl tak naivní a čekal, že se s tebou dá mluvit normálně, ale asi nedá…

              0 0
              • olkyczase  

                Opět dokazuješ svou bezduchost .. Ty tu odkazuješ na různé mé aktivity jinde a jak už někteří tu řekli, to se nedělá, není to nikomu příjemné, ani Tobě, akorát Ty žádné jiné aktivity nemáš, vzhledem ke svému dětskému věku, tak si to nedokážeš představit a domyslet .. A pak řekneš, že já Tě napadám .. jsi směšně směšný naiva .. si myslíš, že Tvé útoky na své soukromí přejdu mlčením?? trumpetko .. A i to, že mne nazveš nesmyslně agresivním jen proto, že jsem poukázal na Tvé absurdní výzvy A JEDNÁNÍ, i to svědčí o Tvé omezenosti a zaostalosti .. a vůbec se nenavážím, ale konstatuji zjevná fakta .. Je to úplně stejné, jako kdybys přišel na Bazaly a vyzval ostravské rowdies, aby se nebavili o včerejší pitce, páč jsou na fotbalu, ať se tedy baví o fotbalu .. Asi by Tě vynesli .. nohama napřed .. Co Ty se staráš, co kdo o čem mluví ..?? Jsi normální..?? Chceš mluvit o kolech, mluv, nikdo tě nedrží, toí Ty ses tu vetřel, ..!! A jestli tohle nechápeš (a i kdybys chápal, jsi jasný ..), tak se řadíš mezi primitivy, o kterých mluvil někdo na jiné diskusi .. A jemu bys neřekl, že je vůči Tobě agresivní .. to se vsadím .. a nebo zajdi za těmi lidmi na téma Blokace diskusí a řekni jim, ať se baví o kolech .. Máš tu odvahu a zajseš tam ..?? :-) hh .. :-) J.

                0 0
                • sYs  

                  No comment, píšeš jen abys něco napsal. Jo a podrbej svoje alterego před spaním za ušima, má to rádo…

                  0 0
        • CZiko  

          :Dty vole… tady stačí málo abys někoho osolil těma tvýma bludama:D

          0 0
    • dancing dog  

      sedim v praci, klid až podezřelej , hledám něco na netu, co se brzd a vidlí týč, sledoval sem na CT 2 moc pěknej serial o janu jesseniovi a do toho začíná dr.House…takže zatim papá, potřebuju volnou roku na přepínání ovladačem CT2 a Novu, ale eště se tu stavím…mrknout, jaxe diskuze vyvinula…

      0 0
      • dancing dog  

        No nic moc, moc ne..což je vlastně dobře…

        0 0
        • Krys  

          Mozes skecnut so mnou. Ak by si moc chcel môžem aj nadávať. Ale dnes som nepil, tak mi to asi nepôjde úplne ideálne. ;)

          0 0
        • dieegoo  

          Taky jsem čekal, že se to tady večer trochu rozjede, ale nějak to ummlklo. Jestli vševědoucímu došly argumenty, netuším.

          V každým případě se mi konečně povedlo dodělat rozpis zákazníků do práce, dočíst si skripta na zejtrejší zkoušku a pomalu se asi přesunu do postele :)

          0 0
          • dancing dog  

            Takže hlavně- udělej to zítra a dvojku neber ! Z čeho to děláš…?

            0 0
            • dieegoo  

              Zejtra je to takovej zahřívací předmět – videotechnika. Ty „zajímavý“ budou teprva následovat. Ale děkuju ;)

              0 0
              • dancing dog  

                no, tak to je asi nějaká škola, kde bych asi moc neuspěl..good luck 1 more time..

                0 0
                • dieegoo  

                  Doufám, že sem to nezakřik. Jinak je to fakulta informatiky a managementu, Univerzita HK.. Popravdě čekal jsem trošku něco jinýho :(

                  0 0
                  • dancing dog  

                    to bude asi pěknej technicko-kyberneticko-ekonomicko-právní vopruz..to bych chcíp…taky sem to neměl úplně nejsnadnější,, ale to mě aspoň celkem bavilo, todleto by byl pro mě extravopruz…

                    0 0
                    • dieegoo  

                      Mě technika a informatika vždycky bavila, studoval jsem to i na střední škole, ale to, jak si vykládají informatiku tady je k uzoufání. No nic, nebudu tady moc nadávat, kdo ví, kolik profesorů to tady čte..

                      0 0
                      • dancing dog  

                        tak to vydrž a´t máš ten papír a praxe bude třeba jiná. jak říká jeden můj kámoš psychlog, studium hrozná nuda a tlučení definic do hlavy, ale zajímavá praxe, když to už dělá..tak jo, jdu urvat asi kus spánku, měj se, a ať tě zítra ty videohry aspol. nepřemůžou! čus

                        0 0
                      • olkyczase  

                        Vidíš .. ! Hrdý, šestný a charakterní člověk si za svými názory stojí za každých okolností .. a to skutečně dobří profesoři ocení ..a nedají na emoce a subjektivní vnímání .. Tř. bys o tom mohl s profesor\y púodiskutovat .. ne, ne, beru zpět .. Ty nejsi správnáý typ do diskuse .. teď mi to došlo, že neumíš diskutovat, sorry, že to zmiňuji, ano, máš pravdu, kontroluj se, co říkáš .. profesoři nejsou Olkyc, s těmi nemůžeš tak vyběhnout, jak s nějakým Olkycem, .. oni totiž znají Tvou totožnost a znají tě osobně a na ně nemůžeš ukázat prstem a říct: !To je ten debil, blbec (či co máš za oblíbené výrazy), který tvrdil tu a tu hovadinu .. :-) J.

                        0 0
                        • dieegoo  

                          A schválně jestli uhodneš, jakej je rozdíl mezi profesory a tebou. Nebudu tě dlouho napínat a povim ti to rovnou. Profesoři se chovají fér, nechovají se tak neuvěřitelně nadřazeně jako ty, neschazují tě před ostatními, netvrdí ti, jakej seš nevdělanec, jaký seš pako.

                          Přeber si to jak chceš. Když se nad tím zamyslíš, možná pochopíš, proč se k tobě chováme tak, jak se chováme.

                          0 0
                          • olkyczase  

                            Sám se shazuješ, když řekneš o někom pako .. A říct to před profesorem, asi by Ti řekl něco o Tvé ubohosti .. anebo jim jen nestojíte (Ty a banda podobných a horších individu za kažení si dne a nálady, páč kdyby se měli zabývat každým, jako já tu vámi, to by se zcvokli .. a proto si pomyslí své a jdou dál .. prostě na vás pečou .. proč by se oni měli zabývat vaší výchovou, když se na to vykašlali vaši rodiče .. ?? To jen já jsem takový naivní blázen, který doufá, že někoho může odvrátit z cesty zkázy .. zejména u tebe jsem zpočátku předpokládal, že procitneš .. bohužel, nestalo se .. Kdo je slepý, tomu nepomůže ani nejsilnější světlo .. (autor: já ..)
                            Čili obecně řečeno, tebe a ostatní lumpy na škole chrání před zhovadilostmi zdejšího folklóru primárně známost vašich identit, kdy si díky právě tomuto nedovolíte zdejší excesy .. známá věc, že anonymita dodává křídla a svaly .. které ve skutečnosti jsou jen koktáním a pohledem zapíchnutým do země .. případně bezduchými žvásty a křikem beze slov .. páč bez internetu jste méně než nic .. :-) J.

                            0 0
                            • dancing dog  

                              eště sem sem juknul z jiný místnosti, kde se právě ukladam ke spaní… jeden hypotetickej/ zatím/ dotaz- kdybych Tě naprosto neanonymně pozval na nějaký konkrétní místo abych bez anonymity, co by mi dávala křídla, Tobě stál tváří v tvář a vyzval Tě na souboj- myslím tím regulerní rvačku natvrdo, přijel bys? Šlo by o normální rozbití držky- bud Ty mě nebo já Tobě…bral bys to?

                              0 0
                              • olkyczase  

                                Ne! Jsem pacifista, jak už jsem řekl. nepochybuji, že bych tě bleskově spacifikoval, ale já prostě řešení hrubou silou nepoužívám, preferuji mozek .. Ty bys přijal souboj intelektu? Řešení testů, anebo praktických úloh, třeba i přes kolo, v podstatě je mi to fuk, jsem dobrý celkem ve všem .. krom věcí, kde jsi odborně vzdělán (pokud jsi ..) .. tam lze předpokládat, že bys mohl mít víc šancí .. ale jinak, dle Tvého vyjadřování, nemáš šanci v ničem .. možná ty pěsti, pokud jsi chodil do boxu .. (To by pak vysvětlovalo a snad i omlouvalo Tvé chování .. :-) ) .. J.

                                0 0
                                • dieegoo  

                                  Ne, ty si vážně nepoučitelnej. Kdyby si v každé své reakci na někoho nenapsal mezi řádky, že je naprostej idiot, tak bys to asi nebyl ty. Vážně už se nad svým chováním zamysli.

                                  0 0
                                  • olkyczase  

                                    Napsal jsem to jen na toho, kdo to o sobě řekl, mezi řádky, sám .. aby si to uvědomilc .. jasně, má chyba .. takoví lidé to stejně nepochopí .. :-) J.

                                    0 0
                                • dancing dog  

                                  No nevím, bylo to jen hypoteticky, do boxu sem chodil a stále chodím, ale čínského…víš, tam se učí i o, no, trochu to má i vnitřní aspekt…já sem taky pacifista, ale toto mě zajímalo, když pořád pláčeš o anonymitě netu.. + už tady neměl po někom zbýt ani mastný flek, jaks tu psal, tak sem myslel, jakej nejsi ranař..no, já bych možná zkusil i ten souboj intelektu, když budeš chtít, pokud to nebude po noční nebo víkendu, tak bych to dal, navrhni místo a čas…

                                  0 0
                                  • olkyczase  

                                    Aha .. tak proto ta výzva k poměřování sil .. hmm .. hrdinské a odvážné .. J.

                                    0 0
                                    • dancing dog  

                                      Jen si se ptal, jestli bych přijal souboj intelektu, tak jsem Ti napsal, že jo…Tobě je vážně těžký porozumět .-)

                                      0 0
                                    • olkyczase  

                                      Ty si se ptal, jestli bych přijal souboj svalů, tak jsem Ti napsal, že ne…Tobě je vážně těžký něco pochopit .-) J.

                                      0 0
                                      • Honza729  

                                        „no, já bych možná zkusil i ten souboj intelektu, když budeš chtít, pokud to nebude po noční nebo víkendu, tak bych to dal, navrhni místo a čas…“

                                        Toto napsal dancing dog. Myslis, ze chapes psany text ?

                                        0 0
                                        • olkyczase  

                                          Ujíždí Ti kontext, chlapče .. :-) J.

                                          0 0
                                          • Honza729  

                                            No prave ze neujizdi, jen vidim vsechno, ne jen to, co chces videt ty.......srabe.

                                            0 0
                                            • olkyczase  

                                              Už mne to neba, zabývat se takovými slaboduchými, jako Ty a spol .. Já se ptal, zda by přijal souboj intelektu, jako protipól jeho dotazu na „rozbití držky“, jak sám nazval .. Nikdy jsem neměl v úmyslu mu intelektuální souboj nabídnout, páč je jasný outsider .. vždy o krok zpět, jako Ty .. ten souboj už tu vlastně probíhá, od začátku .. a kdo má navrch, je zjevné .. na Tvůj názor se neptám ..
                                              Proto mé občasné zmínky o simultánce .. kdy mne baví odpovídat vám všem současně a dopředu vědět, co kdo řeknete a co udělám já .. jste velice lehce manipulovatelní, ani to netušíte .. beru to též jako lingvistická cvičení .. a též, přestože jde o psané slovo (musím si některé pasáže probrat v hlavě, vyslovit v mysli (často zjišťuji, že pohybuji jazykem .. :-) ..), bych se nebál nazvat to i jako cvičení rétorická .. :-) J.

                                              0 0
                                              • Honza729  

                                                Olkyci, ty sis jeste nevsiml, ze tady ma navrch nad tebou kazdy ? Nekdo ti to dava najevo tim, ze s tebou proste nekomunikuje, pac te ma na haku, jiny si z tebe dela srandu, jiny ti ukazuje, jak si protirecis, jiny ma trpelivost a diskutuje s tebou, jiny uz rezignoval, pac diskutovat s tebou proste nejde......

                                                Heled, uprimne receno, nemyslim si, ze bys byl primitivni, lecos vis, lecos si umis najit na netu, ale týmový clovek, clovek do party lidi, to proste nejsi, to si priznej…

                                                0 0
                            • dieegoo  

                              Tak já opět poděkuji za psychologický rozbor mé osobnosti, za zhodnocení výchovy, kterou mi dali rodiče atd atd.

                              A teď ti zas něco povim já. Sice je mi jen 21, ale i přesto si dovolim tvrdit, že v životě mi bude mnohem prospěšnější to, že jsem schopnej začlenit se do kolektivu, rozumně se domluvit, prosadit svůj názor a když uznám, že jsem přestřelil a nebo že nejsem vítán, tak sevřít krovky a se sklopenou hlavou vycouvat. Tohle všechno i za cenu toho, že si někteří řeknou, že jsem idividuum, nevychovanec, nevzdělanec a já nevim co ještě. Rozhodně tohle všechno upřednostním před neustálým poučováním ostatních, cpaním jim jediné pravdy – té své, znalostí kvant citátů, pouček a definic, který mi v reálným životě nikdy k ničemu nebudou.

                              Zkus si tady na fóru prohlídnout témata, do kterých si nezasahoval. Máš pocit, že se tam řeší takový blbosti jako tady? Ne, neřeší. A kdo v tom tedy logicky bude mít prsty? Ty a nebo zbylých x desítek aktiviních přispivatelů? Kdo se tady nebyl schopnej zařadit do kolektivu? Uvědom si, že pokud chceš s určitou skupinou lidí vycházet, je potřeba přijmout některá pravidla. Tady už pravidla byla dána a většina je schopná se jimi řídit.

                              Jinými slovy – jaký sis to tady zařídil, takový to máš. Každý svého štěstí strůjce. Pokud máš zájem tady normálně diskutovat, tak ti nepomůže založení dalšího tuctu nicků, ale změna chování. Zamysli se nad tím.

                              0 0
                              • olkyczase  

                                Opět nic nechápeš a nechápeš .. ani to, proč měním nicky (psal jsem to), ani to, že to, co tu řeším, je jen výsledkem vaší práce, amorálního jednání a špinavostí .. Takže ne já, ale vy, zbylých x desítek aktiviních přispivatelů! To je to, co stále nechápeš ..! Já diskutoval slišně a vy, zbylých x desítek aktiviních přispivatelů, jste mne sprostě napadli .. ne já vás .. Já se nad vás nepovyšoval, jen jsem vám vysvětloval, že vaše invektivy a pochybnosti nejsou na místě, když díky nízkému věku nejste sto zhodnotit fakta a reálnost toho, co říkám .. Takže opět jste to vy, zbylých x desítek aktiviních přispivatelů, kteří to tu zničili a chovali se jak dobytek,(s pro­minutím, ale je to tak), což uznali i někteří vaši BF soukmenovci, kterým to myslí, hribik, Kovář, kteří přímo řekli, že vy jste na vině takovýchto vláken, jako toto a že někteří z vás jsou primitivové a vulgárové .. Jim odpověz, ne mi!! Oni jsou objektivní a uvědomělí a proto vidí skutečnost a pravdu ve své podstatě, ne Tvýma očima .. Nějaký dotaz?
                                Jo a citáty a poučky .. to, že Tobě v životě k ničemu nebudou, to jen potvrzuje Tvou omezenost .. jsou lidé, kterým se to hodí (ale na BF nejspíš ne ..) a v životě je potřebují .. Ale to je nad rámec Tvého chápání .. Že se zase povyšuji? nikoli, jen konstatuji .. Protože jak jinak Ti říci, že mám pravdu?? Ty to stejně nepochopíš .. A to Tě nemá co urážet .. a pokud ano, pak Ti takový člověk, který tě (domněle) uráží, nestojí za diskusi a měl bys odejít ..!! A co děláš Ty?? Setrváváš tu a meleš své, přestože i Ty jsi byl na diskusi o Blokaci a mohls slyšet, když hríbik říkal: „.. keby sme my boli ako ludia a pri prvom jeho zosmiesneni koncili diskusiu, alebo na provokativne prispevky rovno nereagovali, tak by ho to bavit prestalo. zosmiesnuje, lebo vidi, ze ma uspech, ze sa nas najde dost takych co sa su ochotni s nim hadat a to je prenho jak pre prasa drbanie za usami.“ .. A kdybys měl trošinku za ušima, řídíš se tím, jako on, kovář, Mlok a spousta dalších, co chápou a nemají potřebu prudit nesmyslama ..
                                Jelikož jsem tohle už několikrát zmínil, nevím, jak jinak Ti to říci, než (dle Tebe) povýšenecky, nadřazeně: jsi trdlo, co nechápe, ani přes dosažené vzdělání .. anebo možná právě pro jen dosažené vzdělání .. Ovšem Ty to stejně nepochopíš, ať Ti to řeknu, či nikoli ..
                                Víš, ne ořesto, ale právě proto, že je Ti jen 21, tak ta slova za tím svým věkem, cos napsal, dokumentují Tvou omezenost .. a to já bych nechtěl být takový .. jsem tím, čím jsem, jsem tím rád a jsem na to hrdý .. páč se právě tím liším od Tobě podobných, jsem uvědomělý a individuální, nechtěl bych být šedou myší, JAKO tY, POPLATNOU DAVU ..
                                prostě Tvé a mé priority se diametrálně rozchází .. stejně jako Dancingovy .. a jsem tomu za sebe rád .. :-) J.

                                0 0
                                • dieegoo  

                                  No nic, zkoušel jsem to s tebou podobrým, myslel jsem, že v tý palici najdeš aspoň trošku rozumu a to, co jsem ti řekl si přebereš tak, abys nemusel nadále řešit to, co řešíš od svého příchodu sem, na fóru. Bohužel..

                                  Svojí odpovědí si mi opět dokázal, že se nezmůžeš na nic víc, než na neustále se opakující narážky na moji omezenost, hloupost, nevychovanost. Z mého textu sis opět vybral jen něco a překroutil si to dle svého. Copak tolerance a schopnost vycházet s ostatními se automaticky rovná nutnosti být šedou poplatnou myší? Ne, nerovná. A tak bych mohl pokračovat i v tvý dalších reakcích, které si mi tu nechal.

                                  Nicméně vidím, že je to vážně boj s větrnými mlýny, ty si stále přesvědčen o svojí jediné pravdě, přes kterou vlak nejede a i kdyby si hlásal sebevětší hlouposti a někdo ti je rozumně vysvětlil, nejsi schopen přiznat, že si mohl někde udělat chybu. Dancing doga jsi vyzval na „inteligenční“ soutěž. Zaskočil tě tím, že přijal? Jestli ne, nechápu, proč si zbaběle couvl. Však o pár řádků níže píšeš, že strach nemáš. Neprotiřečíš si zas trochu?

                                  No nic, jinými slovy – tohle byla moje poslední reakce na tebe v tomto nesmyslným treadu. Nebudu dál ztrácet čas tlacháním o ničem, když budu doma mluvit do zdi, bude to mít stejnej efekt jako mluvit s tebou. Kdyby se ti náhodou v hlavě rozsvítilo a zachtělo se ti debatovat o normálních věcech, pak se rád přidám. Jinak bohužel, je mi líto.

                                  0 0
                          • olkyczase  

                            Spíš je to naopak, že vy, mladíci, se chováte předem s respektem, páč víte, že to jsou vaši profesoři a víte i to, že kdyby se cokoli stalo, oni vás znají a našli by si vás .. kteréhožto faktu (anonymity) využíváte v míře větší, než hojné .. tu hledej chcíplého Alíka .. Vy tu nemůžete vědět, ale může být, že já jsem profesor .. nikdo z vás si neověřil, že nejsem, anebo že tu žádný nenáí .. a přesto se chováte ke každému, jako k sobě rovnému .. A profesoři se nechovají nadřazeně, páč vy se chováte pořízeně .. na rozdíl od netu, kde vy se povyšujete .. ale mám za to, že mne stejně nechápeš, chlapče Diego .. Víš, profesor Ti nemusí vysvětlovat, že je starší a víc ví, páč to z něho čiší a navíc je jeho profesura známa .. A když já Tu řeknu, že mám něco v malíčku a že jsem profesorem cyklistiky, tak máte akorát smích .. a kolikrát tomu rozumím lépe, než některý profesor svému oboru .. Chápeš, co říkám .. A uznáváš to, Diego? hmm.. ? J.

                            0 0
                            • dancing dog  

                              Tak nám to někdy ukaž, dejnám šanci, dej si s náma spicha…

                              0 0
                              • olkyczase  

                                mám za to, že tu to stačilo až, až .. projevili jste se do sytosti .. Navíc jsem si jistý vašim způsobem jednání .. Jednak vždy chodíte alepoň ve 2 lidech, ale spíš víc .. A vaše argumentace? stejná, jako tu: křik a nadávky, vulgarity ap. .. kdo se vyjadřuje vulgárně tu, venku to z něj padá tuplem, když otevře stavidla .. v tom je mezi námi rozdíl .. Vy nikdy nevyslechnete argumenty, vždy je přehlušíte řevem a vulgaritami .. Ty zejména , Dancingu.. J.

                                0 0
                                • dancing dog  

                                  Vulgaritami? Grafoman je vulgarita?!

                                  0 0
                                  • olkyczase  

                                    Ty nevíš, při Tvém vzdělání, co je vulgarita?? Anebo skleróza? Anebo spíš záměr .. O pár postů výš jsi napsal .. " .. pí.ovinama .. " !! Že by ranní pozdrav ..? J.

                                    0 0
                                • OCG  

                                  ty osobo, to už fakt přesahuje všechny meze! já si snad dám práci s tím, že ti vypíšu všechny urážky, kterými jsi počastoval různé lidi a to včetně jejich četnosti!

                                  Jinak prosím Vás všechny, ignorujte toho člověka, už mu nepište ani řádek, každá další reakce ho vyprovokuje k dalšímu hodně řídkému pseudointelek­tuálnímu verbálnímu průjmu, doprovázeného pachem sebestředné lítosti. Fakt to nemá smysl nechte toho tvora být, ať píše někam jinam… Díky moc!

                                  0 0
                                  • dancing dog  

                                    Já to dobře vím, ale když je nuda a není zrovna naštěstí co v práci dělat..čas běží rychleji..no, ale tedka už domů a do hajan! Hezký den všem dog

                                    0 0
                                  • olkyczase  

                                    To bys měl, abys Tím sobě a dalším dokázal, že jste primárně vulgární .. :-) J.

                                    0 0
                              • olkyczase  

                                Ztráta času .. Tu je to naprosto zřejmé, kdo by vyhrál .. :-) J.

                                0 0
                            • dieegoo  

                              Vzhledem k tomu, že narozdíl od tebe jsem schopnej akceptovat i cizí argumenty tak řeknu – ano, chápu. V „reálném“ světě prostě existují určitá společenská pravidla, určitě společenské vrstvy, určitá hiearchie. S tím je spjatý i soubor chování a pravidel, co kdo smí, co je ještě vhodný a za co už dostaneš přes prsty. Ale právě ona společenská rozdělenost hrozně omezuje. Ano, máš pravdu – učiteli, kterého znáš jen ze školy neřekneš že je blbec, ale k učiteli, kterého znáš nejen z akademický půdy se budeš chovat v některých chvílích dočista jinak. Už nebudeš přemýšlet nad každým slovem, budeš se chovat mnohem víc přirozeně. A přesně o tom je anonymita internetu. Všichni jsou si tu „rovni“, smazávají se tady veškeré společenské vrstvy, nevíš, kdo sedí na druhým konci a to ti dává ohromný možnosti rozvíjet diskuzi i mezi lidmi, se kterými bys ji ve skutečném světě nikdy nerozvinul. Ovšem není to bez pravidel. Ale o tom už jsem mluvil výše, nebudu se zase opakovat.

                              Předpokládám, že chápeš, co sem tíhle chtěl říct.

                              0 0
                              • olkyczase  

                                opět jsi mimo, jako dycky .. A .. nechápeš .. NECHÁPEŠ, ŽE REÁL A NET NELZE ODDĚLIT .. jednoduše řečeno, je to jen o slušnosti .. jsi – li hovado na netu, jsi jím i vreálu .. jen to obratně skrýváš .. Já, narozdíl od Tebe, se chovám vždy slušně a nemohu urazit na netu nikoho, přestože nevím, kdo je zač, páč nerozličuji reál od netu .. prostě vážím si defaultně každého člověka .. dokud se neprojeví nějak vadně a sám ze sebe neudělá pitomce .. a dtto se snaží u protistrany .., Podívej se tř., jako vzorový příklad, Mlok, hríbik, kovář .. věřím, že mi v mnohém nevěří, že pochybují o mých tvrzeních, jsem ji možná i směšný některým svým jednáním ( jsešm si vědom, že někdy směšný jsem, ale to jsem prostě já ..), za něco mne možná i odsuzují .. ale nikdy se nesnížili k invektivám, k vulgárnostem .. k zesměšnění .. a já jim též neřekl nic, co by mi mohli vytknout (si myslím ..) .. a jsou to lidé z BF, jako Ty .. diego a přesto se liší .. k lepšímu .. a nemám jim potřebu vykládat, že jsem lepší člověk, lepší mechanik, či lepší v čemkoli (přestože lze předpokládat, že lepší v něčem jsem …-)) , páč oni ze sebe neudělali pitomce a netvrdili o mých tvrzeních, že jsou nesmysly a horší věci .. přestože (možná) o mých slovech pochybují .. A to je řadí mezi inteligentní a uvědomělé lidi, snad i nade mne (komu čest, tomu čest ..). O Mlokovi naopak mohu říci a už jsem to mockrát řekl, že se vyzná v kolech přinejmenším jako já a spíš i víc, prostě je mechanik pour excelence .. a není tu jediný (řekl bych ješte Kubad, Mechanik.. (ale k těm už mám drobné výhrady, spíše lidského směru, než odborného ..)).Aale též mají jistou úroveň, která Tobě chybí, Diego .. Zamysli se, ne nad mými slovy, ale nad rozdílem mezi tebou a jimi .. J.

                                0 0
                              • olkyczase  

                                Nejsi schopnej akceptovat cizí argumenty .. jinak bys mi stále neoponoval .. J.

                                0 0
                              • olkyczase  

                                V „reálném“ světě prostě existují určitá společenská pravidla, určitě společenské vrstvy, určitá hiearchie. S tím je spjatý i soubor chování a pravidel, co kdo smí, co je ještě vhodný a za co už dostaneš přes prsty. A právě ona společenská rozdělenost Tě hrozně omezuje. Ano, mám pravdu – učiteli, kterého znáš jen ze školy neřekneš že je blbec, ale k učiteli, kterého znáš nejen z akademický půdy se budeš chovat v některých chvílích dočista jinak. Už nebudeš přemýšlet nad každým slovem, budeš se chovat mnohem víc přirozeně. A přesně o tom je Tvá anonymita internetu. Všichni jsou si tu dle Tebe rovni, smazávají se Ti tady veškeré společenské vrstvy, nevíš, kdo sedí na druhým konci a to Ti dává ohromný možnosti rozvíjet diskuzi naprosto bez zábran i mezi lidmi, se kterými bys ji ve skutečném světě nikdy nerozvinul. Ovšem není to bez pravidel. Ale o tom už jsi mluvil výše, nebudu Tě zase opakovat.

                                Nepředpokládám, že chápeš, co sem tíhle chtěl říct. proto polopaticky: Takto je to správně, ne, jak jsi psal Ty, o druhé osobě, o mne!! Mluv vždy za sebe a neosobuj si právo mluvit za jiné..!! Může to být sice pravda, ale vždy jen omezeně, týkající se lidí Tvého ražení .. nikdy to neplatí obecně .. Což jednoznačně nahoře tu dokazuje i krásný příklad Die.catany, kterému JZbytovský napadnul a vyvrátil tvrzení v podobném duchu, jako Tvé, o velikosti písmen.

                                Ovšem Tvé tvrzení je čistě akademické, do doby, než se Ti nějaký profesor prohlásí, že jsi mluvil na netu s ním. Pak bys snad mohl změnit názor .. I když ..

                                A v tom je Tvůj problém, v podstatě jde o skutečnou schizofrenii: jiné chování v reálu, jiné na netu .. :-)

                                0 0
                            • dieegoo  

                              Ale je to jak říkáš, všichni se schovávají za anonymitu fóra. I ty. V reálu bych ti neřek že seš pitomec. A víš proč? Protože ani ty by ses ke mě nechoval tak, jak se chováš tady. Tady máš jistotu, že skončí u slov. Měl bys tu jistotu i v reálu? Neměl bys strach, že kdybys si se k někomu choval tak, jak předvádíš tady, že by ten druhý nemusel reagovat jen ústně? Jestli řekneš že ne, tak kecáš a to mi nevymluvíš.

                              0 0
                              • olkyczase  

                                v reálu bych tě ignoroval .. a Ty bys neměl moc šancí mi nic o pitomci říci .. Nemám tolik času, abych poslouchal kydy a urážky .. J.

                                0 0
                              • olkyczase  

                                Ne, neměl bych strach. denně jednám se spoustou lidí a občaqs jsou i někteří agresívní, ale njá si nemohu ustoupit pod nátlakem ..nedávno, asi půl roku, byl za mnou chlapík, jak hora a měl nějaké námitky, byly neoprávněné, ale on si to nemyslel .. začal vyhrožovat, že dojde s 10 kg kladivem a vše, včetně mne, rozbije .. a myslíš, že jsem cuknul a vyhovělm mu? naopak, .. kdyby přišel hned zkraje slušně a chtěl se domluvit, mohl dosáhnout svého .. takhle jsem se rozhodl, že neustoupím .. strach nemám ani ze zubaře .. obavy, tj, ale obavy znamená, že nejdu do boje bez příčiny .. když vidím na chodníku Cikoše, raději přejdu na druhý chodník .. ale kdyby zaútočil proti mne, nedopadl by dobře .. Nemám strach, ale agresi se vyhýbám .. J.

                                0 0
          • olkyczase  

            vševědoucí se rozhodl pro užitečnější věci, než pro simultánku s tlupou primitivů a omezenců .. Ono vůbec tahle diskuse obecně nemá úroveň, když 1 většinová strana je limitována všeobecným rozhledem a uvědoměním a neustále omílá demagogické rádobyargumenty, které vlastně ani argumenty, v pravém významu slova, nejsou .. Jen sem tam zajiskří pár perliček ve formě citátů a rčení, češtinářských konfrontací a ojedinělých názorů na chod fóra .. ale to jsou vzácné výjimky, které velmi výjimečně na chvilku přeruší psychopatický křik neuvědomělých a často až psychopatických pubescentů ..
            ale stačí trochu inteligentnější impuls a můžeme pokračovat .. ovšem někteří hráči jsou předem out, páč se od nich neočekává pochopení pravidel, ani akceptaci vyšší moci a jejich pokynů .. :-) J.

            0 0
    • burnout/syndrome1  

      Jasně,já jsem slaboduchý neurotik,mám papíry na hlavu a minimálně 4 měsíce ročně strávím za branami a mřížemi ústavu.Ale poté,co jsem si toto pročetl,tak jsme se spolu s primářem shodli,že nutně a jednoznačně potřebuješ podobnou péči,jen intenzivnější,a to akutně.Měl by jsi tu na sebe dát skutečný kontakt,paranoidní sebestředný zakomplexovaný psychotiku s mocnou obscesí a nutkavými rituály a pseudologií fantastikou-dle expertů je prý možné,že alespoň některým svým vyjádřením skutečně věříš!Jeden soukromý dotaz:Neslyšíš náhodou hlasy,tedy i tehdy,když u tebe nikdo zaručeně není?

      0 0
      • roud  

        Boduješ :O)

        0 0
      • Honza729  

        Podle me jsi naprosto zdrav :-)

        0 0
        • burnout/syndrome1  

          Ne to nejsem,ale právě to je ten rozdíl mezi neurotikem a psychotikem,tj.mezi mnou a Olkycem-příznaky mohou mít naprosto stejné,včetně halucinací,iluzí a hlasů,anxiety či paranoy..atak,ale neurotik si uvědomuje,že se něco děje a má problém-já,naopak psychotik je přesvědčen,že problém mají všichni ostatní kolem a on jediný je v pořádku a ví co se děje,aneb"To že nejsem paranoidní ještě neznamená,že všichni nečíhají a nechtějí mě dostat", viz Olkyc

          0 0
          • tomoun  

            Moje vyjádření o 5 příspěvků výše se samozřejmě týkalo pana Olkyce.Jestli jsem ranil někoho jiného tak se omlouvám.

            0 0
            • burnout/syndrome1  

              Ne,to bylo vyjádření skutečného stavu nezávisle na tvém příspěvku,neboj­.Zařadil jsi to jednoznačně,jsem neraněn

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.