• multib

    (Veškerá všeobecná oslovení jsou určena těm, komu jsou určena, nikoli absolutně všem a ti, komu jsou určena, to jistě dobře vědí. Pakliže to nevědí, jsou blahoslavení a netýká se jich nic.)
    Takže, pánové, pěkně jste mne vyštvali, projevili jste se jako suchaři, kteří se smějí jen vtipům označeným za vtip, nikoli legraci. Nedokážete ani tak jednoduchou věc, jako ignorování nezajímavých témat. Chybí vám nadhled.
    a vy, pánové a dámy, co stojíte za mnou, díky za tichou podporu. Možná, kdyby jste se všichni ozvali, protivům by sklaplo, ale nejsme všichni stejní, odvážní, rozvážní, zásadoví, morální a kdoví, co ještě nejsme, jsme různí, jsme lidi. Ale každý by se měl ozvat ve správnou chvíli a také mlčet ve správnou chvíli. Ale kdo má poznat to správnou chvíli? Musím vyzdvihnout některé lidi, že jsou soudní, rozumní a navíc i kolům rozumí, např MlokCZ, Kubad, Diego a jsou další, jejichž nicky si nepamatuji a přitom mluvili rozumně. Nemám asociativní paměť. Rovněž jsem zbrklý a zároveň pomalý. Ale vše, co jsem tu napsal, je pravda§ (Možná jsem některá čísla přehnal, ale to jen proto, že nebylo možno provést měření. Nebudu vám nic přát, však ono to nějak dopadne.
    Ještě se omlouvám Milanovi1, že jsem jej podezříval, že se vydává za sebe, ačkoliv to byl nškdo jiný, což jsem netušil.
    Člověk může ujet, ale vždy by měl chybu napravit.
    Viszontlatasra.

    0 0
    • pegas  

      ..nikdo ti tvou legraci nebere..jen vseho s mirou prosim..

      0 0
    • wlk  

      takže to už je jako fakt konec??

      0 0
      • Radek Broz  

        S konci a poslednimi prispevky tu uz zkusenosti mame… Nemyslim, ze bychom o Olkycovi slyseli naposled;-)

        0 0
        • kurýr na bajku  

          No jestli to tu čte nějakej jeho podřízenej, tak bych se ani nedivil kdyby už se nevrátil ;-)

          0 0
    • wbiker  

      Ještě jsem na tebe nikdy nereagoval, dnes večer to bude poprvé.:-) Abych řekl pravdu, nečetl jsem všechny tvoje příspěvky. Ale i z toho mála, co jsem četl, mám pocit, že to pořád není všechno. Pořád čekám nějaký hvězdný odhalení nakonec, že nám třeba řekneš, že jsi někdo všem na tomhle fóru známý a že všechny ty „kousky“ měly jediný důvod – něco dokázat místnímu usazenstvu. A co, to si asi každej určí sám. Já už to tak zhruba vím.:-)

      0 0
      • jizby  

        četl jsi od Foglara o Hoších od bobří řeky? Jak je trápila zelená příšera, a pak se ukázalo, že to byl jejich milý Rikitan?. :-)

        0 0
        • wbiker  

          Tak tenhle příměr mě vůbec nenapadl.:-))) Ale bude to stejný případ, ty jeho zběsilé příspěcky nevypovídají ani tak moc o něm, jako spíš o všech ostatních.

          0 0
    • yetti  

      Nejak mi unika vtipnost zapleveleni fora nesmyslnymi thready. Asi nemam smysl pro humor, ale tesi me ze v tom nejsem sam :-)

      0 0
    • stařík  

      Kedves. Tys Maďar ?

      0 0
    • dieegoo  

      Divím se ti, že to takhle vzdáš.. spousta ostatních tady založí mnoho threadu, které nemají absolutně nic společného s cyklistikou a nikdo jim nic nevyčítá… Všechno vzniklo krátce po tvé registraci na foru,kdy si spousta uživatelů vsugerovala že si blbec a všechno možný.. teď ať napíšeš co napíšeš, reakce bude pořád stejná, jen proto, že si říkáš olkyc. Možná je fakt přehnaný založit tolik témat za den, ale od toho to fórum je, zeptat se, podiskutovat.

      0 0
      • Nimrod  

        souhlasim. jestli má někdo něco proti olkycovi, tak ať se de project místo toho, aby na něj nadával

        0 0
        • miki  

          Tak jsem se byl projet a nepomohlo to ,Olkyc je MAGOR.

          0 0
          • Nimrod  

            podle mího jenom řešíte blbosti. když vidim otázku, která mě nazajímá, tak na ní neodpovídám a jestli jo, tak sem spíš divnej já než ten, kterej se jenom na něco zeptal

            0 0
            • Blade  

              a prochazel sis aspon vetsinu olkycovych threadu, nebo prispevku?

              0 0
              • Nimrod  

                jj, neboj… prostě se jenom zeptal. když ho to zajímá, tak ať se ptá… ale místo toho, aby se něco dozvěděl, tak si moh přečíst akorát nadávky

                0 0
                • wlk  

                  jo? a četls příspěvky Olkyce?? ne někoho jinýho??

                  0 0
                  • Nimrod  

                    a teď máš zase blbý otázky ty a ne olkyc…

                    0 0
                    • wlk  

                      nimrod a diegoo: chlapi, jistě máte částečně pravdu, jenom nevím,můžu jeden nebo dva thready přejít, ale proč se HO tak hrozně zastáváte, vžyť se mrkněte mírně do historie, jaký kraviny tam pořád řešil, viz: „vím vše“ nebo „nevím nic“ apod, vždyť on je mimo a dělal si tady z nás akorát prdel.

                      0 0
                      • Nimrod  

                        dobrejch 90% threadů mě nezajímá a je mi fuk, jestli v tý většině se řeší „jaká podložka pod představec“ a nebo „vím vše“

                        0 0
                      • dieegoo  

                        Wlku, ale určitě víš, proč tyhle thready vznikly. Jako reakce na vaše příspěvky k tomu, co olkyc napsal… Zastávám se proto, že mi přijde dost podivný do někoho se pořád obouvat a ať řekne cokoliv, reagovat pořád stejně.

                        0 0
                  • dieegoo  

                    Je to vážně zaujatost wlku… dyť si vem thready alá kupuju televizi, jak se pije absinth… co ty mají společnýho s cyklistikou? Taky nic… ale reakce v nich jsou upně normální, protože jejich zakladatelem není Olkyc. Kdyby se na to samé zeptal on, tak se nedozví vůbec nic.

                    0 0
                    • Blade  

                      ne proto ze je nezakladal olkyc, ale proto ze dotycny zalozil jeden dva podobne thready, ne desiky techhle threadu..

                      0 0
                      • Nimrod  

                        tak ty desítky threadů snad nemusíš číst, ne?

                        0 0
                      • dieegoo  

                        Jo, psal jsem, že je pravda, že jich zakládá až dost.. ale přece jen pořád máš možnost jedním kliknutím thread zablokovat a v životě už se s ním neotravovat. Jedno jediný kliknutí… ruka ti určitě neupadne. Zkus prostě témata, která jsou pro tebe nezajímává přejít a dál se o ně nestarat. Kdybych měl blokovat všechno, co mě tady nezajímá, tak nedělám pomalu nic jinýho. Prostě si přečtu nadpis a jdu dál.

                        0 0
                        • Blade  

                          vsak v klidu;-) ja s tim az takovej problem nemam…jen rikam ze nejde jen o zaujatost vuci osobe thready zakladajici, ale i o obsah a mnozstvi threadu.

                          0 0
                          • dieegoo  

                            Dobře, já neříkám, že jsi zaujatý zrovna ty… Ale všimni si reakcí některých uživatelů.. Ať olkyc napíše cokoliv, tak se od určitých lidí nedozví nic jinýho, než že je debil a ať už vypadne.

                            0 0
                            • Blade  

                              no to mas pravdu…ale do jiste miry si to zpusobil sam. jeden z jeho prvnich threadu byl deseticentimetrovej odstavec o tom jak on je nejlepsi, vsemu rozumi a ostatni sou plevy co mu nesahaj ani po kotniky…jasne, je potreba to brat s rezervou a dobre to rekl nahore projevili jste se jako suchaři, kteří se smějí jen vtipům označeným za vtip, nikoli legraci mozna se ti dotycni meli zasmat a jit od toho a ne doslova probirat vsechno co rekl…ale to je fuk…proste cokoliv se moc hroti spatne dopadne.

                              0 0
                              • dieegoo  

                                Já vím, ten thread jsem četl. Ale nikoho hodnotit nebudu, nevím, kolik z toho je pravdy, kolik je vymyšlenýho. Pokud bylo vymyšlené všechno, fajn, buď se zasměju nebo to přejdu jako nepodařenej pokus o vtip. Ale ten kult, co se kůli tomu tady vytvořil mě přijde přehnanej. Nic víc, nic míň.

                                0 0
                                • Blade  

                                  chyba je na obou stranach..ale porad dokola to resit nema cenu. timto koncim a uz me snad nic nevyprovokuje podobny temata resit :-) du nabirat sily na zitrejsi svih ;-)

                                  0 0
                    • kurýr na bajku  

                      Já bych ani tak netvrdil, že to bylo off topicama, ostatně bylo jich minimum. Prostě lidi se k němu chovali podle toho jaxe uvedl. Nic jinýho v tom není. Nesmysly tady teď řešíte vy ;-)

                      0 0
                      • dieegoo  

                        Jo, tohle je mi jasný. Ale přijde mi to jako s Milanem1. Mnoho lidí proti němu tady má averzi, taky nechápu proč. Protože něčemu vážně rozumí, umí to a jen netlachá? U něj mi to přijde tak, že jakmile někdo zjistí, že dotyčnej zná víc, tak ho zavrhnou, začnou urážet.. Nepřijde ti to taky tak?

                        0 0
                        • pegal  

                          NE !!!!!

                          0 0
                          • Nimrod  

                            tak když ne, tak jak si to vysvětluješ?

                            0 0
                            • kurýr na bajku  

                              Vy dva s dieegem tu nejste tak dlouho, i když ty by sis to moch pamatovat. Já sem s Milanem1 taky válčil a nehodlám se k tomu vracet. Každá mince má 2 strany a to o čem se teď hádaj Milanovi lidé a ti druzí taky nemá nic společnýho s technickou debatou. Každopádně je kvůli tomu nikdo nevyhazuje z fóra a já si to dnes již s úsměvem přečtu jako nestranný kurýr :-)

                              0 0
                              • Nimrod  

                                s milanem1 se tu hádalo až moc lidí a taky sem moc nechápal proč, ale dobře, nechám debaty o vztazích mezi lidmi na b-f, který sem vživotě neviděl a nic o nich nevim :-)

                                0 0
                              • dieegoo  

                                Neříkám, že mám přehled o všem jak tady co vzniklo. Toho Milana jsem tu nadhodil jen proto, že mi to s ním přijde jako hodně podobná situace.

                                0 0
                                • kurýr na bajku  

                                  Tak to není ani trochu podobná situace. Myslím, že ani Milan1 to takhle nevidí a na olkyce má svůj názor ,–)

                                  0 0
                                  • dieegoo  

                                    Neměl sem na mysli podobná situace co se týká informační hodnoty příspěvků, počtu založených threadů. Ale toho, že oba zde mají poměrně velký počet odpůrců, kteří nejsou jejich existenci tady na fóru schopní překousnout.

                                    0 0
                                    • Lister  

                                      to tady má snad každý ne ??? :o)

                                      0 0
                                      • dieegoo  

                                        Možná že jo, ale nikomu to nikdo nedává tak najevo, jako jim dvoum…

                                        0 0
                                        • Lister  

                                          to je proto, že jsou lidi k sobě málo upřímní :o)

                                          0 0
                                          • dieegoo  

                                            Aha :) No, z tohodle pohledu mě nenapadlo se na to podívat. Takže oni dva jsou vlastně ve výhodě, že k nim upřímní jsme :)

                                            0 0
                                            • Lister  

                                              no to každopádně :o) Pokud jde o mě tak já teda jen k Olkycovi s Milanem jsem neměl problém – tedy když si člověk zvykne na jeho způsob vyjadřování :o)

                                              Jinak jsem rád že jsem tady teď nebyl, jsem zachytil jen jeho thread Vím vše a tam jsem si to vyjasnily a zbytek jsem přošvihl – díkybohu :o)

                                              0 0
                                          • kurýr na bajku  

                                            :-DDD to je vono.

                                            0 0
                                      • Radek Broz  

                                        :D

                                        0 0
                                  • ota  

                                    myslím si,kurýre,že když jsi přišel na toto forum,musel jsi zažít něco podobného.prošel jsi pro mně zázračnou proměnou.dost jsem se o tebe z počátku bál :-)

                                    0 0
                                    • Lister  

                                      jo jo u mě to bylo hodně podobné :o)

                                      0 0
                                      • dieegoo  

                                        No zatím jedinej user, který založil kopu threadu a přesto se stal oblíbeným je myslím Malej Bob :)

                                        0 0
                                        • Lister  

                                          no jak myslíš :o)

                                          0 0
                                          • dieegoo  

                                            Hodně lidí se tady těšilo na jeho další dotaz, jestli J3 je fakt tak dobrá nebo ne, pak na každou hodinu měnící se situaci co teda zrovna kupuje… :)

                                            0 0
                                            • jaski  

                                              joooo to byl machr. zlaty casy…

                                              0 0
                                            • Lister  

                                              víš kolik já kupoval vidlicí :o)

                                              Nejdřív Skareb, pak Duke, potom Duro, dále MX Comp nejdřív 85 pak 105, potm Blacka s FFD a nakonec to byl Black TPC a jak jsem ho koupil tak jsem se mlátil do hlavi, že jsem nepočkal pár měsíů na RVL :o)

                                              No a ke každému samozřejmě příslušný thread :o)

                                              0 0
                                              • Lister  

                                                a ještě R7, na tu jsem dlouho čekal abych se nakonec naštěstí nedočkal :o)

                                                Překvapivě Reba ve výběru nebyla :o)

                                                0 0
                                              • jaski  

                                                ty si to ale nakonec koupil ale malej bob dotedka nema zadnou :-D

                                                0 0
                                              • dieegoo  

                                                Tak krom Duka a Dura jsem na tom byl uplně stejně a taky se na to ptal :) Nakonec jsem objednal Blacka s FFD, ale přišel s TPC :) Jen tady byl rozdíl ten, že Bob měl prostě v merku svojí J3 a když mu někdo řek, že není tak dobrá, tak se za chvíli zeptal znova, jestli není něco novýho a náhodou se to nezlepšilo :) RVL nemusí bejt zlý, ale dvakráto tolik peněz bych za vidlici nedal… Black mi stačí až až si myslim.

                                                0 0
                                            • ota  

                                              ještě tu občas bývá holka,co rok kupuje představec…

                                              0 0
                                              • Lister  

                                                to chápu, jsem se taky dlouho musel přemlouvat, že je to jen kus trubky co drží řidítka a že 15 stovek za něj dát nemusím i když byl tak krásnej :o)))

                                                0 0
                                                • dieegoo  

                                                  Myslím že Jane nakupovala v jinejch cenovejch relacích :)

                                                  0 0
                                                  • Lister  

                                                    no Jane taky jezdí v jinejch kilometrovej relacích :o)

                                                    0 0
                                      • kurýr na bajku  

                                        no tak chlapci… já byl již od počátku jeden z nejmilejších userů :-D

                                        0 0
                                        • ota  

                                          no trvalo to,než jsme si tě oblíbili :-)

                                          0 0
                                        • Lister  

                                          no jestli tak 10 měsíců je od počátku tak to máš asi pravdu :o)

                                          0 0
                                          • kurýr na bajku  

                                            Vidíš to, ale já sem nevyměk, kdežto olkyc neprošel tim děsným přijímačem co tady máte.

                                            Měli byste se stydět, jak tady šikanujete nový lidi :-DDD

                                            0 0
                                            • Lister  

                                              tomu se říká přírodní výběr :o)

                                              No kdybys nebyl z Práglu a nebral to tady oklikou přes ovlivnování valné části fora svou fysickou podobou tak nevím nevím :o)

                                              0 0
            • wlk  

              nic proti, ale podle mě Olkyc řešil naprostý kraviny v desítkách threadů a proto ty reakce, takže když přijde -obrazně řečeno-150tá debilní otázka nebo thread, tak už prostě nejde nereagovat.that­s all.

              0 0
              • Nimrod  

                většině to jako kravina přišla, ale jemu jak se zdá ne

                0 0
                • wlk  

                  no právě, řekl bych, že byl docela dost v menšině…

                  0 0
                  • Nimrod  

                    a kvuli tomu mu nadáváš, že to zajímá třeba i jenom jeho? od čeho je pak teda forum?

                    0 0
                    • wlk  

                      asi nemám tak silný nervy jak ty a poslední dobou jsem dost makal a když pak přijdu na oblíbený fórum a vidím všude jenom olkyce a jeho otázky a příspěvky, tak mě to štve a podle toho se chovám. stejně jako ty teď se ho zastáváš. je na tom něco nepochopitelnýho?

                      0 0
                      • Nimrod  

                        já tě chápu jenom z části. třeba z tvý odpovědi mám dojem, že seš zaujatej proti němu – „vidím všude jenom olkyce a jeho otázky a příspěvky“… buďmě trochu tolerantnější vůči ostatním a bude nám všem líp

                        0 0
            • dieegoo  

              Přesně tak… jedu po názvech threadů, rozkliknu to, co mě zajímá.. a jestli thread založil olkyc nebo kdokoli jiný je mi srdečně ukradený.

              0 0
          • Blade  

            projet? ted? po televiznich kanalech leda :-D

            0 0
        • balwan  

          PROJET :-(

          0 0
    • rafficek  

      Mně Olkyc nevadi a nevadil, a to chodim na forum denně. Většina lidí z něj měla srandu, ale ja se spíš bavil tím kolik a lidem se stal trnem v oku a jak všem povolovaly nervy:) Jedinej Olkyc se nikdy nesnížil k žádným urážkám (alespoň co jsem od něj četl:)) Howg…

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Kde ste byli vy olkycovi advokáti, když to nabíralo obrátky. Kde ste byli v threadu „vím všechno“ ? Proč tenkrát nikdo nenapsal, že mu olkyc nevadí, nebo že je borec, protože se nikdy nesnížil ke sprostýmu slovu. Tenkrát se to tak nějak nehodilo, že ?

        0 0
        • atrex  

          A jak může někdo uznávat člověka, který v sobě ve TŘECH treadech prohlásí, že najel 1000000 (ano, jeden milion) kilometrů a pak si za tím stojí (no dobře, snížil na 800 tisíc…), tvrdí o sobě, že se kamarádí s nejlepšími cyklisty scěta, dokáže vyplést kolo rychleji a lépe než mechanik s x-letou praxí a nakonec se zeptá na totální blbost, kterou člověk, který najel milion kilometrů a vyplete dokonale kolo za 15 minut, prostě musí znát. Tak to vidim já

          0 0
          • enjoy  

            to jsou mi dohady:-).olkyc si nas tu jenom neskutecne vodi a mi se tu jenom dohadujeme jestli to mysli vazne nebo ne. mooc dobra prace!:-D

            0 0
            • kurýr na bajku  

              Kde si byl, ty enjoyi jeden ? Neumíš řídit, nebo co ?

              0 0
            • atrex  

              Abychom tě taky nezačali šikanovat… :-P

              0 0
              • enjoy  

                tak kdyz si nekdo mysli ze na to ma…:-)

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  Malý bob na to jistě má.

                  0 0
                • kurýr na bajku  

                  BTW: Co ty papíry ?

                  0 0
                • Radek Broz  

                  Já bych se toho ujal;-)

                  0 0
                  • enjoy  

                    bylo by mi cti.

                    0 0
                  • kurýr na bajku  

                    Tak šup šup ,–)

                    0 0
                    • atrex  

                      háááááááááháá­ááááááááááá, je mu 24 a nemá papíry, luuuuuuuzrrrrrrrrrrrrr

                      0 0
                      • enjoy  

                        a nema je napoprvy!krypl!!!:-))

                        0 0
                        • atrex  

                          Cože? To je neuvěřitelný…Prej si mě přehazujou, blabla, jsem lemra. Je to pako

                          0 0
                          • enjoy  

                            ten komisar?no to jo!

                            0 0
                            • atrex  

                              A umíš aspoň počítat?

                              0 0
                              • enjoy  

                                no,tak zakladni veci.rohliky a tak.

                                0 0
                                • goofy  

                                  A pantofle na bowling, koule, kuzelky… To by jsi mel taky zvladat, ne? Nebo uz tam nedelas? ;-)

                                  0 0
                                  • enjoy  

                                    delam.ale takovy kraviny jsem uz dlouho nepocital:-) to tak maximalne ty hodiny straveny pod drahou v potu a spine.to pak jo:-))

                                    0 0
                                    • goofy  

                                      Kazi se, kazi? :-)

                                      0 0
                                      • enjoy  

                                        jsou to fakt mrchy nevdecny!furt neco.ale uz se celkem vyznam,v tom neni problem..,jenom ty prace!:-/ taky dily stojej penize a sef se tomu moc nesmeje:-)

                                        0 0
                                        • goofy  

                                          No to jo no… To musi byt radost.. Ale tak co, zvednete hodinovou sazbu, a je to ;-)

                                          0 0
                                          • enjoy  

                                            :-),ja bych tam rad mel jeste nejaky zakazniky:-)).uz takhle jim musim malem rikat,ze ja si tech 360,– za hodinu fakt nevymyslel.

                                            0 0
                                            • goofy  

                                              360? Dobra cena… Tam bys me asi nikdy nevidel ;-)

                                              0 0
                                              • kurýr na bajku  

                                                zlatel kulábr :P

                                                0 0
                                                • Radek Broz  

                                                  jj!;-) Navic me bowling nejak vubec nebere.

                                                  0 0
                                                  • wroum  

                                                    a bere te neco jinyho nez hopsani v rusky provincii?

                                                    0 0
                                                  • Radek Broz  

                                                    Já moc nehopsám;-)

                                                    Ale pochop, že někoho holt nebaví ani rybařit, ani modelařit, bowling moc nemusí a fotbal mu připadá úplně blbej.

                                                    Z těhle hospodskejch „sportů“ si zahraju pool (na gymplu jsem hrál skoro pořád) a i fotbálek;-)

                                                    0 0
                                                  • wroum  

                                                    tomu rozumim, ale u tebe mam dojem, ze vsechno ostatni nez bike stoji za hovno a to este to musi byt bajk jedine tam u vas, protoze jinde to samozrejme taky stoji za hovno. jednoduse mam dojem, ze v tvym zivote neexistuje nic jinyho nez kolo. nicmene je to muj dojem a realita je treba jina.

                                                    0 0
                                                  • raceman  

                                                    dneska sem byl poprve na bowlingu, celkem dobry, sranda byla, občas to i šlo, ale prsty bolej dost

                                                    0 0
                                                  • enjoy  

                                                    prsty bolej z ceho?:-)

                                                    0 0
                                                  • raceman  

                                                    z te koule když sem ju pouštěl na dráhu, asi nemam ještě ten spravnej grif. a teď už je to ok

                                                    0 0
                                                  • enjoy  

                                                    ne,to si mel jenom spatnou kouli:-).u nas mi z 25ti kouli taky sedi jenom 2 a to ne dokonale.

                                                    0 0
                                                  • raceman  

                                                    tak nejvic sem hral s 11 a 12, ty se mi zdaly ok, 15 byla už moc velká a těžká

                                                    0 0
                                                  • enjoy  

                                                    vybiraj podle prstu,ne podle vahy.vetsinou byvaji vrtany inteligentne,tj. tezka koule-vetsi diry:-).ale stejny vahy myvaji jinak prsty,jak se ten kdo to delal vyspal. ps:spatna koule:-)) video.google.com/vi­deoplay?docid=-7888306666141­358641&q=bowling

                                                    0 0
                                                  • goofy  

                                                    :-D Taky se uz vam to tam stalo? ;-)

                                                    0 0
                                                  • enjoy  

                                                    ne:-)).ale ja si tam lidi dost hlidam.ikdyz tomuhle bych asi fakt nezabranil. ale bezne nam lidi hazou ty koule za sebe misto pred sebe:-).trosku nebezpecny pro ty,co tam jsou s nima:-)

                                                    0 0
                                                  • goofy  

                                                    Ono by tam asi chtelo nakreslit smer, kde se ma hazet… Verim ze v Americe to tam maji :-D

                                                    0 0
                                                  • enjoy  

                                                    :-)).no nee,ono jim to proste jenom vyleti z ruky:-)

                                                    ale nejlespi(a neni jich malo) jsou takovi,co si stezujou na to,ze to klouze,nebo ze nechtej bowlingovy boty.to jim pak obcas rikam,jestli tady vubec chteji bejt:-)

                                                    0 0
                                                  • goofy  

                                                    Dobry den, bych si chtel zahrat bowling, ale mohl bych koulet basketovym balonem? S nim mi to jde lip ;-)

                                                    0 0
                                                  • enjoy  

                                                    pokusil bych se ti vysvetlit,ze minimalne neprojde podavacem kouli:-))

                                                    no a nejhorsi jsou na to zensky:-)).to bys koukal.clovek jim da schvalne ty nejhezci boty,aby nemely problem a ony stejne drzkujou.jim pak rikam ale madam:-),vzdyt jsou hezci nez ty vase ne? :-))

                                                    0 0
                                                  • goofy  

                                                    To me ani celkem neprekvapuje s tema zenskyma… :-)

                                                    0 0
                                                  • enjoy  

                                                    ale stejne sam hraju v teniskach,ktery neklouzou.je to jako mit zmrsenej bunny hop,taky to funguje:-) no nic.trosku jsem se rozkecal o blbostech:-) tak dobrou:-)

                                                    0 0
                                                  • goofy  

                                                    No jo.. Taky se divam kolik uz je hodin. Dobrou

                                                    0 0
                                                  • raceman  

                                                    však u těch 11, 12 mi ty díry celkem vyhovovaly, 15 se mi zdály už velké

                                                    0 0
                                                  • goofy  

                                                    Jo jo.. vybrat spravne koule je zaklad ;-)

                                                    0 0
                                                  • Radek Broz  

                                                    Prsty? Zajdi si zalízt na stěnu, to teprv něco uvidíš;-) Jsem se ze začátku budil bolestí svalů na prstech a předloktí;-)

                                                    0 0
                                                  • goofy  

                                                    Ja jsem jednou po lezeni nemohl dobrzdit do krizovatky na kole… Musel jsem pouzivat 2 prsty, aby to vubec neco brzdilo. :-)

                                                    0 0
                                                  • raceman  

                                                    na stěně sem byl taky, jj ruky bolely fajně.

                                                    0 0
                                                  • Manas  

                                                    Hovno stena … pod na boulder. Ted budu drzet na stene dokavad neupadnes na hubu :-)

                                                    0 0
                                                  • Radek Broz  

                                                    Jsem byl naposled, nez jsem si na jare zlomil tu nohu. To se na tom zas ani neudrzim;-) Ale sel bych…

                                                    0 0
                                                  • Manas  

                                                    No tak hura! … Kamos mi nechodi, pac si na ledovci sedrel pracku tak ze nemuze lezt. Ty bys mohl ho zastoupit :-) Ja to moc nehrotim … dyk me znas.

                                                    0 0
                                                  • Radek Broz  

                                                    Ok, tak se domluvíme… I když radši chodím jindy, když máš ty čas, je tam dost lidí. Ale vydržim to kvůli tobě;-)

                                                    0 0
                                              • enjoy  

                                                no ono to bohuzel neni az tak neobvykly.. navic mame u nas hodnyho bowlera,kterej je na lidi milej a rad jim pomaha:-D jak vidi zavadu,tak ji resi a ne ze sedi u filmu kasle na to:-) no nic,zitra se tam pujdu zase podivat:-)

                                                0 0
                        • Radek Broz  

                          ?:o) Rozved to!;-)

                          0 0
                          • enjoy  

                            to si to takhle jedeme,ppo dvouproudy hlavni (kdesi v malesicich) a na pravym okraji zaparkovany na podel auta.cili zbyvalo tak pruh a ctvrt(jel jsem prostredkem,v tom problem nebyl),navic v tom useku bez rozlisenych jizdnich pruhu(novy asfalt,nebo ojezdene znaceni,nevim­..),nasledova­la krizivatka,kterou projizdim rovne po hlavni,dale uz byly 2 pruhy,rozdelene prerusovanou carou.no a ja se zaradil do praveho pruhu,bez blinkru.(posichro­vany uplne vsechny zrcatka!) a to byl asi velikej problem:-))

                            0 0
                            • Radek Broz  

                              Hmmm, to ja pri zkousce napred vycouval bez blinkru z parkoviste, hned jsem si to uvedomil, takze jsem to zkusil zachranit: „Takze, muzeme zacit?“ Jako, ze to se jeste nepocitalo;-) Nic nerikal, asi si toho ani nevsiml. Jinak ja na poprvy neudelal testy, ale musim na svoji obhajobu uvest, ze se prave zavadely ty novy a obsahovaly spoustu chyb. Navic tam treba u ridice tramvaje bylo spravne, ze musi mit obcanku, u ridice auta to zase bylo brany za chybu a proste nelogicnosti tohohle typu. …no a samozrejme jsem se na to vubec neucil, no;-)

                              0 0
                              • enjoy  

                                jo testy jsem udelal s jednou chybou,zapotil jsem se ale slusne:-) tolik otazek ktery jsem jeste nevidel..:-)). a po jizde jeste ten komisar rikal,ze uz dlouho nevidel tak dobrou jizdu.jenom ze jsem ale udelal vec,ktera byla na dopravni nehodu.co jsem pak vcera a dneska videl na ulicich..,no mel jsem chut na ty ridice rvat vy hajzlove vy delate takovy prasarny a me nedaj papiry!:-)))

                                0 0
                      • pepino  

                        Na hlavu?

                        0 0
                  • goofy  

                    My se pak pripadne pridame ;-)

                    0 0
          • rafficek  

            Nikdo Olkyce nemusel uznávat, stačilo jen respektovat…

            0 0
        • rafficek  

          He:) ja vůbec nechci být něčí advokát. Jen jsem se tu asi měsic bavil tím jak se spousta lidí nechá vytočit, zatímco Olkyc má doma pusu od ucha k uchu:) A to že tu psal kraviny? no a co, je to veřejné fórum a kraviny tady vypouští každý třetí pisatel. Navíc, vždy si můžu sám rozhodnout, co si na foru přečtu. Už byste mohli vychladnout, jste jak rozdováděný děcka:)))

          0 0
          • kurýr na bajku  

            Mně to je taky jedno.

            BTW: Jediný co si nemyslim, že by si dělal řiť. On je bezpochyby fakt takovej jaxe tu prezentoval. Ostatně neprudil v každým threadu.

            0 0
            • rafficek  

              Pročital jsem si jeho starší thready, možná to takt všechno myslel vážně, ale byla v tom notná porce nadsázky, no, u některých věcí jsem se i zasmál, a i o tomhle je forum:))

              0 0
    • Lister  

      tak jestli tohle je fakt konec, tak to si ukončil fakt hezky, sbohem, chybět mi nebudeš.

      Uděláme Olkycovi pá pá.

      0 0
    • OCG  

      Olkyč, já to tady dost dlouho sledoval a nic nepsal (zapomněl sem heslo), ale určitě nemám ani trochu pocit, že by tě někdo vyštval. Teda někdo jiný než ty sám…

      0 0
    • ekib  

      Bohužel, jelikož někteří uživatelé se nenaučili ignorovat příspěvky s kterými nesouhlasí, tak zde bude vznikat hodně diskuzí o ničem. Vy co jste rozjeli tuto štvavou kampaň se zamyslete proč jste reagovali a napadali Olkyce když vás jeho témata nezaujala. Je zajímavé, že každé diskuzní fórum (ať je o čemkoliv) si musí najít svého Olkyce. Vypadá to, že mnoha lidem dělá dobrý pocit někoho skupinově ponižovat.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Na tom nevidím nic zajímavýho. Je to tak v každým větším kolektivu.

        0 0
      • MlokCZ  

        Tak pod tohle se podepisuji.

        0 0
      • Blade  

        skupinovy ponizovani je jeden pohled a rozvraceni fungujiciho organizmu(rozumej B-F) je druhej pohled..

        0 0
        • MlokCZ  

          To rozvracení způsobují ty neadekvátní reakce na něj, ne on. Kdyby tam nikdo žádné nepsal a opravdu jeho thready nezajímali vůbec nikoho, tak po pár threadech bez příspěvku by žádné další nezaložil.

          0 0
          • MlokCZ  

            A ještě navíc by se okamžitě propadly někam dolu, kdyby neměly žádné reakce.

            0 0
          • Blade  

            ale to tady mnozi rikali od zacatku..jenze vzdycky se najde nejakej „narusitel“ kdo bude takovy prispevky podporovat a do krve se hadat :)

            0 0
            • MlokCZ  

              Já neřikám, že to tak bude, že nikdo nebude reagovat. Ale to že někdo reaguje znamená jednu ze dvou možností:

              • buď dotyčného ten thread opravdu zajímá (a to určitě u některých Olkycovo threadu podle obsahu reakcí bylo)
              • nebo za ten bordel může, ten kdo reaguje
              0 0
              • Blade  

                //nebo za ten bordel může, ten kdo reaguje // to je pravda, ale prvopocatek „bordelu“ je v tom kdo takovej thread zalozi…aneb, kdo seje vitr, sklidi bouri.

                0 0
                • ekib  

                  A ty nebo já nebo někdo jiný určí co je blbost a co ne? To je cenzura a to už tu bylo za KSČ. Toto je volné diskuzní fórum a jedinná možnost je nereagovat a tím nepodporovat stupidní příspěvky.

                  0 0
          • kurýr na bajku  

            To je ale nesmysl, to se při tolika userech prostě nemůže nestát.

            0 0
            • ekib  

              Pak to ale ty uživatele co odpověděli (je jedno zda negativně či pozitivně) zaujalo a Olkyc jsem patří.

              0 0
              • cabbage  

                přihořívá…

                0 0
              • rafficek  

                Ale jo, proč nesouhlasit? Akorát bych řekl, že spousta lidí odpovídala Olkycovi i v dobrém (pozitivně). Taky myslím, že tu patří(l). Určitě bych mu v návratu nebránil, forum je tu snad pro všechny. Myslím ale, že se už nevrátí, ale u cyklistiky snad zůstane:)

                0 0
                • Lister  

                  Myslím ale, že se už nevrátí no a na to bych se napil :o)

                  0 0
                  • rafficek  

                    No jak myslíš:) vídím, že je to pro tebe velká událost:)

                    0 0
                    • Lister  

                      mě je to vlastně úplně jedno, takový lidí už tady proběhlo........

                      0 0
            • MlokCZ  

              Taky netvrdím, že se nikdo nenajde. To se taky ukázalo, že se vždy někdo najde. Ovšem nejsem toho názoru, že je to chyba Olkyce, ale těch, co se vždy najdou.

              0 0
              • kurýr na bajku  

                Je to chyba obu resp. není to chyba nikoho. Jsme na foru, tak je logické, že se tady budem hádat. Stejně tak je logické, že když někomu připadá olkyc jako blbec, tak že nebude jediný a že se do olkyce pustí víc lidí a že se najdou další, kteří se ho naopak zastanou.

                Rozhodně bych nezakládal nesmyslný témata jako „co s forem do budoucna ?“, protože naše B-F (mohu-li to tak říct) je na tom prostě nejlépe. Nakonec kdyby admin zveřejnil jak jsou některé thready čtené, taxe vsadim, že tyto žabomyší spory budou na špičce žebříčku.

                0 0
    • ota  

      já tedy nevím.ač tady extra nepřispívám,čtu asi vše.na olkyce jsem taky nereagoval zrovna pozitivně.jsem člověk,který nějakou zhodou okolností mívá docela fofr,ale čas na to,abych přeskočil příspěvky,které mě nezajímají,ten si najdu. olkyc si to zavařil sám,někdy jsou jeho příspěvky fakt otrava.ač mnohdy nad enjoyem kroutím hlavou,výše to řekl dobře-olkyc nás pěkně vodí . jenomže se mi zde nelíbí,jak je člověk odepsán kolektivem a mnozí se jednoduše přidají ,aniž by se zamysleli.přitom příspěvků typu "kde přezout auto,co máte v přehrávači,jak pít absinth "a pod je tu mnoho a nikdo autory nepranýřuje. padlo tady srovnání s milanem1-jestli je mi na olkycovi něco sympatické,tak je to to,že se nikdy nesnížil k nějakému napadání,na rozdíl od milana nemá vystopováno,co kdo kdy řekl(a že to musí stát času),aby mu to později vpálil do obličeje.to je pro mně důkaz,že se tou situací zde olkyc akorát baví.někdy prudí,ale neuráží.a to je jev,kterého si v netových diskuzích hodně cením. taky jsem si x-krát řekl ,že olkyc by se měl nechat vyšetřit,ale teď už se jeho threadům jen zasměji.jakákoliv cenzura či omezování mi přijdou zcestná.cenzuru si mnozí pamatujeme a víme,jak je to děsivá věc

      0 0
      • ota  

        jo..a co se mi na olkycovi líbí je to ,že je neodkazatelný do historie:-)

        0 0
        • TinkTink  

          To teda je – v nekolika threadech mu byly poslany linky, kde uz se to probiralo… :)

          0 0
      • milan1  

        Tak na Otovi bych rád předvedl něco jiného a to je tolerance. Oto já si opravdu o lidech pamatuju hodně věcí a to proto, že komunikuju s někým a jeho historie vzhledem ke mě mi dost vypovídá. A tak vím dobře, že zrovna s tebou jsem nikdy neměl žádné spory z mé strany. Nemáš jediný důvod se cítit být ukřivděný z mé strany. Soudíš na základě minimálních a povrchních znalostí. Jistě by tě nebavilo, kdyby tvé jméno vytahoval při každé příležitosti a stále dokola jenom o tobě psal jak jsi hrozný. Víš co, vyměníme si to a já tě budu pronásledovat stylem, který jsi mě ukázal. Uvidíš, jak tě to bude bavit a jak mě časem počastuješ i hrubým slovem, které by bylo při takhle ohozené komunikaci opravdu na místě. Třeba potom pochopíš, jak je možné si na někoho udělat názor a to za jeho aktivního přičinění. A tohle je i pro mnoho ostatních. Komunikujte s tím, koho oslovíte, nelíbí se Vám, že za Vás mluví někdo jiný a to v množném čísle? Dobře, v tom okamžiku se ozvěte. Samozvaní mluvčí nedělají dobrou vizitku pro celek. Pokud tě zajímají tlachy o ničem, dobře čti si olkice, toleruj olkyce, je mi to jedno, stejně jako je mi jedno nějaký olkyc, kterého mimojiné nerozliším od jiného člena, fóra, který řeší jenom kraviny. Pokud Ota a mnoho dalších nechápou, že já neřeším nesmysly a že když chceš řešit věci technické, tak je třeba více textu, než při štvavé poznámce, tak je rád upozorním právě na tenhle velký rozdíl. To, že ani mizivá sekce techniky nebyla nikdy oddělena od tazvané zábavy je něco, co by se mělo řešit a je to o toleranci, která tady neexistuje. Budete překvapeni ale míru netolerance pro představují nicka jako Ota. Jsou to ty nicky jako ty schované za bukem, kteří vždy hrdinně vykouknou a vypustí své odsouzení. Oto, opravdu mě hodně nebavíš a proti olkycovi jsi právě ty u mě velmi nepřijatelný. Já tě ale dokážu tolerovat a necháívám tě na pokoji. Ty musíš své odsudky trousit pořád. Chvíli se to dá vydržet ale když to trvá dlouho přijde takhle má reakce.

        0 0
        • ota  

          já nic netrousím,a to ani před ,ani za bukem.nic proti tobě nemám,myslím si,že že problematice,kterou se zabýváš,rozumíš dokonale.to jsem nikdy nespochybňoval­.jenomže si kazíš reputaci vztahovačností­.vím,že do tebe občas někdo vjede,a někdy nemístně, ale tím,jak se zoufale snažíš bránit,si to spíše pokazíš,než abys to zachránil.pochop už to konečně.mluvíš o toleranci-tím,jak jsi tuto odpověď dokázal stupňovat,to moc o toleranci nesvědčí,ačkoliv ses možná mohl cítit mnou napaden.je to sice vytrženo z kontextu,ale budiž. respektuj prosím právo na názor.ten,kdo fundovaně nepřispívá do diskuzí o vidlicích jakoby u tebe neexistoval a je jen hloupý kecálek a člen nějakého gangu neustále útočícího proti tobě.to mi přijde celkem paranoidní. mě jde celkově o něco jiného,a už jsem ti to naznačil někdy dřív,a sice o jakousi slušnost,a ne,aby se každá diskuse zvrhla v urážení.asi by stálo za přemýšlení,proč u nejostřejších hádek většinou figuruješ.jestli třeba ti „válečníci“ nemají někde kapku pravdu.

          0 0
          • milan1  

            Lidi si nerozumí Oto a je to kolikrát podle povrchních soudů, které si tvoří a které což je horší dále rozšiřují. Nerozumím ti a nechávám tě přesto v klidu, proč to samé neděláš ty se mnou? Když napíšu že je tady nějaká sabotující a spolupracující skupina, ověř si to. Když na někoho reaguju ostřeji, zkus poznat proč. Jestli se chci bavit jenom s lidmi se zájmem o techniku? Ano s jinými to možné není (ověřeno) a jinou skupinu jsem se ani nesnažil oslovovat. Jistě sis všiml mé snahy o oddělení této malé skupinky od zásahů věčně aktivních nicků provokatérů, které jsi ty, jako špatné nikdy nevnímal a nepojmenoval. Ty prostě rád soudíš a nenamáháš se s ověřováním podstaty, navrhnu ti tedy jedno řešení. Nepoužívej mé jméno, nevyslovuj stále své soudy (tohle samozřejmě není poprvé a proto mě to vede k reakci) a řeš věci, které tě zajímají, tohle tě přeci nemůže zajímat. Já se této zásady k tobě samozřejmě držím a to do té doby, než mě přímo oslovíš, nebo o mě píšeš. Věnuj se tedy raději technice o kterou usiluju (jinde na mě nenarazíš) a nevěnuj se přednostně osobám. Jestli nerozeznáš kdy a proč se komunikace tady zvrhávala v doslovné nechutnosti, nepiš o tom tak jako píšeš, je to ukázaka, buď povrchního pohledu a nebo silně posunutém vnímání. Pokud proto mnoho z událostí jako nechutnosti nevnímáš, tak jsme přesně na hraně neporozumění, kde se řešení najde těžko.

            0 0
    • Akira  

      Tak tedy zamavej a (bez urazky) jdi k sipku. pa pa

      0 0
    • Peslezedirou  

      Pá pá Olkyči a zároveň děkuji, projevil ses sice jako magor a bohužel lidi co do tebou založených threadů pořád přispívali, se projevili zas jak idioti…

      0 0
    • Luka  

      poprve ctu tebou zalozene theeema a jestli mohu svuj osobni, nikomu nenadrzujici nazor:

       

      :))

      0 0
      • wlk  

        jó, teď jsem se díval na tvý stránky a jsou super, fakt, mrkl jsem taky na kololod a ta chrakteristika bikerů je úžasná :-)))

        0 0
        • Luka  

          :) diky moc… takova reklama, to si snad ani nezaslouzim :)

          0 0
    • kurýr na bajku  

      Tak jen tak: Já sem došel až tak daleko, že mi admin musel napsat ať se hodim do klidu. Došel někdo z vás tak daleko ?

      0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.