• t.w.e.e.t.y1

    už jsem zkoušel psát do různých vláken týkajících se epiconu,ale nedozvěděl se nic ke svému problému s citlivostí.Vi­dlici jsem rozdělal odmastil a vyčistil a předělal na olej.Nic víc jsem nedělal.Po předělání má sice hladší chod,ale citlivost se o proti vazelíně nijak nezměnila.Vidli foukám podle váhy(86kg) cca na 100.Ale vidle prostě nechce brát malý nerovnosti.Ve větším terénu zcela v pohodě jde hezky.A když nechám kolo dýl stát a pak chci vidly propružit musím zatlačit fakt silou aby propružila,další prpružení už je v poho.četl jsem o tom že je tam na pístku silná pružinka,která by to asi mohla dělat.Ale nikde jsem nenašel nic jak jí vyměnit a hlavně co místo ní.Nějaký foto nebo tak.Proto prosím ty co tu pružinku měnily nebo radu čím by to mohlo být ať písnou.dík moc.

    0 0
    • t.w.e.e.t.y1  

      omlouvám se všem za dvojí téma,ale měl jsem nějaký problém s připojením a najednou to tam bylo dvakrát.

      0 0
    • kubad  

      vláken a informací jak upravit Epicona je tu fakt kopec skus hledat

      0 0
    • t.w.e.e.t.y1  

      kdybych něco našel, tak bych tohle téma nezakládal.Našel jsem je to, že se psalo o té pružince.Ale nikde foto ,nebo návod dotyčného za co jí a jak vyměnit.

      0 0
    • Vilém  

      100psi mi na 86kg prijde moc. Foukam cca kg=psi. SAG mas jakej?

      0 0
    • hs74  

      Já to mám přesně obráceně.Na 100kg foukám 80psi.

      0 0
      • bukajcze  

        já mám 130kg a foukám nějakých 95–100psi a je to akorát (maximálně jsem se dostal cca 0.7cm pod korunku po malým skoku)

        0 0
    • Georrge  

      jak píše vilém, ten tlak je docela dost… nasaď si na vnitřní nohu nějakou pásku (třeba plastovou stahovací) a zjisti, jak moc ti vidlice chodí do zdvihu v terénu.

      Jinak doporučuju poctivě stříkat stíráky silikonovým olejem, maže je líp jak tlumičový a tím zvyšuje citlivost.

      Tvrdý pružinky měly tuším starší epicony a axony, můj axon 2010 měl tvrdou, ale nová epiconová patrona (asi 2011) měla měkou pružinku, takže i novej epicon by měl mít měkou a tedy netřeba něco měnit.

      0 0
      • t.w.e.e.t.y1  

        pokud dám míň(80) tak sag mám tak 5cm a chodím na doraz.Stíráky mažu pravidlně silikonovým olejem.A pro doplnění ročník je to 2009.

        0 0
    • pavlik6022  

      problém a výměnu té pružinky řešil uživatel vlk zkus ho kontaktovat, bylo to ve vlákně Epicon TAD, úprava, nebo tak nějak

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.