• Pablo

    Jsem sám, komu se ten redesign workoutů na webu absolutně nelíbí? Všechno obrovské, na 24" monitoru vidím jen kalendář, ke všemu ostatnímu musím scrolovat. Kalendář se mi líbil dříve i tím, že jsem z ikonek hned věděl, co jsem ten den dělal, ty barvy kruhů nejsou tak přehledné a čas cvičení mě vůbec nezajímá, mnohem lepší by bylo, kdyby v tom okénku bylo rovnou to, co se ukáže po najetí myši. No prostě zas ten obří šmatlací jednoduchý nesmysl, okolo všeho kilometr místa, ach jo :(

    0 0
    • Mysee  

      Koukám na to jak puk. Celkem hrůza a nevkus, přijde mi to hodně nedopracované.

      Ještě že pomalu přecházím na Stravu.

      0 0
    • Maato  

      Taky jsem byl z toho zmaten. Působí to strašně prázdně, jako všechny moderní designy dělané pro dotykové obrazovky. To co se původně vešlo na jednu obrazovku, je teď třeba scrollovat. Nelíbí se mi, ale zase to bude jen o zvyku.

      0 0
    • jirkous3  

      Dnes mi po aktualizaci appky na 11.1.0 nejde Endomondo vůbec spustit. Dejte si na tuto verzi pozor.

      0 0
    • sharkeeCZ  

      Ten Material Design je hmus. Zlatá STRAVA ;-)

      0 0
    • Yann  

      Za me – ten design je hnus.

      Alespon uz ale dodelali synchronizaci s Garmin Connect.

      0 0
    • camlost  

      je to tak skvělé, že jsem po letech přešel k Runtasticu.

      0 0
    • black.horse  

      Je to značně nešťastné, měli na to dát prozatimní info, že se jedná o demoverzi ve fázi testování. Pokud je tohle final, tak s ohledem na to, že zmizelo několik informací a je to nepřehledné, pro mě je to už celkem důvod opuštění služby, aspoň že přestali odebírat předplatné. Hejbe se to od dříve skoro seriózního tréninkového deníku směrem k rádobycoolsračce pro fejsbookové kryplíky. Jak TrainingPeaks a SportTracks.mobi jdou nahoru, tak tohle doufám jen dočasně míří směrem dolů…

      0 0
      • Pablo  

        Ono to dokonce bez FB nesmyslů už vůbec nefunguje. Blokuju přes Ghostery skoro všechny sledovací nesmysly, ke kterým FB a jiné sociální pluginy ve stránkách patří a bez odblokování „Facebook connect“ se ta stránka s workouty vůbec nenačte, i když FB vůbec nepoužívám, nemám nic propojeno.

        Bohužel nevím kam přejít, na Stravu nemůžu, tu už používám souběžně delší dobu kvůli dobrým funkcím na kolo (segmenty, sledování nájezdu na kolech/komponen­tech), ale jako tréninkový deník pro všechny sporty Strava není, kromě kola a běhání to vlastně nic nepodporuje a ani Strava mobilní app mě neuspokojuje.

        Teď koukám, že už ty prvky zmenšují, pořád má teda kalendář jeden zbytečný řádek, pořád má detail workoutu zcela zbytečné obr záhlaví, pořád.. Takže taky doufám, že to šlo dolu dočasně a na základě zpětné vazby dostanou rozum.

        0 0
    • Lord_de_Wolf  

      Dost hnus… Zvlášť když si dám v grafu jednotlivá „kola“, tedy každý „Km“ vedle sebe, tak to neukazuje čas na km… musíš najet myší a pak se ukáže čas… Kalenář velkej jak sfiň… existuje způsob jak exportovat data do nějaké jiné služby? Co doporučujete?

      0 0
      • jirkous3  

        Přes tapirik.com můžeš Endomondo synchronizovat s jinými weby.

        0 0
      • black.horse  

        TrainingPeaks (dobré plánování tréninků a poznámek) a SportTracks.mobi (přehledy, statošky, poslední dva roky intenzivní pozitivní vývoj) a pokud máš GPS od Garminu, tak Garmin Connect není poslední dobou úplně zlý, ale mají občas výpadky. A samo nakonec pro příznivce sociálních sítí Strava.

        0 0
        • jirkous3  

          Ty weby TrainingPeaks SportTracks.mobi je možné používat zdarma nebo jsou placené?

          0 0
          • black.horse  

            TP umí stejně jako Endomondo zdarma jen základní funkce/data a ST myslím nemá ani tu free demoverzi a je jen placené. U Endomonda jsem měl taky placenou verzi (než ji před pár dny zrušili), ta Free byla pro mě nepoužitelná.

            0 0
      • Mysee  

        Já přešel na Stravu a přes Tapirik to všechno dostal do obojího (3 roky dat). Ale jak tak na to koukám, tak Endomondo zruším asi úplně.

        0 0
        • Lord_de_Wolf  

          Sice reaguju na jinej post, ale… taky jsem přes ten tapiriik zkopnul všechno na Stravu…TAKŽE MOOOOC DÍÍÍKY!!! Asi pojedu zatím v obojí… naštěstí to TomTom My Sport umí nahodit na X-serverů… Jinak… laciný = dvakrát placený… že já si nekoupil rovnou verzi Multisport abych mohl přepínat mezi kolem a během… fuck sick :/ těch pár stováku za to klikání asi nestálo :D

          0 0
    • rdx  

      Ja stim vaznejsi problem nemam, zorientoval jsem se celkem hned a celkem i libi. Jedinou velkou vyhradu mam k tomu kalendari kde ted mam kazdy den kolecko s casem, minule zobrazeni ikony aktivity bylo rozhodne lepsi.

      a nejdou otvirat jednotlive workouty pres prostredni mysitko do noveho okna …

      0 0
    • mrozu  

      Starý kalendář byl hlavní důvod, proč jsem ještě používal endomondo, tohle je opravdu demence, roste rozlišení displejů, tak místo aby využili toho, že se dá zobrazit více informací najednou, tak místo toho udělají web pro slabozraký. No co, zeměkouli už jsem objel, na měsíc se holt nepodívám.

      0 0
    • krabica  

      Je to hnus, oproti staré verzi totálně nepřehledné. Asi s tím končím, už teď jsem na záznam používal Wahoo Fitness a Endomondo jen na vyhodnocení, takže teď pro mně nemá žádný smysl.

      0 0
    • Jamin  

      Tak a třeba teď mi to vůbec nefunguje :-(

      0 0
    • Muf_Bike  

      Tak jo piškoti, přiznejte se kdo ještě žebral na jejich FAQ o to aby vrátili původní webdesing? :D Nechápu co tou novou verzí chtěli dokázat, ale fakt to bylo nešťastné. Nemám nic proti vzdušnějšímu pojetí, ale musí to být účelné zvlášť u produktu který má být věcný a účelný.

      0 0
      • waters  

        hurááá:))

        0 0
      • black.horse  

        Přesně jak píšeš v poslední větě, vývoj kupředu by byl fajn, ale tohle byl fakt neuvážený krok vedle, změna zpět je jen bohužel dočasná, tak snad to příště zvládnou lépe.

        0 0
    • blept  

      Přijde mi přehlednější info u intervalů v nové verzi. Kalednář míň přehlednej.

      0 0
    • Lord_de_Wolf  

      Tak asi feedback ze strany uživatelů byl obdobný jako na BF… Už zase vypadá Endomondo jako za starých časů… :D

      0 0
    • Pablo  

      Tak tu máme nový redesign workoutů a není to zdaleka taková hrůza jako předtím, takže se protesty vyplatily :) Některé ikonky mi přijdou málo kontrastní, např. cycling – transport, písmo v detailu je možná zbytečně malé a celkově detail méně přehledný, poháry (ikonky personal best) skoro nejsou vidět, ale to se snad doladí.

      Co se mi líbí jsou grafy Laps a Best distances, to je udělané lépe. Celkově bych s touto podobou dokázal žít. Mezi starým a novým designem se dá zatím přepínat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.