dvoubrejle specialized 07 - problem

16 nepřečtených
  • Pi†el

    Zdravicko,

    nemel ste nekdo rozdelanou dvoukorunku specialized enduro?

    V leve noze je vzduchova komora a regulace zdvihu (150 nebo 100). Po otaceni kolecka a zatlaceni vidle, by mela zustat na onech 100mm. Prestalo to fungovat a po zatlaceni vidle vzdy pomalu vyjela zpet na puvodnich 150mm. Do nohy jsem se podival, zadny problem neobjevil, na system fungovani moc neprisel. Stejnym zpusobem jsem ji tedy zase poskladal. Regulace zdvihu stale nefunguje a jeste v ty noze zacalo podivne klepat, coz je mi taky zahadou..

    Nezna nekdo reseni meho problemu?

    0 0
    • Jenda  

      popravde nevim presne jak to funguje ale myslim ze kdyz kouknes do manualu jak je udelanej lyrik 2step nebo fox talas tak jeden z tehlech systemu to musi byt. Osobne bych videl problem v nejakem tesneni ktere zamezuje prepousteni vzduchu mezi komorama ale fakt je to jen odhad.

      0 0
    • Attila  

      Řešení problému: výměna patrony!

      0 0
    • roud  

      čoveče ty máš peška nejdřív tlumák pak vidle :O(

      0 0
      • kubad  

        hmm spešl – tohle fakt nasere

        0 0
        • kali222  

          a to pomijis ze nasere uz ta geom toho ramu:(

          0 0
          • Dinoxus  

            No a me zase po vyzkouseni peti celoper tahle jedina geometrie sedla tak ze mi pripadalo ze to kolo je udelano primo pro me. A stejny pocit meli dalsi tri lidi kteri prodali svoje kola a koupili Enduro…

            Tlumic a vidlici pravidelne servisuju a zadny problem po dvou sezonach.

            0 0
    • F.i.l.a.s  

      Mě vidlice zůstávala ve zdvihu asi 5 mm, tak jsem kolo odvezl do 69cyklo, kde jsem ho kupoval. Mám taky model Comp 07. Vzhledem k problémům 1. ročníků endur automaticky vyměňují vzduchovou patronu za upgradovanou a repasují celou vidlici. Po tomto zásahu chodí vidle perfektně.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.