• Stancek

    Ahoj, jaky duse do NN a RR 2,25" ? Muzu nechat ty co jsem mel puvodne do plastu 1,9" , nebo radsi prikoupit nejaky sirsi?

    Anketa: Jaky?

    0x
    0%
    0 0
    • ivaneck  

      podle toho, co je na nich napsany :) Ale predpokladam, ze budou maly na takovou pneumatiku

      0 0
    • Attila  

      Duše mají určitý rozsah. A zrovna Schwalbe nejsou ani při té šířce nějaký ultra-balony. Nechat ty puvodní.

      0 0
    • Paja  

      Pokud mas klasicky rozmer s rozsahem 1,9–2,125, tak klidne nechat. Krom toho Schwalbe 2,25 je v realu rozmerama 2,1.

      0 0
    • lubos  

      Zalezi na tom, ktere jsi tam mel predtim. Ne kazda duse to vydrzi. Ale obvykle treba Kendy, neboi dalsi (ne ultralight) co maji psano do 2.125" tak muzou. Jinak schwalbe dela duse bezne do 2.3" … jsou o neco tezsi.

      0 0
    • Stancek  

      Diky za odpovedi, schvalne jsem ted zul kola a mam duse rubeny 1,5 – 2,1" , rezervni mam jakousi cinskou 1,9 – 2,125"

      0 0
    • gobike  

      Vozim 2.25 plaste s dusema do 2.1 a pohodicka, hubec to neres;)

      0 0
      • mdk  

        Ahoj..nebudem zakladat dalsie vlakno tak to napisem sem…Potrebujem duse z ohladom na vydrz a vahu..Pojdu do plastov fat albert 2.35, vazim nieco cez 70kg, nejaky ten 1m dropik…Obycajne plaste za 80sk my asi nevydrzia a zase od maxxisu (freeride 2.2 –2.5) su dost tazke (290g kus) tak co doporucujete? co jazdite vy? oplati sa vobec ist do lahsich ale rovno kupit tie maxxisy? A bude to na bika so zdvihom 160/150.

        0 0
        • pitos  

          Tento rok jsem občas vozil tyto duše od Schwalbe v pláštích rozměru 2.35–2.5".Vozím ale také klasické duše určených do šíře 2.1" a také ty tebou zmíněné FR od Maxxisu.

          Ty maxxisy jsou asi nejodolnější a používám je především dozadu.na druhou stranu se mi ale nezdá že by se při použitích jiných duší odolnost nějak výrazně snížila.  Mezi těmi Schwalby a klasikou skoro žádný rozdíl…celkově oproti maxxisu odolnost jen trošku nižší.

          Záleží ale také kde a jak jezdíš,na EN bych to ze začátku neřešil a dal tam buď obyčejné a nebo třeba ty Schwalby a až při častějších defektech bych zkoušel něco odolnějšího.Nakonec třeba zjistíš že ti nebudou stačit ani ty maxxisi a pořídíš odolnější pláště a nebo naopak budeš spokojen s duší 2.1" ve 2.35ce plášti.

           
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.