drziak na mobil - Krusell bikeholder :(

10 nepřečtených
  • Palo TT

    Par ludi tu tento drziak spominalo a tak som si ho kupil, aby som mohol dat mobil (kvoli navigacii) prilezitostne aj na riaditka. Krusell Puzdro na mobil (Nokia 6300) aj mechanizmus multiapadt a jednotlive uchyty su perfektne a vyuzijem aj mimo bike. Ale z drziaka na bike som velmi sklamany  http://www.koracell.sk/…_picture.asp?…  . Je strasne velky aj bez mobilu a mobil nechce drzat polohu – posuva sa mimo aretacie a potom sa otaca. Tiez ten aretacny jazycek zamedzujuci otacaniu vyzera velmi neodolne a v praxy asi dlho nevydrzi.

    Ake mate skusenosti? Mobil sa v drziaku neotaca/neposuva von z tej aretacie?

    Kupil som cely sportpack, takze uchytenie vyriesim cez niektory klip a gumicku priamo na predstavec, ale ten drzik ma fakt prekvapil. Pritom existuje tolko roznych jednoduchych a malych systemov prichytenia (napr. svetla , cyklocomputeru), ktorymi sa mohli inspirovat a upravit na multiadapt a oni vyrobia taketo paskvil. :(

    (btw. lacny GPS Nokia modul tu: http://www.alza.cz/…w-d66053.htm )

    0 0
    • Palo TT  

      Takze este raz klikatelne linky:

      Krusell bikeholder

      gps nokia

        
      0 0
    • Palo TT  

      No ty Svedi nakoniec nebudu az takly trotli. Tu mi otvorili oci. Pouzitie bikeholderu so swivel knob je v podstate len nudzovka kvoli sirsej kompatibilite. Do drziaka sa da zasunut cely klip, co sa dodava k puzdru na mobil a drzi tam veru poriadne. Takze uz to ma len jednu nevyhodu – velkost, ale uz aspon viem preco :)

      Nie je zle obcas precitat aj napisy na krabicke:

      Bikeholder – works with clips and swivel knobs.

      0 0
    • zskal  

      Já tenhle držák používám už hodně dlouho a musím napsat že jsem maximálně spokojený. On teda je fakt trochu větší, ale je to za to nerozbitné. Já teda jezdím fakt těžké terény a sem tam taky s kolem zalehnu, ale nikdy se mobilu nic nestalo. Samo v dešti jej raději schovám do batohu. Jen bych ti doporučil objednat si k tomu kovový čep pouzdra, tedy pokud máš plastový. Mě se ten plastový asi po roce těmi vybracemi na bocích okousal a přestal v pozdře držet. Ten kovový drží naprosto perfektně a vypadá nesmrtelně. Jinak otáčení pouzdra v držáku vyřešila gumička…ale to jsi asi viděl v threadu, který jsi uvedl níže…

      0 0
      • Palo TT  

        To ma celkom prakvapilo. S tym swivel knob to vyzera hodne labilne v porovnani so zasunutim celeho klipu.  A preco to vlastne nepouzivas s tym klipom, co bol dodany k mobilu?

        Ja mobil planujem davat na riadiatka len obcas (navigacia) , inak ho mam na popruhu ruksaku. Pri tejto kombinacii nemusim prepajat multiadapt, jednoducho zasunie cely klip do bikeholderu. V takomto pripade som ochotny akceptovat aj tu vacsiu velkost bikeholderu.

        0 0
        • zskal  

          Já používám tento držák. Do nej zacvaknu mobil v tomto pouzdře. Na tom pouzdru jsem jen vyměnil tento  čep za kovový. A to je všechno…Pouzdro na mobil mám jen zafixované k držáku ještě gumičkou, aby se na čepu neotáčelo. To jsem nepochopil proč tomu tak je a přijde mi to trochu nevychytaný, ale jinak naprostá pohoda. Velmi dobře to tlumí vibrace a mobil mám stále jako nový…:-)

          0 0
          • Pijer  

            A proč to tak děláš? Proč řešíš nějaké gumičky? Proč to nemáš tak jak píše výš Palo TT „A preco to vlastne nepouzivas s tym klipom, co bol dodany k mobilu?“? Proč to nemáš tak jako je to na cca. 1:15 min tohoto videa a budeš to mít naprosto stabilní a v pohodě? Já to tak vozím dva roky a neměl jsem s tím jediný problém.

            0 0
            • zskal  

              Tak s tím jsi mě teď docela zaskočil…Vůbec si už neuvědomuju jestli jsem ten klip k tomu dostal. Možná, že ho někde mám a myslel jsem si tehdy, že je to jen pro opasek. Každopádně moc díky za upozornění…vyz­kouším to.

              0 0
            • zskal  

              Tak jo…měli jste pravdu. Klip jsem našel, vyzkoušel jsem to, ale stejně bych zase tu gumičku musel použít, protože se to strašně třepe do stran. A to jsem to vyzkoušel jen před garáží, v terénu mám obavu že bych to ztratil. Takže já zústávám u své zaběhnuté varianty jen s čepem.

              0 0
      • Palo TT  

        mobilholder + vortex clip

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.