• TomekR

    Zdravim vsechny priznivce cyklistiky a nejen to.?chtel bych se zeptat chci si koupit drzak na kolo na strechu auta.chci převézt dve kola. Chtel bych si vzit kolo na dovcu.chci se zeptat jestli mate nejake tipy.??

    0 0
    • Breakpain  

      Thule ProRide

      1 0
    • pOne  

      Ted mam tyhle stresaky: http://youtu.be/msOaP-KmGX0 – vypadaj celkem dobre. Cena asi 11 stovek za jeden.

      Zpracovani vypada ok, jdou rychle nasadit a sundat, maji zamky. Stejne tak kola jdou rychle nasadit a sundat. Nehodnotim vydrz, nemam je moc dlouho.

      Predtim jsem mel nejaky noname za par kacek. Taky jsem s nima prezil. Ale na nejakou delsi cestu a vyssi rychlost bych si jejich pouziti rozmyslel…

      0 0
      • arny71  

        Mám taky ty Freeridy 532 (+ i starší 530) a jsem s nima naprosto spokojen. Poměr cena/výkon naprosto skvělý. Jsou lehké, kola drží v pohodě, nasadit i sundat jdou jak kola, tak nosiče snadno, viz to video. Máme je na autě 2. sezonu, vše v pohodě.

        Thule navíc umožňuje sjednotit klíče pro více nosičů, pokud to kupuješ najednou (nutno požádat při objednávce), to je celkem slušná výhoda.

        0 0
        • Chalupář  

          Ať nezakládám nové téma, nemáte někdo zkušenost s přísavným držákem na kolo? TreeFrog Elite 1 apod.

          0 0
          • Dapin  

            Zkusenost nemam, ale uplne se mi tomu verit nechce, jsem k tomu trosku skeptickej.

            0 0
        • Dapin  

          Nelibi se mi u toho uplne to uchyceni, driv jsem mel stary noname nosic se systemem uchyceni kola stejnym jako freeride (zespoda chyceny ram kola) a kolo mi z toho uletelo… Ted mam thule proride a jsem mnohonasobne spokojenejsi uchycenim.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.