držák bombiček aneb kam s nimi?

15 nepřečtených
  • pee.tr

    Kde vozíte bombičky tak, aby v terénu necinkaly o sebe, případně v brašně o nářadí a zároveň byly kdykoliv rychle k dispozici? Mám pumpu SKS Airchamp. Dopusud jsem ji vozil rozšroubovanou v brašně. V ní jednu bombičku, vedle druhou a v hadru zamotané mininářadí. Teď mi brašnička odešla a taky se to v ní občas stejně rozeskákalo, tak zvažuju, jak to uspořádat do budoucna, jestli se na brašnu a nářadí nevykašlat (stačí 2 inbusy do kapsy + malý nýtovač), tak koukám na http://www.kupkolo.cz/…lder_z95566/ Jestli to ale dobře drží se mi moc nechce věřit. A taky kam pak s pumpou? Občas jsem ji vozil v dresu, ale bez zipu to je na nic. K té asi držák neexistuje. Jak to řešíte vy? Mluvím o závodech. Díky. Diskuse na téma jiných zdrojů vzduchu a času na opravu nechme na jindy. ;-)

    0 0
    • Johnza  

      Co sem koukal tak na závodech maj často přidělaný duše a bombičky normálně na hulváta elektrikářskou páskou, nic to nestojí a drží to dobře.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Jj..v pripade defektu jenom odtrhes, zbytek izolacky zahodis a funis novou dusi…

        0 0
        • antt  

          a prázdnou bombičku zahodíš hned za izolepou, les to časem vstřebá :)

          0 0
          • Japhy  

            Prázdný bombičky si čutněte po použití do dresu, nechte ležet jen blatníky, blikačky a bidony, to se hodí vždycky. :-)

            0 0
      • pee.tr  

        Ano, také jsem si všiml a u bombiček o tom lze uvažovat. Když ale vídám ty zabahněné duše na sedlovce, nechtěl bych takovou cpát při defektu do pneumatiky. :-) Jedině snad v nějakým igeliťáku. Abych ale pak neměl sedlovku obmotanou jak bolavou nohu.

        0 0
        • Dejv94  

          Tak většinou když mám bombičky, tak to fouknu do bezduše a ta to něják pobere (zalepí), duše je fakt nouzovka. Jinak mě tak ještě napadlo to hodit pod kus duše na představec.

          0 0
          • Smazaný účet  

            a jak pak přiděláš zpět? Nebo taky na „hulváta“ prostě pásku, bombičky, případně duši zahodíš?

            0 0
            • Dejv94  

              Co zpět? Nikdy jsem nepotřeboval víc jak jednu bombičku, nechám ji v pumpičce a strčím do dresu, roztrhnutá páska mi zůstává přilepená na kole (to stejný gumičky z duše) a duši použiju do kola takže nevím proč bych jí zahazoval.

              0 0
    • Dejv94  

      Přesně jak píše nademnou, na hulváta páskou k rámu/sedlovce a třeba vypodložit kouskem duše. Jinak mám CO2 od Genuine Innovations (podobnou tvé SKS) a vozím ji většinou v kapse dresu, uvnitř jednu bombičku a na těle pumpičky kouskem ustřihlé duše přidělanou druhou bombičku.

      0 0
    • Freeman36  

      Nevim co tu zase řešíte za voloviny, vozim je v baťochu a f poho. Kdyžtak jí můžeš vozit i skrytě, jako se pašujou drogy ;-)

      0 0
    • bikerR  

      Řeším podobný problém a i na tento držák jsem se díval :) Na závodech jsem mel jednu bombičku v podsedlovce a druhou v pumpě a tu přidělanou na sedlovce v nějakem obalu od nože…ale nic moc, na hulváta do přidělávat nechci. Je sice fakt, pokud píchnu, tak místo v podsedlovce uvolní nová duše kterou použiju a pumpičku rozdělám a dám do podsedovky.

      Držák sice není skladem, ale pokud se pro něj rozhodněš a vyzkoušíš, dej echo ;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse