• Trollix

    Zdravím , jen chci na začátek říct že jsem podobné téma nenašel , tak snad nebude duplicitní , témata o dresech jsou ale…:D ale…

    Chci se zeptat na dvě věci:

    1. Táta je vášnivý cyklista z obýváku(no prostě Tůr de Fránc viděl celou a děsně fandil ale když dojde na jízdu v reálu tak je to horší :D ) a myslel jsem že by nebyl špatný dárek koupit mu dres stáje Tinkoff Saxo kterou má rád ale!- nejsem v tom moc zkušený tak jsem se chtěl zeptat jestli to není něják společensky nevhodný jezdit v dresu stáje takový stáje , sám mám radši dresy který jsou třeba jednobarevný a nejlíp bez nápisu. Prostě chci vědět jestli na to třeba cyklisti nereagujou něják špatně…

    a za 2) jak jsou na tom takovýhle dresy funkčně…jasně že od dresu za pár korun nic extra ale radši se přeci nejdřív zeptám.

    Doufám že mě nebudete mít za mentálně méněcenného a pochopíte mě. díky ! :)

    0 0
    • rasto  
      1. mno, zalezi, jaky ma Tvuj otec kolo. kdyz si v dresu Tinkoffa sedne v teniskach na favorita, bude to vypadat smesne. ale na druhou stranu, proc ne? alespon bude na silnicich viden ridici aut.
      2. material je obecne chvaleny. pozor ale na vyber velikosti. prikladam Ti dizkuzi k ali, tam to bude ± stejne jako na ebay.
      0 0
    • Martin  

      Ebay je server na zprostředkování prodeje, nikoli výrobce či prodejce, čili tam můžeš koupit originál stejně jako padělek typu Monton. Pokud ses však rozhodl pro padělek, nejlépe jej koupíš přímo na stránkách www.cycling-monton.com, to tě vyjde nejlevněji, vč. možnosti koupit celé sety. Otázka 1 je čistě subjektivní. Otázka 2: kvalita nelineárně úměrná ceně, tedy originál kvalitnější, ale ne o tolik, o kolik je dražší.

      0 0
      • bio  

        www.cycling-monton.com nefunguje.

        You have been re-directed from a website that was taken down because we took the necessary legal steps to protect our customers from the sale of counterfeit products.

        0 0
        • Martin  

          koukám, novinka, ale číňan si poradí rychle a již pokračuje zde: http://www.cycle-monton.com

          jinak nic proti postihování výrobců napodobenin a fejků, ale že zrovna Specialized se o to postaral… firma, která si cenami v poměru ke kvalitě z lidí dělá nejspíš srandu…

          0 0
          • nitraq  

            Kupujou jim to lidi? Kupujou, tak co by hýbali s cenama.

            0 0
            • Martin  

              Ano, investují do reklamní kampaně, blbnou lidi pseudo-kvalitou a tak lidé kupují a co by hýbali cenami… to je pravda, ale jaksi mimo merito mé reakce, chtěl jsem poukázat na to, že asijské napodobeniny nakonec postihne firma, která sama dělá kompletně na TW… viz ty kecy zde: http://cyklo69.cz/…specialized/ to by snad mělo být taky trestné, takhle kecat, podobně dělá z lidí hlupáky třeba Pinarello, ale to jsou kola, která alespoň uvidí Itálii, protože je tam lakují a kontrolují, jenže slavný Spešl jde šupem z TW přímo prodejci. Třeba Giant či Merida jsou také „celotaiwanské“ firmy, ale ty se tím alespoň netají a výrobky mají levnější. V tomto případě byl prostě zase jednou kozel zahradníkem…

              0 0
              • Smazaný účet  

                a teď si představ, že já mám na Giantu napsáno „made in Nederland“ :DDD a Merida je poloviční Specialized…

                0 0
                • Martin  

                  hm, ale když vlezu do Giantu a bavím se s klukama co tam prodávají, řeknou mi po pravdě, že Giant je TW, to ve Spešlu dělají bůh ví co… Merida není poloviční Spešl, ale spíš naopak, Merida je velká fabrika na TW, kde se dělají i Spešly, promiň, asi jsem proti té značce zaujatý a nemohu zaujmout objektivní stanovisko, tak to radši nebudu dál rozebírat

                  0 0
    • rasto  

      cestou do prace (na kole) jsem trosku zauvazoval: kdyz uz tata moc nejezdi, mozna by ani ten dres nevyuzil. nechces mu koupit neco jine, napr. pero cippolini ci darek primo z TdF?

      0 0
    • Biermann  

      Jezdit v dresu profi stáje je povoleno, avšak není to zrovna doporučeno. Obzvlášť, pokud daný jedinec není úplně sportovec.

      Rule #17 // Team kit is for members of the team.

      Wearing Pro team kit is also questionable if you’re not paid to wear it. If you must fly the colors of Pro teams, all garments should match perfectly, i.e no Mapei jersey with Kelme shorts and Telekom socks.

      0 0
      • Rubi  

        myslis ze ti poblaznenci na tribunach hokejhovych a fotbalovych stadionu jsou super sportovci? pokud saxo-tinkoff fandi, tak proc ne :)

        0 0
        • Delkim  

          ty v tom dresu ale taky můžeš fandit někde podél trati, ale jak sedneš na kolo a chceš se vrátit domů tak dres sundat a nandat něco neutrálního :)))

          0 0
          • roura  

            Stejně to neni fér. Po trávnících pobíhá samej Ronaldo, Mesi, Baroš. Ale s dresem Frooma na kolo nesmim :(

            0 0
            • Delkim  

              ty si ale na kolo dres Ronalda nebo Baroše vzít klidně taky můžeš :)

              na druhou stranu se ale fotbalistům s plenou mezi nohama bude blbě kopat :)))))

              0 0
            • lookie.dookie  

              …na žlutý leze hmyz.

              0 0
        • Biermann  

          No jo, ale poblázněnci na stadionech se nemusí bát, že je nějaký Velominát zmlátí pumpičkou :)

          0 0
          • oddie  

            Dres nějaké stáje? To bych teda na sebe v životě nevzal. Proto mám fake Specialized, a ne žádné Saxo :)

            0 0
            • kyl  

              Já ani ten Specialized,pouze 1–2 barevnej a bez nápisů

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.