Doporučte trasu. Líšeň-Sokolák

6 nepřečtených
  • Jirka17

    Zdravim, plánuji se podívat na prygl, konkretně na sokolák. Ale jsem z Líšně a tak nemám moc proježděnej ten sever-severozápad Brna. Tak kdyby ste někdo znal nějakou fajn trasu pro MTB(= co nejmíň silnice, nebo alespoñ co nejmíň silničního provozu) byl bych vám velmi vděčen. Dík moc

    0 0
    • Hadra  

      Mě se zdá že z Bílovic se nějak dá,ale zatím seem to nezkoušel,jel jsem jen do Soběšic,Lelekovic, a pak na Kuřim…

      0 0
    • StuntJ  

      sever Brna je hodně náročný na kopce, jestli nebude lepší to vzít na prygl přes jižní magistrálu :o)

      Jinak mapy.cz a vzít to přes cyklostezku 5005

      0 0
    • lens  

      vysilač hady-bilovice-po žlute studanka u buku-jehnice-kolem kurtu dolu k rybniku tam doprava-podel trati až k mostu (nadjezd)-po červene do česke a za hospodou doleva k lesu,za zavorou po cca 100m doleva(jedle stoupani když si šlapneš musiš jet znovu)přes jinačovice stale po červene za jinačovicama doprava až do rozdrojovic-z rozdrojovic po zelene na prygl.

      0 0
    • Pa.T2  

      Zdarec, já to tu už vůbec neznám, tak bych taky rád získal nějaké tipy. Kolo tu mám první týden, jinak tu bývám na škole.

      Zrovna dnes jsem jel: Ul. Pionýrská → Maloměřice → Ul. Hády → po žluté kolem vysílače → Obřany, zřícenina (asi po modré?) → potom sjezd dolů ke stezce → Bílovice → Útěchov (po zelené) → Ořešín → Rakovec → Údolí Ponávky → Lelekovice → Česká (původně jsem chtěl ještě po červené dojet nějak k přehradě, ale jelikož jsem se párkrát vracel kvůli nepozornosti a neznalosti, nebyl čas) → Řečkovice → a domů.. Snad jsem to napsal aspoň trochu lidsky, s vyjížďkou jsem spokojenej:)

      Tak mi někdo taky poraďte něco dobrýho:P

      0 0
      • lens  

        stači hodit na internetu mapy.cz najdi si bilovice,babi­ce,adamov…atd. a najdeš si tolik tras,že ani za rok to neprojedeš.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.