• conower

    Zdar, prosim poraďte mi s výběrem tachometru. Cena 3000 – 3500 kč. Funkce tepovka a měření nadmořské výšky. Nejvíc mi zatim padl do oka ROX 8.0 s STS přenosem. Doporučte jiné značky a modely popř. pro a proti, spolehlivost osobní zkušenost atd. Podud někdo máte ROX 8.0, jste s ním spokojeni? Díky za odpovědi.

    Anketa: Jaky by jste zvolili?

    5x
    22%
    2x
    9%
    0 0
    • v4mp1  

      Méně někdy znamená více Sigma se specializují na obří množství funkcí ale bohužel většinou s nižší kvalitou a přesností oproti např. Polaru (Neplatí to ale pro všechny modely). Já strašně dlouho vybíral tachometr a dodnes jsem nevybral protože si nemůžu určit priority… Nejdřív jsem chtěl aby měl přenos dat do PC pro statistiky, pak i nadmořskou výšku, nastoupany metry, GPS pro záznam trasy atd., ale tachometr co tohle umí stojí okolo 10tisíc a víc =D Tak jsem začal přemýšlet co vlastně všechno potřebuju a vyšla z toho jasná volba Polar, ale zatím jsem žádnej ještě nekoupil protože bez tachometru mám vyšší výkonnost a víc se soustředím na cestu… můj názor (Sorry za chybky :-D)

      0 0
      • Richi  

        Já taky potřebuju na MTB. Koupil jsem kolo a spoustu těch důležitých maličkostí, ale na comp zatím peníze nezbývají.

        Nicméně silnici mám Cateye Vectra někdy z roku pfff 1989–1990.

        Tehdy jsem za ní dal skoro celý měsíční plat. Na burze 1800 Kčs.

        No pár let jsem nejezdil, 2× vyměnil baterii ale ta stará čůza funguje doposud.

        Já mám o „své“ značce rozhodnuto, Cateye. Je to ale spíše obyčejná subjektivní zkušenost s jedním dobrým výrobkem než objektivní zkušenost s celou šíří nabídky.:-)

        0 0
        • glide  

          Já jsem na tom stejně taky mám z 90 let CC-ST 200 (tomo) a zatím není důvod měnit, na GPS a výšku si pořiď mobil, když tomu drobet rozumíš není problém importovat nebo exportovat mapy třeba do google earth. Tepovku si změř třeba na rotopedu :-)

          0 0
        • Radula  

          Můžu potvrdit předešlé příspěvky. Měl jsem Sigmu, kvalita skutečně nic moc. Vedle toho mám Cateye s tepovkou už dvanáct let (v zimě hrudní pás využívám i na trenažeru – je kompatibilní s TACXem) a pořád funguje jako švýcarské hodinky. Určitě se dají sehnat vybavenější modely, ale co se týče spolehlivosti, tak za mě taky Cateye.

          0 0
          • Hornet  

            JJ, suhlas, HT-100 mi funguje este asi o tri roky viac. Cateye je spolahlivost. Sigma zase presny opak :-(

            0 0
    • Hnoj  

      Ciclosport CM4.4A HR… Má všechny ty funkce, které chceš a k tomu je pořádný kus levnější. A jako prodejce musím zatím potvrdit 100% spolehlivost (narozdíl od Sigmy, která je dobrá jedině na topení…).

      0 0
    • conower  

      ja sem byl vždy majitelem tachometrů sigma a vždy spolehlivě fungovaly. Prolezl jsem různé diskuze a jeden chváli to, druhy zas ono a kdybych to mněl zprůměrovat tak asi nejlíp vycházi Polar. No uvidíme…

      0 0
      • michal_t  

        Ja mam tacho z Lidlu a taky si nestezuju.:) 120Kc a ma vsechno, co potrebuju. I tu teplotu tam hosi nacpali.:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.