• drbo

    Vcera v noci jsem tak nejak omylem zacal koukat na CT2 na dokument „Nevítaní“: http://www.ceskatelevize.cz/…20856226885/ od Tomase Skrdlanta. Musim rici ze moc hezky udelany dokument o naprosto uzasnych lidech. Uprimne receno nikdy v minulosti jsem nad tematem toho dokumentu nepremyslel, nicmene po vcerejsku jsem zjistil ze to byla chyba.

    Akteri dokumentu jsou pro me fakt frajeri, hluboce pred nima smekam. Z meho pohledu vystizny komentar pridala jedna z divacek do diskuse pod linkem webu ct:

    Všem zúčastněným účinkujícím bych chtěla vzkázat,že jsou úžasní!A vůbec nejsou postižení.Postižení jsme my všichni ostatní,kteří je nedokážeme brát se vším všudy,tak jak jsou.

    Doporucuju ke zkouknuti a sorry za pro nekoho mozny OT ;-)

    0 0
    • Volf  

      Kdo chce vidět vidí a kdo chce slyšet slyší. My jsme jednou trávili dovolenou vedle skupiny lidí z Jedličkárny a člověkovi se teprve otevřou obzory. ono to chce jen se nenechat zbalamutit dnešní propagandou o tom, že jen výkon a výdělek peněz je ta jediná správná hodnota a jediné měřítko hodnocení kvality života.

      0 0
      • Peslezedirou  

        Koukal jsem kdo napsal tak pěkný příspěvek, Volf, nějak mi to k tobě nesedí :-). Ty jsi věřící?

        0 0
        • Volf  

          Nevěřím v Boha tak jak si ho představují praktikující katolíci, ale věřím na vyšší princip mravní, který může být také formou nějakého Boha. Dále věřím na zdravý rozum, ne poctivost a slušnost. To, že si na moji osobu děláš názor jen podle výkřiků nějakého čembouna nebo ultrapravičáka je sice dnes postup běžný, ale věř tomu, že mylný :-) Je to na dlouhé vyprávění a nebudu zde s tím zamořovat. Není všechno tak, jak to vypadá na první pohled.

          0 0
      • mr.antik  

        S těma penězma máš pravdu. Vždycky si otevřu BF a vidim takovejch pěknej věcí co bych si chtěl koupit. Ale bojuju s tim snad úspěšně :-))

        0 0
      • RR  

        Naprostý souhlas. Mám z minulosti podobnou zkušenost – dělal jsem léta vedoucího na táborech a vždy jsme tam měli jeden oddíl dětí z dětského domova. To si člověk také uvědomí, jaké je to mít někoho blízkého, rodinu apod. . . .

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.