dnes 1.6. PHA Bohnice stará BMX, enduro, hopsahejsa a spol...

10 nepřečtených
  • black.horse

    Ahoj, dneska 1.6.07 jsem si řekl, že po práci zajedu na starou bohnickou bikrosku na ty skočky se učit a pokoušet o nějaký to hopsání na XCéčku… Pokud máte chuť, doražte, ať se tam sám nebojím:-) Budu tam tak v 18:30–19:00 dle toho, jak to z práce stihnu…

    Anketa: Mám dávat tyhle návrhy na enduro a hopsahejsa?

    0 0
    • Manas  

      Jeee, ja se uklik :-P Hele a co treba priste dat vedem vic predem. Me to zacalo zase bavit, takze treba pristi tyden? Ale beru si Seskoce :-)

      0 0
      • black.horse  

        hele, to bude nefér výhoda:-) mě taky začalo hopsání chybět, takže zase přemýšlím nad další stavbou bajku:-D Jinak příští týden klidně, ale vždy v 18h končím v práci, takže po večerech…

        Jinak takhle jsem dal vědět, páč jsem se ráno rozhodl tam jet a až teďka napadlo, to vytroubit do světa:-P

        0 0
        • Manas  

          Ja vcera jel narychlo na Chodovec a bylo to bozi. www.manas.wz.cz/…y/index.html klopenky, fakt hravy. Asi 5–6 jizd nez jsem se trefil do vsech a dalsich 5 abych nesahal na brzdy ;-) Pak dirty jsou 5 minut od toho … proste parada.

          0 0
          • black.horse  

            hehe:-) tyhle klopny znám:-) jsou skoro starší než já, to bylo první z míst, kde jsem se učil „jezdit“ na biku… to se psal tak rok 1998, estli se nemejlím… dirtíčky co myslíš, jsou předpokládám na louce na kopci u těch novejch paneláků nebo ty oplocený u tý školy? Jsou tam toiž dvoje skočky;-)

            0 0
            • Manas  

              U skoly, ty vetsi maj tak 2m na vejsku a jsou docela husty. Ovsem na sjezdaku. Na pevnaku to je caj.

              0 0
              • black.horse  

                jj, vím který myslíš, tak tam jsem nebyl skákat… když je postavili, tak to bylo v době, kdy jsem nejezdil a stal se ze mě turista:-)

                0 0
                • Manas  

                  Ja se vracim zase zpatky k tomu veselejsimu jezdeni :-)

                  0 0
          • black.horse  

            jinak já občas se jdu projet tak, že jedu na Chodov si skočit, pak do Krčáku a pak na Točnou, ale dozadu k Altánu na Závist… takové hopsání spojené s příležitostným šlapáním:-)

            0 0
    • black.horse  

      tak co v týdnu? když dovolí počasí, vyrazíte někdo? já určitě, večer po práci… mám v plánu 2lokality: 1) dirtíky Zličín 2) skočky na staré bikrosce v Bohnicích… můžu tam být tak v 19h. Přidáte se někdo?:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.