• Radek Broz

    Nikde to je ještě nevidím, takže upzorňuju, že pokud se chcete mrknout, kam až pánové z ČT letos od parkoviště dosšli, máte jedinečnou možnost;-)

    Velkou Betu tam tahal nějakej tak 13 letej kluk, tak možná budou i jiný záběry než Pašerácka/silnice před cílem.

    0 0
    • Radek Broz  

      ^^^

      0 0
    • Radek Broz  

      Tak komentar tentokrat celkem sel, zabery znacne podprumerne, ale zrejme musely byt videt bannery:o(

      Hodne si splhli tim, ze vsem rekli, proc Vlastik vyhral a kdo za to muze;-) Rekl bych, ze to bude Martinova prace.

      0 0
      • goofy  

        Jo jo… Videl jsem sice az konec a jizdu Vlastika, ale tu poznamku jsem zaznamenal ;o)

        0 0
      • Radek Broz  

        Tak je, mam to potvrzeno :D

        0 0
        • Veeteck  

          Do zakulisi DH sceny nevidim, ale podle reakci na ruznych webech to vypada, ze asi Hynca neni moc oblibenej. Jak to vubec bylo ve Spindlu?

          0 0
          • Radek Broz  

            Ve Spindlu slo ve zkratce o to: Novozelandan Sam Blenkinsop jel bez chranicu loktu. Rozhodne nebyl sam, ve svete ma Elita povinnou jen prilbu. Zjistilo se, ze v rocence jsou jen stary neaktualni (ale platny) pravidla, ktery chranice lokt i pro elitu (a mimo jine dlouhy kalhoty, dlouhej dres a dalsi veci) i pro elitu prikazujou. Hyncuv manazer a taky ne zrovna oblibeny repre „trener“ Zdenek Florian podal protest a Sama diskli. Kratky kalhoty melo ten den tak 800 jezdcu vcetne Hyncici, takze potrestani Sama mi prijde hodne neferovy.

            0 0
            • hanz  

              ted o výkendu jsem se o tom bavil s Filipem Polců a s Natalií a musím říct že by jste se všichni medialní magnáti měli chytnou za rypák a veřejně se Florovi a Vlastovi omluvit. Nevím jestli tu lež vymyslel Bureš nebo kdo jinej ale každopádně každej kdo to na svým vebu uveřejnil a dál se tak o nich vyjadřuje by se jim měl omluvit. Celá věc se má tak že Sama diskvalifikovala rozhodčí sama a Natala s Filipom došli za Florou jestli by jí nemohl trochu domluvit že je to trapné, Flora za ní teda šel a přemlouval jí ale smůla, byla to ......Takže celou tudle lež vydedukoval někdo z toho že viděl Floru se bavit s rozhodčí.

              Akdyž se takle vyjádří člen poškozeného týmu tak bude asi vítr foukat od jinud.

              0 0
              • Radek Broz  

                Tohle je porad jedna pani povidala. Ja mam ze zdroju, kterym verim, ze protest podal Zdenek. (A u nej nemam nejak duvod tomu neverit) On sam to nikde nedementoval (i kdyz vim, ze on se nevyjadruje nikdy k nicemu). Jestli za to muze nekdo jiny (Petr M.?), tak shame on him, samozrejme a Florovi se na webu v tomhle konkretnim pripade rad omluvim. Priste si budu vsechno vic overovat.

                0 0
                • hanz  

                  no nevím jestli je jedna paní povídala když manažerka Filipa Polce jde poprosit Floriana at se pokusí domluvit rozhodčí. A on teda na její popud za tím rozhodčím jde řešit.

                  0 0
                • hanz  

                  nějaké nové info? byl bych rád kdyby se to tu dořešilo. Pro tvé info jsem se o tom bavil dnes osobně aj s florou takže doufám že se vše uvede na správnou míru.

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    A ten ti rekl co? Ja mam zatim jen neco, ale to me utvrdilo spis v tom, ze to bylo tak, jak se to pise u me.

                    0 0
                    • hanz  

                      no zatím poškozená a aj udajný poškozovatel mají stejnou verzi, flora byl poprosen at dojde přemluvit rozhodčí o vyjímce pro Sama, byl vyfakován, nikdo tam sním nešel a ani nebyl tak nevím co kdo kde vydedukoval. Co se týče pulpána a jeho spolehlivosti v podávání informací víme své už z minulosti. A když mi člen poškozenýho týmu řekne že to flora nebyl, flora mi řekne že to nebyl tak asi budu věřit ukřivděnýmu adamovi který jezdil celej rok hovno ale přesto ho to stálo titul? Nebo komu by se mělo věřit? Další věc je že vůbec nechápeš a nevíš jaký je spojení mezi Florou-polcem-natalou-gravity teamem. Kdybys todle znal pochopíš že to flora prostě nemůže udělat, ale to nevímoc lidí, já se to dozvěděl o výkendu.

                      0 0
                      • Radek Broz  

                        Uz to zacina dost prekracovat ramec toho, co by se melo ventilovat verejne… icq

                        0 0
                        • hanz  

                          naopak, když se veřejně a dokonce v televizi mluví o žalobníčkách a sporných diskvalifikacích atp tak proč by se němělo o tom mluvit veřejně když jde o uvedení na pravou míru?

                          0 0
                          • Radek Broz  

                            Tak pokud by slo o uvadeni na pravou miru, prosim. Ja ale bohuzel porad nemam duvot Florianovi verit a napadat tady kohokoliv jeste vic se mi nechce.

                            0 0
                            • hanz  

                              Hyncuv manazer a taky ne zrovna oblibeny repre „trener“ Zdenek Florian podal protest a Sama diskli. Kratky kalhoty melo ten den tak 800 jezdcu vcetne Hyncici, takze potrestani Sama mi prijde hodne neferovy. nebo třeba žalobníček králem mi po zjištění okolností teda rozhodně jako napadání přijde, dokonce se to dá označit za lživé info. Ale jasně že chápu důvody proč v tom nerýpat, flora je podivín kterej na net moc nechodí, hynča je divnej ještě víc a když se nikdo nebrání co by jsme si nepřihřáli polívčičku. Navíc je to už stará záležitost a i když se to vyjasní tak je to prakticky k ničemu, protože ti co ho nemaj rádi už odvedli špičkovou práci.

                              0 0
                              • hanz  

                                kua ta citace se mi nějak nepovedla ale ty se v tom vyznáš, žejo :-)

                                0 0
                        • enjoy  

                          ale notaak panove..!snad nechcete takovy veci tajit?

                          0 0
    • raceman  

      nenahrál top někdo??

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.