• Mirek1

    Po velice pozitivnich zkusenostech se SuperBikem od Deuteru se chystam koupit neco mensiho s vakem. Nejprve jsem uvazoval o zakoupeni samotneho vaku, ale tahle varianta mi prijde lepsi. Mate nekdo s DEUTER HYDRO EXP 8 zkusenosti at jiz negativni nebo pozitivni?

    0 0
    • dancing dog  

      deutery obecně jsou super, ale drahý jak kráva, předražený, jsou značky, který o co jsou lacinější než deuter, o to nejsou horší…

      0 0
      • Mirek1  

        No to máš pravdu… Taky kdyz jsem si kupoval Superbike od Deuteru pred nejakejma 4 lety, tak me to prislo hodne… Ale naprosto si me ziskal a tak asi i tenhle mesi batuzek zase bude tak strasne predrazenej… :-))) Zvazoval jsem jeste Mule od Camelbagu, ale Deuter je asi srdecni zalezitost, vic nez rozumova…

        0 0
        • Andrea  

          Ja ho mam v objemu 12L a nedam na nej dopustit. Podle me vaky mnohem lepsi nez Camelbak. Toho mam take a z meho pohledu je Deuter o tridu lepsi.

          0 0
          • Troll  

            No ja premyslim prave ted nad MULE. Jake jsou vyhody Deuteru? MULE mi prijde super… Ale jeste jsem nekoupil, muzu rozhodnuti stale zmenit…

            0 0
    • cobra  

      Ja mam 2 roky Hydro EXP 12 a jsem s nim spokojenej, trilitrovej vak se dobre udrzuje, batoh ma spoustu kapes, obal proti desti (i kdyz jinak je taky pomerne dost vodeodolnej). Zadovej system je taky dobrej, rek bych, ze na nem neni nic, co bych chtel menit a ta cena az tak hrozna podle me neni (hlavne v porovnani s tim kolik stoji samotnej vak).

      0 0
    • mosquito  

      i pres nechutnou cenu nedam na Deutery dopustit, ale zvlast bike bych bral jen odvetravaci system AirComfort (tj sitka a za ni volny prostor)

      0 0
    • jezevec2  

      Mam 3 roky Hydro Exp 8 a mam v podstate dve zasadni zkusenosti. Funkcnost kapes, popruhu, vetrani, stelovani, kvalita svu, odolnost, vydrz atd je naprosto super. Snad mala drobnost ke kapsickam na brisnim popruhu – mohli by byt o neco vetsi a hodila by se jedna ,,svisla,, na ramenim popruhu na mobil..... Ale: problem mi dela ventil – naustek ktery kape nebo rovnou tece prakticky od plneho rezervoaru az cca do polovinykdy je vse ok. Myslel jsem ze je prokousli, ale nic jsem na nem nenasel. Tzn. na zacatku svihu trochu opruz protoze mam prave stehno mokre. Nepomaha ani fouknuti napoje dovnitr. az po spotrebe cca 1 litru je po problemu. Jinak uzavirani rezervoaru pomoci nasouvaci svorky je super a spolehlive. Asi pujdu do vaku od Camelu – nevim jestli ma nekdo zkusenosti s funkci Camelu v DEuter baglu. Samozrejme Deuter je i pro me srdecni zalezitost, ktera v podstate splnila ocekavani, protoze ten vak je zn. Source coz je myslim svedsky dodavatel pro Deuter.

      0 0
      • Sobi  

        Mě taky tekl, tak jsem koupil kolínko o náústek od camela a v pohodě! Do hadičky to sedí a neteče! Ideální kombinace

        0 0
        • MaPa  

          A sedí to i do Docking station (takovýho toho plastovýho bazmeku proti zablácení)? A kolínko a náústek jsi kupoval á 200,–? Docela drahá drobotina…

          0 0
          • Sobi  

            Jj á 200kč, a to druhý fakt nevím, nezkoušel jsem to… Ale celkově je to pro mě pocitově lepší než originál koncovka… prostě forma tunningu! :-)

            0 0
        • jezevec2  

          prosim o vysvetleni zahady. Taky jsem koupil kolinko za pouhych 200 Kc ale doma jsem zjistil ze ma o dost mensi prumer nez hadicka Deuter. jakou hadicku mas ty, ze ti to tak funguje. .....a taky kolik stoji samotny naustek – mam jen to kolinko. Dik

          0 0
          • Sobi  

            No ten vak je Source a náústek s kolínkem Camalback, je sice v hadičce volnější než originál, ale drží, neprotáčí se a ani neteče. Viz foto

            0 0
      • Tušnak  

        už čtvrým rokem mám batoh Deuter Trans Alpine, 30 l a používám ho pro dlouvé výjezdy na bike, lyže a na pěší turistiku a pokaždé v něm vozím rezervoár od Camelu a nemůžu si stěžovat!!! co se týče náustku, tak se taky sem tam stane, že proteče a pár kapek ulpí na kraťasech, ale jen minimum a navíc se to dá vyřešit takovým zámkem, který dělá přímo Camel na své vaky a dá se mezi hadičku a náustek a je po problému!!! Naví na vaky od Camelu nedám dopustit, co se týče údržby a odolnosti se řadí na špičku. je pravda, že v tak velkém batohu se už poloprázdný vak trochu sesune, ale v normální malém batohu je naprosto bez prpoblémů. kombinace Deuter batohu a Camelu vaku je podle mě ideální.

        0 0
    • ada  

      Mam 2 roky Hydro Exp 12 a parada. Fajn je, ze sa da podla potreby zmensit/zvacsit a ma kopec kapsiciek a zipsov, ktore funguju ako maju, nikde sa nic nepara.

      0 0
      • Mirek1  

        Tak uz jsem ho zive v ty velikosti 8 videl v obchode, je peknej, hezky sedi na zadech, ted se jen par dni budu smirovat s cenou a pak ho koupim… :-)))

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.