• lucka88

    Zdravím odborníci

    0 0
    • Vilém  

      Nazdar

      0 0
    • Kouba_2005  

      Ahoj Lucko

      0 0
    • lucka88  

      Promiňte chlapi, ale nějak se mi neuložil zbytek dotazu.

      Chci koupit dceři první kolo, bude ji 2,5 a je velká cca 100cm. Přijde mi že 12 už je ji malá, ale nevím jestli 16 není ještě trochu velká. Vím, že jsou i 14 ale těch je bohužel dost málo. Na kole ještě neumi jezdit, tak ji nechci odradit tím že koupíme špatnou velikost. Díky.

      0 0
      • Kouba_2005  

        Globálně se nedá dost dobře poradit, jedině vyzkoušet a uvidíš. Spíš menší velikost než aby se šponovala a s větším kolem zápasila, což jí nebude bavit a nebude chtít jezdit.

        0 0
      • oddie  

        16" Early Rider Belter je na 100cm v pohodě.

        0 0
      • Johny_r  

        Řešil jsem stejný problém – 14 nebo 16. Nakonec jsme to zkusili a 16 byla jasná volba. Ale je potřeba zkusit konkrétní kolo, některé 16ky byly moc velké.

        Jinak maximálně doporučuju Woom. Tam je ta 16ka použitelná i pro menší dítě. To kolo je skvělý, jen 5,3kg – tedy cca. o třetinu lehčí než většina konkurence (což je absolutně zásadní, aby to malý dítě zvládlo ovládat), minimalistický kryt řetězu, omezovač překroucení řídítek, pohodlné gripy a dobré brzdové páky s nastavitelným reachem pro malé ruce. Geometrii to má takovou, že na tom dítě sedí v celkem sportovní pozici, žádná paní radová, takže se mu dobře šlape a zvládne i nějaký ten kopec.

        Jo, a Woom dělá i 14", tak lze zkusit obojí, ale pokud má metr, tak z té čtrnáctky za chviličku vyroste. Po vyzkoušení bych se 16" nebál.

        0 0
    • Pán z Dubu  

      Ve 2,5 letech je 100 cm tělesné výšky hodně. Tos jí skoro rok přenášela ne? Kolo pořiďte, až bude mít na odrážedle zvládnutou rovnováhu z mírného klesání bez opory nohou. To může být aktuální, nebo klidně za rok. Je to snazší pro všechny zúčastněné https://www.youtube.com/watch?…

      Beany 16“ https://www.beany.cz/…-110-cm_k11/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.