• ZDRI

    Objevil jsem hezkou silničku, navíc pro mě v dobré dojezdové vzdálenosti (Rakousko), takže osobní převzetí, kontrola není problém. Ale je to značka DEBELLO, což mi vůbec nic neříká, ani Google mi toho moc nenašel. Na rámu je nápis Designed in Austria, ale asi to spíš bude nějaká Čína. Neznáte tuto značku, nemáte nějaké zkušenosti?

    1 0
    • masasteel  

      Předem píšu, že zkušenosti nemám ale na čínu to nevypadá. Asi to byl nějak tým, nebo malá společnost která se snažila o silniční kola a komponenty:

      Twitter: https://twitter.com/debello_bikes?… (Poslední příspěvek 2017, takže už asi aktivní nebudou)

      Tohle by měl podle linkedIN být instagram obchodního partnera: https://www.instagram.com/th_schneew/

      Oficiální stránka pravděpodobně zrušený na debello.at

      Recenze možná najdeš na twitteru, víc sem to nezkoumal :)

      0 0
      • ZDRI  

        Moc děkuji za pomoc a snahu, bohužel nepoužívám Twiter/Instagram. Něco úplně neznámého/kusového to asi nebude, jiné kolok této značky jsem našel i na českém cyklobazaru, zkusím napsat prodejci, jestli o nich něco neví.

        Debello Neo Ultegra

        Mě se tohle kolo zrovna hodně líbí, přesně moje velikost, design i komponenty, váha pod 7 kg, vč. krásných a lehkých (1,5 kg) zápletů DT SWIS – prostě kolo, na kterém nemám potřebu něco měnit. Proto mě to zajímá, skoro zvažuji koupit hotové slušné kolo, než sám něco stavět ze skladových zásob. Ušetřený čas mohu hned věnovat pořádnému ježdění… Já se znám, udělám bleskově 95% práce a zbylých 5% dodělávek budu prokrastinovat další rok (a nebudu na kole proto jezdit)…

        0 0
        • Vilém  

          Za ty penize mi to teda jako nejaky extra kauf neprijde.

          1 0
        • masasteel  

          Určitě bych se zeptal prodejce, je to asi nejlepší způsob jak se dopátrat k odpovědím na vaše otázky. Na německém bazaru sem taky nějaké našel, tak bych možná zkusil napsat i tam.

          0 0
    • kubad  

      čínský rám lakovaný v Rakousko, něco jak u nás Prodoli a další nic bych za tím nehledal, nikdo ti stejně nic moc neřekne, na úplně levnou výrobu to nevypadá, cena 35 s dopravou nic extra zajímavého,

      2 0
      • ZDRI  

        Čína a finalizace Rakousko – souhlas, tak to asi bude.

        Cenu dopravy neřeším, určitě bych si zajel (jeté kolo na blind kupovat nebudu), mám to kousek, navíc spojit s hezkým výletem kolem Krems. Finál cena myslím bude kolem 1.000 EUR, při troše dobré vůle na obou stranách…

        Ukažte mi 3 roky starou karbonovou silničku na Ultegře, vážící pod 7 kg, s bezva záplety DT SWISS, karbon rodla+sedlovka. Tohle jsou pro mě podstatné věci (celková váha, slušná kola), kotouče, pevné osy a elektriku stejně nechci. Tady fakt nemám potřebu cokoliv měnit, jen zaříznout vidli a možná hezčí představec. Vejdou se tam max. 30 mm gumy, já chci 28-ky. Na tomhle peříčku bych lítal na Kleť/Ještěd/Smědavu jak zamlada :-)

        0 0
        • Vilém  

          V odkazovanem inzeratu je cena trochu jina a to co odhadujes, nebo jak komunikujes s prodejcewm, to nikdo, krom tebe, nevi.

          Ale kdyz jsem si dal na cyklobazaru filtrovat karbonove silnicky do 30tKc, tak mi tam teda prisly lepsi kupy.

          0 0
          • pumpy  

            On ale psal že našel jiné kolo stejné značky na našem bazaru…a na ten dal odkaz. Na kolo co chce kupovat odkaz nedal…

            0 0
          • Vilém  

            A jeste teda dodatzek, ze kolo z inzeratu mi jako velikost S, od oka, teda neprijde.

            0 0
        • Espen  

          Je to sice na Ultegře, ale né na té nejnovější! Na kole je ta starší verze.

          0 0
          • milan.v  

            Nová 12 rychlostní Ultegra sama o sobě stojí tolik, co on ani nemá na celé kolo…

            0 0
            • Espen  

              Neměl jsem na mysli nejnovější 12sp Ultegru. Ale to kolo není ani na nejnovější 11sp mechanické R-8000.

              0 0
        • milan.v  

          Je ale vtipné, jak dopředu víš, že bude vůle na obou stranách a prodávající ti zlevní… Já, když jsem prodával kola, tak jsem byl na tyto lidi velmi alergický, někteří kolikrát neměli ani dost slušnosti, aby ta komunikace probíhala seriózně… Takže ostrouhali a kola ve skvělém stavu koupil někdo jiný a někteří pak plakali, jak prováhali, že to někomu jinému za ty peníze stálo a podobné kecy…

          0 0
    • ZDRI  

      Odkaz je na „moje“ kolo, na Cyklobazaru je inzerát na jiné (také silniční) kolo stejné značky.

      Mohu poprosit o konkrétní odkaz na jiné, podle Tebe lepší kolo, na které jsi na cyklobazaru narazil?

      Podle fotek mi to jako S-ko přijde (uvádí délku sedlové trubky 51 cm), pro jistotu jsem požádal o přeměření (osa středu-osa horní trubky, osa středu-vršek horní trubky).

      0 0
      • Vilém  

        Tvuj pozadavek na prodavajiciho, aby premeril sedlovou trubku, je vcelku nicnerikajici. Mel sis radsi nechat premerit horni ramovou trubku, to je vice rikajici rozmer. Treba me norco serch, v druhe nejvetsi velikosti, ma taky sedlovou trubku 510mm.

        Mas predstavu, jak dlouhy, ne jak vysoky, ram potrebujes? V inzeratu jsou, na dnesni dobu, vcelku netradicne velke berany, podle zbytku nastaveni, to prodavajicimu bylo asi male.

        0 0
        • ZDRI  

          No mě to právě řekne hodně! Nejsem úplně malý (170 cm), ale mám krátké nohy, dlouhý trup a ruce, navíc mi sedí delší posed. Délku horní rámovky znám (53,5) = stejná, jako má Duratec ve velikosti 51 (jeho rám mám, znám je, sedí mi). A preferuju právě hlubší oblouky, na rozdíl o těch „moderních“, ala gravelových. Tady neznám jen šířku beranů, zjistím popř. na místě. Délka stávajícího představce není důležitá, stejně bych ho vyměnil.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.