• heselana

    Dobrý den,

    mám v plánu koupi horského kola, po přečtení mnoha diskusí jsem se i přes svou „výšku“ 168 cm prozatím rozhodla pro velikost 29. Cenovou hranici mám stanovenou na cca 25000 Kč. Prozatím mě zaujaly tyto kousky:

    Obcházení obchodů a testování, které kolo mi sedne, mě tedy teprve čeká. Milí bikeři, můj dotaz zní: Které kolo se vám zda nej poměr cena/výkon? Případně na co se při výběru nejvíce soustředit? Ráda bych si početla rady zkušených. Preferuji jízdu v terénu, ročně cca 1000 km.

    Budu ráda za všechny vaše připomínky a cenné rady :)

    0 0
    • hozein  

      Ahoj!

      Nejsem sice bikerka, ale vybírali jsme nedávno kolo pro manželku a nerozuměl jsem tomu, proč když po nějaké době zkoušení všeho možného sedla na Specialized MYKA a nechtěla už nic jiného. Teď už rozumím. To kolo jí opravdu sedne. Nejdůležitější je nakonec stejně tvůj pocit. Je dokonce důležitější než vybavení a další spousa chytrých řečí. 1000 km ročně není moc, takže vybírej opravdu podle toho co ti sedne ;-)

      Spešly jsou sice trochu předražené, ale třeba teď už začínají zajímavé slevy (třeba Ostrava ma na srpen 20%), takže to není zase až takový rozdíl.

      0 0
    • Drno  

      Oba modely Cube, protoze Specialized nema vzduchovou vidlici a Ghost je 26 (i když jinak tak ok).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.