• Palo TT

    Doleuvedeny citat z MOC Cyklozitny ma dobre pobavil :))) Proto zboží za cenu odpovídající jeho hodnotě najdete u našich obchodních partnerů. :))) www.cyklozitny.cz/partneri.php

    0 0
    • Tomcat  

      Ano nic nového ;-)

      www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…

      Je to zejména kvůli konfrontaci se zbožím, dováženým ze šedého trhu. Šedý dovoz SRAM není zas nic moc, problém pana Žitného je spíš v tom, že nestíhá a ukousl si moc velké sousto, SRAM je přeci jen SRAM, AVID, RS, Truvativ. Jinak ceny Žitného jsou velice solidní.

      S tím dovozem to je podobné jako stím Spešlem , prostě není a dodací lhůta je neakceptovatelná. Takže šedý dovoz není o tom, že někdo chce lepší ceny, ale aby se vůbec k tomu zboží dostal, pokud to není schopen zařídit oficiální dovozce.

      0 0
      • rasto  

        tak, tak, souhlas. i toto je jeden z duvodu.

        0 0
      • Sobi  

        No nevím proč bych měl kupovat vidli za 15tkč kvůli razítku cykložitný ,když jí můžu koupit za 10tkč… 5tkč za razítko je moc… kdyby to bylo n-stovky tak to klidně pro klid duše vezmu přímo od dovozce, ale jinak ne! A hlavně koupím si co chci, nemusím čekat a druhý den je to doma! :-) Jo prostě tržní ekonomika! Zákon nabídky a poptávky, tak proto je šedý dovoz tak rozšířený!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.