CYKLOSEDAČKA ZA SEDLO A NEBO ZÁVĚSNÝ VOZÍK? CO JE BEZPEČNĚJŠÍ?

10 nepřečtených
  • Petr Michal

    CYKLOSEDAČKA ZA SEDLO A NEBO ZÁVĚSNÝ VOZÍK? CO JE BEZPEČNĚJŠÍ? MÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI? DĚKUJI ZA VAŠE NÁZORY, DLE ZKUŠENOSTI ODHADUJI TAK 50:50, ALE JÁ POTŘEBUJI SKUTEČNĚ PORADIT. MÁM KLUKA 2 ROKY STARÉHO A CHCI S NÍM KONEČNĚ VYJET.

    0 0
    • madcat  
      1. vypni si capslock
      2. zabrus do historie, napsalo se tam toho nemálo a stejně se lidi

      neshodli :)

      1. kup si co preferuješ
      0 0
      • jama  

        Obě děti jsem odvozil v sedačce nad zadním kolem. Přívěsný vozík pro nás představoval neskladnou a docela drahou věc (10let nazpět). Spíš se připrav na to, že dokud děti nejedou samy na svém kole a dokud je nebaví třeba půldenní výlet (cca 7let), je to pro rodiče-cyklisty spíš obětování koníčka potřebám dětí.

        0 0
        • ememem  

          suhlas a je to tak uplne v poriadku. nicmenej na to docela rad spominam. sedaka mala pre mna osobne tu vyhodu ze som stale mohol s deckami rozpravat, ukazovat, vysvetlovat a mat s nimi stale kontakt. kto nutne potrebuje batola vlacit 50km po ceste aby si zasportoval mal by si radsej obstarat psa.

          0 0
          • Prtko.cz  

            Přesně tak, ve vozíku vozí svoje děti jen blázni.

            0 0
            • Risanek  

              Toto si přesně myslím o lidech, kteří vozí dítě v sedačce. O bezpečnosti vozíku versus sedačka nemá smysl diskutovat, o výhodách kvalitně odpruženého vozíku už vůbec ne.

              0 0
              • ememem  

                O bezpečnosti vozíku versus sedačka nemá smysl diskutovat, – to je uplne irelevantna diskusia, mne sa maly raz skoro zabil ked sa postavil v kociku a vypadol z neho, chtil som ho za bundu par cm na zemou. stat sa moze vzdy hocico.

                0 0
                • Risanek  

                  Jistě, ale při dodržení bezpečnostních podmínek – správné upnutí dítěte ať už v sedačce či ve vozíku, je na tom dítě ve vozíku uplně jinde. Další faktory – např. ochrana před sluncem, prachem a dále opět hovoří zcela jasně pro vozík.

                  Vypadnutí dítěte z kočárku bych tady nemotal, to je zcela jiná kapitola.

                  0 0
                  • ememem  

                    Další faktory – např. ochrana před sluncem, prachem a dále opět hovoří zcela jasně pro vozík. – tak o tom bych si divolil pochybovat nicmenej tato debata tu naozaj uz bola viac krat takze bych sa opakoval.

                    0 0
                    • Risanek  

                      Pochybovat můžeme do nekonečna, každý nechť pro své dítě zvolí co uzná za vhodné, spíše reaguju natu první větu že ve „vozíku vozí dítě jen blázen“. Ale zrovna tedy to slunce a prach (samo při použití vychytávek alá velo Fiala atd.) asi vyhraje vozejk – aspoň u mne. A jelikož bezpečnost je hlavní – tak zde vozík vítězí na celé čáře, samo při zachování zdravého rozumu rodičů a volby vhodného místa, kde se jezdí. Ale No Flame, každej ať si vozí dítě v čem chce.

                      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce