Cyklobatoh pre cestnu cyklistiku

7 nepřečtených
  • Lilek23

    Caute,

    potreboval by som poradit ohladne hydrovaku pre cestnu cyklistiku poznate nieco take? Nakolko neviem nic take najst, su vobec nieake presne specializovane pre cestnu cyklistiku?

    Dakujem za odpovede.

    [pri dlhsich vyjazdoch mi dve flase nestacia a mat flase v drese mi nie je pohodlne]

    0 0
    • IndyCZ  

      Otázkou je, co tě vůbec vede k tomu pídit se po zvláštním batohu pro silniční cyklistiku, resp. jaké požadavky by na rozdíl od běžných baťohů měl naplňovat. Bavíme-li se o silniční cyklistice, předpokládám, že by byl žádoucí nějaký lehký, úzký „aero“ batoh. Těch je ale spousta. Leč osobně bych zauvažoval nad možností během vyjížďky zastavit a vodu si někde doplnit. Určitě by to bylo komfortnější než X hodin vozit na zádech břemeno, které zároveň negativně ovlivňuje odvětrávání. :-)

      0 0
    • Spider_29  

      Batoh s vakem je pro tebou popsany pouziti po vsech strankach praktictejsi.

      Divej se po osvedcenych znackach typu Osprey, Deuter, Camelback apod. Maji vymakany upinani, takze batoz na zadech perfektne sedi a nijak netlaci. Maloobjemovy batohy jsou navic i dost uzky, takze problem s pocenim zad neni nijak zasadni.

      0 0
    • JendaH  

      Přijde mi blbost tahat něco na zádech, když máš kolo. YMMV.

      (Osobně vozím cyklolahev v rámu a dvě 1.5l lahve v košíku vzadu. Vystačí mi to podle teploty a terénu tak na 50–80 km, když jedu víc, tak si cestou koupím balenou vodu. Někdy se podaří natočit na záchodě u benzínky, ale bohužel potkávám spoustu případů, kdy teče napevno jenom teplá.)

      0 0
      • zdenek  

        To máš tedy dost brutální spotřebu cca 4 l/80 km. :-)

        Silniční kolo má obvykle dva držáky na bidon, tj. 2 l na rámu. S tím už se dá nějakých 100–150 km vystačit. Než vozit víc (na zádech), tak to taky raději někde natankuju cestou.

        0 0
      • Ricci  

        Nie je blbost tahat na chrbte vodny vak ked chces zazit luxus prijemneho a jednoducheho popijania za jazdy bez nutnosti lovit flasu v rame co naozaj nic pohodlne nie je…

        0 0
    • -b-n-x-  

      Na silnici je ale batoh zakazany modni polici BF :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.