• lysergine

    Musím se omluvit za off topic, ale nemohu si pomoci. Protože od června sleduji to, jak parta socánků neumí uznat že prohrála a dělá vše proto, aby nám dělala pakárnu další 4 roky, tak jsem chtěl všem připomenout pár jmen, kvůli kterým (nejen) považuji ČSSD za zločineckou organizaci rovnou mafii. Tady jsou ti šibalové: Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl, Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček, Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuœ, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, Ivo Svoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička

    0 0
    • BH  

      statisticky 50% bikeforistu bude souhlasne pokyvovat hlavami a 50% nebude mit pro tebe slusne slovo.tak je totiz v teto chvili rozdelena i cela spolecnost. Cim vice se nase politicka reprezentace zabyva resenim svych internich problemu ( povolebni situace je jen jednim z mnoha), tim vice nabyvam dojmu, ze je nutna radikalni zmena systemu.Tento system prestava mit cokoli spolecneho s puvodni „vladou lidu“. Do cela se dostavaji a tim padem nam vladnou lide s nejhorsimi charakterovymi vlastnostmi(jinak by se tam nedostali),nes­chopni karieriste(jinde by se neuzivili) a td.cely system je take silene drahy a vlastne nefunkcni. resenim je asi but osviceny monarcha( rozpad Rakousko-Uherska byla asi chyba) a nebo to , ze by nas vedla skupina lidi, kteri se dokazali prosadit ve svem povolani a praci pro ostatni by delali zadarmo jako sluzbu lidu.Myslis si, ze pokud by byla u vesla 8 let ODS, ze by ten vysledek ( korupce, hrabani si do vlastni kapsy) byl zasadne rozdilny oproti CSSD? ( nebavim se o statnim dluhu, ekonomice) ale politicke kulture jako takove..

      0 0
      • lysergine  

        No politická kultura v této zuemi dostává řádně na prdel v poslední době. Bohužel, dost lidí nevidí souvislosti, dost lidí je znechuceno a tak neřeší. Jinak o tvém dotazu ohledně vládnutí ODS – já se obávám, že i ODS je infiltrována značným počtem lidí, kteří chápou politiku jako klíč k osobnímu prospěchu. A stejným způsobem by byla infiltrována každá strana, která se přiblíží úspěchu. Já osobně varuji ODS před možnými šibaly. Jsem idealista a jde mi o řešení věcné stránky, neumím si představit že bych svůj osobní prospěch bral jako důvod proč dělat politiku.

        0 0
        • zirecek  

          Nejsi tedy „správný“ politik. Ten systém semele většinu… . Rozumní lidi se tam nehrnou, ti co opravdu ano, tak než se dohrnou k důležitější pozici, většinou původní nápady a morál to semele…, bohužel, :-). To se časem změní, :-).

          0 0
          • fousek  

            Nebo zjisti kdo proti nim stoji a reknou si to nema cenu a de delat neco jinyho:-)

            0 0
      • Trojci  

        Panebože.. to si jako vymyslel za střízliva, jo?

        ze by nas vedla skupina lidi, kteri se dokazali prosadit ve svem povolani a praci pro ostatni by delali zadarmo jako sluzbu lidu

        Mám takový pocit, že si asi myslíš, že být poslancem je brnkačka kterou každý zvládne odpoledne ve volném čase.. a zadarmo.

        Tohle existuje ve Slovinsku (senát). Slovinší senátoři ale zastupusí (mimojiné) právě ty své profese. Nic jiného totiž ani zvládnout nemohou.

        Být poslancem nebo zastupitelem je práce a zase jen práce. A troufám si říct, že velmi tvrdá.

        0 0
        • kurýr na bajku  

          Dyby to bylo tak náročný jak popisuješ, tak by asi nezvládali mít u toho další desítky funkcí a představenstev, ne ?

          0 0
          • Trojci  

            :) Ty funkce ve výborech a klubech k té práci napevno patří. To nemá nikdo „navíc“, to je funkční prvek systému.

            0 0
            • Trojci  

              Nebo bys měl radši v těch představenstvech (etc.) někoho, kdo nebyl vůbec zvolený? Nějakýho úředníka, který by neměl mandát od lidí? To by asi nebylo to pravé.

              0 0
            • kurýr na bajku  

              Představenstva taky, že ? Co to tady meleš za kraviny ???

              Každej podnikatel maká 3 x víc než poslanec. Ty z nich děláš div né otroky.

              0 0
              • Trojci  

                Psal jsem, ve výborech a klubech. To, že jsou v představenstvech státních podniků je věc veskrze logická.

                PS: někomu se plat 80 tisíc zdá jako nebe na zemi.. mě ne.

                0 0
                • Trojci  

                  A vůbec kurýre :o))

                  Kolik znáš zastupitelů nebo poslanců? A kolik znáš podnikatelů? Rád bych věděl, z čeho čerpáš své informace.

                  0 0
                  • kurýr na bajku  

                    Sem obecně obeznámený člověk. Kde bereš ty své informace ? Mluvíš jako by tvůj otec byl poslanec…

                    0 0
                • kurýr na bajku  

                  V takovém případě je ovšem vlastní plat poslance pouze kapesné pro děti. To z čeho žijí je někde jinde.

                  0 0
                  • Trojci  

                    Jak jsem řekl. Ta práce zastupitele má svá specifika, ale ten kdo říká, že je lehká, to říká proto, že o tom moc neví. Oni vůbec Češi moc neví, jak ten náš p.s. funguje. Chtěl jsem jenom vyvrátit některé mýty.

                    PS: kurvy se najdou všude, ale to není novinka, ne?

                    0 0
                    • kurýr na bajku  

                      Nesmysl ! Sou to prostě vykrákanci jeden jak druhej.

                      Víš kolik lidí muselo číst novej silniční zákon než vešel v platnost ? Nikdo z nich si nevšim, že při takto stanovém zákonném znění bude cyklista platit pokutu za to že si sám nabije kokos ! PROSTĚ VŮBEC NIKDO SI TOHO NEVŠIM !!!

                      Možná, že kdyby neseděli na těch představenstvech tak by na to měli víc času…

                      0 0
                      • Manas  

                        Kdyby jen tenhle zakon. Co treba registracni pokladny atd. …

                        0 0
                      • Trojci  

                        Dobrá zpráva je, že se to dá obejít.

                        Vypflákáš se. Přijedou fízlové a záchranka. Fízlové ti dají pokutu. Ty jí nezaplatíš. Voni to po tobě budou vymáhat soudně. Ty prohlásíš, že vo ničem nevíš. Voni požádají doktora o lékařskou zprávu – JEDINÝ DŮKAZ PROTI TOBĚ. Ty odmítneš, aby lékař poskytoval jakékoliv informace o tvém zdravotním stavu – na to máš ze zákona právo. Soud se dostane do důkazní nouze. Máš byhráno – neplatíš ani náklady za soud.

                        --) Je to pro stát drahá sranda, protože on zaplatí soudní náklady.

                        0 0
                        • BH  

                          mam pocit ze tu uspesne suplujes znamou figurku Olkyce. kazdopdane se ti podarilo mozna nechtene a sice jen jsi potvrdil, jaky je tu legislativni bordel!Jinak ti tve socanske presvedceni neberu, dam vsak ruku do ohne za to, ze pracujes nekde ve statni sprave ci nejake samosprave, tve myslenkkove pochody a vehemence s jakou obhajujes ten byrokraticky aparat te usvedcuji. Mohu te ujistit, ze jsem pracoval v samosprave, takze muj nazor na fungovani samospravnych(spise nesvepravnych) organu je podlozen vlastni zkusenosti. Vim, ze jedinym resenim je vsechny ty „lisnije celaveky“ vyhnat z jejich teplych mistecek a nahradit je lidmi, kteri v zivote neco dokazali a neco skutecne umi( tim padem bych ji bylo potreba tak 1/10 a to nadsazuji) To plati nejen o tech vrcholovych politicich, ale o cele te grupe vetsinou zbytecnych lidi ,nezvane statni sprava a samosprava.Je napropsto neprijatelne,aby 10% z praceschopnych lidi zivilo dalsich 90% parazitů, kteri tyji z jejich prace!To je hmatateltelny vysledek sosanske politiky(no mozna je ten pomer jiny, ale nekdy me to tak pripada).

                          0 0
                          • Trojci  

                            Tak teď jsem zvědav, co uděláš :o))

                            Opravdu tu ruku do ohně strčíš? Protože jestli ne, tak si u mě ZBABĚLÁ SKETA co si tu vylévá žluč a kope kolem sebe.

                            Milý BH (BusenHalter?) Jsem studentem politologie na ZČU v Plzni a jsem stálím voličem pravice (Kdu-čsl nebo ODS). Takže pokud dobře čtu, netrefil ses ani v jednom.

                            Příště se prosím zamysli, než začneš urážet ostatní. Pro mě jsi ZBABĚLÝ SKUNK!

                            PS: velmi se těším, na fotku tvé spálené ruky – doufám, že ji v tom ohni podržíš dostatečně dlouho.

                            0 0
                            • JirkA  

                              To ZČU je co??? Zvlastni skola? Kdyz jsi ten stalI volic pravice. :-)

                              0 0
                              • Radek Broz  

                                Zajimave, jak na vsech forech zacnou lidi poukazovat na pravopis, pokud jim dojdou rozuny argumenty;-)

                                0 0
                            • j-c  

                              jako politolog teda te cestine davas zabrat :)

                              0 0
                            • BH  

                              ruku do ohne nestrcim,neni duvod, nebot tam po studiu stejne skoncis, tedy na nejakem uradu.Vicemene jsem se trefil.Co by jsi s takovou skolou nakonec take mohl delat jineho? Urcite se nebudes zivit necim uzitecnym pro spolecnost. Mozna pravici volis (nevim jak moc jsi "stalim"volicem, pravdepodbne jsi byl u voleb 1×, stalym volicem budes az pujdes k volbam alepon 2×, ne?), ale evidetne jsi jeste nepochopil v cem se lisi pravice od levice.Takze se pri studiu vic snaz.Mala napoveda na zaver ,rozdil mezi pravici a levici neni jen v barve volebnich plakatu.

                              0 0
                      • hawrda  

                        ONI JAKSI ZAPOMĚLI VYTVOŘIT K TOMU,ABY SE ZÁKON DAL DODRŽOVAT PODMÍNKY.(MINIMÁLNĚ PRO CYKLO).JINAK BYCH NEMUSEL BEJT JAKO OSTŘÍŽ PŘI NÁVRATU DOMŮ Z BAJKU A HLÍDAT JESTLI NA MĚ NEVYSKOČÍ MĚŠÁK,KDYŽ JEDU VINOHRADSKOU NA FLORU PO CHODNÍKU,ABY MĚ NESEJMULO NĚJAKÉ VOZÍTKO.(VINOH­RADSKÁ JE DLOUHÁ FREKVENTOVANÁ UL. DO KOPCE-PRO MIMOPRAŽSKÉ).

                        0 0
                        • Trojci  

                          já taky jezdim po chodníku – běžně a beze strachu :)

                          0 0
        • cova  

          Panebože, omlouvá Tě jen Tvůj věk, doufám, že nědo v blízkém okolí se o Tebe postará, utěší, uklidní, pohladí a nakonec seznámí s realitou…

          0 0
      • kurýr na bajku  

        Statisticky minimálně 80% bikeforistů nebude mít nic proti skáze ČSSD, to už se tu několikrát prověřilo. Ani statistika voličů již není taková jak popisuješ.

        0 0
      • Radek Broz  

        Bych rekl, ze na foru to 50 na 50 nebude. Jinak se radsi nevyjaduju, nebo zase tejden protlacham s rastem, kteryho stejne nezmenim;-)

        0 0
    • Trojci  

      Jenom by mě zajímalo.. Když jsou podle tebe socani zločinci, tak za co pak považuješ KSČM ?

      PS: na seznam bych přidal ještě Václava Šlajse – to sice zrějmě není „zločinec“, ale totální blb. :)

      0 0
      • lysergine  

        KSČM měla být postavena mimo zákon už před 17 lety… Umíte si představit byť jen analogii v názvu: Fašistická strana Čech a Moravy?

        0 0
        • Peslezedirou  

          Vůbec jsem nechtěl přispívat ale…

          KSČM by mi ani tak nevadila kdyby…od roku 89 prodělala nějaký vývoj, reformu, nehlásila se ke komunismu, udělala výraznou tečku za minulostí, vyřadila z názvu K a byla jen SČM a zařadila by se jako demokratická levicově orientovaná srana…:).....fuj :)

          0 0
          • cabbage  

            to K v názvu je jediný plus, který u mě tahle strana má- dá se snadno spojit se svojí minulostí…

            0 0
            • Peslezedirou  

              Na jednu stranu máš recht, aspoň je ta strana a její členové snadno identifikovatelný.

              To co jsem napsal výše by mohlo platit pokud by soudruzi změnili myšlení, nebo…

              Nedávno jsem měl v ruce nějaký oběžník či co to byla KSČM , ale sranda čtení to nebylo…jak za normalizace :(

              0 0
        • Luka  

          jo tak s timhle souhlasim. ( a nikdo mi to nevyvrati)

          0 0
        • Trojci  

          No, ale to bychom tu možná dnes žádnou „demokracii“ neměli. Události roku 1989 jsou popsatelné jako nenásilná transformace systému – samozřejmě s účastí KSČ. Bez její vůle by to nikdy nešlo. To si prosím uvědom! OF bylo velmi slabé a dohoda byla pro jeho představitele tak obrovský úspěch, že si to doteď skoro všichni nadevše považují.

          PS: víš kolik měla KSČ k roku 1989 členů? A kolik mělo členů OF?

          0 0
          • Trojci  

            Jak by se si KSČ zachovalo, kdyby tam přišek Havel a řekl: „Hned co budem u vlády, tak vás zakážeme.“

            To by se odtamtud hodně rychle poroučel pryč.

            0 0
            • Trojci  

              Moje poslední poznámka.. Nikde také nebylo psáno, že se sice „zahnívající“, leč po zuby ozbrojený konglomerát Varšanské smlouvy nerozhodne zakročit. Mohl to klidně být druhý rok 68.

              0 0
            • fousek  

              No nemel to samozrejme rikat, ale mel to udelat

              0 0
              • Trojci  

                Ale to on nemohl! Uvědom si, že:

                1. byl prsidentem zvolen komunisty
                2. že jako president ani takovou pravomoc neměl

                Mimochodem předseda fedetativního parlamentu 90–92 byl (ne náhodou) komunista.

                Prostě šlo o postupné a relativně pomalé demokratozování celého systému. A alterativy podle mě nebyly..

                0 0
          • lysergine  

            Nebyla vůle, byli jsme opití svobodou a nedocházelo nám, že je to jen iluze, že pravá svoboda je něco jiného. Bylo mi 15 let, když byl převrat a tenkrát jsme se popral s předsedou naší svazácké organizace na škole, který najednou se stal mluvčím OF na škole. Synáček prominentního komunistického kádra – v té době generálního ředitele Řempa. Už tenkrát se udělala chyba, že se plno lidí chovalo podle hesla: nejsme jako oni.. Výsměch.

            0 0
            • Trojci  

              Nemohu než odkázat k tomu, co jsem již napsal. Buďme rádi, že do takhle dopadlo..

              KSČM je neoddiskutovatelně hníhou v našem stranickém systému, ale je třeba se jí zbavit nenásilně (běžnou legislativní nebo soudní cestou).

              Kdo je pro věšení na kandelábry je podle mě nebezpečnej hlupák.

              0 0
          • kurýr na bajku  

            No to je argument. To si děláš snad pr… ??? Kdyby se nejednalo o sametovou revoluci, taxou všichni po smrti a z větší části by se vyvraždili mezi sebou.

            0 0
            • Trojci  

              To jsi řekl ty.

              0 0
              • Trojci  

                Ale je třeba říct, že tahle tvoje alternativa se vyloučit nedalala. Ale občanská válka asi těžko – jsme Češi, že? Spíče takový malý masakr civilistů. Jestli se ti to zdá jako Sci-fi, tak si přečti něco kolem dění v 89 (a srovnej s rokem 68).

                0 0
                • JirkA  

                  Cože? Češi jsou SPÍČE ?????? :))))

                  0 0
    • zirecek  

      Co si od tohodle tématu slibuješ? Uf, to bude… .

      ČSSD volby prohrála, ODS vládu nesestavila, nedostala důvěru a chová se jako by mandát dostala, dělá změny, rozhoduje. Je naprosto zřetelné, že nebude u moci dlouho, ale stejně si dělá co chce. Má nějaký význam dělat takové změny, bordel, když za chvíli se to bude zase měnit? Aneb z guláše udělat megaguláš… . Pan prezident Klaus tomu nahrává, spíš než k rozumnému řešení si nevidí za špičku nosu.

      0 0
    • navikin  

      Souhlas, ae venku je pěkně tak tedy na koně (nebo biky) :<)

      0 0
      • elbi  

        Ale já nemám koně, mám vlka. Tak na vlka !!

        0 0
    • lith  

      řešíš neřešitelný..... a když slyším nebo čtu slovo šibalové, který zpopularizoval největší šibal Topolánek, tak je mi z toho zle… ještě že jde určitý thready blokovat.....

      0 0
      • hawrda  

        TO SIS NĚJAK POPLET.MYSLÍM,ŽE TENTO VÝRAZ SI SPOPULARIZOVAL SOUDRUH PAROUBEK SÁM.

        0 0
    • rasto  

      uz aby se oteplilo a moh si zase jezdit na biku. evidentne Ti to chybi ;-)

      0 0
    • versusio  

      další zkur… thread :(

      0 0
    • alpo  

      Ti chudáci ze sociální demokracie jen vyškrabovali zbytky toho co nestačila ODS vládnoucí předněma rozkrást – pardon – zprivatizovat.

      0 0
    • orca  

      JDI DO HNOJE S POLITIKOU !!!!!!! a agitku si nech na jinej web…

      0 0
      • robby1  

        mě se fakt nelíbí Paroubek a Rath. Jsem z nich smutný. Ti lidé, když je vidím na plakátech, tak na mě působí velmi nepříjemně. A kdyby jste je slyšeli hovořit!

        0 0
    • norman  

      Jo, to je ono – jdi s těma agitkama do ******… Radši začni používat vlastní mozek a rozvíjet svoje kritické myšlení, než žrát názory tisku který je komplet zaplacenou „píár“ hlásnou troubou těch či oněch. Když čtu většinu příspěvků, tak asi kromě pěti lidí vás mají přesně tam, kde chtěli.Příznivci ODS nenávidí ČSSD a naopak.Jako bys zapoměl, že politici jsou všichni zmrdi a moc korumpuje.Před vládou ČSSD to bylo nachlup stejný (kupónovka, LTO, pokusy o vraždy a vraždy vyšetřovatelů v kauzách LTO, novinářů se tím zabývajících, kam až sahala tahle mafie dodnes nikdo nerozkryl). Lidi mají holt krátkou paměť…

      0 0
      • norman  

        … Jo, nicméně jedno pozitivum současná bezvládní situace přece jen ukázala: že politiky vůbec nepotřebujeme :-).

        0 0
      • Radek Broz  

        Myslim, ze zrovna on mozek pouziva narozdil od lidi prohlasujicich: „Jsou to vsechno zmrdi, jdu do ******.“ Zamysli se nad tim.

        0 0
        • norman  

          Netvrdím, že jdu někam do ****** ( i když bys to možná demagogicky ocenil). Bohužel, nemáte ( ani on, ani ty) zkušenosti jako já. Příkladně jedna ze života – vážně si myslíš, že mi hrabe a že půjdu zítra k volbám a do urny vhodím hlasovací lístek ODS na kterém kandiduje člověk, který nás coby člen KSČ na vysoké chodil udávat? To po mě vážně nechtěj…

          0 0
    • petebike  

      hovadina „block“ nebo „lock“

      0 0
    • bikaf  

      Politický systém hnije, Lysergine agituje… :o)))

      0 0
      • vzduch  

        Když už jsme u těch zločinců. Mě přijde, že i ze slušného člověka, který se dá na politiku, se po čase stane takový malý zločinec a pokud se nezařadí, tak bud¡raději sám, zhnusen odejde nebo je soukmenovci vyobcován.Toto platí jak na úrovni regionů, tak samozřejmě výš. Stav naší politické sféry je odrazem stavu společnosti!!!

        0 0
        • Fana.A  

          A proto založíme další a konečně užitečnou stranu ČSBL(Česká strana za biky levnější) Nulová DPH + částečná dotace státu – Dva hlavní body programu budoucí strany. :-))))

          0 0
          • goofy  

            Preve jste ziskali jednoho volice ;-)

            0 0
          • Radek Broz  

            Navrhuju ještě povinné odpracované hodiny nebajkující populace při stavbě trailů:o)

            0 0
            • goofy  

              Ano ano… A povinne odklizeni snehu v jarnich mesicich do vzdalenosti 10 metru kolem trailu :-)

              0 0
              • Radek Broz  

                Celorocni, nebo definovat za jarni mesice listopad – cerven :o)

                0 0
                • goofy  

                  Tady by se dalo polemizovet, ale pokud tam nebude pekny freeridek na lyze, tak proc, ne? ;-)

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    Ja myslim, ze s dostaecnym lidskym potencialem by mohly existovat oba sporty vedle sebe;-)

                    0 0
                    • goofy  

                      Lidsky potencial uz bych mel. Slo by to zavest jako zimni pripravu vsech fotbalistu… Placneme si rukou, pane misto predsedo? ;o)

                      0 0
                      • Fana.A  

                        Strana zelených nám bude vytyčobvat singltraky,

                        0 0
                      • Radek Broz  

                        Fotbal samozrejme bude postaven mimo zakon. Kazdy, kdo nedela poradne sporty zasluhujici podporu, stane se „support teamem“ (odhazovani zminenych tracku atd.) Navic z fotbalovych hrist se daji udelat vcelku pekne areny na FMX, supercross, dirt a podobne zabavnejsi veci:D

                        0 0
                        • goofy  

                          To je vlastne pravda. uz vidim ty dirtove zavody na letna a na nich 10000 lidi… Ach.

                          0 0
                          • Radek Broz  

                            No, na fotbale jsou ty stadiony uplne prazdny, horsi by to nebylo.

                            0 0
                            • goofy  

                              A hokejove areny jsou idealni pro zimni kontesty… Pokud je ve meste vic jak jedna arena, mohlo by se ktere sporty se v dane arene budou konat. Treba Stridat FMX a Surercross, a v druhe Dirt, street, minibikros?

                              0 0
            • Fana.A  

              Další body – zrušení asfaltových cyklostezek
              - sleva v pohostinství pro švihem unavené
              a žíznivé spoluobčany na iontové nápoje

              0 0
      • lysergine  

        Hele já se předem omluvil za off topic. Fakt je ten, že jsem zoufalý z toho, co za špínu vyplavává na povrch a ještě více jsem jako občan frustrovaný z toho, že moje šance cokoliv změnit jsou naprosto mizivé. A není to vůbec agitka ODS, spíše agitka proti šibalům. Ja si je nevymyslel, oni prostě jsou. Ještě jednou sorry všem, co naštval off topic tohodle threadu.

        0 0
    • lysergine  

      Já tento thread uzamknu, vůbec jsem to sem neměl cpát, asi jsem četl plno threadů podobného obsahu :) Se omlouvám, že jsem sem vnesl kus svojí frustrace. :)

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce