ČSOB Pojišťovna cyklomaraton údolím Berounky

4 nepřečtené
  • JINO

    Na státní svátek – úterý – 8.května 2007 jste všichni zváni do Plzně na ČSOB Pojišťovna cyklomaraton údolím Berounky.

    Trať vás zavede do překrásného okolí města Plzně, do oblasti Boleveckých rybníků a dále až k zajímavé přírodní památce – Hromnickému jezírku. Vracet se budete údolím řeky Berounky.

    Startovat se bude na Doubravce U Sv. Jiří. Jakmile přejedete lávky přes Berounku, vystoupáte k Pecihrádku a dále až k hrázi Velkého Boleveckého rybníka. Trasa vystoupá až těsně ke Zruči, opět se sjede k Seneckému rybníku a poté po zpevněných lesních cestách se dojede až k okraji Třemošné. V těchto místech povede trasa v těsné blízkosti potoka Třemošná po úzké pěšince až do Hromnic, kde se projede obcí a vystoupá se až k samému okraji Hromnického jezírka. Prudkým sjezdem zpět na hranici Hromnic a Žichlic a dále po zelené turistické značce až do Dolan. Po průjezdu obcí se sjede prudkým sjezdem okolo zříceniny Věžka pod Druztovou a dále směrem na Bílou horu. Poslední kilometry budou mít klesající charakter a přijedete k lávce pod Pecihrádkem, a to již budete několik stovek metrů před cílem.

    Rádi bychom Vám ukázali v sedle horského kola překrásné okolí města Plzně a zcela jistě i odnesete nejen sportovní zážitky. Pro všechny aktivní účastníky bude zajištěno občerstvení na trase i v cíli, které je zahrnuto do výše startovného a odvezete si ještě pamětní dárek.

    Chtěli byste se zúčastnit ČSOB Pojišťovna cyklomaratonu a nechcete platit startovné? Pak přímo pro vás jsou určeny soutěže o startovné ZDARMA. Soutěžte s námi a vyhrajte si volný start! Více informací naleznete na oficiálním webu www.aarcha.cz. Jedním z partnerů našich soutěží je společnost XHOSTING.cz

    A to není jediná zajímavost, která vás čeká. Právě se nacházíte u zrodu maratónského seriálu, který ponese název po hlavním partnerovi – CHODOVAR tour 2007. Kromě ČSOB Pojišťovna cyklomaratonu (8.5.) budou seriál tvořit další závody pořádané agenturou ARCHA sport – DAIKIN Open Race (15.9.) a ARCHA maratón Brdy 2007 (22.9.). Pro účastníky všech tří závodů čekají zajímavé finanční, ale i nefinanční benefity. Sledujte nás a brzy se dozvíte více…

    Pakliže chcete mít vzpomínku na náš závod v podobě fotografie, i to se vám může vyplnit. Kvalitní fotografický servis, a to hned na několika stanovištích po trati, pro vás bude zajišťovat KTfoto.com.

    Naším velkým patronem a tím, kdo nám v našem úsilí při pořádání těchto a podobných sportovních akcí na Doubravce pomáhá je Úřad městského obvodu Plzeň 4 v čele se starostou JUDr.Hynkem Bromem.

    Veškeré potřebné informace jako mapu trasy ČSOB Pojišťovna cyklomaratonu včetně GPS údajů, profil trasy nebo způsoby přihlášení se k závodu naleznete na stránkách pořadatele www.aarcha.cz. Přihlašte se on-line již nyní!

    Nově také závody pro děti na okruhu v areálu, a to ZDARMA!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.