• maraspark

    Dobry den dámy a pánové chtěl bych si koupit nove celoodpružené kolo a zajímalo by mě vaše názory ,dobre rady, hodnoceni vybraných kol a popr. vaše zkušenosti .Jezdim většinou Rychlebske stezky,superflou a cervene traily, Jedovnice,,singl trek pod smrkem ,chtěl bych navštívit Klinovec.Trutnov trail,Rabenberg atd.a samozřejmě chtěl bych si to na tom kole užit převážně modré a červené stezky černé nejezdím. Výšku mam 192cm a 97kg vek pamatuji Gustava Husaka :).Rozpočet na kola do 70 000kc zaujali mě tyto kola

    www.commencal-store.co.uk/…-c2x26307380

    www.trekbikes.com/…x-7/p/29456/?…

    Co se týče vybaveni zdají se mi stejná ,ale nevím co vidlice ,tlumic, atd .Geometrie docela podobna. Zatím jezdím na xc celopero scott 120mm zdvih .Dekuji za rady a připomínky a přeji hezky den brzy na trialech už aby to bylo.

    0 0
    • Nutribird  

      Jenom postřeh, obě ty kola mají váhu 15 kg. Trailové kolo bych bral, tak váhu kolem 13 kg. Ono i Trek Slash je ve 29 lehčí, nějakých 13,78 a to je enduro. Osobně bych nechtěl sadu NX, ale alespoń GX a možnost výměny ořechu. Pokud budeš nechávat stávající kolo zvážil bych i větší zdvih. Jinak pokud jezdíš bez problémů na Rychlebech červené treily, tak černé krom Vales dáš úplně v pohodě taky. Už s více lidmi jsem se shodl, že Tajemný a Mramorový jsou náročnější než ty černé.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.