Chomutov, Jirkov a vokolí - rok Hada (2013)

317 nepřečtených
  • Mike Gaucher

    Rok Hada sice začíná až 10 února, ale což …

    0 0
    • zapet  

      A jak k tomu přijdou hadice ?? :-)

      0 0
      • Mike Gaucher  

        Nijak, žádný hadice s náma stejně nejezdí.:-)

        0 0
        • xcbike  

          to smrdí společným výletem s našimi drahými polovičky..třeba na druhej mlejn :)

          0 0
          • Mike Gaucher  

            Proboha, co je to za nápady?! Copak nevíš, že jet někam s manželkou je poloviční zábava za dvojnásobný peníze?:-D

            0 0
    • cvtracktor  

      Já toho hada z Jirkova asi hned přetrhnu :-O!!! Jenom si objedu Jirkov a Vysokou Pec a mám nejen píchlou duši, ale i natrženej plášť! Myslim, že by na ten plášť taky stačila jen záplata jako ochrana. Je to tak 5 mm. Co vy na to?

      A když už jsem u toho psaní. Nemáte někdo zbytečný otočný řazení na sedmikolo? Klidně z Globusu. Potřebuju na starý kolo.

      0 0
    • zapet  

      Tak jsem ti koukal na to řazení,a už ho nemám.Mám jenom Deore(9sp) a XT.

      0 0
    • cvtracktor  

      Nemáte někdo starej kepl cyklokompjútr, kterej umí počítat aspoň ujetý km? Nejlépe drátovej, aby se to s něčím netlouklo. Už mě to letošní počasí dohnalo ke koupi cyklotrenažéru, tak abych věděl, kolik jsem na něm našlapal. Jo a taky uvítám nehraný celý cyklozávody – Giro, Vueltu, Tour de France – abych měl během toho domácího šlapání taky nějaký domácí koukání ;-D. I starý ročníky.

      0 0
      • Mike Gaucher  

        Cože!?

        Už i ty závodníkem?

        :-)

        0 0
        • cvtracktor  

          NN, se závoděním to nemá nic společnýho.

          0 0
          • zapet  

            Takových obyč.tachometrů mám plnou krabičku.Stav se,a určitě si něco vybereš.

            0 0
      • xcbike  

        co sis koupil za trenažer?

        0 0
      • xcbike  

        dost je toho na ulož.to

        0 0
      • Sakub  

        Ahh chomutovsti cyklisti:))) Hele jaky to je na trenazeru? Dela to velky hluk? Jaky mas? Chci si ho teze poridit :)

        0 0
        • cvtracktor  

          Koupil jsem tohle: http://www.insportline.cz/…e-magneticky. Přijde mi v pondělí, tak zatím nevím. Výrobce píše tichý chod, v recenzích zas, že je hlučnej. Kdysi jsem měl nějakej s mechanickou brzdou. Moc mě to teda nebavilo. Ale to jsem ještě neměl tepák a internet byl v plenkách.

          0 0
          • cvtracktor  

            Jé kupte si někdo tenhle, ten je fakt jedlej :-) http://youtu.be/FBaH2AG5ExY

            0 0
            • cvtracktor  

              Propojit ho s pc simulátorem, tak by byl božííí :-o

              0 0
              • xcbike  

                a k tomu tak 2m telku :)

                0 0
                • Jára12  

                  Zdravím, nedal by někdo o víkendu silnici?:) Cca na 3 hoďky, je mi 15 let a jsem z Kadaně :)

                  0 0
                  • Sakub  

                    Zdar, to cces na silnicku i v tomto pocasi??:D Nebo snad si rikas ze tvoje silnice je malokrat polozena??:D Jinak kdyz bude pocasi tak klidne bych s tebou vyjel.. sem z cv

                    0 0
                    • xcbike  

                      no hoši já byl dneska na bajku,teda taky na silnici :) dal jsem si takovej okruh CV-Údlice-Nezabylice-Škrle-Sušany-Hošnice-Strupčice-Okořín-Vrskmaň-Zaječice-Jirkov najeto něco kolem 30km a teplota mezi poli mi přišla tak o 2–3 stupně nižší,než ve městě.Mám ponožky do –20°C a neoprenové návleky na nohy,na ruce jsem měl lyžařské rukavice scott za litr :) a ke konci jízdy už mi to zalejzalo…neumím si představit jezdit v teplotách jako jsou teď kolem –5°C tak 3–4 hod.

                      0 0
          • cvtracktor  

            Tak tenhle trenažér si určitě nekupujte. Abych se pohyboval kolem 120 tepů, musel jsem šlapat na 2 nejtěžší převody. Už jsem ho poslal zpátky. Až přijdou prachy tak ještě zkusím tenhle: http://cyklotrenazery.heureka.cz/…specifikace/#….

            0 0
            • Sakub  

              No ja zas zkusim tenhle http://www.kupkolo.cz/…nazer_z1217/

              snad to bude lepsi:) Libi se mi hlavne ze nastaveni pritlaku k valci je vlastni vahou…

              0 0
              • xcbike  

                vy mi dáváte :),letos už na to asi prdím,ale možná napíšu ježuchovi.Jir­ko,čekám na další recenzi :)

                0 0
              • cvtracktor  

                Našel jsi někde kde ho maj skladem? Už jsi ho koupil? Kde? Vybral jsem si jinej Elite, ale samozřejmě nedostupnej. Byl až do 1000 W.

                0 0
                • cvtracktor  

                  Tak snad vyjde tohle: http://www.kupkolo.cz/…cerny_z5411/. Ale kupuju to z kolokrámu (nemaj tak vymakanej popis, ale cenu –200 a dopravu zdarma).

                  0 0
                  • Sakub  

                    posli odkaz na kolokramek:) ten co sem chtel samo. nikde nemaj a nejak si nemohu vybrat…

                    0 0
                      • cvtracktor  

                        Tak jsem to nakonec koupil z Kupkola. Objednáno v neděli a dneska je to doma. Kolokrámek prej za 14 dní :-D. Smontoval jsem to a dal první nášlap a vypadá to schopně. Ne že bych to na nejtěžší převod a odpor brzdy neutáh, jak mi někdo tvrdil :-D. Dá se na tom slušně i ve stoje, aniž bych na pedálech poskakoval naprázdno. Jen malinko obtížnější montáž kola do stojanu – brzda je na pružině.

                        0 0
    • xcbike  

      majku,já už sports-tracker.com nepoužívám.od teď a navždy jsem věrný strava.com

      0 0
      • Mike Gaucher  

        K čemu že patří tahle reakce?:-)

        0 0
      • timewalker  

        Ahoj, já jsem momentálně věrný aplikaci EDOMONDO, ale letos nemám najeto ještě tolik, abych to nemohl obětovat případné výměně a pustit se do STRAVA.COM. Můžeš mi v krátkosti shrnout její výhody, třeba oproti zmíněnému Endomondu, pokud znáš i to? Mám s ním teď problém, že mi po poslední aktualizaci zlobí automatická pauza, a když někde hodinu zevluju, zkresluje mi to celkové výsledky. Předem dík za info. Radek

        0 0
        • xcbike  

          nejsem si jistý,ale strava myslím auto pausu nemá :( což je asi problém…jinak je ze všech aplikací co jsem zkoušel nejpřesnější,hlavně v nastoupaných metrech,proto u mě vyhrála…

          0 0
        • xcbike  

          Jinak je strava super i kvůli třeba tomu http://app.strava.com/athletes/206127

          a je jich tam mnohem víc :)

          0 0
    • timewalker  

      Ahoj všichni. 29. ledna mám volno [v práci i doma :-)] a tak mě napadlo, že by se dalo něco podniknout na kole. Jen na pár hodin, aby nebyla zima. Ideálně na bajka někam lehce do Krušných hor. Záleží hlavně na počasí, které sice nyní vypadá slibně, ale znáte jak to chodí s dlouhodobou předpovědí. Pokud bude aspoň trochu „teplo“ a hlavně nebude moc foukat, dalo by se něco najet.

      Najde se další šílenec, který už nechce čekat na Jaro?

      0 0
      • xcbike  

        já bych i jel,ale jsem 29.ledna v práci :( takže jindy…jinak dneska jsem byl,najeto krásných 48km,ruce v pohodě,ale nohy mi ke konci snad umrzly,dneska peklo…už se těším na další :)

        0 0
      • xcbike  

        a kam konkrétně by se jelo? já osobně se chystám na Lesnou a možná,když to půjde,tak na Jedlák…jenže to musí být trochu tepleji,maximálně kolem nuly,možná 1,2°C pod,ale míň už ne a nahoru samo,že po silnici :)

        0 0
        • timewalker  

          Škoda že pracuješ, alespoň jeden šílenec na zimní bikování by se hodil :-). Počítal jsem, že by se jelo Bezručákem až nahoru na Nový Dům, pak směr východ po červený na Zákoutí, Svahovou, Lesnou a po zelený pak dolů na Pyšnou a Červený Hrádek = nějakých 30km. Při stoupání Bezručákem se nezapotíme a dá se to vyjet i s běžným pláštěm bez hřebů a z červené se případně dá kdykoli zdrhnout třemi odbočkami na Chomáč či Jirkov v případě, že by došly síly, nebo byla zima.

          Jinak já mám problém taky jen s prsty u nohou. Koupil jsem NEO návleky ENDURA MT500, Windstopper ponožky a stejně to nepomáhá. Od Ježíška mám slíbené zimní tretry na další zimu, tak snad na mě nezapomene. Ještě rozmýšlím, zda Shimano, nebo jednu z teplotních kategorií od NorthWave.

          Kdyby se přeci jen někdo našel, budu rád. Počasí vypadá velmi slibně, bude příjemně nad nulou a bude to možná poslední šance vidět zimní nostalgii Krušných hor, než se na ní nesmazatelně podepíše déšť a vysoké teploty.

          0 0
          • xcbike  

            já dostal od ježucha návleky force neoprenové 2mm a k tomu mám fusky za 200kč teplotní třída C do –20°C a stejně jsem měl omrzlé prsty na nohách,na rukách pod –2°C vozím lyžařské rukavice scott a ty se fakt neprofouknou :)uvidím,na příští zimu asi opravdu připlatím za nějaký pecky návleky a ponožky třídy D do –35°C :) K jízdě,jet se to určitě dá,kór teď,když není zatím tolik sněhu,příští týden má být celý nad nulou,tak klidně můžem vyrazit,protože až nakydá sníh,tak to vidím maximálně po silnici nahoru :)můžu v pondělí,stře­da,čtvrtek,so­bota,neděle…kaž­dopádně určitě jedu v pondělí a asi ve středu,musím využít počasí,teda jesli nekecaj :) Asi si dám tu Lesnou a taky bych chtěl jet do Loun,najet víc km,když bude teplo :)

            0 0
            • timewalker  

              Investice do ponožek a návleků je bohužel ztrátou peněz [viz můj případ]. Pokud máš možnost, investuj raději do zimní obuvi. Co vím z vlastní zkušenosti a od všech kolegů bikerů, s pomocí návleků a ponožek nikdy nedocílíš komfortu, který ti poskytnou zimní boty. Jak jsem říkal, Snad se letos zadaří a Ježíšek nadělí. Pak budou návleky a fusekle jen otázkou jara a zimy.

              Jinak PO, ST a ČT mám práci a víkend ještě nevím. Pokusím si to nějak přehodit, abych mohl třeba ve ST, nebo ČT. Těch +9 stupňů prostě musím využít. Takže buď na příjmu a do pondělka snad dám vědět. Zatím ahoj

              0 0
              • cvtracktor  

                Ty ještě věříš na Ježíška jo? :-D

                0 0
                • timewalker  

                  To máš tak. V průběhu roku si sem tam něco koupím na kolo, a když přijdou Vánoce, tak už mám vyčerpaný kredit a pod stromečkem najdu třeba jen jedno pyžamo, jako tomu bylo loni. Takže všechno, co si koupím pro vlastní potřebu během roku, je vlastně od Ježíška. Sice na něj nevěřím, ale naděluje mi v průběhu celého roku. :-)

                  0 0
            • timewalker  

              Tak ve čtvrtek mám volno. Teď už záleží jen na počasí. Vyjedeme tedy?

              0 0
            • timewalker  

              Tak se mi zdá, že z toho nic nebude. Zájemci se nehrnou a jede se už zítra :-(, nebo spíš nejede se už zítra. Kdyby přeci ještě někdo na poslední chvíli dostal chuť, tak sem ještě během dopoledne párkrát juknu. Pokud pojedu, tak určitě nějak okolo 11. dopoledne.

              0 0
    • zapet  

      Připojím se s tím,co jsem na letní přípravu zakoupil já http://www.kettler.cz/…-400/.Celkem chytrá mašinka,a co je super,je naprosto bezhlučná.Teď na ní ladím online závody :-)

      0 0
    • Mike Gaucher  

      Předběžně a nezávazně, nějaký běžky na víkend?

      … sněhu trošku připadlo a teoreticky by mohlo být i slunečno.:-)

      0 0
    • cvtracktor  

      Začal rok Hada, venku bylo sluníčko celý den, tak jsem si myslel, jak se budete chlubit s krasojízdou …

      0 0
      • cvtracktor  

        Dneska jsem si zajel trochu se svézt na Mezáku. Úplná paráda. Dolů z kopce pěkný sjezdy, nahoru na pomě :-D.

        0 0
    • cvtracktor  

      Jestli máte někdo v úterý 5.3. čas, dal bych jarní rozcvičku na Hněvín, Širák a Ressl v Mostě, cca 55 km.

      0 0
      • timewalker  

        Ahoj, pokud pojedeš večer po sedmé, rád se přidám. Jsem totiž do sedmi hodin v práci v Mostě. :-)

        0 0
    • xcbike  

      Přidáte se někdo,já pojedu :)

      Jirkovský crossmarathon 2013

      http://www.ivosh.net/…ce_2013.html

      0 0
      • zapet  

        Jel bych,je tam i kategorie pro mě (46 a více :-),ale v tu dobu budu v práci.

        0 0
      • timewalker  

        Dík za super tip.

        Je to kousek za barákem, nebude tam žádná elita, když se nevyhrávají prachy a asi tam nebude ani dvakrát moc lidí.

        To vypadá na dobrý umístění i pro mě :-).

        Pokud to jen bude možné, určitě pojedu.

        0 0
      • mrozu  

        Mohla to být celkem sympatická akce, než jsem si přečet, že si na tom honí ego vrchní svině Vaňhová, to už se bez politiky neobejde ani obyčejnej regionální závod?

        0 0
      • cvtracktor  

        A sakra, jsem po noční, takže … asi … možná … ne :-(.

        0 0
      • Unearth  

        ŠKODA že je to pořád silnice.

        0 0
        • xcbike  

          silnice to je,ale na domácí půdě :)takže se jede…navíc šmatlání z pece na jedlák miluju :)

          0 0
      • Mike Gaucher  

        Jojo. typickej závod kolem hnoje, svým obsazením pro nás jezdiče do práce jako dělanej.

        Trať nuda, šeď, nuda, asfalt nebo široké cesty.

        Jediný co stojí za zmínku je počáteční stoupání do hor, kde se oddělí plevy (já) od zrna (zdejší ochočený závodník CLZ).:-)

        0 0
        • zapet  

          No já bych Miki řekl,že on už ochočený závodník není pouze Luděk,on do toho šlápl i Jirka traktor.Takže nás amatérů pomalu ubývá :-))).Ale koukám,že se tu objevila nová tvář z Jirkova,sice mladšího věku,ale když nás nebude moc honit,tak ho přiberem :-)))

          0 0
          • cvtracktor  

            Práskači!!!

            0 0
            • cvtracktor  

              Víte sami, jak to tady s tou domluvou funguje. A mě na rozdíl od běžek na kole nebaví jezdit sám. Takže si dám radši trochu do těla, ale budu mít s kým jezdit v předem určených termínech :-p.

              0 0
              • Mike Gaucher  

                Ne že by mě to nelákalo, ale nechce se mi riskovat, že mě někde sroluje autobus.

                0 0
          • CLZ  

            Co furt máte s tím závoděním… Se s Vámi taky rád projedu, si nemyslete…;)! Náhodou to jsou fajn pohodový akce…

            0 0
      • timewalker  

        Tak jsem se jim upsal. Za 3 hoďky to budu mít za sebou od baráku a zase zpět, včetně sprchy. A za ty prachy, neber to. Akorát jsem tam nikde nenašel zmínku o občerstvovačkách, upomínkových předmětech a doprovodném programu :-).

        0 0
        • xcbike  

          občerstvovačku si uděláš sám,upomínkový předmět si najdeš při cestě a doprovodný program..no klidně ti tam zatancuju :)

          takže si posílal ten dopis ju s přihláškou?

          0 0
          • timewalker  

            Poslal jsem email tomu Krušnohorci s přihláškou v příloze a žádostí, aby mi ji potvrdil. Až se mi dostane nějaké odpovědi tak napíšu, jak jsem dopadl.

            0 0
    • cvtracktor  

      Někdo v neděli na silničku? Rakovník a zpět třeba? Ve 12 už by mělo bejt nad nulou ;-).

      0 0
    • Jetson  

      Nebyl prosím někdo o víkendu na běžkách na Lesné? Potřeboval bych vědět, jestli je protažená cesta pro auta na vysílač (Jedlák), nebo jestli to projedu se čtyřkolkou i bez protažení.

      0 0
      • Mike Gaucher  

        Já tam v neděli byl, ale jelikož v noci na dnešek nasněžilo, tak informace z neděle už asi nebudou dvakrát aktuální.:-)

        A co se týká stavu cesty z neděle, tak co jsem si všiml, když jsem jel ten souběžný kousek stopy se silnicí, tak nevím.:-) Jsou místa vyfoukaný na asfalt nebo naopak závěje.

        S offroadem by to šlo, s O Scout bych tomu moc nevěřil.

        Ale mluvím jenom o tom krátkém úseku v souběhu, jak je to dál s asfaltkou na Jedlák nevím.

        0 0
        • Jetson  

          Díky, mám na to Hilux, ale ptal jsem se než začlo padat. Já na sněžení do poslední chvíle nevěřil.

          0 0
    • staráhrušeň  

      Čau kluci, předem se omlouvám, že Vám tady narušuju zavedený pánský klub:). Ale hledám ženskou, nebo chlapa, která-ý vyjíždí na biku z Loun a dávají kratší i delší štreky. Samotnou mě to baví dost, ale z bezpečnostních důvodů uvítám někoho s kým se občas svezu a sportovně si sednem a bude veselo, takže někoho s velkým smyslem pro humor, věk neřeším. Jestli chcete nebo znáte ženskou, nebo chlapa, co by chtěli, tak dejte vědět. díky a ať to jezdí.

      0 0
      • xcbike  

        já byl v lounech 20.3 občas tam jezdím,v létě se chystám na ranou :)tak nebude problém se domluvit a někde si dát spicha.Snad pojedou i další :)

        http://www.sports-tracker.com/…

        0 0
        • staráhrušeň  

          Na Ranou jezdívám když jsem měla hodku dvě večer, tak si ji dám. Ale o víkendu budu dávat Krušný a pak delší od 60–150km, takže vítám právě na ty delší. Povedlo se ti vyjet do sedla ze strany od letiště? a jinak díky za odezvu :).

          0 0
    • xcbike  

      Tak jsem narazil na tenhle zajímavý závod,co vy na to? Uděláme dvojičky a jedeme :)

      http://usteckymasakr.webnode.cz/propozice/

      0 0
      • Mike Gaucher  

        Termínová kolize s jirkovským závodem kolem hnoje.:-)

        0 0
        • xcbike  

          sem si ani nevšimnul… :( to je škoda,protože to bude asi velká paráda,ale kolem hnoje je kolem hnoje,to se musí :)

          0 0
        • timewalker  

          Ahoj, tak jsem googlil „kolem hnoje“ a nic. Ani na MTBS to není. Prosím pošli link, juknu na to. Zní to zajímavě :-)

          0 0
          • xcbike  

            zajímavý,mě kolem hnoje v obrázcích vyhodilo todleto :D

            0 0
    • cvtracktor  

      Jelikož jsem byl okolnostmi přinucen přesídlit do Klášterece, zajímalo by mě, jestli se na tomhle fóru vyskytujou nějaký cyklisti či cyklistky z Klášterce, Kadaně, Perštejna???

      0 0
    • timewalker  

      Tak už máme konečně krásné počasí a tady chcíp pes :-(. Čekal jsem, že se tu bude bouřlivě domlouvat jeden švih za druhým a ono nic. Ne, že bych s vámi někdy vyjel, ale pro letošek jsem si to dal jako novoroční předsevzetí :-). Tak se do toho opřete, přece toto velmi úspěšné fórum nenecháte upadnout v zapomnění. Přinejhorším se snad uvidíme na Jirkovském crossmarathonu.

      Šlápněte do toho. Radek

      0 0
      • xcbike  

        no..já si tu trať toho maratonu byl dneska z části projet(výšlap z pece na jedlák) a trošku o sobě začínám pochybovat,jestli mám jet :)

        0 0
        • Mike Gaucher  

          Co je na tom tak hroznýho? Pan závodník to jezdí na velkou placku.:-)

          0 0
          • CLZ  

            jj, na velkou – vzadu

            0 0
            • cvtracktor  

              jj v krámě mi taky říkali, že cyklista s ambicema třetí placku nepotřebuje, proto tu největší od začátku nepoužívám :-D.

              0 0
    • cvtracktor  

      Na Giru jsem vyděl horala s elektropohonem, ani to nebylo moc poznat. Zakupte to manželkám a máte postaráno o romantický rodinný jízdy ;-).

      0 0
    • xcbike  

      chystáte se někdo na hustou rubárnu?

      http://pohar-peruna.cz/…sky-maraton/

      0 0
      • timewalker  

        Ahoj, chystám. Mám to kousek od baráku, tak si to nemohu nechat ujít. A ještě 8.6. na Jirkovský CM a 29.6. na Fannyho Memoriál.

        0 0
    • cvtracktor  

      Letos už asi vetší kopec nedám no … http://jirkacv.rajce.idnes.cz/…18_Klinovec/

      0 0
      • xcbike  

        pěkný,taky tam musím vyšmatlat,mohli bysme tam udělat společnou vyjížďku..co vy na to? loni jsem to jel a od baráku a zpět přesně 120km,takže paráda.

        Jinak pořádám na konci června cyklovýlet a to projet Český les.Pojede se od Domažlic,tam vlakem až do Chebu. z 90% se pojede po červené turistické trase.Akce je na 2 dny a spí se v Rozvadově a to u rybníka ve stanu(každy svůj),jinak si tam ,kdo chce,klidně může spát někde v nějakém penziónu.je to jedno :)

        Celková délka je kolem 150km,první den kolem 60km,druhý 90km

        Celkové převýšení by mělo být kolem 4000m :)

        0 0
        • timewalker  

          To zní velmi slibně. Červená vede převážně mimo asfalt, tak by to mohlo být aj pěkné poježděníčko :-). Plánuješ se škrábat na Klínovec? Když bude pěkné počasí, tak by i to přespání ve stanu bylo reálné. Akorát se bojím, aby mě někdo v noci neodkolil, nebo aby mi ho nějaký borec v poštovním vagonu nevylepšil pár zářezy v laku.

          Dej pak nějak dopředu vědět a pokusím se na to ty dva dny vyšetřit.

          0 0
          • mrozu  

            Červená vede terénem jenom na začátku od Capartic k Rybníku a pak až nahoře kolem Dyleně, jinak je to asfalt, sem tam šotolina, až do Chebu ;)

            0 0
        • Mike Gaucher  

          A nebyl by lepší Fichtelberg, když na Klínovci to všichni znaj?:-) … taky jsem tam byl minulý rok.

          0 0
          • timewalker  

            Na Klínovci jsem ještě něbyl (ostuda), ale klidně se podívám i za hranice. A co takhle pokořit oba vrchoy :-)

            0 0
            • cvtracktor  

              Nic si z toho nedělej. Na Božáku bych se orientoval i potmě, ale na Klínovci jsem byl naposledy coby děcko se školou v přírodě. Bacha cesta není asfaltová, i když nejspíš brzy bude. Ale dá se to i na silničce.

              0 0
          • cvtracktor  

            jj, Fichtelberg mám taky v plánu, dokud ho mám za humny :-). A taky Pöhlberg nad Annabergem a Schlettau ;-).

            0 0
            • Mike Gaucher  

              S Tebou se tu nikdo nebaví, žiletkáři!:-D

              0 0
              • cvtracktor  

                No nebýt to nechutný bahno, do kterýho se vrhaj jen nerozvážný mladíci, tak mám v plánu supr trasu na Klínovec terénem. Ale chčije a chčije a tak jsem rád za žiletku :-p.

                0 0
        • timewalker  

          Akorát mi nesedí ty Tvoje výpočty. Jestli chceš jet do Domažlic vlakem, odtamtud do Chebu a pak na Chomutov, tak to bude cca na 250km, ne na 150km, jak píšeš. Jak to tedy přesně plánuješ? Z domažlic do Chebu po červený taky super trasa:-).

          0 0
    • xcbike  

      Miku,že já tě dneska viděl v bezručáku :)

      0 0
      • Mike Gaucher  

        Jo to je možný.

        V rámci „přípravy“ na můj závodní vrchol sezony, „závod“ jezdičů do práce a prvo, maximálně druhomlejnovejch pozérů Jirkovský Crossmarathon jsem vyrazil do hor „na dýl“. Od začátku sezony jezdím jen do/z práce, což dá 2×1hod. a tak jsem si chtěl vyzkoušet co to se mnou udělá, sedět na tom čtyři hodiny.

        Dal jsem si kolečko ohraničený na východě Jezeřím a Dřevařským rybníkem a na západě Načetínskou křižovatkou.

        V Bezručáku jsem se pak chvilku motal, aby mě to hodilo ty čtyři hodiny. Nakonec to dalo necelejch 80km.

        … jako v Bezručáku lidí jak na Václaváku! Co mě překvapilo bylo to, že dost lidí jezdilo i nad Kameničkou. To dřív nebejvalo, přecijenom na Kameničku je to trošku do kopce.:-)

        0 0
        • cvtracktor  

          jj silnice Horní Halže – Loučná (Nástup) byla taky nějako plná :-o

          0 0
        • xcbike  

          tak to se nás na startu teda sejde :)

          musíme si dát nějaké poznávací znamení,aby jsme se v záplavě jezdců poznali :)

          0 0
          • timewalker  

            Mě poznáte jednoduše: Velkej člověk na velkým kole s velkými blatníky http://www.topeak.com/…defender_xc1. A při nepřízni počasí i s velkým batohem :-)

            0 0
            • xcbike  

              dobrý těžítko…350g :)na závody ideální :)

              0 0
              • timewalker  

                Já nejsem gramař, při váze 90kg to neřeším. Mnohem důležitější je pro mě fakt, že nebudu muset ochutnávat chomutovské bahno a nebudu od hlavy k patě promočený. ;-)

                0 0
                • xcbike  

                  dyť je to furt po asfaltu.. :)

                  0 0
                • cvtracktor  

                  JJ, vždycky mě pobaví lidi, který evidentně můžou shodit 5 kg a řeší pár gramů na jedný součástce a neváhaj za to vyhodit 10 tisíc Kč :-D.

                  0 0
                  • CLZ  

                    Boha moja… Ať to jede třeba s vozíkem pro dítě… je to jeho věc, jeho kolo, jeho život a jeho peníze…:)

                    0 0
                    • CLZ  

                      A navíc myslím, že v takovém závodě nejde hlavně o to být první…

                      0 0
                      • xcbike  

                        tak určitě…

                        0 0
                      • Mike Gaucher  

                        Jak nejde o to bejt první? Je to závod? Je! Tak žádné slitování …:-D

                        A vůbec, kdyby Ty jsi nechtěl bejt na PG první, neskončil by jsi ve špitále.:-)

                        0 0
                  • xcbike  

                    to já bych potřeboval shodit tak 10kg..

                    0 0
    • timewalker  

      Ahoj, někdo na čtvrteční odpolední švih? Vyvětráme bajky, projedem pár louží a dáme si do těla! 2–4 hodinky postačí. Ale pozor: Počet účastníků omezený na pouhých 30 osob!!!! Kdo zaváhá, nejede. :-)

      0 0
    • cvtracktor  

      Virtual Cup zavítal i k nám: http://www.virtualcup.cz/…ske-prehrady

      0 0
      • xcbike  

        dobrý..to asi zkusím :)

        0 0
        • cvtracktor  

          Ještě bych počkal na nějaký sluníčko. Včera jsem si procházel Wembloudovy hrby a na jednom místě dokonce mohutně přetejkal rybník přes cestu.

          0 0
          • xcbike  

            jasný,trasu už mám staženou v mobilu-endomondo pro :)

            0 0
    • cvtracktor  

      Jasná kachna – na Klínovci ani Fichtelbergu žádnej sníh není :-p. http://jirkacv.rajce.idnes.cz/…_Fichtelberg

      0 0
      • Mike Gaucher  

        Teda ty blatníky! Že Tě hanba nefackuje!:-D

        0 0
        • Jetson  

          Dobře to dělá. Radši pr.el v suchu, než být IN.

          0 0
          • cvtracktor  

            Víš co se stane, když si Majk vezme jen půl viagry? :-D

            0 0
            • Jetson  

              Ani nevím, jestli to chci vědět.:-)

              0 0
              • cvtracktor  

                Jen tak popichuje ;-).

                0 0
                • Mike Gaucher  

                  Nemůžu za to, že jsem estét a že mi blatníky na žiletce připadají jako vrchol nevkusu.:-D

                  … hele a vzhledem k tvýmu věku, bych se bejt Tebou, staral v první řadě o tvoje vlastní zásoby viagry!:-)

                  0 0
                  • Jetson  

                    Dej pokoj s Viagrou. Si to vezmu a místo na projížďku, dostanu chuť na ženskou (a nedej bože, třeba dokonce na vlastní).:-)

                    0 0
                  • cvtracktor  

                    Mě stačilo zmoknout po cestě do práce i zpátky – to byl vrchol nevkusu ;-).

                    0 0
    • timewalker  

      Tak nám to dnes krásně vychází na tu Hustou Rubánu. Počasí jedna báseň. Krásně se nám to zalilo, takže se nebude prášit, 100% zatažená obloha, tudíž žádné zbytečné horko. A intenzivní déšť od 12. hodiny znamená jediné – pitný režim kdykoli k dispozici. Jsem zvědav, kolik z přihlášených závodníků se tam dnes ukáže. Takže přeju všem, kteří se k tomu odváží, hodně štěstí a žádné pády. Nashle na startu.

      0 0
      • cvtracktor  

        docela vás, co platíte dopředu, obdivuju.

        0 0
        • timewalker  

          Inu, to máš tak. Když už máš zaplaceno, jedeš. Kdybych neměl, určitě bych dnes nejel a přišel o super mokrý a blátivý zážitek. Bylo to super. Ustál jsem to bez pádu, nic jsem nezničil a umístil jsem se na krásném 36. místě :-) Akorát jsem tam přišel na poslední chvíli, tak jsem se s nikým nepotkal. Kdo jste tam ještě byl?

          0 0
          • xcbike  

            2:42:09 to je celkem solidní čas na to,jaké byly podmínky :)

            Na čem teď vůbec jezdíš?

            0 0
            • timewalker  

              Děkuju, to rád slyším. Já takový dojem neměl. Kde jsi sehnal časy? Na Peruně ještě výsledky nejsou.

              Letos jezdím na tomto krásném kousku: http://www.cyklopoint.cz/…-xt-m-3805d/

              Tlumič jsem skoro nevypnul, vše příjemně odseděl a věřím, že mi to hodně pomohlo k nějakému slušnějšímu umístění.

              Jedete někdo Jirkovský Crossmarathon?

              0 0
              • xcbike  

                pěkná raketa :) Chtěl bych ho jet,ale uvidím,mám službu u dobráků,tak snad to nějak půjde :)

                0 0
              • Mike Gaucher  

                Když nebude pršet …

                0 0
                • cvtracktor  

                  No vypadá to na „nad Jedlákem sa blýska“ :-/. Docela jsem měl roupy si to taky dát. Naštěstí budu po noční a po tom Annabergu se mi nějak nechtělo šlapat ani do práce, natož na Jedlák. Držím palce, ať jste všichni na bedně :-).

                  0 0
                  • cvtracktor  

                    Jelikož jsem dneska mrtfola, tak jsem se ukecal, že se mi nechce do práce a zítra jedu i kdyby padaly kroupy. Takže na bedně bude tlačenice :-D.

                    0 0
              • CLZ  

                Puvodne jsem se chtel na Vas prijit aspon podivat, kdyz jsem vcera videl Mika, jak pilne trenuje na koridoru..:) Ale budu pokládat v kuchyni podlahu a ma druha polovicka mi velmi kladla na srdce, abych to stihl dat dokupy do vecera, jinak budu o hladu. Ví jak na me..:) Takze budu jako traktor pouze z domu drzet palce. Ocekavam zde Vaše vysledky, fotky diplomu a vahy zlatych medaili.

                0 0
                • Mike Gaucher  

                  Aha! Tak ten rumunskej kamioňák co si mě včera na koridoru zastavil, aby se ptal kudy na Prahu jsi byl ty? Zajímavé.

                  Nejedete? Jste banda simulantů, víc vám k tomu neřeknu.:-)

                  Ještě nejezdíš? Jsem měl pocit, že jsem Tě v úterý kolem pátý odpoledne viděl projíždět na kole Revoluční v Chomutově.

                  0 0
                  • CLZ  

                    Urcite nejezdim, porad musim nosit ty blby kruhy. Pristi utery mi je snad doktor sunda a pak uvidime kdy me pusti na kolo.

                    0 0
              • mrozu  

                Nakonec jsem v Chomáči, tak to taky pojedu zkusit, pokud nezaspím. Ale z pravděpodobných účastníků znám asi jenom Majka a toho nevím, jestli ještě poznám, tak to radši berte jen jako takovou předprezentaci :D

                0 0
                • cvtracktor  

                  My tě poznáme. Kapuca a hromada sněhu kolem tebe ;-).

                  0 0
                  • mrozu  

                    Jo, profilovka moc nenapovi, ale dobrá náhoda je, že ta fotka byla pořízena na trase JCM ;)

                    0 0
                • Mike Gaucher  

                  V poho, já bych Tě – já jsem Tě taky nepoznal, jestli jsi tam byl.:-)

                  Pro mě je můj výsledek zklamáním. nejezdím samozřejmě na umístění, ale sám proti sobě. A letos jsem byl proti loňsku o 4 místa vzadu, ale hlavně o pět minut pomalejší.

                  0 0
                  • mrozu  

                    Jo, byl jsem tam :) Čekal jsem to teda mnohem pohodovější, na to druhý místo jsem se pořádně nadřel :)

                    0 0
                    • Mike Gaucher  

                      Druhý místo dobrý:-) Ale zase, nechat se porazit od turisty, kterej přijede na start po ose z Klášterce, vyhraje závod a pak se zase po ose do Klášterce po závodě vrátí?:-D

                      0 0
                      • cvtracktor  

                        Jen mu nezáviď. Má zaseklý nášlapy a zalepený tkaničky, takže z toho kola prostě nesleze, co je rok dlouhej. By mě zajímalo, jak to řeší v posteli :-D.

                        0 0
                      • mrozu  

                        Tím se právě rozjel, já jel jenom 5 km z Chomáče, takže jsem se ani nerozcvičil :) Ale i tak je to ostuda, musím se sebou začít něco dělat :D

                        0 0
                  • cvtracktor  

                    Tak to já, ce se týče pozic, jsem docela spokojenej. O 8 celkově, o 5 v kategorii lepší :-). Ale s tím časem už bych měl něco dělat :-/.

                    0 0
    • cvtracktor  

      Tak jsem byl okouknout tu povodeň ve Vejprtech a pouť v Annabergu. Vejprty jasná kachna (paní starostka se zase chtěla zviditelnit :-D ), pouť asi čekala, až se Sasíci vyvalí z Holcfabrik :-(. Ale jinak jsem si docela užil – http://www-fb.sports-tracker.com/…dggqfi40qn1r.

      0 0
    • xcbike  

      hoši..budu si něco kupovat na http://www.kupkolo.cz/

      kdyby jste někdo něco chtěl,můžeme se podělit o poštu :)

      0 0
    • cvtracktor  

      Jste nějaký chcíplý v tom Chomutojirkově co? Si tam dejcháte ten smog a plíce v hajzlu, že? Od července jsem zpátky a nemyslete si, že budete takhle fetovat dál. Budu vás honit po hnusně zakyslíkovaných lesích. Už vám skončí lehy :-D.

      0 0
      • xcbike  

        chcíp tu pes no…já se vrátil z rodinné dovolené ze Špindlu a bomba :) Sněžka pokořena i turistický pramen Labe :) Počasí super. Ve středu jedu ten Český les,tak pak dám report a fotky :) Jede se 2 dny od Domažlic do Chebu. Snad moc nezmoknu :)

        Jinak co ta společná vyjížďka třeba na ten fichtelberg?

        0 0
    • Jetson  

      Od zítra do pátku budu smrdět po odpolednech v KV nebo CV (volba je na mojí úvaze). Má cenu brát bajk? Znalci místních poměrů, bude něco rozumně sjízdné, hned jak se uklidní déšť?

      0 0
    • xcbike  

      tak jsem zpět z cykloakce Český les na kole a paráda,teda až na tu zimu,naštěstí nám nepršelo:) Celkem najeto 172,5km a nastoupáno kolem 3250 metrů.Na Čerchově bylo odpoledne kolem 6°C a v noci je tam prý kolem 0°C,což je dobrý na konec června :).Jinak hodně povedené.tady je pár fotek a cesta ve sporttrackeru,to je trochu zkreslující,protože to mám převzatý od spolujezdce,který tam nemá autopausu,takže výsledný rychlostní průměr byl v obou dnech kolem 15 km/h :)

      foto

      http://lukasjelinek83.rajce.idnes.cz/…6–27.6.2013/

      cesta 1.den

      http://www.sports-tracker.com/…

      cesta 2.den

      http://www.sports-tracker.com/…

      0 0
    • xcbike  

      Krkonoše-jel byste to někdo v srpnu?byla by to akce na jeden den z Harrachova do Trutnova po cyklotrase KA1,tam vlakem,příjezd je kolem 9:30 hod. a pak druhý den z Trutnova domů,přespání někde na nějaké ubytovně/pensionu v Trutnově.vlak jede ráno kolem 6 hod. z trutnova.

      vlak tam a zpět cca. 700 kč

      ubytování kolem 250–300 kč

      nějaký to jídlo atd.. 300 kč

      najelo by se kolem 85km a nastoupalo kolem 2500–3000 metrů :)

      0 0
    • CLZ  

      Ahoj, koukám, že tu Zapet ještě asi nebyl…

      Nicméně jsme se včera potkali a vymysleli, že bychom mohli hromadně v neděli od 10:00 (Bremen) vyjet směr Katzenstein. Pohodové tempo, projedeme to zpátky do Čech a třeba v Načetíně můžeme dát občestvovačku. Potom už jen sešup dolu.

      Předpoklad cca 70–80km, opravdu klidné tempo – celodenní výlet.. Hlaste účast.

      0 0
      • xcbike  

        jsem v práci… :(

        0 0
        • zapet  

          Koukám,že mě už mě Luďek předběhl,takže vše potřebné je už napsáno,tak se koukejte hlásit bando líná.Má být hezky,a už jsme dlouho nic nepodnikli.

          0 0
          • cvtracktor  

            Jedu. A kdybych se vám v Načetíně ztratil, tak už víte, kde mě hledat. V Kalku :-D.

            0 0
            • CLZ  

              V kalku, v hospodě a navíc už s dojedeným obědem :D

              0 0
              • zapet  

                On nám Jirka ujel tenkrát schválně,aby nám nemusel dát kousnout z oběda :-)))

                0 0
                • zapet  

                  Tak co je kůže líný,to už se k nám nikdo nepřidá? :-(

                  0 0
                  • cvtracktor  

                    Moc nekřič. Moje tělo si říká o odpočinek a dneska si o to řeklo hodně trapně. Vzdal jsem na prvním kopci :-/. Nějak mě to stěhování oddělalo. Zkusím to s váma, ale jestli to nepůjde, tak to točím domů.

                    0 0
                  • mrozu  

                    Po letech mám v Chomáči volnou sobotu a vy si naplánujete vyjížďku na neděli :) Zejtra pojedu na Fláje objet si tamější trasu Virtual Cupu. Cesta do Klínů a zpátky bude na pohodu, na trase už do toho chci trochu šlápnout, jestli nohy po dnešním Partyzánu dovolí. Odjezd cca 10 – 11, tak se do tý doby můžete hlásit :)

                    0 0
                    • zapet  

                      Pro malou účast se Katzenstein odkládá na neurčito :-(

                      0 0
                      • zapet  

                        Tak,jelikož Luděk neodpověděl na foru,tak jsem na sraz k Bremenu přeci jenom vyrazil.A on nikde nikdo.No nevadí,říkám si,když už jsem tu,tak pojedu sám.Výlet jsem si užil,skopčáků bylo po cestě,jak za války.

                        0 0
                        • cvtracktor  

                          No nepovídej. Já tam vyrazil s rodinkou autem a prolezli jsme to pěšky. Skopčáků fůra to jo. Našel jsi taky toho borce stánkaře uprostřed lesa?

                          0 0
                          • zapet  

                            Jo,ten stánkař tam byl,ale ani jsem nekoukal za kolik co prodává.Nějak se mi tam před tou spoustou skopčáků nechtělo očumovat :-)

                            0 0
    • xcbike  

      někdo v pindělí na kolo???klidně od rána…třeba na ten Fichtelberg :)

      0 0
    • xcbike  

      Máme tady další bajkovou akci :)

      Jedná se o jednodenní přejezd Krkonoš a to z Harrachova až do Trutnova.Trasa povede přes Špindl,Pec a Žacléř.Převážná část vede po Krkonošské diagonále.Maximální nadmořská výška,které dosáhneme,bude úctyhodných 1356 mnm,což je v Čechách a hlavně na kole celkem dost :) Trať jsem označil jako celkem extrémní,nejde ani tak o vzdálenost,nebo špatně sjízdný povrch,ale jde o to,že stoupání,tedy celkové převýšení je úctyhodných 3293 metrů !! Celková délka je 86 km !

      Spaní je řešeno v levném hotelu/ubytovna Horal,kde nás noc vyjde na 200–250 kč.

      Vlak jede brzo ráno z Chomutova a to ve 03:23 hod.v Harrachově je v 09:26 hod.

      Odjezd z Trutnova je 13.8.2013 a to ve 07:43 hod. a příjezd do Chomutova je v 13:28 hod.

      Nehlaste se všichni :)

      0 0
      • xcbike  

        zatím jedeme 3…tak se hlašte :)

        na konci týdne budu objednávat hotel pro přesný počet osob..pak už máte smůlu.

        0 0
    • cvtracktor  

      Nemáte někdo volný řidítka vlaštovky? Dnešní držka byla zajímací. Ohnutej roh nebo spíš řidítka pod ním :-(.

      0 0
    • xcbike  

      někdo ve středu na kolo od rána?..taková menší sranda v plánu :)

      0 0
    • timewalker  

      Ahoj ve spolek.

      V Mostě jsme rozjeli aktivitu Cyklo Point Most Hobby Team a pořádáme pravidelné cyklistické výlety po našem okrese a krátké vyjížďky po blízkém okolí Mostu. Snažíme se cyklistiku přiblížit širší veřejnosti a vytvořit tak komunitu zapálených cyklistů, kteří společně pravidelně vyjíždějí za dobrodružstvím. Do budoucna toto plánujeme rozšířit i na Chomutov. Kdybyste měl někdo zájem se občas zúčastnit, navštivte naše nové stránky http://www.cyklopointmosthobbyteam.estranky.cz/, nebo Facebook http://www.facebook.com/cyklopoint.most.

      Budeme rádi, když nám pomůžete tento projekt rozšířit ve svém městě a pozvednout cyklistiku na vyšší úroveň.

      Předem všem děkuji za jakoukoli aktivitu v této věci.

      Radek

      0 0
      • xcbike  

        hele Radku, ty máš na té své meride navíc crossride,vid:) kolik vážíš a jak jsi s nimi spokojený?

        0 0
        • timewalker  

          Ahoj. Mám a 100% spokojenost. Je možné, že za to může to celopéro (hodně nárazů to vyčistí a kola si oddechnou). Ale jinak to všechno šlape, nerozcentrovávají se, nepraská v nich a snad se ani nekroutí. Takže proč ne. Kolega je považuje za nejlepší dostupné výplety.

          0 0
    • cvtracktor  

      Čau. Asi pojedu na tuhle akci: http://turistikasokoldv.page.tl/…klosrazu.htm.

      Dal bych pátek a sobotu. Maximální délka trasy je 117 km na den, ale dá se samozřejmě zkrátit. Je tam pár míst nebo tras, který mě hodně lákaj. Jel byste ještě někdo?

      0 0
    • xcbike  

      Hlasím dnešní návrat z povedené jednodenní cykloakce Krkonoše na kole.Trasa vedla z Harrachova až do Trutnova to převážně po Krkonošské diagonále A1. Celkem jsme ujeli 96km a nastoupali 3150 metrů.Počasí přálo,takže paráda.Celkem mě Krkonoše nadchly,je to dupárna.Jsou tam velmi prudké výjezdy i prudké sjezdy,neustále nahoru a dolů..paráda.

      foto:

      http://lukasjelinek83.rajce.idnes.cz/…e12.8.2013/

      trasa ze S-T :

      http://www.sports-tracker.com/…

      0 0
    • cvtracktor  

      Nějakej šílenec v pátek na silničku na Křivoklát? Cca 140 km.

      0 0
      • Mike Gaucher  

        V pátek jedu autem do Rakovníka. Jestli Tě potkám, pokropím Tě ostřikovačem!:-)

        Co neděle?

        0 0
    • cvtracktor  

      Já bych do toho asi šel. Na Bouřňáku jsem ještě nebyl a tenhle krpál mi chybí ve sbírce.

      0 0
      • xcbike  

        to je spíš pro žiletky ne? :)

        0 0
        • cvtracktor  

          Jasně, žiletka je nejlepší. Ale prej je povolený všechno kromě elektrokola. Jde spíš o sranda akci. Tedy doufám, že se namakanci, kteří by chtěli srandu kazit, této akci vyhnou a uklidí se na Hasištejn :-D. Jo web je mtbfany.cz

          0 0
        • cvtracktor  

          Vaše chyba. Mohli jste jet na horalu a v tombole vyhrát silničku za 40 táců :p. Stejně bych byl za váma i s žiletkou :D.

          0 0
    • Mike Gaucher  

      Co víkend 6., 7.9.? Sobota nebo neděle?

      Vymyslíme něco? Kola? Houby?:-)

      0 0
    • cvtracktor  

      Něco v neděli po ránu?

      0 0
    • timewalker  

      Ahoj,

      v neděli 22. plánujeme menší akci. Vyrážíme od prodejny v Mostě. Bližší informace ještě doplníme, ale jako ochutnávku nabízím odkazy http://www.cyklopointmosthobbyteam.estranky.cz/…yjizdky.html či http://www.facebook.com/…01445727385/, kde během tohoto týdne vyvěsíme i přesné informace. Budu rád, když se k nám někdo přidáte.

      Radek

      0 0
    • cvtracktor  

      Dáte někdo 12.10 Kláštereckou cestu 5 potoků? Samozřejmě s příjezdem do Klášterce a odjezdem z Měděnce na bajku. Odkaz na loňské propozice: http://pohar-peruna.cz/…y12_prop.pdf

      0 0
    • cvtracktor  

      No koukám, že bys tohle fórum měl Majku raději zamknout …

      0 0
    • johnraw  

      Děkuji dvěma bikerům na fullech z Jirkova, kteří mi včera na Resslu poskytli záchranu v podobě lepení a ušetřili mi 7km šlapání pěšky. Hoši, máte u mě pivo :-)

      0 0
    • CLZ  

      Což takle si dát něco o víkendu.. + pondělí…

      Hlaste, jestli by jste jeli a kdy budete mít čas..:) Tempo pomalé… neseděl jsem na kole přes 3 měsíce..:)

      0 0
      • Mike Gaucher  

        NO?

        … on sem ještě někdo chodí?:-)

        Sobotu nebrat!

        0 0
        • CLZ  

          Takže pojedeme ve dvou asi..:) Jaky den se ti hodi vic? Nevim, jestli to Sobotu nebrat znamena, ze muzes, nebo nemuzes..

          0 0
      • cvtracktor  

        Tě ten čokl doma nechce co? :-D V sobotu jedu silničku do Kryr na rozhlednu. Je otevřená od 12 do 16. Takže si natáhnu budíka a tak ve 12 až 13 bych mohl vyrazit ;-). Další dny nemůžu.

        0 0
    • cvtracktor  

      Někdo zítra (31.10) na silničku? Zámek Chyše a zámek Valeč ;-).

      0 0
    • cvtracktor  

      Tak jak, budem se cpát cukrovím, nebo dáme nějakou jízdu?

      0 0
      • xcbike  

        27.12 mohu :)

        0 0
        • cvtracktor  

          Já nejspíš taky ;-).

          0 0
          • cvtracktor  

            V Brüxu bude novoroční sjížďka ;-) (v Chomáči určitě zase nic) : http://www.klmost.cz/…i-korbel/69/

            0 0
            • xcbike  

              to nemohu :(

              0 0
            • timewalker  

              Loni se jelo od bývalého zimního stadionu na Bezručák. Zkouším zjistit, zda se to letos taky povede zrealizovat. Účast byla asi 30lidí. Dám vědět.

              0 0
              • cvtracktor  

                Neni to zbytečně dlouhý? :-D

                0 0
                • timewalker  

                  HAHA, celá sestava to zakončí na 1. Mlýnu v restauraci. Loni jsem pokračoval a dojel až ke Kameničce, dál to bohužel nedovolila extrémní sněhová nadílka, což letos jistě nehrozí. I tak to bylo ale o ústa.

                  Takže pokud se najde aspoň pár nadšenců, je délka novoroční vyjížďky libovolná.

                  0 0
                  • cvtracktor  

                    No aby ses nedivil, jeli jsme to tak 3 dny zpátky a moc daleko nad Kameničku jsme se nedostali. Žádný závěje, ale samej led na cestě.

                    0 0
                    • timewalker  

                      Tak tos mě nepotěšil,

                      chtěl jsem to dát na silničce. Horal je momentálně zazimovaný a béčko marod.

                      0 0
                      • cvtracktor  

                        Na silničce na Novej dům? Kolik´s toho vypil? :-D

                        0 0
                        • timewalker  

                          Nic. Když se chce, všechno jde. Ale jestli je to namrznuté, budu muset oprášit céčko horáka.

                          Zatím se mi nedaří nic zjistit, nemáte někdo nějaké info, kdy a odkud se vyjíždí?

                          0 0
                          • Rosta7  

                            Cesta přes Křímovskou přehradu, až do Výsluní, je good. Tam to se silnicí dáš, když pojedeš po žlutý.

                            Jinak světlo co jsem u tebe koupil na krámě tak max. spokojenost. :-) Je to skoro jako ve dne. :-)

                            0 0
                            • timewalker  

                              Dík za tip. Jsem rád, že si spokojen. Pokud pořídíš nějaké fotky, jak to svítí třeba v lese, tak se pochlub. Musí to být nádhera. Také po něčem takovém dlouhá léta toužím.

                              0 0
                            • cvtracktor  

                              Paráda, zrovna tam chci dneska jet. Ale na silničce fakt ne …

                              0 0
                              • timewalker  

                                Jak to tak vypadá, asi zítra nikam nepojedu.

                                V Chomutově se mi nic najít nepodařilo a až do Mostu se mi opravdu nechce.

                                Kdybyste měl někdo něco v plánu, napište co a v kolik, strašně rád bych se přidal a na Nový rok něco podnikl.

                                Říká se přeci: Jak na Nový rok, tak po celý rok.

                                0 0
                                • cvtracktor  

                                  A nevíš náhodou, když děláš v tom Mostě, jak dlouhý jízda tam na Novej rok dělaj? Jestli to je nějaká 15 km sranda, tak bych tam jel na kole klíďo z Chomutova.

                                  0 0
                                  • timewalker  

                                    Myslím, že něco mezi 50–60km po asfaltu.

                                    0 0
                                  • timewalker  

                                    Tak jak to plánuješ? Jedeš do Mostu, nebo něco podnikneš v Chomutově?

                                    0 0
                                    • cvtracktor  

                                      Jedu na 90% do Mostu autem. Jen mě trochu děsí v předpovědi možnost sněžení. To by asi na silničku nebylo. Chceš někde nabrat?

                                      0 0
                                      • timewalker  

                                        Ahoj. Moc ti děkuji za nabídku. Bohužel, musím odmítnout. Nejméně do 14. hodiny mám na starosti malého, takže si možná dám potom jen nějakou sólo akci tady v Chomutově. Užij si to a ať vám nesněží.

                                        Přeji vše nejlepší do nového roku tobě a všem chomutovským cyklistům.

                                        0 0
                              • Rosta7  

                                Nejhorší trasa je ze třeťáku k přehradě, tam musí jet opatrně aby nepíchl, pak už se to dá.

                                Byl jsi dneska?

                                0 0
                  • Jetson  

                    Prvák je dobrý cíl, kdo by se s kocovinou štrachal do kopce na Kameničku…

                    0 0
          • mrozu  

            Kdybyste náhodou jeli silnici, tak bych se klidně přidal. Motivační foto z dneška :)

            0 0
    • timewalker  

      Ahoj ve spolek,

      zítra, ve středu 8. ledna, pořádáme od 12:00 hod rekreační cyklojízdu Bezručovým údolím. Takže pokud by se někomu chtělo, budeme rádi za každého dalšího účastníka.

      Bližší informace naleznete na http://www.cyklopointmosthobbyteam.estranky.cz/…ne-vyjizdky/.

      Tak snad zítra nashle.

      0 0
    • timewalker  

      Zdarec,

      mám tu jednu akci v lepším termínu. Jedeme v neděli do Krušných hor. Bližší info http://www.cyklopointmosthobbyteam.estranky.cz/…ne-hory.html.

      A když se na těch stránkách přihlásíte na úvodní stránce do Mail Listu, nebo do přátel na http://www.facebook.com/cyklopoint.most, tak budete stále v obraze. Letos už byly dvě akce i pro Chomutov.

      Mějte se.

      0 0
    • lazza  

      Zdar,

      chystám se už po x-tý k příbuznejm do Chomutova a poprvý bych vzal s sebou bajka. Znám poblíž Chomutova jen procházkový okruhy, co sem kdysi kroužil s dětma po turistických cestách (Bezručák, Hasištejn).

      Doporučili byste nějaký pěkný, nejlíp hodně technický stezky v blízkém i mírně vzdálenějším okolí Chomutova/Jirkova…? Bohužel co mě zaujalo při letmým pohledu do papírmapy (neznačený cesty z Jedlový, TZ kolem Jezeří), se při přiblížení v mapách.cz ukázalo jako široký cesty/silnice, který já nerad.

      Klidně do SZ, budu vděčnej za cokoliv.

      Díky moc

      0 0
      • Njaji  

        Nová ves – Celná – Úbočí po modré značce dolů. Pak si to vyšlápni na Hasištejn a můžeš po neznačené dolů, ale to já bych se bál :-)

        0 0
        • lazza  

          No takhle nějak sem si to právě naplánoval :-)

          Ta neznačená z Hasištejna je přímo od hradu? Vidím tam jen nějakéj padák po modrý – to sem nejspíš nikdy nešel…

          0 0
          • lazza  

            Ještě mě napadlo popojet si do Kadaně a zkusit Úhošť, Mravenčák, Šumburk, vydrápat se možná na Měděnec a pak po modrý dolů do Perštejna/nebo Klášterce. Nicméně nevím, kterými stezkami nahoru/a kterými dolů, abych se nedrápal nahoru singlem a dolu nesjížděl asfaltkou :-)

            0 0
            • waters  

              Ahoj, v odkazu pro Tebe mam tip. Je to trochu maraton, ale jsou tam krásný místa, hlavně nad Jezeřim. Naposled jsme to jeli v srpnu kolem 3 1/2h

              https://mapy.cz/s/1r39z

              Najdu ještě jeden nebo dva tipy:)

              0 0
              • waters  

                kolem potoka po Cz straně do Brandova a výjezd sjezdovky:)

                https://mapy.cz/s/1r3c9

                tohle je skoro na den, ale německá strana NSG Schwarzwassertal stojí za to..

                https://mapy.cz/s/1r3do

                0 0
                • waters  

                  Případně si můžeš projet Perštejnské Giro, tam je techniky dost :)

                  Děj vědět, jestli si z toho něco jel..

                  https://mapy.cz/s/1r3lb

                  A pozor na myslivce:)

                  0 0
                  • lazza  

                    To vypadá dobře – to si dám! :-)

                    Pak nahodím fotky.

                    0 0
                • lazza  

                  Díky za tipy. Koukám taky, že na mnohých místech už sem byl: Lesná, Kalek, Jezeří, Šebestián… a v Brandově jsme si dokonce pronajali v létě na týden chalupu – kouzelný, podmanivý místo. Německo vypadá podle fotek fakt nádherně, ale že bych si takhle po zimě střelil skoro 3000 výškovejch – no to asi ne-e :-))

                  Který části bys vypíchl jako technicky nejzajímavější? Nejspíš si z toho namíchám něco individuálního a taky budu muset brát v potaz, zda nahoře nejsou ještě zbytky sněhu… (?)

                  0 0
                  • waters  

                    Moc vyloženě singlů tam neni… Okruh přes Schwarzwassertal je z jedné strany techničtější a sjezd se Zöblitzu zpět k potoku je také povedený – úzké lesní točivé stezky. Satzung je taky pěkný místo. Celkově je ta krajina nádherná, pokud bys to jel, tak si vem pořádnou svačinu a pár euro na kafe, který tam mele chlápek přímo na skále. Určitě bude rozumnější vyrazit někdy později – květen…

                    Nad Jezeřím jsou spíš technické výjezdy, z Lesné pak sjezd na Pyšnou a z Pyšné do Drmal k myslivně.

                    Perněrejnské Giro je de facto celé technické, ať už se jedná o výjezdy nebo sjezdy, pár úseků je až brutal, ale jel jsem to na htčku – jednou tréninkově a pak závod, ze závodu si nic nepamatuju, ale díky tréninkovému okruhu vím, že to tam je krásný:) Doporučuju projet i závěrečný okruh (osmičku) nad řekou.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.