Chláp v 1Z8 8000 téměř zabil kamaráda

130 nepřečtených
  • Joseph de Sax

    v sobotu 16.4.2011 se zřejmě místnímu oligarchovi nelíbilo, že kamarád nejel zřejmě dost adidas po místní okresce, proto jej předjel vyskočil z auta a strhl jej v plné jízdě za řídítka na silnici. Na biku a vybavení za 60tis škody, zlámané obratle, do konce roku jenom lůžko a cajti toto přepadení klasifikovali jako přestupek.

    Podle mne pokus o vraždu a nárok na morální odškodné min. 10mil Kč, jinak nechat zhnít v base…

    0 0
    • onik  

      najít a sejmout…je to maras co se tady děje!taky mne v sobotu srazil nějaky **** na kole a ujel ale nastesti sem to odnesl jen par stehama,naraže­ninama a odřenyma věcma..hovada ti lidi

      0 0
      • Blazer  

        Pokud nebudou za tyto činy padat adekvátní tresty, bude se to bohužel dít i nadále. Kdo se chová jako divá zvěř, musí s ním tak být i nakládáno. Zná-li kamarád SPZ útočníka, doporučuji podat trestní oznámení.

        0 0
        • Rychlej turista  

          Jak podat trestní oznámení? Policie musí konat ze zákona. Pokud způsobil těžkou újmu na zdraví, v žádném případě se nemůže jednat o přestupek.

          0 0
          • áronek  

            Přesně tak

            0 0
          • KubaBajk  

            To je pravda.

            Ublížením na zdraví se rozumí takový stav záležející v poruše zdraví nebo jiném onemocnění, který porušením normálních tělesných nebo duševních funkcí znesnadňuje, nikoli jen po krátkou dobu, obvyklý způsob života poškozeného a který vyžaduje lékařského ošetření.

            Na základě tohoto a doby pracovní neschopnosti mělo toto být klasifikováno jako §146/1 trestního zákoníku

            § 146 Ublížení na zdraví

            (1) Kdo jinému úmyslně ublíží na zdraví, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

            Jestli ten zmetek s dlouhými prsty nějak ovlivnil řízení věci, blil bych z toho.

            0 0
            • KubaBajk  

              samozřejmě v souběhu s úmyslným poškozováním cizí věci..další palba.

              0 0
            • Rychlej turista  

              Spíše to bude tak, že na základě lékařské zprávy toto bude překlasifikováno na TČ. Bez lékařské zprávy to uzavřít nemohou a ta četníkům jinou možnost nedá, takže nějakých „dlouhých prstů“ bych se nebál.

              0 0
              • KubaBajk  

                S lékařskou zprávou máš pravdu a pokud pohraje do karet ke klasifikaci na TČ, jsem přesvědčen, že věc bude překlasifikována. I přesto se trochu divím, že útvar hned věc nezaložil jako TČ, zvlášť při dnešní situaci u policie, konkrétně „čárkový systém“, tzn. čím více objasněných TČ, tím lépe pro útvar.

                A zde byl známý pachatel. Je ale pravda, že neznám okolnosti případu a třeba měla policie důvod věc prozatím založit jako PŘ.

                Takže ještě jednou opakuju, věřím, že to pro poškozeného dopadne dobře.

                0 0
                • Rychlej turista  

                  Ono to klidně mohlo být i tak, že na první pohled nějaké zranění vidět nebylo, což u zlomené páteře je celkem běžná věc. Jen si třeba stěžoval na bolest a proto ho odvezli na vyšetření, kde zjistili zlomeninu. Mezitím četník založil spis jako přestupek, s tím, že se to eventuálně překlasifikuje, podle toho co přijde od doktora. Důležité je, že to četníci řeší a že byl na lékařském vyšetření.

                  0 0
          • AleZ80  

            Patrně nemá svědky a v tom bude zakopanej pes. Nehledě na to, že se ten frajer může domluvit s kamarádama, že tam vůbec nebyl. Efektivní bude asi jen dobře promyšlená a zinscenovaná msta. Pokud se ovšem nejedná o nějakou fikci od Josepha de Saxe.

            0 0
    • thesecond96  

      Jestli je to pravda, tak je to docela hnus, ti lidi už fakt neví, jak se mají chovat :(

      0 0
    • martin_bakov  

      a to je konecna ze to je kvalifikovano jako prestupek ? prece pravnik,znalec a nejaci svedci by mohli dohromady rozhodnuti zvratit ne ? A chtelo by to zverejnit nejaky konkretni dukaz, aby se tu neflamovalo zbytecne…

      0 0
      • Joseph de Sax  

        tak to přednesl poliš, který to sepisoval, ale to ještě neměl k dispozici lékařskou zprávu, tak by to měl určitě překlasifikovat na trestný čin, protože regres byl u RZP uplatněn. Vyšetření úrazu skoro za 40tis, další léčení a případně lázně a invalidní důchod taky něco stojí…

        0 0
        • Meluzina  

          kamarád nebyl pojištěný? jinak určitě musí podat trestní oznámení a připojit se se svým nárokem na náhradu škody, ihned za advokátem, velmi důkladnou lékařskou zprávu včetně fotek.. nenechávat nic jen na policii, advokát ať se často dotazuje, také je možnost oslovit Probační a mediační službu za účelem mediace, pokud obviněný uhradí veškerou škodu nebo uzavře dohodu o náhradě škody, tak se může zastavit trestní stíhání, podmínkou je omluva a již zmíněná náhrada škody… PMS je zdarma

          0 0
          • Rychlej turista  

            Veškerá náhrada jde ze zákonného pojištění viníka, puntík. Policie musí konat ze zákona, puntík. Přistoupí na dohodu, dostane pár desítek tisíc a vzdá se všech nároků, které při zranění mohou jít do miliónů. Puntík.

            0 0
            • Meluzina  

              Stavíš poškozeného do velice statické role, policie nekoná vždy stoprocentně jak by měla, poškozený se musí starat také sám… povleče se to, obviněný bude dělat mrtvého brouka, to nikam nevede

              0 0
              • Rychlej turista  

                Poškozený má zpravidla jiné starosti, než běhat za právníky. To, co jsem psal, se děje automaticky. Staral bych se tehdy, pokud by se tak nedělo. S tou dohodou to na mě taky zkoušel. Přinesl mi do nemocnice pár pomerančů, představil svého právníka a nabídl 10 000 Kč. Hnal jsem je svinským krokem. Ale na někoho to fungovat může, člověk v takovém stavu moc racionálně neuvažuje.

                0 0
            • Joseph de Sax  

              zde nešlo o nehodu, ale přepadení…auto stálo, řidič byl venku a nikdo se v době úrazu auta ani nedotkl. Prostě počkal 10m na svoji úroveň a útočil. Jasné využití statické sily na kinetickou energii při 30km/hod, kdy je počáteční deformace při 750kg a to nepřežije nic v těle, co se s touto silou dostane do styku.

              Nakonec přiznal. že chytil dotyčného pouze za ruku…test na drogy asi nedělal, protože ho cajti nemají…kamera z blízkého objektu mohla vidět, ale nikdo to nevyužil…Asi za 24hod se vše maže a jde nová smyčka.,..ti nechrání ani sebe, natož někoho jinéhoa o tom celý Kurvistan je.

              Asi je nejlepší mít už na švihu svoji kamerku na přílbě pro všechny případy…

              0 0
              • Rychlej turista  

                Tohle už je fakt jen o tom, co se podaří dokázat a co dacan přizná. Pokud přiznal aspoň to, že ho sejmul, tak i to je úspěch. Možná se později bude škubat, že to neudělal úmyslně a kdesi cosi, ale vyvinit se mu z toho už asi nepodaří. A to bude pro poškozeného a náhradu

                1. škoda na zdraví
                2. trvalé následky (posuzují se po roce od úrazu)
                3. ušlá mzda
                4. škoda na věcech

                rozhodující.

                0 0
                • Joseph de Sax  

                  ještě bude zajímavé, když tak pospíchal, jestli byl ve službě a jestli pak za něj ručil zaměstnavatel…pak je pěkně v průseru i on.

                  0 0
                  • Rychlej turista  

                    Rozsudek bude důležitý pro pojišťovnu, proto bych zaangažoval ji a její právníky, je to i v jejím zájmu.

                    0 0
              • honny  

                … no tak ti rozbije ještě kamerku. To nic neřeší. :|

                0 0
    • logoman  

      Hehe libi se mi jak vseci delaj zavery :))) urcite u toho byli :)

      0 0
    • Lsdenski  

      poslední čtyřčíslí hovoří za vše… kmotr jak Brno

      0 0
    • ememem  

      to je ale predsa blbost, to len asi preto ze nevedel odhadnut vysku skody a rozsah zranenia, to sa musi preklasifikovat aj keby niekto velmi nechcel proste zo zakona (skoda + zranenie).

      inak skoda ze takyto jebo este nehcel strhnut z bicykla mna, asi by sa dost cudoval.

      0 0
    • Ricci  

      Tak v tomto pripade uz len islamske pravo a doslova sposobit vodicovi rovnaky rozsah zraneni ako poskodenemu…

      0 0
    • Janouch  

      ja už se ničemu nedivim…

      kamose napadl jeho „známej“ kladivem a chtel ho podříznout pilou co tam nasel u nej ve sklepe. Chtel ho zabit a asi okrast. Naštestí byla v baraku jeho holka a dalsi kamoš a toho hajzla zahnali. Vecer ho sebrali policajti a soudce ho za tri dny pustil a je vysetrovan na svobode jinak ten kluk ma tvaly nasledky.

      0 0
    • Ruprt2  

      Vzhledem k autorovi příspěvku bych byl hoooodně opatrný před vynášením soudů.

      0 0
    • marco  

      Jak to bylo to přesně ví ten týpek a ten cyklista. Vášně jsou příliš čerstvé. Co je myšleno škodou za 60 tis. na kole to to kolo nějak tím autem přejel. Mnoho z nás když sedne za volant tak se mění v řidiče a opouští toho cyklistu a to potom mnohdy jen k..vy lítají.

      0 0
      • Ruprt2  

        ne rozcentrovalo se saxovo zadní kolo.

        0 0
      • Joseph de Sax  

        hele benzin a rychlost je 50:50…to že se jezdí na švihu 60cm od kraje škarpy je pravidlo a kdo nechce hodit blinkr a pohnout volantem je vrah a měl by dostat co proto…lidí je sice dost, ale už začínaj převládat ti, co na to mentálně nemaj…

        0 0
        • Martin  

          svět se zbláznil, souhlasím s tebou

          0 0
    • Break88  

      nechce se mi verit, ze tu je od tebe „normalni“ prispevek. Jinak urcite vsichni vime, jak to dopadne…rekl bych, ze uplne stejne, jak s tim debilem z dalnice, takze nijak.

      0 0
    • mr.antik  

      bez komentáře. Ale jen tak z ****** lidi nezastavujou a nechytaj cyklisty za berany. Zvlášť když pospíchaj.

      0 0
      • DaSnail  

        asi tak. a s ohladom na to čo tu ten pán predvádza, je dost možné že sa tá historka ani nestala v reálnom svete, ale len v tom jeho radiálnom.

        0 0
      • Joseph de Sax  

        normálně se bere tělo jako důkaz…zeptej se Madony.

        0 0
    • kubad  

      nevím jak to v reále bylo, tvého známého je mě líto, ale věřím že to policie vyšetří a dopadne vše jak má, ale na druhou stranu ten řidič nereagoval tak podrážděně bez důvodu, takže je potřeba si sáhnout do svědomí kde byla chyba, následky sou bohužel kruté

      0 0
      • Bish0p  

        Jedu po dalnici maximalni povolenou rychlosti. Rozhodnu se predjizdet. Zezadu se pririti automobil takovou rychlosti, ze jsem nemel sanci predem o jeho pritomnosti vedet a bezpecne ho pustit pred sebe. Je podrazden, blika, troubi. Me svedomi je presto ciste.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Zrcatka mas?

          0 0
          • Bish0p  

            Bohuzel ne. Nejaky kmotr mi je ukopl ve fronte na svetlech. Zrejme jsem ho podrazdil tim, ze jsem stal pred nim a ne za nim.

            0 0
        • kubad  

          Tak cum do zrcatek blbe.

          0 0
          • Bish0p  

            Promin, nechtel jsem te podrazdit. Precti si to jeste jednou a v klidu a treba pochopis co jsem tim chtel rict :-* Jinak nic z toho se mi nestalo protoze jezdim na motorce, byla to jen demonstrace.

            0 0
            • Ruprt2  

              tak hele ty demonstrace.

              když se rozhodnu předjíždět, tak se ještě těsně před předjetím mrknu jestli tam něco není.

              Pojdme si to rozebrat.

              Jak dlouho trvá reakce? Budme velkorysí a řekněmě 2sec.

              Jak daleko vidíš za sebe na dálnici? tak třeba 100m

              tzn, aby jsi nestihl reagovat musel by mít rychlost o 50m/s vyšší než ty.

              Ty jedeš max povolenou 130km/hod on jede o 50ms rychleji tj o 180km/hod rychleji

              Jeho výsledná rychlost je 310km/hod.

              To je jenom taková demonstrace :-) ve skutečnosti vidíš v zrcátku dál a času je méně než 2sec takže by ta rychlost musela být násobná. To už by se imho neudržel na cestě, ale musel by letět. Takže na co si stěžuješ?

              0 0
              • Bish0p  

                Ja si nestezuju na nic. Nebo snad ano? Take jsem te nechtel podrazdit. Prapuvodne jsem reagoval na kubada ktery tvrdil, ze pokud nekoho podrazdi moje existence je to moje vina, tedy tak jsem si to vysvetlil. A ja na to reagoval nazornou ukazkou, mozna ne uplne stastne zvolenou, na ktere jsem chtel demonstrovat, ze to nemusi byt moje vina. Je uplne jedno kdo, jak jede rychle a jak daleko vidim. Zasadni u meho poustu byl obrat: „ze jsem nemel sanci predem o nem vedet“!

                0 0
                • kubad  

                  zákon akce a reakce, ten blb co sundal toho cyklistu byl na 100% vydrážděný něčím od toho cyklisty, jízda ve dvou vedle sebe, fakáč nadávka … atd.

                  proto se pravděpodobně vytočil a takhle reagoval, netvrdím že není vinen, ale je potřeba si uvědomit proč k tomu konfliktu došlo, a že ho pravděpodobně částečně způsobil i cyklista

                  0 0
                  • KubaBajk  

                    Absolutní nesouhlas.

                    Pokud cyklista bezdůvodně ukázal fakáče na motoristu, motorista měl cyklistu normálně zastavit a zavolat hlídku policie..jednalo by se o PŘ v občanském soužití. A pokud by se cyklista doznal k tomuto jednání, mohl by na místě dostat flastra i 2000Kč za to, že se za jízdy nedržel řídítek oběma rukama.

                    Reakce na fakáč nemá mít za následek zlomená žebra „fakeristy“ a škodu v desetitisících ko­run.

                    0 0
                    • Ruprt2  

                      pokud provokuješ, měl bys být za to připraven nést následky, až se to zvrtne. Když nejsi připraven, nemáš provokovat.

                      O zákoně, vině a nevině není řeč.

                      0 0
                      • KubaBajk  

                        O zákoně, vině a nevině musí být VŽDY řeč.

                        Jen podle zákona a zákonných postupů přesně určíš, kdo pochybil a kdo ne, popř. kdo pochybil více a kdo méně.

                        Pro mě normální představitelná situace: Jsem cyklista a jedu jak pi.a metr od krajnice, protože jsem proste pi.a. Ňaštvu řidiče, ten mě předjede a vytroubí mě, až málem zhltnu ventil bidonhadičky. Ukážu fakáče, on na mě, auto jede dál, já jedu dál.

                        Pokud řidič zastaví a vyzve mě, abych zastavil, že věc bude řešit přes polici, je v právu. Pokud zastaví a napadne mě, už v právu není.

                        0 0
                        • Ruprt2  

                          Nemáš žádný mandát, řešit vinu nebo nevinnu (nejsi soudce ani státní zástupce ba ani policista), nemáš nejmenší potuchu jak se to stalo, žádné informace ani vědomosti než pokřikování senilního dědka.

                          Vymyslíš si nějakou bizardní situaci, aby sis to obhájil.

                          když chceš řešit vinu nebo nevinu (což řešíš jenom ty a v této větvi o tom není řeč), tak co třeba řešit míru zavinění?

                          0 0
                          • KubaBajk  

                            Za prvé: Víš kulové o tom, kdo jsem nebo ne.

                            Za druhé: vinu a nevinu je nutno řešit vždy, znova opakuju.

                            Jestli to (dejme tomu)cyklista nějak vyprovokoval, nemělo být následkem jeho poškozené zdraví a vysoká hmotná škoda. Hotovo.

                            Ať se na tobě někdo dopustí jakéhokoliv protiprávního jednání, můžeš vždy jednat a bránit se jen v souladu se zákonem.

                            Pokud ne, jednáš protiprávně sám.

                            0 0
                          • KubaBajk  

                            A míra zavinění? Nikdo nenapaří v tomto případě cyklistovi trest za míru zavinění a to z důvodu, že motorista jednal neadekvátně. Protože to, že jedeš daleko od krajnice, ukazuješ fakáče či dokonce jedeš na kole opilý není a nikdy nebude důvod k tomu, abys dopadnul tak, jako zmiňovaný dotyčný.

                            Podle zákona, i když ti někdo znásilní manželku a ty ho dohoníš, nesmíš ho zmlátit. Sice to uděláš, policie zavře obě oči a tobě to asi projde, ale dle zákona NESMÍŠ.

                            0 0
                            • Ruprt2  

                              Hlavně ten motorista je zcela neviný. Takže sklidni laskavě emoce.

                              0 0
                              • Joseph de Sax  

                                pokud vypneš motor, vystoupíš z popelnice a máš ji odstavenou, tak zřejmě nejsi již motorista, ale jenom hloupý vrahoun…ale na to nemáš mentálně, abys to pochopil…

                                0 0
                                • Ruprt2  

                                  nauč se číst a řadit příspěvky. Až to zvládneš, tak zkus rozumnět tomu co se píše a teprve potom reaguj ;-)

                                  Už ti napsali z té pojišťovny, který jejich zaměstnanec to byl?

                                  Mám tam známého mohl bych se ti přeptat :-)

                                  0 0
                        • kubad  

                          ale nikdo vinu toho co ho sundal nepopírá,

                          a k tomu cos napsal, kdybys s chladnou hlavou nereagoval, nemuselo by se nic dalšího stát, o tom to celé je co píšu

                          0 0
                          • KubaBajk  

                            To máš pravdu, nicméně to nic nemění na tom, že zásadní chybu udělal řidič motorového vozidla.

                            0 0
                            • kubad  

                              To ze je vinik ridic sem nikdy nepochyboval.

                              0 0
                              • KubaBajk  

                                V tom případě jsme se nepochopili a celou diskuzi mezi námi dvěma končím jako kladně uzavřenou.

                                0 0
                      • vrrr  

                        Kuci tohle je reakce nejen na Ruprta ale i na prispevky pred nim. A je to jen muj soukromy nazor…

                        Myslim, ze s penalizaci ukazani fakace to trosku prehanite. Alespon ja nemam poneti o nejakem precentu ci dokonce zakone (jako maji Slovaci a Rakusaci). V CR jeste porad plati zdravy rozum a pokud nekoho povazuji za cu…, tak mu to mohu sdelit a to treba onim posunkem. Jen je treba jeste dodat, ze je to muj nazor, aby to nekdo nemohl brat jako nactiutrhani. A je treba pouzivat prostrednicek a ne svlecene kalhoty, aby to nemohlo byt brano jako verejne pohorseni ci mravni delikt na mladezi.

                        Druha vec je pravnost statu a fakt, ze i kdyz vas nekdo vytoci ro ruda, tak proste nemate pravo se mstit jinak nez pravni cestou. A tohoto principu se skoro denne drzim kdyz ukazuji prostrednicek na agresivni ridice. Vzdycky jen cekam az zastavi a napadne me. Protoze pak bude zakon zcela na me strane a v ramci nutne obrany, pripadne krajni nouze se mu budu moct projit po ksichte…

                        0 0
                        • KubaBajk  

                          …samozřejmě to projde procesem dokazování, kdy jsi jednal v nutné obraně a kdy ne, ale ano, máš pravdu.

                          0 0
                    • kubad  

                      ale já tu reakci neomlouvám, přečti si co píšu, jinak fakáč je jen doměnka,vím o létajících bidonech , kopancích do boku auta najíždění vytláčení nadáckách atd. a většinou od starších a zkušených cyklistů, nevím co se stalo, ale zase nevěřím že ten borec jen tak zastavil a borce strhl z kola bez nějakého důvodu.

                      0 0
                      • Baba-Ji  

                        Taky jsem si myslel, ze veci bez duvodu se prakticky nedejou, az minuly tyden si to tak straduju z prace domu, po takovem uzsim chodniku v parciku mezi barakama. Na usich sluchatka, hraje hudba a najednou rana do zad, div jsem na hubu nepad. Prvni co me napadlo, ze si nejaky znamy dela prdel ale trochu to prehnal. Strhavam sluchatka, otacim se a tam typek s vytrestenyma ocima po me vyjede, co provokuju. Rikam „co blbnes vole“, coz na nej asi zase pusobilo jako provokace, paac se nase „komunikace“ neustale vedla v tomto duchu s obcasnym naznacovanim vypadu z jeho strany, dokonce neco tahal z kapsy, ale ja na nej sral a sel si po svych, nejaka pica, rikaje si. Byl jsem utahany z fachy, tesil jsem se na zradlo a ne na setkani s debilem, beztak sfetlym, jinak si tohle neumim vysvetlit.

                        0 0
                      • Joseph de Sax  

                        jak chceš fakyho důkazně tvrdit, když nemáš kamerový záznam, ani svědky…poškozené zdraví v mil Kč už důkazně uneseš, protože na to máš doklady a ten hňup, který to proved je už nyní ,mrtvej, nebo zhnije, když to bude muset všechno cvaknout a doma mu budou řvát do konce života hladné děcka a manželka…hold může mi každej ukazovat fak jak chce, usmívám se a při jeho objíždění hodím blinkr a zamávám…Woodoo je vždy na místě a nikdy nevíš kdy na tobě přistane.

                        0 0
                        • kubad  

                          já nic prokazovat nechci, jen píšu že když někomu sprostě nadávám nebo ukazuju sprosté gesta musím počítat s tím že za to můžu dostat po hubě a proto je potřeba si to dobře rozmyslet.

                          co se stalo v tomto konkretním případě nevím, každopádně řidič je hovado a je potřeba aby byl pořádně a po zásluze potrestán.

                          0 0
                          • Joseph de Sax  

                            já třeba beru, že faky znamená být jednička a to řek i renomovaný právník ve vládě…a za to někoho sejmout je dost fatální msta, když ani vlastně v tomto případě o fakáče jít nemohlo, protože nemáš oči v prdeli, abys reagoval za sebe. Zřejmě se debil špatně ráno vysouložil a vrazilo se mu to do péra a nemoh s tím nic dělat, než jít někoho zkusit zavraždit.

                            Dokonce znám člověka, který po operaci ukazuje pořád faky na obou rukou a nemůže za to protože mu doktor seřezal šlachy na obou rukou..a navíc fak ukázat v zimních rukavicích moc nejde.

                            A koukat jestli jsem faky, nebo nejsem v zrcátku, tak si koleduji o malér, že skončím s popelnicí někde ve škarpě.

                            0 0
                  • Bish0p  

                    Dobre, souhlasim s tebou. Za to atd. bych treba doplnil, ze ten ridic ho nemohl predjet protoze v proti bylo jedouci kolona aut. Kdyz ho konecne predjel tak si proste chtel schladit zahu.

                    Na vlastni oci jsem podobnou situaci videl. Akorat ze ridic sedel v kamionu a kdyz ciklistu konecne predjizdel tak na nej najel az ho navesem shodil z kola do prikopu. Ciklistovi se nastesti nic nestalo, jinej ridic ktery to videl tak kamionu zatersil cestu a sel mu dat par vychovnejch do drzky.

                    0 0
                  • RomanH  

                    Tak tak. Zrovna vcera jsem na silnicce dojel dva starsi (kolem 50ti) vysvihane bikery – jeli na hodne frekvantovane silnici prvni tridy vedle sebe, povidali si, auta na ne troubili, a oni to uplne ignorovali. Byl jsem rad, ze odbocuji, abych to za ne nekde nesliznul.

                    0 0
                • Ruprt2  

                  OK s tím souhlasím, když třeba jedeš po cestě a u krajnice bouchne sopka a zalije tě v mžiku lávou, tak nenaděláš nic.

                  0 0
            • kubad  

              a když tam pojede policie 250km/h za hodinu s majáčkama tak si v háji.

              přečti si zákon co máš udělat když chceš předjíždět, a že někdo jede rychleji než má tě v případě nehody viny nezbaví!!!

              0 0
    • daymaker  

      lol… doporučuji ode dneška jezdit minimálně ve trojcích a každého v drahém autě a s podezřelou SPZ vytáhnout na světlech z auta, zmrzačit a auto zapálit… určitě to bude klasifikováno jako přestupek…

      0 0
    • Hynas  

      Můžu se zeptat, o jakou značku auta šlo?

      0 0
      • jIrI___  

        Pokud se mi ta SPZ neplete s jinou, tak BMW.

        0 0
      • Hynas  

        Rád bych se na to zeptal zakladatele vlákna…jestli mi na to odpoví.

        0 0
        • Joseph de Sax  

          tak to jsem na to nekoukal, cajti mi jen řekli, poznačit spz kdyby odjel, ale že by kmotři jezdili jen v nějakém stříbrném bmw, tak to pochybuji…

          0 0
      • soc  

        Na tohle jsem taky koukal, tam jsou neskutečné kydy :)

        0 0
        • jIrI___  

          Pirát Krteček předjel rychlostí 4 km/h s plně nataženou pružinou skupinu kráčejících kačen. Stalo se to v nepřehledném místě mezi dvěma krtinci, přičemž v protisměru byl pan Šnek s naloženou ulitou. Krteček nejenže ohrozil sebe i kačeny…

          :-))

          0 0
      • ememem  

        ty brdo koky tak ze na hento este niekto nepodal trestne oznamenie sa dost cudujem.

        0 0
    • Bat1  

      Něco podobnýho se mi stalo před cca 3 týdny. Jedu, najednou za mnou borec co si to po městě místo 50km/h kalil aspoň 80kou a začal troubit jako hovado. Já neměl kam uhnout u obrubníku jsem byl nafest a on ještě debil najel blízko mě, přitom měl celou silnici volnou…tak jsem mu ukázal fakače a ještě ho vyhlásil. Teď začal brzdit až zastavil, v tu chvíli už jsem měl před očima ten fajt:D ale předjel jsem ho jak stál, přitom jsem se na něj koukl a poklepal na čelo. On se zase rozjel zase předemě opět přibrždoval ale to už jsem se na něj vyprdl ukázal že jedu do prava a zmizel jsem. Jezdí jak prasata a ještě jsou dotčený.

      0 0
      • Bat1  

        Jen dodám, neměl jsem ho fakovat a vyhlašovat. Nadruhou stranu, ten člověk má brát cyklistu jako účastníka silničního provozu a chovat se tak k němu a ne jak k nějaký kočce na kterou najíždí,troubí a ještě z toho má srandu. A ještě jede jako prase.

        0 0
        • mr.antik  

          nic proti fakáčovi, ale pak jdeš do rizika, že se to vyhrotí. Třeba je to i jeho motivace.

          Já bych zkusil nějakej pěknej bunyhop na obrubník a třeba mu tim dokázal, že jeho problémy jsou mi někde…

          0 0
          • Ricci  

            jj, a ked nahodou bunnyhop nevyjde,tak si rozbijes drzku :-)

            0 0
    • cyborg  

      tohle řešit jedině přes právníka, policie s tím neudělá nic. Kdyby bylo třeba klidně dám kontakt na kamaráda právníka co jinému kamarádovi zařídil 20k odkškodné za schytané dvě rány pěstí a zlomený zub…

      0 0
    • roud  

      Víme jak tohle chodí nejdřív bych si počkal na vyjádření druhý strany jak to vlastně všechno bylo než začnem dělat závěry o tom kdo jakej je a za co může co se důvěry v osobu Joseph de Sax týče myslím že sem svoje společenské chování prezentoval naprosto dostatečně a vůbec bych se nedivil kdyby mu někdy někdo někde dal počuni :O(

      0 0
      • Joseph de Sax  

        já jsem třeba pojištěn u Californské Národní pojišťovny na 500tis USD, tak občas bych i rád nějakou utržil a zatím nikdy nic…čím to asi bude bejku?

        0 0
    • Georrge  

      řidič na to asi neměl mentálně :) ale jestli se to vážně stalo, tak za mě zastřelit… toho řidiče samozřejmě. Na lidi se musí tvrdě, jinak si budou dovolovat čím dál víc.

      0 0
      • Joseph de Sax  

        moje řeč…zastřelit tupou motykou do hlavy, protože náboje jsou drahé a můj návrh je do detailu odzkoušený již jinde.

        0 0
    • petrun  

      Takovej debil to je můj sen. Udělal bych se mu masáž xichtu SPD tretrama. Škoda že si debilové vybírají jen nižší váhy :-(

      0 0
      • Joseph de Sax  

        bohužel, když jsi na pevné zemi, tak uvažuješ dobře, ale když tě **** sejme během zlomku vteřiny na své úrovni, kterého jsi nikdy neviděl a mohl si tě splést s mnoha jinými lidmi, tak máš čas na reakci tak malou, že nereaguješ a on tě může zabít,protože ví hovno o jízdě na kole na kterém nikdy neseděl..zastřelit tupou motykou do hlavy a hodit prasatům sežrat…můj návrh zákona do senátu…ať vypadám jako lidumil.

        0 0
        • petrun  

          Zákeřný **** tě sejme zezadu bez varování. Většina zmrdů ale potřebuje být zajimavá a rádi dávají na všem odiv svou sílu, cítí se při tom jako bozi. To je činí zranitelné, kdo umí protivníka číst nedá takovému debilovi šanci.

          0 0
      • prcek2  

        U můj sen. Bohužel to čtu jen tady, nebo to vidim v tv. Jednou se ale nějakej debil sekne v odhadu, ale to už bude pozdě zabránit „převýchově“ ;-)

        0 0
        • petrun  

          Kdo nic nedělá ten nic neriskuje. Pak se ale nedivte, že si z vás někteří lidé dělají fackovací panáky :-(

          0 0
          • prcek2  

            ..to bude asi špatně zařazeno, ne? :-)

            možná jsi ale jen špatně pochopil můj příspěvek. Myslel jsem to tak, že onen debil špatně odhadne mě a narazí. Poté ho vychovám fyzickým násilím ;-)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.