• budíček

    Informace spíše pro chebáky, ale i ostatní. Hojte, mam dotaz, hodně jezdím po lesních cestách kolem Zelené hory (Cheb), každou chvíli, jsou na cestách, schválně pohozeny větve, kusy, stromů, atd…, což je jasný signál, že někdo, tyto větve háže na cesty schválně, aby nám znepříjemnil jízdu, budiš, klacky naházený na zemi něják člověk přejede, ale pozor z dnešní vyjížky, při sjezdu od vodojenu Svatá Anna, lesní cestou kolem psího cvičáku, směrem do vsi Zátiší jsem narazil na smotané stromky proti sobě, jež tvořili, jakousi nástrahu ve vyši očí, pokud bych si této nástrahy, nevšimnul, tak bych si strhnul vaz, tyto nástrahy byly dvě, asi po deseti metrech od těchto pastí, jsem viděl odcházet plešatýho člověka z knírkem a německým ovčakem (nejspíš člověk ze psího cvičáku) bohužel jsem ho neviděl, jestli ty pasti nalíčil on, nebo ne. Tak jsem vás chtěl upozornit na velice závažnou věc, kdyby bylo trochu šero, Bůh ví kde bych teď ležel.

    0 0
    • Richi  

      Co na to policajti? Nebo jsi to nechal na toho dalšího co příště pojede?

      0 0
      • budíček  

        Ne nenechal, past jsem zlámal, bohužel právní systém v této republice je takový, že pokud ho nechytnu za ruku, tak jsem druhej.

        0 0
        • Turbo  

          Lidi jsou hovada. By mě zajímalo co tomu, kdo to udělal na bikerech vadí?

          0 0
    • Peka  

      Já jsem sice odjinud, ale tohle nejsou pasti na bajkery, ale na motorkáře!!! Lítaj si po lese jak chtěj a nikdo na ně nemůže. Toto mi potvrdil myslivec i s hajným. To je jejich práce. Chápu to :-( i když mě to taky omezuje…

      0 0
      • Soreno  

        Ne tohle nechápu ani na motorkáře to je pak stejný jako třeba v ulici je značka průjezd zakázán, ale prostě jsou lidi kterým je to u ****** a projíždí aby si třeba zkrátili cestu tak na ně udělám past? Třeba si tam stoupnu s puškou a každej kdo to poruší tak dostane svou dávku?

        0 0
      • skorpion  

        Kamarat myslivec na motorkarov striela. Sice ked su 100–200 metrov daleko a zbranou, ktora ma vraj „smrtelny“ dostrel do 30 metrov (nevyznam sa), plus mieri mimo nich. No motorkari su z toho celkom po*rani :) To je jedine, co na nich funguje :) Ale cyklisti su OK.

        0 0
        • RacerX  

          Kamarad je ***** vyjebany…a bude se jednou divit az mu nekdo vystreli mozek z hlavy…i kdyz on tam asi zadnej nema…

          0 0
        • Soreno  

          A to ti povídal po 5 borovičce ne :-))

          A pokud je to pravda tak je to nebezpečnej bezcitnej hajzl. A byla by sranda ho vidět mezi pár motorkářema na srazu :-))

          0 0
          • skorpion  

            je to stale lepsie, ako drot cez cestu. za prve, je to vyhradne proti motorkarom/stvor­kolkarom a za druhe, ani im to nema sancu ublizit. Maximalne ich to vystrasi :)

            0 0
            • RomanH  

              Kdyz myslis…

              1. u brokovnice priblizne plati, kolikatka brok, takovy ucinny dostrel (x10),

              maximalni x 100 (cili u 2 broku ucinny dostrel 20 metru treba na bazanta, po 200 metrech to uz jen spadne). Samo ze zavisi na konkretnim naboji, teplote a tak.

              1. motorkar ani ten vystrel nemusi zaregistrovat (a nebo si jej spojit

              v souvislosti s nim)

              1. kdyby Ti ten kamarad myslivec nekecal (jako ze ano), motorkar si to

              uvedomil, otocil, a bud jej nahlasil na PCR, a nebo vytahnul legalne drzenou zbran, chtel bych videt toho „myslivce“…

              Budto opilecke reci, nebo je to *****.

              0 0
      • Dawy  

        No nevím, jezdím nahoru na ZH celkem často a motorkáře jsem tam ještě nikdy nepotkal. Bikery a výletníky celkem často, ale na motorku jsem tam ještě nenarazil.

        0 0
    • ClAyD  

      To mi připomíná pejskaře a „ochránce přírody“ v Norwich…

      Místní sjezdaři si tam v lesíku postavili pár trailů a oni jim na ně hážou připínáčky a natahujou provazy kolem stromů tak, že jeden kámošův známej zkončil s těžkým zraněním krku v nemocnici…

      0 0
    • bystřické  

      idiot,který klade pasti na lidi někde v lese má skončit v kriminále

      0 0
      • RacerX  

        Kdyby se mu tak chtelo chytit jeho dite…do te doby bude skodit vsem, je to hnus

        0 0
    • Tomas94  

      Jestli je to tak jak někdo píše že na motorkáře tak to z části chápu protože po chvíli na MX motorce co jsem si jen zablbnul na travniku byl porytý jak od prasete a to jsem na tom byl podruhé za život. Takže ten kdo to ovládá si jizdu chce uřít tak prasí jak to jde a nehledí na přirodu. Kdyby aspoň jezdili „ohleduplněji“ tak by je lesaci nemusel takhle omezovat.

      Ovšem z druhé strany bych přal tomu lesakovi ať se mu samemu něco stane. Protože ten kdo tam jede tak nejede se záměrem mu zmičit stromky a jine věci ale jen se provětrat a užít. Měli by se nějak dohodnout a ne dělat pi*oviny.

      0 0
      • Toutou  

        Tak ona motorka nemusí bejt zrovna MX mašina, může to bejt kochací endurko :) to jen k tomu tvýmu zablbnutí

        0 0
      • hawrda  

        Motorka nemá v lese co dělat a ani jiné motorové vozidlo(samo mimo vozidel zprávy lesa),tady není o čem diskutovat.

        0 0
    • MichaelSimek  

      Provaz sem nastesti nepotkal, ale v sarce a okoli (praha) jsou klady/vetve naschval pres cestu kazdou chvilu.

      0 0
    • šimlos  

      Je to kvůli motorkářům a taky čtyřkolkářům,to je jasný.Jakkoli mě tyhle dvě skupiny v přírodě serou a to že dost,tak takový pasti jsou na přesdržku.

      0 0
    • budíček  

      Kdepak, na motorkáře ta past nebyla, ta lesní cesta je moc ouzká, aby se tam mohli prohánět a hlavně, zde co jezdím, jsem motorku ani stopy po motorkách nikdy neviděl. Prostě nějákej zapšklej člověk, dělá druhým zle.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.