• ferry

    Zdar

    V příštím týdnu se chystáme na 4 dny brouzdat Českou Kanadu. Přibližné trasy už máme naplánované, ale pokud máte nějaké typy co určitě nevynechat prosím sem s nimi. Cesty jsou v plánu především lesy, minimum silnice, spíše turistické značení. Pokud máte  i dobré zkušenosti s ubytováním a hospodami v této oblasti hned sem s nimi. Díky za návrhy.

     
    0 0
    • MAr(c)el1  

      Mrkni na ivelo.cz jesou tam dve trasy.

      0 0
    • Hejdik  

      Návštěva Landštejna a Muzea opevnění u Slavonic je jasná věc.A hospoda?No hodně dobrej gulášek mají ve Slavonicích na náměstí,nějakej Hotel (ale nevím název-mají zahrádku na náměstí)Jinak se dá jezdit dobře podle mapy,všude jsou krásné Cyklotrasy lesem,i když dost po šotolinoasfaltu.

      0 0
    • Corbett  

      Po České republice rád cestuji. Také pořád sháním nějaké ubytování. V roce 2008 jsem byl s kamarády bikovat v České Kanadě. Česká Kanada je krásný kousek země. Loňský několikadenní výlet má u mě jedno stoprocentní prvenství a to je ubytování na které jsem kápnul. Je to malý penzionek v obci Horní Meziříčko – Penzion Pavlínka. Za neskutečně nízkou cenu absolutní komfort, super chutná a bohatá strava ( měli jsme polopenzi ), bezvadný servis ( co jsme měli na srdci, to nám bylo splněno ) a moc milí hostitelé – to se fakt i v dnešní době, kdy by se provozovatelé měli prát o klienty nevidí. Vřele doporučuji – ale myslím, že budou mít obsazené už dlouho dopředu.

      http://www.pavlinka.webz.cz/…i_index.html

       
      0 0
      • Treker  

        Ahoj

        Díky za supr tipy, sice jsem vlákno nezakládal, ale shodou okolností tam jedu zítra a budu tam kroužit do neděle, tak ty dva okroužky dám. Vypadá to moc hezky.

        jen to počasí kurnik :-(

        Jarda

        0 0
      • Lenka.05  

        A ne že budete v H.Meziříčku dělat ostudu…polovina vesnice je moje příbuzenstvo!

        0 0
    • Krutor  

      Pěkný poježdění podle mě je kolem Kaprouna, na jedný straně po Kunžak, na druhý po Landštejn, po třetí po Zvůli, potažmu k Rudolci. A těm signálkám v pohraničí se dá vyhnout.

      0 0
      • Treker  

        Ahoj

        prosím Tě jen o vysvětlení pro neznalé místních názvů, kaproun je co ? rybník, kopec ??

        0 0
        • Hejdik  

          Ani jedno,je to dědinka:-)

          0 0
          • Treker  

            Díky za info, holt pražák no… :-)

            Vypadá to tam na pěkný poježdění… zatim teda u mě vedou Hostýnský vrchy, ale to je pro mě trochu z ruky, tak jsem zvědavej na toto…

             
            0 0
    • RR  

      V České Kanadě jsme byli několikrát k maximální spokojenosti. Nejraději mám cesty po hranicích – signálky a další cesty u nich – od Staňkovského rybníka až po Maříž. Mám rád Kaproun (je tam fajn hospoda, ale často plno) s jeho vlakovou zastávkoua památkou na Járu Cimrmana.

      Bydleli jsme u Bobase v Albeři – kousek od Nové Bystřice, hned u zastávky úzkokolejky. Skromnější ubytování, ale jídlo moc dobré a porce obrovské. Majitel je bodrý moravák, personál jsou kamarádi a jejich rodiny.

      http://www.hostinecbobas.cz/

      0 0
    • Zdyn  

      Dobry ubytovani je taky u nas v Dacicich, coz je kousek.

      motel Dacice

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.