• roman 3D

    dávám prostor na vyjadřování když je tak žhavý téma uzamknutý:-)

    přirovnání první stránky k Lidlu docela sedí:-)

    0 0
    • Smazaný účet  

      Pokud zůstane kvalita obsahu na úrovni předchozích dílů, nespasí to sebelepší titulní stránka.

      0 0
    • Chiron  

      Tak design bych zas až tak neřešil. Obsah jakž takš čtivý, ale po tom co minulé číslo překládal někdo, kdo kolo viděla asi tak akorát v tom letáku z Lidlu a nezná základní terminologii, tak tohle číslo kupovat už nebudu. Nejdřív jsem myslel, že je to jen takové zpestření, slovní hříčka, ale když se stejné termíny jako tuším „podvozek“ nebo tak něco objevovaly dál, tak jsem ztratil chuť to vůbec dočíst do konce.

      0 0
      • Lister  

        Už docela dlouho mám problém, že se mně časopisy prostě číst nechcou – veškeré informace nalezne člověk v lepší formě a hlavně mnohem dříve na netu, tak proč čekat několik měsíců než se to stejné dostane do časáku.

        Na dovolené bez přístupu k netu jsem přečetl pár článků z posledních čísel MBA, MBR, What mounatin bike a Mountain Biking, ale co jsme se vrátil, tak jsem se do nich už nepodíval – ale musím říct že Mountain biking mi docela sedí, z těch anglických časáků, ke kterým mám přístup, rozhodně nejvíc. Americké plátky mě tak trochu míjí obsahem a hlavně stylem.

        A pak tu jsou už čistě elektronické magazíny, které těží z toho, že jsou již primárně koncipované na prohlížení v PC či tabletu a dost z toho těží – více fotek, odkazy na video atd… Snad podobného obsahu bude víc.

        Jinak Bike už si rozhodně kupovat nebudu a přeložený MBA taky ne.

        0 0
        • Kubiczech  

          Ještě před pár týdny bych souhlasil, poslední dobou jsem ale začal chápat ty, co jim všechny elektronické zdroje lezou krkem. Dostat jednou dvakrát za měsíc soubor novinek v podobě časopisu by mi bohatě stačilo.

          Z pohledu řadového čtenáře bych si prolézání všemožných webů a sociálních sítí s radostí odpustil. Navíc je stále spoustu těch, co denně dvacet webů neprocházejí a jako „To se mi líbí“ nemají na Facebooku kdejakou krávovinu. (:

          btw. teď bude Liteville, to je povinnost.

          0 0
          • maajkee  

            Taky mám rád klasiku. Pěkně vykydnout v posteli, v křeslě, u vody a listovat časákem :)

            0 0
          • Lister  

            Sociální sítě nevím k čemu jsou, nikdy jsem je nepoužíval a asi ani používat nebudu, jedninou sociální síti je pro mne BF.

            Taky neprocházím denně 20 webů, mám v oblíbených asi 4–5 stránek, kam se občas podívám a zkontroluju, co je nového. A když mě zajímá nějaký konkrétní model nebo novinka, tak dotaz do googlu typu „název produktu“ + review nebo first ride/impresion většinou zafunguje velmi dobře.

            České weby krom BnR nečtu, z těch zahraničních jsme omezený na angličtinu. Německy neumím, což mě trochu mrzí, protože co jsme tak listoval, tak německý Bike je udělaný opravdu hodně dobře.

            Takže z časopisů občas pročtu ty anglické – MBR, What MB a MBUK, ale stejně nakonec raději ten web – je to por mne mnohem komplexnější zážitek – text často obsáhlejší, fotky rozhodně v ,mnohem větším množství, než které snese papír a v neposlední řadě další obsah ve formě videí. Takhle nějak bych si představoval, že by měly časem vypadat elektronické formy časopisů – základní obsah podobný tomu v tištěném mediu doplněný o obsáhlejší fotodokumentaci a aktivní odkazy na další zdroje informací – videa, oficiální stránky, oficiální informace atd…

            0 0
            • deekay  

              Ja obcas rad nahlidnu do nemeckyho BIKE a MOUNTAIN BIKE, aspon tam je v testech neco uzitecne (krivky prubehu atd), pripadne freeride kvuli obrazkum :o) (dycky se zpozdenim tydle casaky dostanu od kamose).

              Ostatni testy vetsiny magazinu (a to i internetovych) jsou pro me naprosto o nicem, protoze to neni nic nez jen subjektivni hodnoceni a co sedne jednomu, nemusi sednout druhemu.

              Jinak osobne pravidelne otevru akorat mtb-news.de, Pinkbike a Vitalmtb. A uz i tak se tam novinky opakujou :)

              Facebook nemam a neplanuju, vyse uvedene mi staci.

              0 0
    • maajkee  

      A jinak vlákno o tomto časopisu už tu poměrně dlouho je a mapuje situaci od začátku :)

      0 0
      • Lister  

        asi by bylo dobré si upřesnit, na co tohle téma primárně reaguje…

        0 0
        • maajkee  

          To vím.

          0 0
        • frbiker  

          Mně se líbí, že Jakub Turek se chová všude stejně :-) něco se mi nelíbí tak to zamknu

          0 0
          • Kuba Turek  

            Já jsem nic nezamknul. To asi samo nebo admin :-( Dal jsem sem jenom zprávičku, že časák BIKE vyšel, a pak pro zajímavost tři titulky, jak se vyvíjelo toto číslo, protože jsem tady nedávno četl debatu o tom, jak se vybírají fotky na titulky časopisů. Schválně jsem si je v procesu výroby nechal a jejich kopie dal sem.

            0 0
            • Vilém  

              On ti chtel asi nekdo naznacit, ze za reklamu se plati.

              0 0
              • Kuba Turek  

                Jestli tohle považuješ za reklamu, tak bys musel smazat půlku diskusí tady. Včetně zmínek o všech možných tiskovinách a webech o kolech…

                0 0
                • Vilém  

                  Vetsinou ty diskuse ale nezakladaji ti, kteri chteji reklamovat. Pokud ano, tak dopadnou jako ty, v horsim pripade zmizi thread zcela, v nejhorsim i se zakladatelem.

                  0 0
                  • lusk  

                    1984

                    0 0
                  • Kuba Turek  

                    Nějak se v tom nevyznám. Jeden mi vyčítá, že vždycky něco zamykám. Druhý tvrdí, že to je dobře, že mi to někdo zamknul. Třetí můj štěk ze zákulisí cykločasopisu považuje za reklamu. Čtvrtý tvrdí, že když jsem ukázal, jak vzniká obálka, je to reklama, ale kdyby to ukázal někdo jiný, nebyla by to reklama. No to to…? Nějak si nejsem jistý, co si z toho mám vybrat.

                    0 0
                    • Stingray  

                      vítej na bajkforu a nic si z toho nedělej…

                      0 0
                      • Kuba Turek  

                        Já si z toho zase tak moc nedělám. Na diskusích je to všude stejné.

                        Vzpomněl jsem si, když jsem před mnoha lety poprvé zaregistroval existenci Bike-fora. Bylo to o mém nějakém starém článečku o prvním modelu Author Traction. Jak je to hnusné kolo, že vůbec na něj může někdo sednout, že za ty prachy by si ho nikdo neměl kupovat – a ejhle, vesele se prodává nevím už kolikátá generace…

                        0 0
                    • JSt  

                      nevybirej si nic a prijmi vsechno. ;-)

                      0 0
    • Lachtis  

      Dnes jsem si časák koupil a pročetl prvních 20 stránek (srovnání kol 26×29 v hdonotě kolem 25tis. Rampage a rozhovor s O. Cinkem). Zatím v pohodě, já mám tištěné časáky taktéž radši a 60Kč mě nevytrhne. Další díl si koupím.

      0 0
      • erne100  

        Mě připadá šílené, že někdo něco tak plytkého a zbytečného ještě pořád chce platit. Byl jsem překvapený, že vyšlo druhé číslo a budu ještě víc, vyjde-li ještě nějaké další. Popáté přežvýkaná sláma mě vůbec neoslovuje a to dám přednost papíru před webem a socsítě nesjíždím.

        0 0
    • Kubiczech  

      Je někde web či facebook toho časáku?

      0 0
    • Kisch  

      Před dovolenou jsem nakoupil všechno,co je k mání,takže se těším na srovnání. Je dobré,že je tu mimo Vela i něco jiného. Jsem docela rád, že to Bike a ani Moutainbikeaction nezabalili

      0 0
    • palo7  

      vychází ještě? Měl vyjít 5.12. 2016 ale všude jsou na stánkách jen staré čísla :-(

      0 0
      • maros.77  

        Přišlo mi v prosinci do emilu, že z technických důvodů nevyjde 5/2016, ale jako předplatiteli pošlou další číslo zdarma.

        0 0
    • palo7  

      dík za info

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.