• _Eda_1

    Nový mazel doma.

    Podělím se o pár postřehů s nákupem tohoto kola, jelikož i já jsem se dlouho rozmýšlel, váhal a sháněl informace. Přece jen je to investice „za trochu víc peněz“ a kolo si nemůžete nikde prohlédnout. Byl jsem pro toto kolo téměř rozhodnutý, ale chtěl jsem počkat na For Bikes, abych ho viděl na vlastní oči, ale obavy z možné pozdější dostupnosti mě nakonec přinutili a kolo jsem objednal dříve.

    Co se týče tel. komunikace s obchodním zástupcem pro ČR, tak vše bez problémů (vše mi bylo vysvětleno, ochota, vstřícnost i při změně kurzu euro).

    Při objednání byla dostupnost na webu 17. týden, na zálohové faktuře pak byla potvrzena na 16. týden – což je 13.4.-19.4., no a kolo už mám doma, takže ti co jsou rozladění s dostupností, nezoufejte, může dorazit rychleji, pokud ho máte již zaplacené. Mně dorazilo 13.3. – 2 dny po avízu, že je kolo připravené k odeslání (on-line sledování zásilky).

    A co kolo – moc jsem toho zatím nenajezdil, jen pár švihů, ale zatím maximální spokojenost, nelituji ani trochu těch peněz co jsem do toho strčil. Výška 182 – M, sedí perfektně (120 mm představec).

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.