Canyon Belgium Waffle Ride - něco na ten způsob i v ČR?

4 nepřečtené
  • puffbodie

    Ke koukání, fandění, případně závodění? Tro-Bro León nebo Strade Bianche tu nějaké zmínky jsou, ale o Canynon Belgium Waffle Ride jsem nenašel vůbec nic.

    Canyon Belgium Waffle Ride – 2018

    0 0
    • milan.v  

      A co čekáš?!? Nemůžeš srovnávat poloamatérský a amatérský závod s profi silniční cyklistikou, byť s větším podílem gravel úseků…

      To bys sem mohl dát celou řadu dalších závodů, co se jezdí po světě… A nebo ti jde spíše jen o tu amatérskou účast?!? To už je pak něco jiného…

      Pokud bych si ale měl vybrat, jestli pojedu toto nebo Strade Bianche nebo Paris-Roubaix, mám jasno…

      0 0
      • puffbodie  

        Ne, ne právě vůbec nesrovnávám. To ani nejde. Spíše je to pěkná podívaná obecně tyhle mixované závody. Na amatérské úrovni toho u nás asi moc není v tomto směru nebo zatím jen blbě hledám :-) Pro MTB je toho plno pochopitelně.

        0 0
      • tromboonen  

        Tak místo Roubaix, a dost možná i Strade Bianchi, to by si klidně střihnul i Štybar :)

        Jinak u nás bude určitě nějaká obdoba, ale místo vaflí se bude dopovat pívo… BF orienťák, nebo jsme měli (běhací) podobnej závod v Brně mezi VŠ… vrcholem bylo vystoupat do výškového tábora v 13. patře kolejí, ale na každé podestě (v každém patře) byla povinná dotace 2× pivo… to už byla poslední akce v závodu, často ještě před 13. patrem :) Sice ještě za komoušů, ale zázemí to mělo kvalitní (občas teda trošičku nablinkáno).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.