• Ammi

    Zdravim

    Chtel bych se zeptat jak to nyni vypada s ujezdem v Brdech. Jde mi o bezpecnost vjezdu. Drive byly vypysovany strelby jen na urcite dny, nyni koukam ze je naplanovano prakticky na kazdy vsedni den a proto bych se chtel zepat:

    1. Je nejake riziko pokud tam pojedu ve vsedni den, ale pouze po vyznacenych

    cyklotrasach?

    1. Je nejake riziko pokud tam pojedu ve vsedni den i mimo vyznacene trasy, ale

    nejel bych do dopadovych ploch?

    1. Jak to tam ted vypada s myslivci – nemaji ty podzimni hony?

    Predem diky za info

    0 0
    • Ma7ous  

      No to je mě dotaz, když tě chytnou vojáci dostaneš dost mastnou pokutu pokud to nebude někde na okraji, vjezd od ujezda je povolen pouze o víkendech a jenom na vyznačené trasy, pohyb mimo trasy je na povolení a taky platí jenom na víkendy.

      A pokud tě jde o riziko tak se tam opravdu střílí ostrýma ty nápisy tam nejsou aby tam lidi nechodili houbařit, takže si musíš vybrat sám zdali tě ta vyjíždka zato stojí.

      Jinak střelcká sezóna myslivců je praktický celý rok, a co vím tak přímo v Brdském vojenském prostoru se hony nekonají, ale jsem ze strany od Třemšína.

      0 0
      • fousek  

        Koukam mistni znalec:-)

        Asfaltky uplne v pohode i pri strelbach, akorat to nechce potkat zrovna presunujici se delostrelectvo (proste by si se neves vedle nich na silnici)

        mimo asfalt taky v pohode, pokud se vyhnes palpostum a dopaovejm plocham primerenym odstupem (je to hodne velky a nikdo nema nic lepsiho na praci nez jezdit po lese a nahanet cyklisty:-)

        Vojaci uz me dlouho nezastavili a to je obcas potkavam. Vojenskou polici jsem tam uz dlouho nezahlid (dyztak muzes zkusit vymluvu ze si zaboudil, neznacenejch cest jak se ostat do prostoru aniz bys o tom nevedel se par najde)

        Obcas potkam lesnika, ten chvili neco remca ze tu nemam co delat a at jedu nejratsi cestou pryc, to je vse.

        Cyklisti jsou proste tolerovany, ale brat to s rozumem.

        0 0
        • Ammi  

          Diky, ten dotaz byl prave smerovan spise na bezpecnost co se tyce strelby a ne toho ze te nacapaji. Co sem procital historii fora, tak vim, ze tam jezdi hodne lidi a nemivaji problemy pokud neprovokuji. Dokonce se poradaji i pravidelne spolecne vyjizdky na Tok (je v dopadove plose), ne? :)

          Spis me prave zarazi, proc drive vypisovali vojaci na web strelbu na par dni v mesici a nyni je vypsana na kazdy vsedni den. Je to tim, ze zkousi lidi aspon pres tyden odradit?

          0 0
          • marios  

            Asi je to tak,

            právě jsem se vrátil odtama ze švihu. Když jsou ale opravdu střelby, tak tam dají na všechny přístupový cesty zátarasy k závorám (který se jindy nechají objet) a u nich sedí voják, takže se tam stejně nedostaneš, pokud bys to neobešel někde houštím kolem. Tohle se mi stalo letos ale jen 3×, jazdím tam tak 2× týdně. Jinak pokud znáš cesty, je to tudy dobré i na silničce- absolutně bez aut.

            0 0
            • ¨MZ  

              asi tak, když si člověk není jistej, tak je lepší do prostoru vjet po nšjaké hlavní silnici, pakliže tam není závora a u ní člověk, tak nebezpečí nehrozí ani na dopadovce.

              0 0
    • Ricci  

      kto hlada adrenalin,hura do toho

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.