ahoj
můžu mít oboje brzdy za dobrou cenu. ale nevím který vzít. poraďte prosím. děkuji
ahoj
můžu mít oboje brzdy za dobrou cenu. ale nevím který vzít. poraďte prosím. děkuji
Co je dobrá cena? Jestli se nevyplatí vzít už deore.
ryde jsou prijemnejsi na pouzivani do doby nez se zacnou srat, shimana jsou spolehlivejsi a udrzba je taky snazsi :) ale jak kamikaze – jestli se nevyplati pridat par supu a vzit deorka.
Za málo peněz málo muziky. Čtyřková řada brzd od Shimana za moc nestojí, proto je levná.
Mám 446 třmeny s pákou z vyšší řady a byl jsem celkem hodně překvapený, jak příjemně to brzdí. Mám to na kole na blbnutí, kde brzdy dostávají za uši, kotouče 180/160 a stokilový já…a prostě brzdí.
presne tak, za 40E neni co riesit. uz len chyba aby niekto napisal ze radsej poriadne V-cka.
houby, za tie prachy nemaju moc konkurenciu a asi do toho neniu moc ochotny viac investovat ked ich zvazuje. a odporucit nieco sa dvoj a viacnsobnu cenu a povedat ze su lepsie mu asi moc nepomoze.
A kdyby si chtěl, mám doma navíc tyto
ty jsou celkem v klidu, byl jsem z nich docela prekvapen.
Mam je cca 1 rok a zadní brzdě sem musel už dvakrát sundat a rozchodit jeden pístek chodil ztuha a škrtal o kotouč a u přední jednou . Raději připlatit a koupit něco lepšího , ale volba je na tobě .