• perceptio

    Další dotaz na boty :-). Máte někdo zkušenosti co se týče pohodlý, prodyšnost v létě, na jaře…? Nevypadají, že mají nějaké větrání.

    Ale vypadají dobře, za dva tisíce. Děkuju za názory

    https://www.dookie.cz/…d-pro-cerna/?…

    0 0
    • Woko_O  

      Co jsem tak pochytil, tak jsou dost pevný, na pedálu asi držet budou, konec konců je to bota s relativně měkkou podrážkou. Nicméně to větrání je údajně skoro nulový.. Nevím teda jak moc ti to vadí, nebo ne, nebo co vlastně preferuješ. Ale ani třeba freerider pro boty nejsou nějak extra odvětraný.

      Určitě teda dle mého názoru nevypadají dobře a to ani za dvojku. To je ale věc vkusu. Spíš bych v týhle cenový zkusil třeba nějaký Vans v Pro verzi. Jinak je lepší si možná něco připlatit.

      0 0
    • perceptio  

      Tak preferuju spíše méně větrané. Předpokládám, že v létě parno vydržím a zase mi bude dobře na jaře a na podzim.

      Tyhle budou ale asi minimálně prodyšné, spíš vůbec…

      0 0
    • Lok  

      Tak já je mám od cca října a zatím můžu říct že jsou super, ještě mi nepromokli (jediné co tak když mi voda natekla při dešti po noze, ale špičky ponožek byli suché). Drží slušně, ale nemám srovnání, do teď sem jezdil spd… Designově sice nic moc, ale díky tomu že jsou takové nijaké a jednoduché se fakt dobře umývají :)

      A dá se v nich aj chodit, teď v těch sračkách je nosím furt :D a když sem si zapomněl normální tenisky tak sem v nich nachodil něco kolem 15 km a úplně v pohodě :)

      0 0
      • perceptio  

        Tak aspoň konečně někdo, kdo je má :-). Moc díky za zkušenost! Jo, designově to není výhra, ale právě kvůli a dostupnosti a také té údržbě. Pak se mi líbily třeba Afton keegan, jenže v mé velikosti nikde nejsou, to samý Scott AR, takže si nemůžu moc vybírat.

        0 0
        • Breakpain  

          Mrkni na Shimana s tim suchacem prez tkanicky. Neni to skvost, ale od ty doby neresim bahno … pak to vezmes hadrou a je cisto ;) …

          0 0
    • chemik_mara  

      Mám je přes 2 roky a maximální spokojenost. Grip podrážky dobrej, podrážka se nerozpadá, lehčí deštík vydrží a dobře se umývají. Z té prodyšnosti jsem měl taky obavu, ale nepociťuju to nijak extra. To může být ovšem dost individuální.

      0 0
      • dr nick riviera  

        A jak je to s velikostma, tj. sedi nejak cislovani s ostatnima znackama nebo je to nekam posunute? Jak je ted nakupovani pres net, tak je to takove naprd.. Dik.

        0 0
    • Salkrikaltor  

      Mám je od konce prosince, podobně jako Lok výše jsou to mé první MTB boty. Takže jaro ještě nezažily, ale teplo v nich v létě asi bude, teď okolo nuly se dá dvouhodinová projížďka v blátě, sněhu a zimě přežít v jedněch ponožkách. Když bylo třeba pět pod nulou, už jsem bral dvoje, ale pořád se to dalo. Ta ochrana proti mokru funguje docela dobře, i při čištění stačí vzít je mokrým hadrem. Jediné, co se sviní, jsou ty žlutý tkaničky – kdo by to byl čekal :-)

      Jinak pocit na pedálu taky parádní.

      0 0
      • perceptio  

        Díky všem za názory. Ve verzi Pro mají ještě zvýšenou ochranu pro kotník, což by mohlo být taky dobrý. To čištění chválí všichni…

        Měl bych je každopádně na běžné ježdění les/trail, ne zase nějaký extrém nebo enduro…

        0 0
    • lazza  

      Koupil sem je na zimu a do jarnich/podzimnich sracek. Vodu drzi dlouho venku – byly ve snehu, bahne.

      Drzi plus minus stejne jako Fiveteny Freeride Pro, Mavicy… Contacty ale drzely lip

      Nejvic me zajima, jak dlouhodobe vydrzi podrazka – Fr Pro se mi rozsypaly po pul roce a desne me to nas*alo; tak zkousim, jak jsou na tom jini vyrobci.

      0 0
      • danis7  

        Jakou mají tuhost ve srovnání s Freerider Pro?

        0 0
        • lazza  

          Pripadaj mi ohledne tuhosti plus minus podobny, rozdily nepoznam.

          Vyjimecny v tomhle byly contacty – ty byly extra lepivy a na druhou stranu vyrazne mekci nez vsechny ostatni – drzely lip, ale slapalo se s nima hur, jakoby min “zabiraly”.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.