• Tomínos

    Nazdar lidi, dneska jsem jel takhle lesní cestou v prachovských skalách a co jsem tam potkal je krásně vidět na fotce. Přitom asi 100 metrů dál byly u hotelu krásný kontejnery, takže jsem neváhal a než jsem tam ten bordel na svých stářím ohnutých bedrech donesl, tak jsem si ho vyfotil. Napadlo mě, že lidi snad nejsou takový prasata, aby vyhodili takovýhle svinstvo v lese kus od popelnice jen tak a že problém je určite v tom, že prostě neumí s kontejnery pracovat!! Proto je na třetí fotce jednoduchý návod jak na to! Pro případné zájemce návod i pošlu. Samozřejmě z této činnosti nechci osočovat někoho z lidí tady na B-F. Kdyby jste znali někoho takového, pro koho je i tato činnost jako vyhození odpadků do kontejneru daleko za hranicí jeho rozumových a pohybových schopností i po přečtení návodu, ať mi dá vědět, rád poskytnu odborné konzultace!! V případě větších skupin poskytnu při školení samozřejmě slevu!! :-)))

    0 0
    • cagalam  

      …já myslím, že ani tento návod jak naložit s odpadka některým hovadům asi moc nepomůže! (bohužel)

      0 0
    • mr.antik  

      To je normální, do českého ráje jezdí spousta pražáků. A nebo to vypadlo z letadla…

      0 0
      • iX.tlan  

        nevím, proč se navážíš zrouna do pražáků, stejně tak to tam po sobě mohl nechat někdo od Liberce. Že spousta obyvatel nejen českého území dosud nepochopila funkci kontejnerů je bohužel všeobecně známo. Jinak dík.

        0 0
        • Tomínos  

          No, člověče nechtěl jsem to psát, ale byl tam papír na kterým byly rozepsaný tréninky a zápasy na pražskejch stadionech, tak nevím jestli to tam ten Liberečák vyhodil naschvál.....­......... :-))))

          0 0
        • marapara  

          Pač jsou to ha*zlíci :))) (vtip)

          0 0
        • mr.antik  

          To nebylo myšleno jako urážka, jen taková volná asociace, protože vždycky kdykoliv jedu do prahy, tak to tam všude na veřejných prostranství (kromě těsného okolí nákupních center a pár vybraných míst) takhle vypadá…

          0 0
          • hribik A1  

            a ja ked idem do prirody ku dedinam, tak to v ich okoli tiez bezne tak vypada. je to sposobene praktizovanim vyssieho levelu (level 2) toho, co sa nachadza na obrazku 1: to jest, nalozit o polnoci bordel do skodovienky, odviezt do lesa, tam vykydat, idealne pod cedulu zakaz vyvozu odpadu (ved dovoz odpadu tam zakazany neni, iba vyvoz odtial :-))) a ist domov. to na tom obrazku vyzera skor ako ked po sukromnej party v prirode ozralci odisli domov a zanechali ten bordel tam. to je level 1

            0 0
            • Tomínos  

              Jenže já se kolikrát divím, že jim není líto benzínu, to do takovejch prdelí vozit, když cestou mají třeba několik kontejnerů :-) Jestli to třeba není pokus o nějakou formu umění :-)

              0 0
              • hribik A1  

                dedincan ma pred barakom jeden kontajner a bordelu robi na 5, tak to co by dal do tych 4 zaveze tie 2 kilometre do lesa, ked sa mu to uz nazbiera na dvore. ano, mohol by to vykydat susedom do ich kontajnerov, pokial nerobia podobnu taktiku, ale to by ho prezradil pes atd. atd.

                0 0
                • Krys  

                  To je presne ten dôvod. Peniaze. Za odvoz svojích kontajnerov platí. Tak sa toho chce zbaviť tak, že to niekde vyhodí. A nebude predsa sviniť vlastnú dedinu.

                  0 0
                  • M_ishak  

                    Nevím jak to funguje u vás na Slovensku, ale tady v ČR je v každé vsi zřízen tzv. sběrný dvůr do kterého občané mohou bezplatně zavést vytříděný odpad – sklo, papír, plast, stará elektronika, atd. Nejde mi na rozum, proč to tedy někteří voli vozí do přírody. To je takový problém mít doma místo jednoho kýblu na bordel 3? Do jednoho házet jen sklo, do druhého jen papír, do třetího jen plechovky? A co se nedá vložit ani do jednoho, skončí v popelnici. Vyváží nám ji jednou za 14 dní, a bývá zaplněna 4-mi lidmi do cca 2/3. Zbytek jde na recyklaci do sběrného dvora.

                     

                    To vyvážení bude asi nějaký lidový folklór, jelikož jsem četl staré časopisy z roku 1920 – 35 a v jednom z nich psali „radu“: „staré boty nevyhazujte do příkopů a do lesů, je vhodnější je hodit do pece.“

                    0 0
                    • Vilém  

                      Sberny dvur asi neni v kazde vsi. U nas, mestecko o 3000 obyvatel, ho mame, ale abys tam mohl neco vyvezt, tak musis donest potvrzeni o placeni za svoz odpadu. Takze Ti co neplati, tam stejne nepochodi a tak to vyhodi nekde v lese:(

                      0 0
              • mr.antik  

                Nebo to jsou chataři z „libovolného“ města či vesnice

                0 0
                • Darkson  

                  pozor, jakožto pražák znám spoustu chalupářů a chatařů, ale nikdo z nich rozhodně nevyhazuje bordel v lese. zkušenost mám opačnou, zatímco lidi z města si přírody dokáží vážit a pucují si zahrádky i okolí, někteří lidi z vesnice mají skládku nejen na zahradě, ale bohužel i za plotem nebo za vesnicí a vůbec jim to nevadí. samozřejmě tím nechci nějak zobecňovat, jen mluvím z vlastní zkušenosti.

                  0 0
                  • hribik A1  

                    najvacsi paradox je, ked ma niekto na dedine krasnu upravenu fasadu (myslim na rodinnom dome) a zahradku smerom k ceste, ale dvor za barakom zavaza bordelom a praktizuje s nim raz za cas vyssie spomenuty level 2

                    0 0
                    • Tomínos  

                      Když mě příjde divný, že někdo třeba veme rodinu na výlet do ChKO (do pěkný přírody mámo) a když dožerou ten chlebík se sekačkou a vychlastají k tomu to pivo a ten džusík, že už jim tak hrozně vadí ty prázdný (odlehčený) obaly kousek poponýst, že někomu upadne kapesníček nebo obal od bonbónů a on si toho „nevšimne“ pochopím, ale tohle už je dost. Na Hrubici se třeba dělají na jaře a na podzim brigády a mezi činnosti patří i sběr odpadků a asi by jste se divili co tam lidi za půl roku dokážou nanosit.

                      0 0
                      • hribik A1  

                        njn, kultura ludi…ked niekto odhodi cigaretovy spak na zem, iny zase zanecha po sebe v prirode bordel. buranstvo sa tomu hovori (kto by sa zadrbaval s nejakym nosenim bordelu domov, sak tie dva obaly a tri krabicky sa na takej ploche stratia, ze)

                        0 0
      • teo  

        To máš pravdu, otázkou zůstává, je-li to skutečně od nich. Nemám rád rychlé soudy

        0 0
      • Barak  

        Ono je to mnohdy naopak. Lidé z velkých měst mají k přírodě pradoxně lepší vztah než ty na vesnici. Dlouhodobě to pozoruju na chalupě kousek od Třeboně. V lese se dají čím dál víc najít gumy od traktorů a aut, obaly od stavebních materiálů, prázdné plechovky od barev a ředidel a jiné dobroty.

        0 0
    • jan 2  

      Buďte rádi že máte jen Pražáky, neviděls co dělaj Poláci v Jeseníkách. Nejsem fašista, ale plně chápu proč je Adolf tak nesnášel.

      0 0
      • Vilém  

        Kdyz vylezes v dolomitech na jakejkoli vetsi kopec, tak jedinej bordel co tam je, je od cechu a polaku. Vsude sama opavia ap. Stydel jsem se za nas narod, jako uz dostkrat.

        0 0
      • Dados  

        Chceš si dělat srandu z poláků? Ty blbý poláci už si užili svý! :D (Muž na měsíci)

        0 0
    • Radek Broz  

      Jednoznačně to tam odhodil zlý biker:o)

      0 0
    • M_ishak  

      S tím se musíš smířit. Když jedu a vidím co je všude za bordel, nepochopím způsob uvažování některých jedinců. Lidi – prasata se obtěžují PETky vyvážet za dědiny do příkopů a ryskují pokutu, místo aby je legálně a zdarma zanesli přímo v dědině do sběrného dvora nebo žlutého kontejneru (najde se v každém zapadákově, nejčastěji před obchodem).

      Občas si říkám, kdybych si za kolo přivázal kárku, mohl bych si sběrem hliníkových plechovek vydělat na něco karbonovýho.

      0 0
    • kcvalin  

      Kdyz jsem byl v Kathmandu tak je bordel vsude jednoduse proto, ze tam kontajnery nemaj. Problem je, kdyz tihleti nepalci emigrujou do vyspele zeme a popelnice pouzivat nezacnou protoze na to zkratka nejsou zvykli, celej zivot zijou v bordelu, tak co je na tom nenormalniho, ze? Nechci ale sumarizovat. Stejne tak se mi nelibi, ze nekdo pomlouva Prazaky, i kdyz je taky nemam uplne v oblibe.

      Jenze u nas takova situace neni a proto zustava rozum stat. Jedine vysvetleni co mam – je to pohodlnejsi, nez odpadky nest par metru do popelnice. A je to skoda, ze je hodne lidi takhle hloupejch.

      0 0
    • vladaza  

      já vždycky přeju podobným dobytkům, aby se jim vyhozený odpad nějakým kouzlem objevil v posteli , bohužel, magii neovládám

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.