• Meluzina

    Omlouvám se, že zviditelňuji náš boj i zde, ale každá pomoc či rada dobrá. Dopis v článku mohu na požádání přeposlat tak, jak jsme jej rozeslali všem poslancům i senátorům, takže pokud znáte někoho s DMI., kdo se také nechce dát, oslovte jej, prosím.

    Děkuji za pochopení:-)

    http://jirikova.blog.idnes.cz/…betikum.html

    0 0
    • Radez  

      Tys byla dnes v televizi?

      0 0
      • felix.org  

        Taky jsem to viděl a myslím, že jo :-)

        0 0
        • Radez  

          Já sem to teda neviděl, jen slyšel z vedlejší místnosti, ale zaslech sem to jméno a souvislost s diabetikama a jak si nepamatuju jména, tak na tohle jsem si jaksi vzpoměl, že sem to zahlíd v nějakým profilu.

          0 0
    • Jakobo  

      Držím palce a přeju hodně zdaru. Děda měl cukrovku, tak vím moc dobře, co je to za nemoc!

      0 0
    • nooski  

      Boj je to určitě správný. Ještě by to chtělo, aby všeobecné povědomí o diabetu 1. typu bylo lepší, než je dosud. Většina mých vrstevníků naprosto neví o čem je řeč a argumentem jim je jen to, že přece stačí nejíst sladké. Taky proto velice často a rád dělám osvětu a vysvětluju rozdíly mezi diabetiky i mechanizmy vzniku hypo a hyperglykémie.

      Jenom mám připomínku k počtu měření glykémie denně. 7 měření za den a každý den je opravdu hodně. Ikdyž se jedná o dítě, tak bych nechtěl být v jeho kůži, protože takový počet vpichů je extrémně bolestivý a věřím, že může přinést i další komplikace v budoucnu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.